Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

@PublicDomain πριν βαλεις ote tv δεν εψαξες να δεις ποια καναλια περιεχει το πακετο;συνηθως αυτο κανουμε για να μην βρεθουμε προ εκπληξεως,δεν παμε στα τυφλα...

εντάξει το ψιλεοέψαξα, εμένα η αγορά μου ήταν αντίδραση προς τα υπέρογκα ποσά που ζητάει η νόβα και όπως και να 'χει για μένα που δε βλέπω σπορτς συμφέρει!

αν δεν δείχνει ολη την αγγλια και την ιταλια εγώ τους χαιρετάω από αύριο...κιολας!

Last edited by a moderator:
Εχουν τονισει μελη που γνωριζουν οτι για την Αγγλια το μαξιμουμ αγωνων στα ευρωπαικα πακετα ειναι 6 αγωνες live και τα υπολοιπα rec...

ναι εσυ φιλε αμα θελεις ολη την αγγλια και την ιταλια βαλε απευθειας sky italia και btsport...σε ολη την ευρωπη για την αγγλια το μαξιμουμ ειναι οι 6 αγωνες...καμπιονατο δεν μπορει να το δειξει ολο καθως εχει και μπουντεςλινγα,πριμιερα φορμουλα,μοτο και αλλα πολλα...και 7 καναλια να ειχε δεν θα χωραγανε να ειχε ολες τις live μεταδωσεις απο ολα τα πρωταθληματα...μην ζηταμε πραγμα παραλογα....

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Αγαπητέ ΟΤΕ TV...
νομίζω το εμπεδώσαμε το ότι τα ESPN κανάλια από 31/7 δεν μεταδίδονται πλέον στην Ευρώπη..
μπορείς αν θέλεις να τα αφαιρέσεις....

φιλικά...
ένας συνδρομήτης

ναι εσυ φιλε αμα θελεις ολη την αγγλια και την ιταλια βαλε απευθειας sky italia και btsport...σε ολη την ευρωπη για την αγγλια το μαξιμουμ ειναι οι 6 αγωνες...καμπιονατο δεν μπορει να το δειξει ολο καθως εχει και μπουντεςλινγα,πριμιερα φορμουλα,μοτο και αλλα πολλα...και 7 καναλια να ειχε δεν θα χωραγανε να ειχε ολες τις live μεταδωσεις απο ολα τα πρωταθληματα...μην ζηταμε πραγμα παραλογα....

Το Sky Italia δείχνει όλο το Campionato.

Για Αγγλία τώρα:
To BT δείχνει 1 ματς την εβδομάδα.
Το Sky UK άλλα 3.
Και το Setanta Sports 1(Ireland) 1 ακόμα.

Δεν γινεται να μην το αναφερω αυτο!
28 ιουνιου παιρνω τηλεφωνο και ζητω να γινω συνδρομητης οτε τβ
5 ιουλιου ερχεται ο τεχνικος (ενας μουχλας αντιπαθητικος και καθολου ορεξατος) τσεκαρει την ταρατσα μου και διαπιστωνει πως δεν υπαρχει καλη θεση για τον δορυφορο και δεν θα πιανω καλο σημα
6 ιουλιου το δηλωνω αυτο στο 13888 και καταχωρειται σαν επειγον κιολας και μπαινει μπροστα η αλλαγη σε οτε τβ μεσω κοννεξ
27 ιουλιου ,αφου εχω τηλεφωνησει 4 φορες στο 13888 και αφου μου εχουν πει 4 φορες οτι υπαρχει απλα μια καθυστερηση και δεν εχει γινει ακομα η αλλαγη ,τηλεφωνω παλι στο 13888 και με συνδεουν με το τεχνικο τμημα απ οπου ενημερωνομαι οτι το ανελαβαν αυτοι το θεμα και συντομα θα εχω οτε τβ
3 αυγουστου φτανει επιτελους το δεμα με το μοντεμ του οτε τβ!

τα συμπερασματα δικα σας..σιγουρα καναμε κακη αρχη

Και εγώ δεν έκανα καλή αρχή. Τσέκαρε τις χρεώσεις σου (εγώ πλήρωσα και για την περίοδο που δεν είχα την υπηρεσία και μετά ξεκίνησε ένα μπέρδεμα επιστροφών που ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι έχω πληρώσει και τι όχι - σταμάτησα να ασχολούμαι).

5 ιουλιου ερχεται ο τεχνικος (ενας μουχλας αντιπαθητικος και καθολου ορεξατος) τσεκαρει την ταρατσα μου και διαπιστωνει πως δεν υπαρχει καλη θεση για τον δορυφορο και δεν θα πιανω καλο σημα
Αν η ταράτσα σου βλέπει χωρίς εμπόδια νότο, ο τεχνικός απλά βαρέθηκε να βάλει το κάτοπτρο. Ελπίζω να κάνω λάθος.

