Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

Ναι οντως, αν και ενας που γνωριζω που κανει τα παιχνιδια της bundesliga, μου ειπε οτι στα δικα του ματς βαζει παντα τερμα τον φυσικο ηχο απο το γηπεδο.. Τρανο παραδειγμα στο Σαλκε - Αμβουργο για οποιον το ειδε.. Το εχω ζητησει κ ο ιδιος να το μεταφερει και στους υπολοιπους συναδελφους και θα το ξαναζητησω!
μακαρι φιλε μου νασακουσουνε.

Last edited:

και αυτα μονο με 4 καναλια...σκεφτητε να ειχε 7-8....[μεσα σε αυτα ενα καναλι για στοιχιμα και ενα για highlights και ολα αυτα σε hd...θα ηταν πραγματικα ο παραδεισος των φιλων του αθλητισμου...

Τραγικο που το σ/κ το 1 απο τα 2 καναλια HD δειχνει σχεδον ολη μερα Moto gp, μονο Premier league ΗD και η Bundesliga στα "σκουπιδια"

ρε παιδια τι γινεται με τον ηχο στα καναλια;ειναι παρα πολυ χαμηλα.μονο ο alpha ακουγεται κανονικα.

Re: Νέα για τον OTE TV

Το μεσημέρι του Σαββάτου τι θα δείχνει το ΟΤΕ SPORTS 2HD και μας έβαλε όλη την μπουντεσλίγκα στα 3 & 4? Τέτοια εικονα που έχουν οι γερμανοί από το sky είναι πολύ κρίμα να το χαραμίζει ο ΟΤΕ και να μας το δείχνει με συμβατικό τρόπο, κρίμα.....

Re: Νέα για τον OTE TV

Έχει το Moto gp.
Αυτό με το Ρόσι και 3 τρελούς Ισπανούς, που καβαλάνε κάτι μοτοσυκλέτες και τρέχουν σαν τρελοί.
Εγώ γούσταρα τον Στόνερ, αλλά βαρέθηκε τους τρελούς και τα παράτησε.
Άντε οτέ, βάλε κανά νέο κανάλι, γιατί βλέπω να αρχίζουν κατάρες!:beatnik2:

Θα συμφωνήσω ότι ο αριθμός των μεταδόσεων (μαγνητοσκοπημένων και live) του moto gp είναι υπερβολικός συγκρινόμενος με τον αντίστοιχο άλλων διοργανώσεων. Δεν γνωρίζω κανέναν συνδρομητή ote tv που να το παρακολουθεί, αλλά γνωρίζω πολλούς που περιμένουν το Σ/Κ για να δούνε μπάλα. Πριν 2 χρόνια που είχε λίγα πράγματα από αθλητικά ήταν το δυνατό του χαρτί οκ, με τη σημερινή κατάσταση όμως θεωρώ ότι έπρεπε να είναι πολύ πιο κάτω ως προτεραιότητα, και σίγουρα όχι στα HD αν την ίδια στιγμή υπάρχει live οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιρικού αγώνα. Το πρόγραμμα του Σαββάτου συγκεκριμένα είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δε νοείται να παίζει στο HD το moto gp από τις 16:30 ως τις 22:30, σε όλο το "prime time" δηλαδή των ποδοσφαιρικών αγώνων. Ας ελπίσουμε ότι όπως και σε άλλα θέματα, θα υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια.

Last edited:
Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

F1, moto gp και wrc, τα διαφημίζει και τα προμοτάρει ως "αποκλειστικά σε hd".Για κανένα από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα δεν έχει πει κάτι τέτοιο.

Πολύ κακώς τότε αν έχει μπει από μόνος του σε δέσμευση να μην μπορεί να δείξει κάποιο από τα παραπάνω σε SD εφόσον οι ανάγκες του προγράμματος το επιβάλλουν. Ειδικά για το μεθαυριανό, είναι τραγικό το ότι πρακτικά βγάζει το ένα από τα 2 HD του εκτός με το να τρώει ολόκληρη τη μέρα με ελεύθερα δοκιμαστικά και προκριματικά σε HD, δεν πρόκεται καν για τον αγώνα!

Και δυστυχώς απότι βλέπω η Κυριακή είναι ακόμα χειρότερη... Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας Live, αντίθετα παίζει μια κονσέρβα το μεσημέρι για να ξεκινήσει μετά μαγνητοσκοπημένα και live moto gp, moto 2 και moto 3 μέχρι το βράδυ, έλεος! Χάνουμε και το παραδοσιακά ενδιαφέρον ματς του βραδιού της Κυριακής από Primera (Ρεάλ - Μπέτις) το οποίο σπρώχτηκε στο otesport4... 2 είναι τα HD, με τέτοιο προγραμματισμό μένουμε με 1 πρακτικά για όλο το Σ/Κ , τεράστιο φάουλ κατά τη γνώμη μου...

Έχει κάτσει και το γεγονός πως είναι στην Αμερική ο αγώνας.Αν ήταν Ευρώπη 4 η ώρα θα τελείωνε, οπότε πάρα πολύ μικρό το κακό.
Έπρεπε να τα περιμένουν όλα αυτά, αλλά τους έφαγαν οι αυξήσεις στις τιμές.Από κει και πέρα το χάος.Εδώ ακόμα δεν έχουν βγάλει τα espn από το μενού.Πόσο δύσκολο είναι;Ή και να είναι δύσκολο αδιαφορώ πλήρως.Τα κανάλια δεν εκπέμπουν, είναι που είναι χάλια το μενού.....Πραγματικά, θέλω να δω πότε θα έρθουν οι εκπλήξεις, που λένε, να περιμένουμε.

