Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων....

Θα ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος (εκτός από εμένα) έχει πρόβλημα με τον δέκτή του όσον αφορά την ώρα. Κάθε φορά που ''κλείνω'' τον δέκτη, δηλαδή όταν τον βάζω στο ''stand by'', ή ακόμη κι όταν είμαι στα ελεύθερα κανάλια για πολύ ώρα, το ρολόι τρέχει. Δηλαδή, αν για παράδειγμα τον κλείσω στις 19.00, όταν θα είναι 20.00, θα μου λέει πως είναι 20.40. Όταν τον ανοίγω πάλι σε κάποιο κανάλι του μπουκέτου του ΟΤΕ μου επιστρέφει στην κανονική ώρα. Ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι - δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί (δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να διαβάσω όλα τα ''ποστ''). Αν έχει ξανασυζητηθεί ενημερώστέ με!

Ο δέκτης παίρνει την ώρα από το DVB stream του ΟΤΕ, οπότε κάθε φορά που είσαι λοκαρισμένος σε κάποιο FTA κανάλι την χάνει. Είναι ενοχλητικό ´το ξέρω αλλά μην ανυσηχείς δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα

επιλεξτε τον ΟΤΕ 3 αναμεταδοτη και θα ειστε μια χαρα!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, όπως όλοι, μεχρι που επέλεξα τον αναμεταδότη ΟΤΕ3! Εδώ και 2-3 εδβομάδες δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο!

Δηλαδή, αν επιλέξω τον ΟΤΕ 3 αναμεταδότη δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την ώρα; Και δεν θα δημιουργηθεί σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα; Ρωτάω, επειδή έχω 2 lnb (ένα για τις 9 κι ένα για τις 13 μοίρες) συνδεδεμένα με διακόπτη DiSEqC και έχω επιλεγμένο τον αναμεταδότη USER 2. Σε κάθε περίπτωση, είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για πρόβλημα με το λογισμικό του δέκτη και όχι για κάτι τόσο απλό, όπως η επιλογή αναμεταδότη.

Υπάρχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση Δορ. κατόπτρων από νοβα, και από χομπίστες που ψάχνουν καλό πρόγραμμα και σε HD.
Ο ΟΤΕ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως δεν είναι ο μόνος που παίζει δορυφορικά, ή δεν έχει συνειδητοποιήσει τις τρέχουσες οικονομικές-καταναλωτικές συνθήκες..

Βασικό θέμα είναι η διάταξη του μενού, ιδίως στα θέματα εγκατάστασης δορυφόρου και διαφορετικών τροχιακών θέσεων.
Δύστυχος για τον ΟΤΕ, ο Bananasat ήταν πολύ καλύτερος στη δομή του μενού, όπως και όλοι οι οι δορ. δέκτες που έχω δοκιμάσει.
Δεν κάνει ούτε το βασικό, δηλαδή τα μενού να είναι κυκλικά.

Λόγω βλαμμένου soft, δεν μπορεί να απομνημονεύσει κανάλια σε νούμερο μεγαλύτερο του 1000.

Τα αγαπημένα δεν είναι σε ξεχωριστή λίστα απο τα κανονικά κανάλια, και απορώ για το λόγο ύπαρξης αυτής της λειτουργίας.
Πρέπει να φτιάξουν λειτουργία του στυλ προσ. μπουκέτα.

Δεν παίζει teletext ούτε από το δέκτη ούτε στην TV μέσω Scart και HDMI

Ενεργοποιήστε επιτέλους το USB!!
Να μην αναφέρω την έλλειψη ενδείξεων για την ανάλυση, τα διαθέσιμα format ήχου (στέρεο, 5.1), τις διαθέσιμες γλώσσες, την ύπαρξη teletext ή DVB υποτίτλων, γιατί μάλλον θα τους φανεί επιστημονική φαντασία.

Ο Δέκτης αρνείται να παίξει οτιδήποτε αν η κάρτα χάσει κλειδιά (λόγω διακοπής ρεύματος π.χ.σε εξοχικό) Περιμέναμε από τον ΟΤΕ λιγότερη "μονοπωλιακή" μεταχείριση.

