Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Πως να μη πατώσει...για ποιο λόγο κάποιος να μπει στη διαδικασία του Hybrid εφόσον δεν έχει λόγο να το χρησιμοποιεί; Το είχαμε πει εξαρχής, καλή χρυσή η υπηρεσία (καλύτερη από την αντίστοιχη της ΝΟΒΑ με τη δυνατότητα αποθήκευσης της ταινίας στο σκληρό για 2 ημέρες) αλλά τι να την κάνεις με τόσο φτωχό περιεχόμενο;

εχω εχω βαρεθει της επαναληψεις στα ντοκιμαντερ κατανταει πλεον κουραστικο και κοροιδια στους καταναλωτες .....θα μου πεις δεν φταει ο οτε αλλα το περιεχομενο
τον καναλιων....λοιπαμε φτωχο το περιεχομενο .....

Έχεις δει το περιεχόμενο στο national geographic+ ?
Έχει μπόλικο πράγμα.

Εγώ αν και πολλά χρόνια συνδρομητής του Οτε με συνδέσεις τηλεφωνίας, τηλεόρασης και δικτύου έχω ένα μεγάλο παράπονο να κάνω. Διέθετα δυο συνδέσεις Otetv και η μία έληξε πριν κανα μήνα. Τους ενημέρωσα να διακόψω την συνδρομή και μου επιβεβαίωσαν ότι αυτό θα γινόταν μέσα σε κάποιες εργάσιμες μέρες νομίζω 5. Πέρασαν δυο εβδομάδες και ακόμη με παίρνουν... Εν τω μεταξύ έχω καλέσει και ο ίδιος για να μάθω τι γίνεται και το μόνο που παίρνω (πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια) είναι ότι θα με καλέσουν αυτοί και ότι το αρμόδιο τμήμα έχει ενημερωθεί για αυτό. Όλα καλά και άγια....αλλά δεν παίρνει κανείς.... η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και πραγματικά αναρωτιέμαι, τόσο δύσκολο είναι να διακόψει κάποιος την συνδρομή του; Πραγματικά σκέφτομαι ότι με την λήξη των υπόλοιπων συνδέσεων μου θα ρίξω μαύρη πέτρα στον Οτε σε κάθε επίπεδο. Εσείς το έχετε αντιμετωπίσει ποτέ αυτό;

Εγώ αν και πολλά χρόνια συνδρομητής του Οτε με συνδέσεις τηλεφωνίας, τηλεόρασης και δικτύου έχω ένα μεγάλο παράπονο να κάνω. Διέθετα δυο συνδέσεις Otetv και η μία έληξε πριν κανα μήνα. Τους ενημέρωσα να διακόψω την συνδρομή και μου επιβεβαίωσαν ότι αυτό θα γινόταν μέσα σε κάποιες εργάσιμες μέρες νομίζω 5. Πέρασαν δυο εβδομάδες και ακόμη με παίρνουν... Εν τω μεταξύ έχω καλέσει και ο ίδιος για να μάθω τι γίνεται και το μόνο που παίρνω (πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια) είναι ότι θα με καλέσουν αυτοί και ότι το αρμόδιο τμήμα έχει ενημερωθεί για αυτό. Όλα καλά και άγια....αλλά δεν παίρνει κανείς.... η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και πραγματικά αναρωτιέμαι, τόσο δύσκολο είναι να διακόψει κάποιος την συνδρομή του; Πραγματικά σκέφτομαι ότι με την λήξη των υπόλοιπων συνδέσεων μου θα ρίξω μαύρη πέτρα στον Οτε σε κάθε επίπεδο. Εσείς το έχετε αντιμετωπίσει ποτέ αυτό;
Εμένα μου είπαν να πάρω τη μέρα που λήγει στο 13888 και να ζητήσω να με συνδέσουν με το τμήμα διακοπών κι όταν είπα ότι δεν πρόκειται να με συνδέσει το κέντρο,αυτοί επέμεναν πως γίνεται.Τρεις φορές τηλεφωνο για να κόψω τη συνδεση.Ελεος.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κανείς τηλέφωνο γιά το τμήμα διακοπών του οτε;

Απο Το ίδιο το 13888 μπορεί να σου το διακόψουν.Σε συνδέουν ή σε παίρνουν τηλ.Εμένα πέρισυ είπαν θα με πάρουν.Τους πήρα εγώ και είχαν ήδη έτοιμη την προσφορά,με τον τρόπο που το χειριστηκα.Του χρόνου βλέπουμε.

Χμμ κάτι αρχίζει να μη πηγαίνει καλα εκεί στην cosmote tv ...πολλές αποχωρηςεις που προέρχονται από το ότι υπάρχει στασιμότητα στις ταινίες, απώλεια Eurosport ,απώλεια Ιταλικού πρωταθλήματος, απώλειες θεσμών κυπελων, καμμία μετάδοση grand slam tennis.... Κλπ κλπ....Μου θυμίζει την nova πριν 5-6 χρόνια....μακάρι να μπορέσουν να φρενάρουν τον κατήφορο....

Sent from my iPad using Tapatalk

Νομίζω ότι όσοι απογοητεύτηκαν πέρυσι με την απώλεια των discovery,eurosports τώρα θα αρχίσουν να φεύγουν και θα φανεί.Προσωπικά διακόπτω γι αυτό το λόγο.

To REPLAY TV έχει σοβαρό πρόβλημα σε εμένα... 1 στις 2 φορές που θα βάλω κάτι να δω κάνει επανεκκίνηση ο δέκτης και κολλάει συχνά...

Η δικη μου συνδρομη ληγει στο τελος του μηνα και θα την διακοψω.
Ρωτησα λοιπον τι πρεπει να κανω για να διακοψω, και μου ειπαν για γραπτη αιτηση μια εβδομαδα
πριν την ημερομηνια της ληξης.

Μιλανε βεβαια για δουλεια που κραταει λιγα δευτερολεπτα,
και με κινδυνο να με χρεωσουν και προστιμο γιατι ζηταω προωρη διακοπη πριν απο τη ληξη του συμβολαιου.

Μετα -λεει- θα με παρουνε τηλεφωνο (οποτε τους καπνισει) να με
ξαναρωτησουνε εαν ειμαι βεβαιος οτι θελω να διακοψω, και εαν επιμενω, τοτε θα γινει η διακοπη.

Με αυτα που μου ειπανε, αλλα με αυτα που διαβαζω στο νημα,
μου φαινεται οτι ειτε πρεπει να ζητησεις διακοπη με τον δικηγορο σου :operator:
η πρεπει την επομενη μερα της ληξης του συμβολαιου να πας και να παρατησεις τον δεκτη με τον
τσαμπουκα σε κανενα καταστημα κοσμοτε.

Η δικη μου συνδρομη ληγει στο τελος του μηνα και θα την διακοψω.
Ρωτησα λοιπον τι πρεπει να κανω για να διακοψω, και μου ειπαν για γραπτη αιτηση μια εβδομαδα
πριν την ημερομηνια της ληξης.

Μιλανε βεβαια για δουλεια που κραταει λιγα δευτερολεπτα,
και με κινδυνο να με χρεωσουν και προστιμο γιατι ζηταω προωρη διακοπη πριν απο τη ληξη του συμβολαιου.

Μετα -λεει- θα με παρουνε τηλεφωνο (οποτε τους καπνισει) να με
ξαναρωτησουνε εαν ειμαι βεβαιος οτι θελω να διακοψω, και εαν επιμενω, τοτε θα γινει η διακοπη.

Με αυτα που μου ειπανε, αλλα με αυτα που διαβαζω στο νημα,
μου φαινεται οτι ειτε πρεπει να ζητησεις διακοπη με τον δικηγορο σου :operator:
η πρεπει την επομενη μερα της ληξης του συμβολαιου να πας και να παρατησεις τον δεκτη με τον
τσαμπουκα σε κανενα καταστημα κοσμοτε.
Μία από τα ίδια κι εγώ.Ληγει αύριο και θα πάρω γιά διακοπή.

Τελικά ο ΟΤΕ κατεβάζει γενικά διακόπτες το καλοκαίρι. Ενώ η Nova ας πούμε ξαναεχει το international cup.

O OTE γενικά έχει κατεβάσει ταχύτητα το τελευταίο διάστημα. Πήγε τουλάχιστον μια κάτω...σε λίγο, ρελαντί θα ακούσουμε. Προφανώς σφίξανε τα γάλατα και το δημοσίευμα περί σκληρής λιτότητας προς όλες τις θυγατρικές της DT μόνο για εσωτερική κατανάλωση δεν ήταν.

Τελικά μετά από 4 τηλεφωνήματα κατάφερα να διακοψω την tv.Η προσφορά που μου έγινε είναι 22 + λεπτά ομιλίας στο κινητό γιά όποιον ενδιαφέρεται.

Τελικά μετά από 4 τηλεφωνήματα κατάφερα να διακοψω την tv.Η προσφορά που μου έγινε είναι 22 + λεπτά ομιλίας στο κινητό γιά 2 χρόνια γιά όποιον ενδιαφέρεται.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Τελικά μετά από 4 τηλεφωνήματα κατάφερα να διακοψω την tv.Η προσφορά που μου έγινε είναι 22 + λεπτά ομιλίας στο κινητό γιά όποιον ενδιαφέρεται.

Αυτή την προσφορά πήρα και εγώ απλά μόνο με cinema pack στα 17.49 συν 2 ώρες σε κινητό. Οπότε γλίτωσα και 7.5 ευρώ πακέτο κάθε μήνα και μου βγαίνει κάτω από 10 ευρώ το cinema pack. Κάτι καλύτερο δεν έχω δει να δίνουν εκτός αν έρχεσαι από άλλη εταιρία.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

' Μεγάλη σύμπτωση που πήρε η Nova το ιταλικό.Πήγε και ο Ροναλντο και θα ήταν ευκαιρία να βλέπω ιταλικό,που δεν έβλεπα,όσο είμαι στην Cosmote😡

Και καλά κάνει είναι η κορυφαία διοργάνωση

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk