Re: Κυτίο Παραπόνων....
Ο δέκτης παίρνει την ώρα από το DVB stream του ΟΤΕ, οπότε κάθε φορά που είσαι λοκαρισμένος σε κάποιο FTA κανάλι την χάνει. Είναι ενοχλητικό ´το ξέρω αλλά μην ανυσηχείς δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν και κάποιος άλλος (εκτός από εμένα) έχει πρόβλημα με τον δέκτή του όσον αφορά την ώρα. Κάθε φορά που ''κλείνω'' τον δέκτη, δηλαδή όταν τον βάζω στο ''stand by'', ή ακόμη κι όταν είμαι στα ελεύθερα κανάλια για πολύ ώρα, το ρολόι τρέχει. Δηλαδή, αν για παράδειγμα τον κλείσω στις 19.00, όταν θα είναι 20.00, θα μου λέει πως είναι 20.40. Όταν τον ανοίγω πάλι σε κάποιο κανάλι του μπουκέτου του ΟΤΕ μου επιστρέφει στην κανονική ώρα. Ελπίζω να μην επαναλαμβάνομαι - δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί (δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να διαβάσω όλα τα ''ποστ''). Αν έχει ξανασυζητηθεί ενημερώστέ με!
Ο δέκτης παίρνει την ώρα από το DVB stream του ΟΤΕ, οπότε κάθε φορά που είσαι λοκαρισμένος σε κάποιο FTA κανάλι την χάνει. Είναι ενοχλητικό ´το ξέρω αλλά μην ανυσηχείς δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα