οποιος κανει την μεταφραση του travelhd μπορει να μπει στον κοπο να τα μεταφραζει ολα και οχι οτι θελει.καθε 10 προτασεις βλεπεις μια μεταφραση.ειναι χειροτερα ετσι ας μην κανει μεταφραση καθολου.
Μου εβγαλε προβλημα ο δεκτης πριν μια βδομαδα.δεν κατεβαζε σημα,και το εκανε οποτε ηθελε.δηλωσα βλαβη στον οτε,μια βδομαδα μετα ηρθε ο τεχνικος,για να διαπιστωσει την βλαβη,και εδωσε αντικατασταση.σε 2 μερες θα μου εστελναν τον καινουργιο δεκτη (πληρες πακετο) με επιστροφη του δικου μου.πολυ γραφειοκρατεια,αλλα τεσπα,μεχρι εδω ολα καλα!με ξενερωσε παρα πολυ οτι μου ακυρωσαν την καρτα ,απο την επομενη της δηλωσης αντικαταστασης,αρα εμεινα και χωρις TV για 2 μερες.παει και ο 6ος τελικος του NBA!!Δεν πειραζει ελεγα,το μαρτυριο τελειωνει!ερχεται το courier σημερα,κανουμε τραμπα δεκτες,και συναντω 1)σπασμενο τηλεκοντρολ,δεν πατιουνται τα πανω κουμπια και 2) ο δεκτης ηταν για βρουβες!δεν λειτουργουν τα πληκτρα στην προσοψη ,ουτε εντολες δεχεται απο το remote.καπακια τηλ 13888 αναφερω το τι συνεβη,και φυσικα πρεπει να ξαναπερασει ολη αυτη η διαδικασια.ζητησα να παω ο ιδιος να παρω τον καινουργιο δεκτη αλλα μου ειπαν πως δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο.αυτα τα λιγα απο εμενα,απλα να μοιραστω την εμπειρια μου ηθελα.μακαρι να μην χασω και το game 7 των τελικων του ΝΒΑ!απο το 2010 εχει να παει σειρα στα 7 παιχνιδια!
Ρε παιδιά, σας κάνει εσάς σπασίματα στην κίνηση σε μερικές εκπομπές στα HD ?? (Ειδικά στο Travel HD // για παράδειγμα στην εκπομπή που βρίσκουν σπίτια για ενοικίαση ή αγορά) Είναι τόσο κουραστικό στα μάτια που δεν μπορείς να το δεις όλο γιατί θα σε πιάσει πονοκέφαλος!! Απορώ, δεν βλέπει κανένας από τα κεντρικά το πρόβλημα για να το διορθώσει?? Το παρατηρώ κάμποσους μήνες, αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή!! Εκτός και αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου σήμα ..... ή στα μάτια
Και τώρα που έχει στο Travel το "Εκτός πεπατημένης/ πρώτος κύκλος" , πάλι κάνει μερικά σπασίματα!! Ενώ στις ενδιάμεσες διαφημίσεις που βάζει και ολιγόλεπτες εκπομπές, παίζει καμπάνα!! Τι να πεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.