ΥΓ:Πάντως παρότι γκρινιάζουμε, κοίτα τα novasports τι πρόγραμμα έχουν.Είναι να σε πιάνει η καρδιά σου.
Προς Θεού, δεν θέλω να ξεκινήσω κόντρες κλπ. χρονιάρες μέρες, αλλά το γεγονός είναι πως εκτός από superleague, δεν έχει κάτι άλλο.Εκτός αν αποφασίσεις να ξενυχτήσεις Κυριακή προς Δευτέρα βράδυ και δεις τα 2 Αργεντίνικα.

Last edited:

Μα συμφωνώ ότι η ποικιλία του προγράμματος του ΟΤΕ είναι κατά πολύ ανώτερη πλέον, το είχα γράψει και αλλού αλλά δεν είχε να κάνει με αυτό το σχόλιό μου γιατί τότε όπως λες πάει αλλού η κουβέντα. Όπως επίσης δεν θεωρώ ότι η αύξηση που έγινε ήταν αδικαιολόγητη. Απλά (και με αφορμή ένα σχόλιο πιο πάνω) κοίταξα το πρόγραμμα του Σ/Κ να πάρω και μια ιδέα του τι θέλω να δω και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ο περισσότερος κόσμος, αυτός που παρακολουθεί ποδόσφαιρο, θα μείνει πρακτικά με 1 HD λόγω του ότι έχουν δώσει "εργολαβία" το HD2 στο Moto GP και τα Moto 2, 3 κτλ. Ίσως να έτυχε όπως λες, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο και καλό είναι να ακούγονται οι διαμαρτυρίες ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχες καταστάσεις στο μέλλον. Ειδικά αν όπως λες συγκρίνεις τι δείχνουν οι πλατφόρμες το Σ/Κ είναι κρίμα να έχεις τόσο πολύ υλικό και να το χαραμίζεις στα SD ή να μην το δείχνεις καθόλου προς όφελος ενός αθλήματος αδιάφορου για την πλειοψηφία. Είδωμεν...

Θα ξαναγίνει αυτό, αν δεν αλλάξει κάτι με τα κανάλια.Μένουν 4 αγώνες της f1 εκτός Ευρώπης.Που σημαίνει και άλλα απογεύματα-βράδια θα συμβεί.

Να δείξουν το Moto GP αλλά και κάποιον αγώνα πριν/μετά δεν θα με χάλαγε τόσο. Αλλά εδώ λέμε ότι μέσα σε ένα ολόκληρο Σ/Κ το Otesport 2 HD θα δείξει έναν live αγώνα όλο κ όλο και αυτός είναι το "Καϊζερσλάουτερν - Ερτζγκεμπίργκε" επειδή ξεκινάει στις 2! Αυτή τη φορά δε θα με πειράξει τόσο βέβαια επειδή σκοπεύω να δω όσο περισσότερη Premier προλαβαίνω αλλά δεν (θέλω να) πιστεύω ότι σκέφτονται σοβαρά να ξαναμοιράσουν έτσι τις μεταδόσεις...

Θα δείξει 6/10 live απο την Αγγλία, 5/9 απο την Γερμανία και 10/10 απο την Ισπανία.Ε δεν νομίζω να είναι και τόσο άσχημα για αρχή.

Η συζήτηση μας δεν είχε να κάνει με το πόσα ματς δείχνει, εκεί νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, αλλά στο πόσα ματς θα προβληθούν σε HD και πόσα σε SD. Όπως βέβαια και στο ποια άλλη διοργάνωση παίρνει τη θέση των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων στο HD.

Καλώς ή κακώς (καλώς θεωρώ προσωπικά), παρέχοντας τα HD σε όλα τα πακέτα ως στάνταρ, ο ΟΤΕ μας κακόμαθε μέχρι τώρα και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πιο ενδιαφέρουσες μεταδόσεις στο HD1 ή 2. Μέσα σε ένα χρόνο, πολύ σπάνια έχω παρακολουθήσει Otesport3 ή 4 και αυτό είχε να κάνει βέβαια και με τη σωστή οργάνωση του προγράμματος από πλευράς ΟΤΕ αφού όπως έγραψα, τα παιχνίδια/διοργανώσεις που ενδιαφέρουν την πλειοψηφία, (στην οποία θεωρώ ότι ανήκω από άποψη αθλητικού ενδιαφέροντος) φρόντιζαν σωστά να τα δείχνουν στα HD. Οπότε όπως και να το κάνουμε χτυπάει κάπως ξαφνικά να μένεις με 1 κανάλι HD την αρχή της σεζόν που όλοι είναι διψασμένοι για μπάλα. Θεωρώ όμως πως τα γνωρίζουν και οι ίδιοι...

Με όλα αυτά, το συμπέρασμα είναι ένα! Πρέπει να μπούν και άλλα HD κανάλια για ποδόσφαιρο. Και ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ενταξει ρε σεις χαλαρωστε λιγο.. Προς το τελος του μηνα τελειωνει ο διαγωνισμος για τις ροες των αθλητικων κ θα υπαρξουν αμεσα κινησεις..

αν δεν τις παρει ο σκαι θελω να δω αντιδραση του προεδρου..

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Αυτοι φιλε μου ειναι επαγγελματιες οπως και σε αλλα αθληματα..στο ποδοσφαιρο στο μπασκετ στο τεννις ολοι ΤΡΕΧΟΥΝ ...Ετσι λοιπον κια αυτοι κανουν το ιδιο,γιατι αθλημα ειναι κι αυτο.σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Σωστος...αν και θα προτιμουσα ολο το Σ-Κ prime time να δειχνει στο otesport2hd μοντερνο πενταθλο...Oλοι τρεχουν και με τα ποδια και με ποδηλατο (plus το κολυμπι..).Αθλημα ειναι και αυτο και μαλιστα μουρατο .

Last edited by a moderator: