Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Είναι σαν να λες ότι θες να περάσεις τη Γέφυρα στο Ρίο αλλά σου φαίνονται ακριβά τα διόδια , φοβάσαι τα καράβια ενώ ταυτόχρονα ψάχνεις ως λύση το κολύμπι.
Μπορει να παει απο Φωκιδα .

Κ με κωδικούς taxisnet μπορείς να βγάλεις εξουσιοδότηση ειναι πολυ απλή διαδικασία κ δεν υπάρχει περίπτωση να μη στο δεχτούν ειναι επίσημο έγγραφο με ψηφιακή σφραγίδα για επαλήθευση ..
Μονο με τους κωδικους taxis δεν γινεται να βγαλεις εξουσιοδοτηση γιατι το προσπαθω καιρο τωρα να βρω ακρη.

Σου δινει μονο την δυνατοτητα αν εχεις κωδικους ebanking.

Εχω σοβαρο προβλημα και δεν ξερω πως αλλιως γινεται γιατι κι εγω θελω να βγαλω μια για να με εξουσιοδοτησει συγγενικο μου προσωπο που δεν εχει ebanking.

Αν γνωριζεις η αν γνωριζει κανεις αλλος αν μπορω με αλλο τροπο θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσε.

Μονο με τους κωδικους taxis δεν γινεται να βγαλεις εξουσιοδοτηση γιατι το προσπαθω καιρο τωρα να βρω ακρη.

Σου δινει μονο την δυνατοτητα αν εχεις κωδικους ebanking.

Εχω σοβαρο προβλημα και δεν ξερω πως αλλιως γινεται γιατι κι εγω θελω να βγαλω μια για να με εξουσιοδοτησει συγγενικο μου προσωπο που δεν εχει ebanking.

Αν γνωριζεις η αν γνωριζει κανεις αλλος αν μπορω με αλλο τροπο θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσε.

Για να βγει από το ίντερνετ μέσω του gov.gr χρειάζεται οπωσδήποτε e-banking για πιστοποίηση
Μπορείς όμως να πας σε ΚΕΠ φυσικά χρειάζεται να είναι μαζί και ο άνθρωπος που θα σε εξουσιοδοτήσει,αν δεν μπορεί να έρθεις γίνεται να έρθει στην οικία σου αστυνομικός ώστε να γίνει εκεί η δουλειά
Για το θέμα με τον αστυνομικό ρωτά στα ΚΕΠ το είχα κάνει παλιότερα δεν ξέρω αν γίνεται ακομα

Για να βγει από το ίντερνετ μέσω του gov.gr χρειάζεται οπωσδήποτε e-banking για πιστοποίηση
Μπορείς όμως να πας σε ΚΕΠ φυσικά χρειάζεται να είναι μαζί και ο άνθρωπος που θα σε εξουσιοδοτήσει,αν δεν μπορεί να έρθεις γίνεται να έρθει στην οικία σου αστυνομικός ώστε να γίνει εκεί η δουλειά
Για το θέμα με τον αστυνομικό ρωτά στα ΚΕΠ το είχα κάνει παλιότερα δεν ξέρω αν γίνεται ακομα
Ναι τα γνωριζω αυτα απλα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα να κανω τις διαδικασιες αυτες την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Ειναι αδιανοητο να ζητανε κωδικους ebanking για την διαδικασια.Δεν εχουν ολοι ebanking και ειδικα οι ηλικιωμενοι.
Στην δικη μου περιπτωση προκειται για ηλικιωμενο που ειναι στο νοσοκομειο ο οποιος δεν εχει ebanking και αριθμο τηλεφωνου και δεν εχω την δυνατοτητα να κανω πολλα πραγματα.

Θα επρεπε να βγαινει κατευθειαν με τους κωδικους taxis.

