Και σε εμενα τα ιδια, εδειχνε κατι παυλες. Το εκλεισα/ ανοιξα απο το πισω κουμπι και ξαναεγινε. Λογικα ειναι οντως προβλημα του Οτε. Οπως και στο replay tv παλι κανει τα χαζα του. Κατα τα αλλα θελουν και αυξηση...Τα ίδια έκανε και σε μένα, κάτι παύλες έβγαζε, ζητούσε κωδικούς, και γενικά δεν δούλευε καθόλου, βγαλτον για λίγο από το ρεύμα και θα στρώσει
Σε θέμα ταινίες σειρές η νόβα είναι μπροστάΤαινιάρες και τον Ιούλιο η κυρία ΝΟΒΑ...και εμείς με τον ΟΤΕ ακολουθούμε και τσιμπάμε τα ψίχουλα που μας αφήνει καθώς πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορούσα να φανταστώ 1,5 χρόνο πριν οτι θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση και τις ταινίες του ΟΤΕ. και ΟΧΙ δεν γκρινιάζω απλά απαιτώ λίγο σεβασμό και στον συνδρομητή που ζητάει και κάτι παραπάνω από αθλητικά. Με βάση τις ενδείξεις διαφαινόταν πως κάτι θα γίνει. Αλλά εκεί και μείναμε. Α ρε ΝΟΒΑ...
Ας διαβαζατε τα ...ψιλα γραμματα που υπογραψατε...Ταινιάρες και τον Ιούλιο η κυρία ΝΟΒΑ...και εμείς με τον ΟΤΕ ακολουθούμε και τσιμπάμε τα ψίχουλα που μας αφήνει καθώς πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορούσα να φανταστώ 1,5 χρόνο πριν οτι θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση και τις ταινίες του ΟΤΕ. και ΟΧΙ δεν γκρινιάζω απλά απαιτώ λίγο σεβασμό και στον συνδρομητή που ζητάει και κάτι παραπάνω από αθλητικά. Με βάση τις ενδείξεις διαφαινόταν πως κάτι θα γίνει. Αλλά εκεί και μείναμε. Α ρε ΝΟΒΑ...
Σε θέμα ταινίες σειρές η νόβα είναι μπροστά
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει της δυο καλύτερες West Word και game of thronesΣτις ταινίες συμφωνώ, στις σειρές έχω κάποιες επιφυλάξεις
Ταινιάρες και τον Ιούλιο η κυρία ΝΟΒΑ...και εμείς με τον ΟΤΕ ακολουθούμε και τσιμπάμε τα ψίχουλα που μας αφήνει καθώς πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορούσα να φανταστώ 1,5 χρόνο πριν οτι θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση και τις ταινίες του ΟΤΕ. και ΟΧΙ δεν γκρινιάζω απλά απαιτώ λίγο σεβασμό και στον συνδρομητή που ζητάει και κάτι παραπάνω από αθλητικά. Με βάση τις ενδείξεις διαφαινόταν πως κάτι θα γίνει. Αλλά εκεί και μείναμε. Α ρε ΝΟΒΑ...
Το tvplus προϋποθέτει και μία αξιοπρεπή σύνδεση adsl,μην το θεωρείς δεδομένο ότι έχουν όλοι.Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Τα στούντιο ειναι μοιρασμένα. Χτες το βράδυ η Cosmote tv ειχε πρεμιέρα το Hands of stone με ντε Νιρο για τη ζωή του Ρομπερτο Ντουραν ενώ προχτές χάζεψα και το Thor Ragnarok της Marvel. Βάζει ταινίες λοιπόν αλλα ειναι και θέμα παραγωγής των στούντιο. Όσο για σειρές εχετε δει τι εχει στο Tv plus ; Πολυ πράγμα. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί εντελώς. Η Nova υπερτερεί στις ταινίες ακόμα, μα οποιος εχει και τις δυο πλατφόρμες δε μπορεί να μην εχει συνειδητοποιήσει πως εχει κάνει και αυτή ενα βήμα πίσω συγκριτικά με το παρελθόν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Τα στούντιο ειναι μοιρασμένα. Χτες το βράδυ η Cosmote tv ειχε πρεμιέρα το Hands of stone με ντε Νιρο για τη ζωή του Ρομπερτο Ντουραν ενώ προχτές χάζεψα και το Thor Ragnarok της Marvel. Βάζει ταινίες λοιπόν αλλα ειναι και θέμα παραγωγής των στούντιο. Όσο για σειρές εχετε δει τι εχει στο Tv plus ; Πολυ πράγμα. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί εντελώς. Η Nova υπερτερεί στις ταινίες ακόμα, μα οποιος εχει και τις δυο πλατφόρμες δε μπορεί να μην εχει συνειδητοποιήσει πως εχει κάνει και αυτή ενα βήμα πίσω συγκριτικά με το παρελθόν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις λήψη της ταινίας και να την δεις άνετα όταν κατέβει.Το tvplus προϋποθέτει και μία αξιοπρεπή σύνδεση adsl,μην το θεωρείς δεδομένο ότι έχουν όλοι.
Αν είναι να κάνω download ξέρω κι άλλους τρόπους,δε χρειάζεται να πληρώνω cosmote tv γι αυτό.Και μη μου πεις ότι είναι παράνομο,το ξέρω αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαίο.Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις λήψη της ταινίας και να την δεις άνετα όταν κατέβει.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.