Στα + του δέκτη είναι πως είναι combo και με την επέκταση της ψηφιακής λύνει τα χέρια σε πολλούς καταναλωτές. Το πλεονέκτημα αυτο-ακυρώνεται λόγω των παραπάνω

Έχεις δίκιο σε αρκετά πράγματα αλλά καλό θα ήταν να είμαστε ακριβείς σε ότι λέμε και να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Συγκεκριμένα:
  • O δέκτης υποστηρίζει Teletext μόνο μέσω SCART, αλλά πρέπει να πατήσεις το κουμπί teletext της ΤV
  • Ανάλυση οθόνης υποστηρίζει από 576i έως 1080i και επιλέγεται από τo αντίστοιχο μενού. Επίσης υποστηρίζει stereo, 5.1 και 5.1 downmix to stereo ήχο
  • Έχει επιλογή για περισσότερες γλώσσες τόσο στο μενού όσο και στο stream ενώ υποστηρίζει και DVB υπότιτλους. Άσχετα εάν ο ΟΤΕ έχει επιλέξει να μην κουβαλάει πολλαπλά audios και DVB υπότιτλους για να σώσει BW
  • Ο δέκτης υποστηρίζει μέχρι 200 FTA κανάλια, τώρα πόσοι από εμάς έχουμε το χρόνο να αποθηκεύσουμε και κυρίως να δούμε περισσότερα κανάλια είναι ένα καλό ερώτημα
  • Τα αγαπημένα έχουν ξεχωριστό EPG και short-cut button για γρήγορη πρόσβαση καθώς και δυνατότητα αναδιάταξης τους. Θα συμφωνήσω ότι χωράνε βελτίωση όμως
  • Για να παίξει ο δέκτης οποιοδήποτε FTA κανάλι, ακόμα και επίγεια χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος με το stream του ΟΤΕ για να παίρνει τα κλειδιά. Αυτό άλλωστε είναι λογικό μια κα μιλάμε για ιδιοκτησιακό δέκτη που δίνεται για πρόσβαση στο μπουκέτο του ΟΤΕ.
Γενικά θεωρώ τον ΚΑΟΝ έναν τίμιο δέκτη που κάνει τη δουλειά του αν και σίγουρα χωράει βελτίωση σε αρκετά σημεία. Αν λάβουμε υπόψη ότι δίνεται δωρεάν και βγήκε στην αγορά πριν μερικούς μήνες νομίζω ότι η αυστηρή κριτική σου είναι μάλλον άδικη.

Last edited:

Δηλαδή, αν επιλέξω τον ΟΤΕ 3 αναμεταδότη δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την ώρα; Και δεν θα δημιουργηθεί σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα; Ρωτάω, επειδή έχω 2 lnb (ένα για τις 9 κι ένα για τις 13 μοίρες) συνδεδεμένα με διακόπτη DiSEqC και έχω επιλεγμένο τον αναμεταδότη USER 2. Σε κάθε περίπτωση, είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για πρόβλημα με το λογισμικό του δέκτη και όχι για κάτι τόσο απλό, όπως η επιλογή αναμεταδότη.

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα (4 lnb πίσω απο 2 diseqc και έχω τον 3). Δεν έχω καν καταλάβει γιατί υπάρχει η επιλογή του transponder. Εκτός απο το satfinder και την ώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη σοβαρή λειτουργία.

Πολλή θολουρα χτες η νετ σε σχεση με τη digea. Η μερα με τη νυχτα. Επίσης, πολλή θολουρα παίζει και σήμερα στο γερμανικό και στο ιταλικό. Συμβαίνει σε κανεναν άλλον;

Τελικά, είχατε δίκιο! Επέλεξα τον ΟΤΕ 3 και η ώρα είναι μια χαρά όταν τον έχω κλειστό! Βέβαια, όταν είμαι στα ελεύθερα εξακολουθεί να χάνει ώρα...