Ναι τα γνωριζω αυτα απλα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα να κανω τις διαδικασιες αυτες την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

Ειναι αδιανοητο να ζητανε κωδικους ebanking για την διαδικασια.Δεν εχουν ολοι ebanking και ειδικα οι ηλικιωμενοι.
Στην δικη μου περιπτωση προκειται για ηλικιωμενο που ειναι στο νοσοκομειο ο οποιος δεν εχει ebanking και αριθμο τηλεφωνου και δεν εχω την δυνατοτητα να κανω πολλα πραγματα.

Έχεις λάθος φίλε μου.
Εξουσιοδοτώ σημαίνει ότι έχω και νομική ευθύνη για αυτά που περιλαμβάνω σε μια εξουσιοδότηση.

Το αν η εξουσιοδότηση είναι για να πάρω τα φάρμακα ή τον αποκωδικοποιητή της μάνας μου δε διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από μια εξουσιοδότηση για να πάω να κάνω ανάληψη από το λογαριασμό της ή για να εισπράξω τη σύνταξη της.

Σε τόσο ειδικές περιπτώσεις φαντάζομαι το πιο βασικό πρόβλημα είναι η υγεία του αγαπημένου μας ανθρώπου και όχι πως θα βλέπουμε τηλεόραση από μια σύνδεση στο όνομα του.

Αν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας καλό θα είναι να γίνει κάποιο πληρεξούσιο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει - χρειαστεί.

Περαστικά εύχομαι.

Επομενη μεταδοση στο 4κ καναλι στις 17 του μηνα..

αντι να αυξανονται οι ρυθμοι στο καναλι και να μπει και cinema4k εχει γινει ο ορισμος του δοκιμαστικου καναλιου που παιζει 5-10 αγωνες τον μηνα

Επομενη μεταδοση στο 4κ καναλι στις 17 του μηνα..

αντι να αυξανονται οι ρυθμοι στο καναλι και να μπει και cinema4k εχει γινει ο ορισμος του δοκιμαστικου καναλιου που παιζει 5-10 αγωνες τον μηνα

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το αντίστοιχο κανάλι στο δορυφορικό , περισσότερο το έχουν για λόγους marketing και λιγότερο για λόγους ουσίας.

Σκέψου εγώ που είχα το sports pack μέσω δορυφόρου ΔΕ μου το άνοιγαν μέσω app γιατί λέει ήθελαν full pack συνδρομή.

Εννοείται ότι αντίστοιχα το κανάλι άνοιγε κανονικα σε όσους είχαν sports pack OTT.

Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί. Όταν όμως είδα το πρόγραμμα του καναλιού και τις ελάχιστες ώρες που έδειχνε περιεχόμενο μου πέρασε..

Δεν γυρίζονται όλοι οι αγώνες σε 4κ ποιότητα οπότε δε μπορεί να υπάρχει πολύωρο προγραμμα. Ωστόσο, εάν διαθέτεις μια νέα τηλεόραση και καλό και σταθερό Ίντερνετ απολαμβάνεις πραγματικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε μου δεν ζητάει κωδικούς e banking.

Δεν γυρίζονται όλοι οι αγώνες σε 4κ ποιότητα οπότε δε μπορεί να υπάρχει πολύωρο προγραμμα. Ωστόσο, εάν διαθέτεις μια νέα τηλεόραση και καλό και σταθερό Ίντερνετ απολαμβάνεις πραγματικά.

Δεν έχεις άδικο φίλε μου.

Όμως από όσο ξέρω Γερμανία και Πρεμιέρ είναι σχεδόν 100% και σε 4Κ. Όποτε θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο.

Επίσης θα μπορούσε να κάνει το κανάλι υβριδικό και να παίζει και sports και ταινίες/σειρές ώστε να παίζει 24 ώρες.

Μη μου πεις ότι δεν υπάρχει ούτε ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε 4Κ για να καλύψει ένα κανάλι..

Έφυγαν πρωταθλήματα, έφυγαν κανάλια, τα υπόλοιπα δεν έγιναν HD, το Christmas τελείωσε. Στην θέση του δεν θα μπει άλλο pop up ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πλάνα είναι να μπει και ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε 4Κ. Σταδιακά θα γίνει και αυτό. Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με πανδημία και με τις οικονομικές επιπτώσεις της στη χώρα μας να μην έχουν φανεί ακόμη. Υπάρχουν οικογένειες που ήδη ζορίζονται αρκετά. Λογικό είναι να υπάρχει στάση αναμονής από τις πλατφόρμες. Εξάλλου αυτή τη στιγμή η COSMOTE TV είναι αρκετά μπροστά από τον ανταγωνισμό αφού δεν υπάρχει άλλη πλατφόρμα να μεταδίδει 4Κ ζωντανό περιεχόμενο. Η nova (λόγω κ των οικονομικών προβλημάτων που είχε ) δεν έχει καν replay tv στα κανάλια της. Ούτε ακόμη κ η Vodafone tv στα αθλ. κανάλια γραμμικού περιεχομένου novasports που μεταδίδει έχει -αν δεν κάνω λάθος~ διότι δεν έχω.

Σε ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς.

Προσωπικά έχω γράψει τους γονείς μου μέσω του gov.gr για τα φάρμακα τους στην αυλή συνταγογράφηση χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω από τους κωδικούς του taxis και ένα τηλέφωνο επιβεβαίωσης του sms. Και στους 2 έβαλα το δικό μου νούμερο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η εξουσιοδότηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό το οποιο και ΑΠΑΙΤΕΙ αυξημένο βαθμό πιστοποίησης αυτού που την εκδίδει καθώς εμπεριέχονται ΠΟΙΝΙΚΕΣ συνέπειες δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.

Καλή συνέχεια.
Δεν καταλαβαινεις καθολου τι γραφω αστο καλυτερα.

Καλη συνεχεια.

Φίλε μου δεν ζητάει κωδικούς e banking.
Επειδη εχω βγαλει αρκετες εξουσιοδοτησεις αρχικα ειχα κανει την ενεργεια με τους κωδικους ebanking γιατι αυτο γραφει κιολας οτι πρεπει να γινει την πρωτη φορα:με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (αφού πρώτα μπείτε μία φορά με τους κωδικούς web banking, για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου).

Θελει δηλαδη να μπεις την πρωτη φορα με τους κωδικους ebanking για να γινει η επιβεβαιωση με τον αριθμο τηλεφωνου.Οταν παω να μπω με τους κωδικους taxis μου βγαζει αυτο:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Αποτυχία σύνδεσης με το πάροχο ταυτοποίησης

Εσυ πως κανεις την διαδικασια?

Επειδη εχω βγαλει αρκετες εξουσιοδοτησεις αρχικα ειχα κανει την ενεργεια με τους κωδικους ebanking γιατι αυτο γραφει κιολας οτι πρεπει να γινει την πρωτη φορα:με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (αφού πρώτα μπείτε μία φορά με τους κωδικούς web banking, για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου).

Θελει δηλαδη να μπεις την πρωτη φορα με τους κωδικους ebanking για να γινει η επιβεβαιωση με τον αριθμο τηλεφωνου.Οταν παω να μπω με τους κωδικους taxis μου βγαζει αυτο:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Αποτυχία σύνδεσης με το πάροχο ταυτοποίησης

Εσυ πως κανεις την διαδικασια?

Το μόνο που ζητάει είναι να γίνει ταυτοποίηση του κινητού τηλεφώνου μέσω του e banking της τράπεζα σου.

Το μόνο που ζητάει είναι να γίνει ταυτοποίηση του κινητού τηλεφώνου μέσω του e banking της τράπεζα σου.
Δηλαδη εσενα δεν ζηταει να μπεις αρχικα με τους κωδικους ebanking?

Οχι

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Πες μου λιγο απο που μπαινεις εσυ.
Σε ρωταω μηπως κανω εγω λαθος την διαδικασια γιατι δεν μπορω να μπω μεμκωδικους taxis.