Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

οποιος κανει την μεταφραση του travelhd μπορει να μπει στον κοπο να τα μεταφραζει ολα και οχι οτι θελει.καθε 10 προτασεις βλεπεις μια μεταφραση.ειναι χειροτερα ετσι ας μην κανει μεταφραση καθολου.

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

δεν το κάνουν μόνο στο travelhd,αρκετές φορές γίνεται και στο foxlife

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

οποιος κανει την μεταφραση του travelhd μπορει να μπει στον κοπο να τα μεταφραζει ολα και οχι οτι θελει.καθε 10 προτασεις βλεπεις μια μεταφραση.ειναι χειροτερα ετσι ας μην κανει μεταφραση καθολου.

πιστεύω ότι ίσως είναι θέμα του ίδιου του καναλιού...δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε από τότε που έβλεπες μια εκπομπή με υπότιτλους το πρωϊ και το βράδυ στην επανάληψη του ίδιου επεισοδίου δεν υπήρχαν καθόλου υπότιτλοι...

Εγώ απορώ μέχρι πότε θα δείχνει το Μάτριξ ο OteTv. Έχω 3 μήνες την υπηρεσία και παίζει να το έχει βάλει γύρω στις είκοσι με τριάντα φορές. Ας βάζουν και ταινίες του 1920 δεν με πειράζει πραγματικά, όμως, η υπηρεσία χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, συμφωνείτε ή όχι; Ή μήπως είμαι τόσο παράλογος;

To Mάτριξ έχει εμπεδωθεί αρκούντως, συμφωνώ απολύτως.:grandpa:
Ας βάλει...τον Κόναν το Βάρβαρο!:idea: Μια χαρά ταινία είναι.
Αληταράς Σβαρτσενέγκερ, ανήθικες κλέφτρες, μοχθηροί βασιλιάδες...
Προφανώς χρειάζεται καλύτερη διαχείριση.

Παίδες σε όλες τις δορυφορικές πλατφόρμες τα κινηματογραφικά κανάλια ζουν με τις επαναλήψεις.. που να δείτε τι γίνεται στο Sky Uk...

ας ελπίσουμε ότι όσο αυξάνονται προοδευτικά οι πρεμιέρες ταινιών στα οτεσίνεμα, αντίστοιχα θα αυξηθεί και το εύρος των ταινιών που επαναλαμβάνονται! :smash:

Με χοντρικά 20-30 πρεμιέρες δεν γεμίζεις πρόγραμμα 3 καναλιών σε 24 βάση χωρίς επαναλήψεις. Η λογική τον επαναλήψεων έχει να κάνει με το να δεις την ταινία έστω και μια φορά σε ώρα που θα σε βολεύει. Τα κανάλια αυτά δεν έχουν σκοπό να δεί ο θεατής πχ δυο ταινίες κάθε μέρα στην σειρά όπως κανούν τα ιδιωτικά κανάλια που έχουν και άλλα προγράμματα γαι να καλύψουν τις ώρες εκπομπής τους.

Μου εβγαλε προβλημα ο δεκτης πριν μια βδομαδα.δεν κατεβαζε σημα,και το εκανε οποτε ηθελε.δηλωσα βλαβη στον οτε,μια βδομαδα μετα ηρθε ο τεχνικος,για να διαπιστωσει την βλαβη,και εδωσε αντικατασταση.σε 2 μερες θα μου εστελναν τον καινουργιο δεκτη (πληρες πακετο) με επιστροφη του δικου μου.πολυ γραφειοκρατεια,αλλα τεσπα,μεχρι εδω ολα καλα!με ξενερωσε παρα πολυ οτι μου ακυρωσαν την καρτα ,απο την επομενη της δηλωσης αντικαταστασης,αρα εμεινα και χωρις TV για 2 μερες.παει και ο 6ος τελικος του NBA!!Δεν πειραζει ελεγα,το μαρτυριο τελειωνει!ερχεται το courier σημερα,κανουμε τραμπα δεκτες,και συναντω 1)σπασμενο τηλεκοντρολ,δεν πατιουνται τα πανω κουμπια και 2) ο δεκτης ηταν για βρουβες!δεν λειτουργουν τα πληκτρα στην προσοψη ,ουτε εντολες δεχεται απο το remote.καπακια τηλ 13888 αναφερω το τι συνεβη,και φυσικα πρεπει να ξαναπερασει ολη αυτη η διαδικασια.ζητησα να παω ο ιδιος να παρω τον καινουργιο δεκτη αλλα μου ειπαν πως δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο.αυτα τα λιγα απο εμενα,απλα να μοιραστω την εμπειρια μου ηθελα.μακαρι να μην χασω και το game 7 των τελικων του ΝΒΑ!απο το 2010 εχει να παει σειρα στα 7 παιχνιδια!