καλησπερα σας...νεο μελος στην παρεα...και νεος συνδρομητης οτεtv(προς το παρον ακομα οχι)που λετε χτες βαλαμε οτεtv και εκει που λετουργησε 5 λεπτα ολα κ ολα ο αποδικωποιητης,ειπε το ποιημα του,εβγαζε την λεξη boot στον αποδικωποιητη και κολουσε εκει(οσες φορες και αν το ανοιξα κ το εκλεισα τπτ....ακομα και τηλ που πηρα στον οτε μου ειπαν μαλλον κολησε ο αποδικωποιητης,θα σας στειλουμε αλλον....εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομιο???

καλησπερα σας...νεο μελος στην παρεα...και νεος συνδρομητης οτεtv(προς το παρον ακομα οχι)που λετε χτες βαλαμε οτεtv και εκει που λετουργησε 5 λεπτα ολα κ ολα ο αποδικωποιητης,ειπε το ποιημα του,εβγαζε την λεξη boot στον αποδικωποιητη και κολουσε εκει(οσες φορες και αν το ανοιξα κ το εκλεισα τπτ....ακομα και τηλ που πηρα στον οτε μου ειπαν μαλλον κολησε ο αποδικωποιητης,θα σας στειλουμε αλλον....εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομιο???

Πάρε το 13888 και δήλωσε βλάβη, πρέπει να γίνει αντικατάσταση του δέκτν....σε 2-3 ημέρες θα σου στείλουν άλλο

Πάρε το 13888 και δήλωσε βλάβη, πρέπει να γίνει αντικατάσταση του δέκτν....σε 2-3 ημέρες θα σου στείλουν άλλο

το εκανα ηδη χτες,μαλλον θα ειχε προβλημα ο δεκτης τελικα....

Απάντηση: Re: Κυτίο Παραπόνων....

καλησπέρα και καλώστον. Για να σου είπαν ότι στέλνουν άλλο, θα έχει τύχει σίγουρα σε αρκετούς που θα έχουν στείλει άλλους! :-)
Εδώ μέσα δε ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο...

Μου είχε τύχει και μένα.

Τον αλλάξαν και όλα οκ

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Καλησπέρα,
τις τελευταίες μέρες βλέπω αρκετές ώρες Eurosport λόγω του Roland Garros.
Αρκετά συχνά μου κάνει παράσιτα ο ελληνικός ήχος.
Όταν τον γυρίζω σε αγγλικό παίζει κανονικά.
Συμβαίνει και σε εσάς;

Re: Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων....

Προβλημα του Eurosport ειναι μιας και το ιδιο γινεται και στη πλατφορμα του Eurosport στο ιντερνετ,το eurosport player αν εχεις ακουστα που αναφερουν κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων.

γεια σας και απο μενα.νεος συνδρομητης στην οτε tv αλλα....εκανα αιτηση 31/05 και ο αποκωδικοποιητης ηρθε κανονικα 06/06 οπως κανονισαμε.απο κεινη την μερα περιμενω τηλεφωνο του τεχνικου να κανονισουμε την εγκατασταση,μου ειπανε οτι θα με καλεσει μολις λαβω το μηχανημα.σημερα εχουμε 12/06 και ακομα περιμενω να με καλεσει, απο τηλεφωνηματα που κανω στον οτε παιρνω την απαντηση οτι εχουν ενημερωσει τον τεχνικο.τους ζηταω το τηλ του για να τον βρω και μου λενε οτι δεν το εχουν...και ολα αυτα για την ρημαδα την δωρεαν κεραια,αλλιως θα πηγαινα σε ενα ντοπιο τεχνικο και θα τελειωνε το θεμα.δεν ξεκινησαμε καλα.ευχαριστω που με διαβασατε.νιωθω καλυτερα χαχαχα..

τους ζηταω το τηλ του για να τον βρω και μου λενε οτι δεν το εχουν
Τι να πει κανείς... Δηλαδή αν ο τεχνικός δεν κάνει καλή δουλειά, πως θα τον βρεις μετά να ξαναέρθει?
Ήθελα να 'ξερα πως ενημέρωσαν τον τεχνικό πως αγόρασες το πακέτο. Α... ξέχασα... με σήματα καπνού!:flipout: