Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Και σε εμενα σημερα το πρωι στις 6.00,ηταν κολημενος και ο δορυφορικος και ο iptv….μαλλον πρόβλημα της cosmote.

Και εδώ τα ίδια το πρωί άνοιγε σε μαύρη οθόνη. Βγάλσιμο από πρίζα και έστρωσε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια αυτο με το κλεισιμο (ακα βγαλσιμο πριζας) και ανοιγμα το εχω κανει ηδη 2 φορες μεχρι τωρα για να στρωσει σε διαρκεια μιας εβδομαδας. Δε γινεται δουλεια ομως γιατι αν θες να δεις αγωνα ή κατι τεςπα και ξεκιναει σε 5 λεπτα (γιατι τοσο νωριτερα εφτασες σπιτι και ανοιξες tv) μεχρι να ξαναπαρει μπρος εχεις χασει το μισο παιχνιδι. Ελεος

Απο την αρχή της εβδομάδας ξεκίνησαν τα reboots αλλα σήμερα την ώρα που άνοιξα τον δέκτη κολλούσε στο λογότυπο και μόνο με βγάλσιμο από το ρεύμα έστρωνε και όλο το απόγευμα μέχρι τώρα τουλάχιστον τρία reboot εκανε (Συνδεδεμένος στο ίντερνετ , PVR δέκτης).

Last edited:
Και σε μένα τα ίδια, στις 6 το πρωί reboot. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει θέμα στο λογισμικό και πρέπει να λυθεί γιατί είμαι με τη πρίζα στο χέρι.
Για την ιστορία έχω τον νέο δέκτη της cosmote

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ίδια έκανε και σε μένα, κάτι παύλες έβγαζε, ζητούσε κωδικούς, και γενικά δεν δούλευε καθόλου, βγαλτον για λίγο από το ρεύμα και θα στρώσει
Και σε εμενα τα ιδια, εδειχνε κατι παυλες. Το εκλεισα/ ανοιξα απο το πισω κουμπι και ξαναεγινε. Λογικα ειναι οντως προβλημα του Οτε. Οπως και στο replay tv παλι κανει τα χαζα του. Κατα τα αλλα θελουν και αυξηση...

Ταινιάρες και τον Ιούλιο η κυρία ΝΟΒΑ...και εμείς με τον ΟΤΕ ακολουθούμε και τσιμπάμε τα ψίχουλα που μας αφήνει καθώς πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορούσα να φανταστώ 1,5 χρόνο πριν οτι θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση και τις ταινίες του ΟΤΕ. και ΟΧΙ δεν γκρινιάζω απλά απαιτώ λίγο σεβασμό και στον συνδρομητή που ζητάει και κάτι παραπάνω από αθλητικά. Με βάση τις ενδείξεις διαφαινόταν πως κάτι θα γίνει. Αλλά εκεί και μείναμε. Α ρε ΝΟΒΑ...

Ταινιάρες και τον Ιούλιο η κυρία ΝΟΒΑ...και εμείς με τον ΟΤΕ ακολουθούμε και τσιμπάμε τα ψίχουλα που μας αφήνει καθώς πηγαίνει μπροστά. Δεν μπορούσα να φανταστώ 1,5 χρόνο πριν οτι θα εξελισσόταν έτσι η κατάσταση και τις ταινίες του ΟΤΕ. και ΟΧΙ δεν γκρινιάζω απλά απαιτώ λίγο σεβασμό και στον συνδρομητή που ζητάει και κάτι παραπάνω από αθλητικά. Με βάση τις ενδείξεις διαφαινόταν πως κάτι θα γίνει. Αλλά εκεί και μείναμε. Α ρε ΝΟΒΑ...
Σε θέμα ταινίες σειρές η νόβα είναι μπροστά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας διαβαζατε τα ...ψιλα γραμματα που υπογραψατε...

Σε θέμα ταινίες σειρές η νόβα είναι μπροστά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις ταινίες συμφωνώ, στις σειρές έχω κάποιες επιφυλάξεις

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Δυστυχώς αν θες ταινίες κοίτα το ΣΤΑΡ και το ''Ε'' και μόνο αυτά, που βάζουν το βράδυ ξένες ταινίες....ο οτε μας παράτησε!Έχω να δω κάτι στα κανάλια του σινεμά του κάτι μήνες...τελευταία φορά πριν 2 μήνες...
Δες τα λινκς

https://www.epsilontv.gr/programma/
http://www.star.gr/tv/#programma
http://www.star.gr/tv/#tainies
https://www.epsilontv.gr/event-type/ξενη-ταινια/

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Καλησπέρα παιδιά! Παρακολουθώ την συζήτηση σχετικά με τα rebbot που κάνουν οι δέκτες του ΟΤΕ. Εμένα συγκεκριμένα με Κάνε ο δέκτης reboot και κολλούσε στην εκκινηση.Εγω πάντως έχω το δορυφορικό και συνδεδεμένο στο internet Για το replay tv και έχω περίπου μια εβδομάδα που μου τα κάνει αυτά αλλά βγάζω το ίντερνετ από τον δέκτη και δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα.Συγκεκριμενα μου το έκανε γύρω στις 2 με 3 τα ξημερωματα

Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Τα στούντιο ειναι μοιρασμένα. Χτες το βράδυ η Cosmote tv ειχε πρεμιέρα το Hands of stone με ντε Νιρο για τη ζωή του Ρομπερτο Ντουραν ενώ προχτές χάζεψα και το Thor Ragnarok της Marvel. Βάζει ταινίες λοιπόν αλλα ειναι και θέμα παραγωγής των στούντιο. Όσο για σειρές εχετε δει τι εχει στο Tv plus ; Πολυ πράγμα. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί εντελώς. Η Nova υπερτερεί στις ταινίες ακόμα, μα οποιος εχει και τις δυο πλατφόρμες δε μπορεί να μην εχει συνειδητοποιήσει πως εχει κάνει και αυτή ενα βήμα πίσω συγκριτικά με το παρελθόν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Νίκο καλημέρα κατ αρχάς. Κανείς δεν είπε πως δεν έκανε βήμα μπροστά ο ΟΤΕ, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος (μεταξύ άλλων) που έβαλα ΟΤΕ. Αλλά το ότι τα στούντιο ειναι μοιρασμένα μπορεί να στέκει σαν γεγονός αδιαμφισβήτητο ΑΛΛΑ τα στούντιο του ΟΤΕ δεν έχουν τη δυναμική (και δεν μιλάω οικονομική) με τα άλλα στούντιο της ΝΟΒΑ. Το ιδανικό μοίρασμα θα ήταν Warner-Disney ο ένας και Paramount-Fox ο άλλος. Ουτοπικά όλα αυτά βέβαια. Το ότι η ΝΟΒΑ έχει κάνει πίσω σε σχέση με το παρελθόν είναι αλήθεια εδώ και καιρό βέβαια. Αλλά το μπάσιμο του ΟΤΕ το περίμενα πιο διευρυμένο χρονικά. Κατά τη γνώμη μου πάντα, το πίσω βήμα της ΝΟΒΑ ήτανε μικρότερο από το βήμα μπροστά του ΟΤΕ συγκρίνοντας πάντα τις 2 πλατφόρμες την ίδια στιγμή και όχι με τον ΟΤΕ προ 2ετίας που δεν είχε ΚΑΝ ταινίες. (Να μου πεις βέβαια είναι και τι ταινίες προτιμά να βλέπει ο καθείς.)

Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Τα στούντιο ειναι μοιρασμένα. Χτες το βράδυ η Cosmote tv ειχε πρεμιέρα το Hands of stone με ντε Νιρο για τη ζωή του Ρομπερτο Ντουραν ενώ προχτές χάζεψα και το Thor Ragnarok της Marvel. Βάζει ταινίες λοιπόν αλλα ειναι και θέμα παραγωγής των στούντιο. Όσο για σειρές εχετε δει τι εχει στο Tv plus ; Πολυ πράγμα. Μην είμαστε ισοπεδωτικοί εντελώς. Η Nova υπερτερεί στις ταινίες ακόμα, μα οποιος εχει και τις δυο πλατφόρμες δε μπορεί να μην εχει συνειδητοποιήσει πως εχει κάνει και αυτή ενα βήμα πίσω συγκριτικά με το παρελθόν.

Το tvplus προϋποθέτει και μία αξιοπρεπή σύνδεση adsl,μην το θεωρείς δεδομένο ότι έχουν όλοι.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Για τις σειρές δεν έχω παράπονο.

Το tvplus προϋποθέτει και μία αξιοπρεπή σύνδεση adsl,μην το θεωρείς δεδομένο ότι έχουν όλοι.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις λήψη της ταινίας και να την δεις άνετα όταν κατέβει.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις λήψη της ταινίας και να την δεις άνετα όταν κατέβει.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι να κάνω download ξέρω κι άλλους τρόπους,δε χρειάζεται να πληρώνω cosmote tv γι αυτό.Και μη μου πεις ότι είναι παράνομο,το ξέρω αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαίο.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επισης η διείσδυση του hybrid στους συνδρομητες τις κοσμοτε ηταν πατος συμφωνα με την επισημη τοποθετηση τους πριν λιγους μηνες.πολυ μικρο ποσοστο επι τις %,που σημαίνει οτι κ εκει ενίσχυση θελει