Αν συνέβει έτσι όπως τα λές απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Κάτι τέτοια μηνύματα μήπως θα πρέπει ν ατα διαβάζουν από την διοίκηση να φτιάξουν λίγο την εξυπηρέτηση πελατών?

Μου εβγαλε προβλημα ο δεκτης πριν μια βδομαδα.δεν κατεβαζε σημα,και το εκανε οποτε ηθελε.δηλωσα βλαβη στον οτε,μια βδομαδα μετα ηρθε ο τεχνικος,για να διαπιστωσει την βλαβη,και εδωσε αντικατασταση.σε 2 μερες θα μου εστελναν τον καινουργιο δεκτη (πληρες πακετο) με επιστροφη του δικου μου.πολυ γραφειοκρατεια,αλλα τεσπα,μεχρι εδω ολα καλα!με ξενερωσε παρα πολυ οτι μου ακυρωσαν την καρτα ,απο την επομενη της δηλωσης αντικαταστασης,αρα εμεινα και χωρις TV για 2 μερες.παει και ο 6ος τελικος του NBA!!Δεν πειραζει ελεγα,το μαρτυριο τελειωνει!ερχεται το courier σημερα,κανουμε τραμπα δεκτες,και συναντω 1)σπασμενο τηλεκοντρολ,δεν πατιουνται τα πανω κουμπια και 2) ο δεκτης ηταν για βρουβες!δεν λειτουργουν τα πληκτρα στην προσοψη ,ουτε εντολες δεχεται απο το remote.καπακια τηλ 13888 αναφερω το τι συνεβη,και φυσικα πρεπει να ξαναπερασει ολη αυτη η διαδικασια.ζητησα να παω ο ιδιος να παρω τον καινουργιο δεκτη αλλα μου ειπαν πως δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο.αυτα τα λιγα απο εμενα,απλα να μοιραστω την εμπειρια μου ηθελα.μακαρι να μην χασω και το game 7 των τελικων του ΝΒΑ!απο το 2010 εχει να παει σειρα στα 7 παιχνιδια!

Ο νέος δέκτης ήταν σφραγισμένος; Η μεταχειρισμένος;

Μάλλον καινούριος θα ήταν ο αρχικός αποκωδικοποιητής που είχε παραλάβει. Εγώ θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις επί του θέματος:

Θα πρέπει ο ΟΤΕ να αναθεωρήσει το θέμα με τους επισκευασμένους KAON που δίνονται προς αντικατάσταση άλλων, χαλασμένων. Συγκεκριμένα θα πρέπει, αν συνεχίσει να δίνει επισκευασμένους, να πληρούν 3 κριτήρια

α) Να είναι πλήρως λειτουργικοί και πίσω από τον αποκωδικοποιητή να υπάρχει αυτοκόλλητο επιβεβαίωσης τεχνικού ελέγχου ΜΑΖΙ με τον αριθμό του τεχνικού που το επισκεύασε.
β) Να πληρούν κάποια standards σχετικά με την εξωτερική κατάσταση του δέκτη. Να μην είναι γδαρμένος ή κοπανημένος και στραβωμένος καθώς και να είναι καθαρός. Δεν έχει καμία διάθεση ο συνδρομητής να έχει κάτι σε άσχημη κατάσταση στο σαλόνι του
γ) Να είναι σωστά πακεταρισμένος και σφραγισμένος με ταινία ασφαλείας. Αν δεν έχει αυτοκόλλητο ασφαλείας, δεν παραλαμβάνεται

Επίσης, θα πρέπει να δίνεται ΝΕΟ τηλεκοντρόλ με σφραγισμένες μπαταρίες και νέο καλώδιο HDMI. Για το τηλεκοντρόλ υπάρχει και θέμα υγιεινής, δεν έχει υποχρέωση ο συνδρομητής να παραλάβει τηλεκοντρόλ που ένας θεός ξέρει που έχει πάει. Ο άλλος μπορεί να το έπιανε με λαδωμένα χέρια, να μην έπλενε τα χέρια του στο μπάνιο και χίλια δυο άλλα. Μπορεί να ακούγεται αστείο, είναι όμως αρκετά σοβαρό.

Δεν ξέρω αν ο ΟΤΕ επισκευάζει μόνος του τους αποκωδικοποιητές ή τους δίνει outsource σε επισκευαστικό κέντρο. Αν είναι το πρώτο, καλό είναι να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και υπεθυνότητα. Αν είναι το δεύτερο, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ας βρει νέο, καλύτερο, πιο υπεύθυνο. Αν είναι επίσης το δεύτερο, θα πρέπει τον τελικό έλεγχο και συσκευασία να τα κάνει ο ΟΤΕ.

Τέλος, ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει και η επιλογή 'επισκευή του υπάρχοντος αποκωδικοποιητή' εντός Χ ημερών για τους οποίους ο συνδρομητής δεν θα πληρώνει συνδρομή.

Σωστότατος το τηλεκοντρόλ έχει πιο πολλά μικρόβια από τη λεκάνη στο μπάνιο και δεν το λέω εγώ αλλά οι επιστήμονες.

Σε 1 μήνα έχω πιάσει στα χέρια μου 2 δέκτες του οτε. Και στα 2 κομμάτια δεν δούλευε το τηλεκοντρόλ ...

Άνοιξα το τηλεκοντρόλ και είδα ότι η ζελατίνα (ή όπως άλλιώς ονομάζεται ??) στο mute ήταν προβληματική. Την έκοψα και τώρα είναι μια χαρά. Θα πορευτώ μέχρι να έρθει το καινούριο που θα μου στείλουν.

2013-06-21%2021.54.54.jpg

Η ζελατίνα είχε υγρασία; Υγρό είναι αυτό που φαίνεται μεταξύ της ζελατίνας και τις πλακέτας;

Ρε παιδιά, σας κάνει εσάς σπασίματα στην κίνηση σε μερικές εκπομπές στα HD ?? (Ειδικά στο Travel HD // για παράδειγμα στην εκπομπή που βρίσκουν σπίτια για ενοικίαση ή αγορά) Είναι τόσο κουραστικό στα μάτια που δεν μπορείς να το δεις όλο γιατί θα σε πιάσει πονοκέφαλος!! Απορώ, δεν βλέπει κανένας από τα κεντρικά το πρόβλημα για να το διορθώσει?? Το παρατηρώ κάμποσους μήνες, αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή!! Εκτός και αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου σήμα ..... ή στα μάτια :p
Και τώρα που έχει στο Travel το "Εκτός πεπατημένης/ πρώτος κύκλος" , πάλι κάνει μερικά σπασίματα!! Ενώ στις ενδιάμεσες διαφημίσεις που βάζει και ολιγόλεπτες εκπομπές, παίζει καμπάνα!! Τι να πεις....

Θα πρέπει φίλε μου να ελενξεις το πιάτο σου ή το lnb σου .Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο κανάλι

Σ' ευχαριστώ βασικά για την απάντηση και θα το κοιτάξω αυτό που λες!!
Αλλά δεν είναι κάπως περίεργο να παίζουν τα άλλα HD καμπάνα, ακόμα και το Travel αλλά μερικές μόνο εκπομπές όπως ανέφερα να κάνουν τα σπασίματα!! Δηλαδή έχει πρόβλημα το πιάτο μου ή το lnb και επιλεκτικά διαλέγει 2-3 εκπομπές να το κάνει? Δεν έπρεπε σε όλα να κάνει προβλήματα?
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η γεωγραφική θέση που είμαι (Χανιά) ή που είμαι δίπλα σε πολυκατοικίες ψηλές!! Αλλά και πάλι , δεν έπρεπε σε όλα να έχω πρόβλημα!??
Έχω μπερδευτεί!!! :-/

Ρε παιδιά, σας κάνει εσάς σπασίματα στην κίνηση σε μερικές εκπομπές στα HD ?? (Ειδικά στο Travel HD // για παράδειγμα στην εκπομπή που βρίσκουν σπίτια για ενοικίαση ή αγορά) Είναι τόσο κουραστικό στα μάτια που δεν μπορείς να το δεις όλο γιατί θα σε πιάσει πονοκέφαλος!! Απορώ, δεν βλέπει κανένας από τα κεντρικά το πρόβλημα για να το διορθώσει?? Το παρατηρώ κάμποσους μήνες, αλλά δεν είδα καμιά αλλαγή!! Εκτός και αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου σήμα ..... ή στα μάτια :p
Και τώρα που έχει στο Travel το "Εκτός πεπατημένης/ πρώτος κύκλος" , πάλι κάνει μερικά σπασίματα!! Ενώ στις ενδιάμεσες διαφημίσεις που βάζει και ολιγόλεπτες εκπομπές, παίζει καμπάνα!! Τι να πεις....

Δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ, είναι από την κεντρική διανομή του καναλιού....