οχι ενταξει οντως εχω μια ψηλοτερη πολυκατοικια που εκρυβε τον δορυφορο για λιγο αλλα ο τυπας ηταν το λιγοτερο φουλ αρνητικος και αντιπαθητικος!

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

οχι ενταξει οντως εχω μια ψηλοτερη πολυκατοικια που εκρυβε τον δορυφορο για λιγο αλλα ο τυπας ηταν το λιγοτερο φουλ αρνητικος και αντιπαθητικος!

στα ποσα μετρα αποσταση την εχεις την πολυκατοικια?

Βγάλε μια φωτογραφία από τη ταράτσα σου προς το νότο κι ανέβασέ την σε παρακαλώ να την δούμε!

μένεις σε μονοκατοικία ή σε πολυκατοικία; γιατί αν μένεις σε πολυκατοικία το να σε κλείνει άλλη πολυκατοικία είναι πολύ πιθανό....αν μένεις στο Μανχάταν απέναντι από το Empire SB...

τι ξενερωμα ειναι αυτο να χαμηλωνουν σχεδον τερμα τον ηχο απο τα γηπεδα για να ακουμε τους σχολιαστες;ελπιζω να μην κανουν το ιδιο και στους αγωνες της premier γιατι ολη η μαγεια ειναι η ατμοσφαιρα που δημιουργειται στο γηπεδο.

Νομίζω το επιβάλει η νομοθεσία, τουλάχιστον για τους ελληνικούς αγώνες.

Μετα απο ενα Σ-Κ με πληρη αγωνιστικη 3 πρωταθληματων αξιζει να δει κανεις το προγραμμα της Δευτερας 19/8 των καναλιων ΟΤΕ sports.Ενα μεγαλο μπραβο στους επαγγελματιες που διαχειριζονται με μερακι (και σεβασμο στους συνδρομητες) ενα τοσο πλουσιο υλικο που απεκτησε η εταιρεια στην οποια δουλευουν.Παραδειγμα προς μιμηση ειδικα για τους τριτοκοσμικους συναδελφους τους στα καναλια aljazeera sports.......

τι ξενερωμα ειναι αυτο να χαμηλωνουν σχεδον τερμα τον ηχο απο τα γηπεδα για να ακουμε τους σχολιαστες;ελπιζω να μην κανουν το ιδιο και στους αγωνες της premier γιατι ολη η μαγεια ειναι η ατμοσφαιρα που δημιουργειται στο γηπεδο.

Ναι οντως, αν και ενας που γνωριζω που κανει τα παιχνιδια της bundesliga, μου ειπε οτι στα δικα του ματς βαζει παντα τερμα τον φυσικο ηχο απο το γηπεδο.. Τρανο παραδειγμα στο Σαλκε - Αμβουργο για οποιον το ειδε.. Το εχω ζητησει κ ο ιδιος να το μεταφερει και στους υπολοιπους συναδελφους και θα το ξαναζητησω!

ε οχι και τριτοκοσμικο το al jazeera...επρεπε να φτασουμε στο 2011 για να βγαλει ο οτε πλατφορμα!δεν εχω κατι με αυτο που εγραψες απλα δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι ειδικα οταν οι αραβες μην αναφερω βαλκανιους(digitalb) ειχαν hd καναλια απο το 2006!μπραβο στον οτε για αυτη την προσπαθεια αλλα εχει ακομα πολλα να κανει για να φτασει το επιπεδο των αλλων δορυφορικων παροχων

Μετα απο ενα Σ-Κ με πληρη αγωνιστικη 3 πρωταθληματων αξιζει να δει κανεις το προγραμμα της Δευτερας 19/8 των καναλιων ΟΤΕ sports.Ενα μεγαλο μπραβο στους επαγγελματιες που διαχειριζονται με μερακι (και σεβασμο στους συνδρομητες) ενα τοσο πλουσιο υλικο που απεκτησε η εταιρεια στην οποια δουλευουν.Παραδειγμα προς μιμηση ειδικα για τους τριτοκοσμικους συναδελφους τους στα καναλια aljazeera sports.......

Γίνε πιο σαφής.

Ισως εννοει την ποσοτητα των παιχνιδιων που γεμιζουν και το Δευτεριατικο προγραμμα.. Ενα παιχνιδι Premier League, τρια απο Ισπανικο πρωταθλημα κ ενα απο Β' Γερμανιας..