billpeppas
Supreme Member
Νομίζω πως ποτέ δεν λειτούργησε η παραγγελία ακόμα μέσω app.
Παίρνεις τηλ στο 13888 για ενεργοποίηση του pack που θες.
Παίρνεις τηλ στο 13888 για ενεργοποίηση του pack που θες.
Λοιπόν δοκίμασα τώρα το ott σε λάπτοπ 5ετιας (i5 5200u, 4gb ram, 520u) και είδα το πρώτο ημίχρονο του Άρης ΑΕΚ απροβληματιστα σε 1080p με ομαλή κίνηση χωρίς κανένα κόλλημα.Απλα οι περισσοτεροι εχουμε θεμα με το οττ σε λαπτοπ,ανεξαρτητα απο αν ειναι υπερσυχρονα η πιο παλια μηχανηματα.Θελει αλλαγες γιατι δε μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε.Ας παρουν ως βαση το go.
Εγώ κανονικά ενεργοποίησα ένα ημερήσιοΣήμερα όποιος θέλει να προσθέσει τα αθλητικά κανάλια για ένα μήνα στην εφαρμογή της τηλεόρασης δεν μπορεί !
Δεν τον αφήνουν δηλαδή !!
Πέντε φορές έκανα την αίτηση για το sport pack και μετά από 15-20 λεπτά γράφει πως ακυρώθηκε λόγω
τεχνικών προβλημάτων , επικοινωνήστε μαζί μας κλπ
Απλά απαράδεκτοι !!
Σου λέει ρε μεγάλε θες να δεις με ΑΡΗ - ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΠΑΟΚ με 23,00 ευρώ , πάρε τα @@ μας !!
Τελικά έχουν και έξυπνους μέσα στην Cosmote !
Εγώ κανονικά ενεργοποίησα ένα ημερήσιο
Για να δεις αν όντως πιάνεις 31 όπως λέει έλεγξε την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού σου. Αν μένεις σε μονοκατοικία τραβά καλώδιο από το χαλύβδινο κουτί του ΟΤΕ μέσα στο σπίτι σου με utp μαύρο τύπου 6 και μέτρα την ταχύτητα σου. Αν ισχύει δεν σε βλέπω να φεύγεις χωρίς πληρωμή . Αν πάλι και μετά από αυτό δεις το ίδιο κάλεσε τους να έρθει τεχνικός τους να μετρήσει και ο ίδιος και αν σου αρχίσουν τα σουξουμουξου τραβά τους μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και όταν σε πάρουν πίσω ζητά τους την ηχογράφηση που είχες πριν από ένα χρόνο και πες να την ακούσουν όπως έγινε και σε γνωστό μου και το πιο πιθανό είναι να σου κάνουν καμμία έκπτωση για κανένα χρόνο.Πριν 1 χρόνο με κάλεσαν από Cosmote για να αναβαθμίσω την γραμμή μου από 30 σε 50
Λέγοντας τους ότι η περιοχή μου πιάνει μετά βίας 9-10 Mbps μου είπαν ότι έγιναν εργασίες και θα πιάνω σίγουρα 40-43 Mbps
Με αυτήν την προϋπόθεση λοιπόν έδωσα το ΟΚ για αναβάθμιση της γραμμής για 2 χρόνια.
Υπάρχει υποτίθεται ηχητική ηχογράφηση.
Μετά λοιπόν από 1 χρόνο και έχοντας μόνιμα 9-10 Mbps αποφάσισα να κόψω την σύνδεση και να βάλω ασύρματο Internet (έβαλα ήδη 50αρι και πάει σφαιρα, έχω συνεχώς 50-52 Mbps)
Με κάλεσε λοιπόν μια κυρία να μου ζητήσει τον λόγο που θέλω την διακοπή και εξηγώντας της όλα τα παραπάνω μου είπε ότι αυτή στο σύστημα της βλέπει ότι έχω 31 Mbps και αν θέλω διακοπή πρέπει να πληρώσω ποινή 120
Που πρέπει να απευθυνθώ από εδώ και πέρα.
Ούτε σε φυσικό κατάστημα βρήκα λύση.
Πώς μπορώ να ζητήσω απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας μας. ?
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.Δυστυχως η περιοχη (ακτινα ~50 χμ) οχι καταστημα δεν εχει (το εκλεισαν πριν χρονια) οχι τεχνικους δεν εχει (εφυγαν κι αυτοι τελευταιοι πριν λιγα χρονια) .... ουτε καν Γερμανό δεν εχει (παει κι αυτος)...
Και ο πΟΤΕς στελνει (και... δεχεται!) με πορτα-πορτα που.... ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ εδω και μαλιστα τα ΕΛΤΑ λειτουργουν με μία και μοναδικη υπαλληλο ενω επειδη εφυγε ΚΑΙ η γιουρομπανκ εχουν αναλαβει τις συναλλαγες της (!!!) με αποτελεσμα και μαζι με τα μετρα για την πανδημια να περιμενεις στο λιοπυρι χαλαρα μιαμιση με δυο ωρες για να μπεις μεσα...
Ελλαδα 2020.
ΥΓ. Ας μου εστελναν απλά εναν δεκτη να λειτουργει οπως πρεπει, δεν με νοιαζει τοσο αν ειναι καινουργιος ή οχι. Απλά αν εξ αρχης εστελναν νεοτερο μοντελο (και / ή καινουργιο, οπως ζητησα επιμονα) θα ειχαμε μια σιγουρια παραπανω. Με εγραψαν και τωρα ταλαιπωρουμαι και πληρωνω αδικα... :twoguns:
ας πω πάλι τον καημό μου να το βγάλω από μέσα μουπήρα πρόσφατα ένα Xiaomi mi box για να βαλω το cosmote Ott και να σταματήσω να παιδευομαι με το να στελνω την εικόνα στην τηλεοραση απο τον σταθερό. Επειδή εχω ως βασικό μηχανημα ενα apple tv του οποιου η εικονα ειναι απιστευτη ρωτώ την αγαπητη cosmote... εισαι ο κορυφαιος παροχος, εχεις απο πισω κοτζαμ Deutsche Telekom, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να εχεις και μια εφαρμογή για Apple TV; Επειδή δεν γνωριζω, μπορεί καποιος developer να μου πει αν είναι τοσο μπελας η μετατροπή μιας εφαρμογής του iPadOS σε tvOS και η συντήρησή της; Το ιδιο φυσικά ισχύει και για τις αλλες πλατφορμες της χωρας (novaflix, paok tv, Vodafone tv κλπ) απλά η cosmote θελει να ισχυρίζεται οτι ειναι leader.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.