Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Στην Κύπρο η Cytavision έδειξε 4 αγώνες Premier League στην ζώνη ώρας 5 την προηγούμενη αγωνιστική. (4 αγώνες στο sport+ και 2 αγώνες στο full pack).

Μήπως τελικά ο ΟΤΕ δεν πήρε το πλήρες πακέτο στην συγκεκριμένη ζώνη όπως είχε ειπωθεί;

Στην Κύπρο η Cytavision έδειξε 4 αγώνες Premier League στην ζώνη ώρας 5 την προηγούμενη αγωνιστική. (4 αγώνες στο sport+ και 2 αγώνες στο full pack).

Μήπως τελικά ο ΟΤΕ δεν πήρε το πλήρες πακέτο στην συγκεκριμένη ζώνη όπως είχε ειπωθεί;

Aποκλειεται,κατι διαφορετικο θα εχει γινει.Θυμαμαι αρκετους εδω μεσα που λεγανε οτι απο καθε ζωνη,αρα και των 5,μεταδιδεται μονο ενας αγωνας ζωντανα.Προσωπικα,βεβαια,πιστευω οτι μακαρι να γινοταν το προγραμμα της καθε αγωνιστικης να απλωνοταν περισσοτερο,ωστε να βλεπαμε παραπανω αγωνες,σε διαφορετικες ωρες,ζωντανα.

https://www.cyta.com.cy/tv-live-sports-events

Μπες και εδώ και δες το πρόγραμμα για το Σάββατο 20/09

Συγκεκριμένα:

Sport+ 3 και Sports 2:Άστον Βίλα-Άρσεναλ
Sports 4:Μπέρνλι-Σάντερλαντ
Sports 5:Νιουκάστλ-Χαλ Σίτι
Sport+ 2:Σουόνσι-Σαουθάμπτον

Τι ισχύει τελικά;Γιατί στην Κύπρο δείχνουν σχεδόν όλα τα ματς των 17:00 live και εδώ μόνο ένα ματς;

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

H cytavision είναι iptv. Ίσως να παίζει κάτι διαφορετικό με τα δικαιώματα και οι Άγγλοι να μην είναι τόσο αυστηροί όσο με τα δορυφορικά κανάλια.Άλλωστε, μόνο οι κάτοικοι της Κύπρου έχουν τη δυνατότητα.

Πραγματικά ειναι λες και στο 13888 διαβάζουν PDF.λιγα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω τα υπόλοιπα τα έχουν κάνει παπαγαλάκια.

Δήλωσα βλάβη αποκωδικοποιητη 2 φορές και τις 2 δεν είχε ο τεχνικός αποκωδικοποιητη λόγο αποθέματος.
Το πρόβλημα ήταν στον ήχο μέσω του ευρυζωνικου.εχω ανοίξει και σχετικό θέμα στο thread με το iptv.

Απο το τηλεφωνικό πετάνε μπαλάκι στο τεχνικό τμήμα και δν στέλνουν μια αντικατάσταση να τελειώνει παρόλο που έχει
δωθεί εντολή αντικαταστασης απο τον τεχνικό απο την πρώτη επίσκεψη..

Δηλαδή αν πάρω κΙ ζητήσω τον επόπτη της βάρδιας και τον αρχίσω στα καντήλια θα εχω κάποιο άδικο;πραγματικά θέλω να μου πείτε.

2 φορές με έχουν στήσει στο σπίτι απο τις 9-3 και χάνω τον χρόνο μου χωρίς να κάνουν το αυτονόητο.δηλαδη να στείλουν ενα δεκτή.
Για να μην πω τις αμέτρητες φορές που εχω καλέσει και τι αναμονή έχουν..

Μάλλον θα τον κάψω εσκεμμένα για να τον αλλάξουν .

https://www.cyta.com.cy/tv-live-sports-events

Μπες και εδώ και δες το πρόγραμμα για το Σάββατο 20/09

Συγκεκριμένα:

Sport+ 3 και Sports 2:Άστον Βίλα-Άρσεναλ
Sports 4:Μπέρνλι-Σάντερλαντ
Sports 5:Νιουκάστλ-Χαλ Σίτι
Sport+ 2:Σουόνσι-Σαουθάμπτον

Τι ισχύει τελικά;Γιατί στην Κύπρο δείχνουν σχεδόν όλα τα ματς των 17:00 live και εδώ μόνο ένα ματς;

Το ειδα και εγω και μου κανει εντυπωση.

Μετα απο επικοινωνια με τον Οτε λογω ληξης συμβολαιου μου προτειναν 3play στην εκπληκτικη προσφορα των 57.80!!!Επισης η παραπανω προσφορα(?) ειναι και με 18μηνη δεσμευση!!!Σημερα τους ενημερωσα οτι αποχωρω και αλλαζω πρωτη φορα παροχο και παω στην hol με 25 ευρω τον μηνα(12μηνη δεσμευση) και με αλλα 4 ευρω/μηνα το hol my tv.Λεει τιποτα αυτη η υπηρεσια?Αξιζει να την ενεργοποιησω?Υπαρχει κανα thread σχετικα με αυτο?Μου θυμιζει το αρχικο οτε τβ νομιζω οταν ηταν μεσω ιντερνετ

Πραγματικά ειναι λες και στο 13888 διαβάζουν PDF.λιγα παιδιά ξέρουν κάτι παραπάνω τα υπόλοιπα τα έχουν κάνει παπαγαλάκια.

Δήλωσα βλάβη αποκωδικοποιητη 2 φορές και τις 2 δεν είχε ο τεχνικός αποκωδικοποιητη λόγο αποθέματος.
Το πρόβλημα ήταν στον ήχο μέσω του ευρυζωνικου.εχω ανοίξει και σχετικό θέμα στο thread με το iptv.

Απο το τηλεφωνικό πετάνε μπαλάκι στο τεχνικό τμήμα και δν στέλνουν μια αντικατάσταση να τελειώνει παρόλο που έχει
δωθεί εντολή αντικαταστασης απο τον τεχνικό απο την πρώτη επίσκεψη..

Δηλαδή αν πάρω κΙ ζητήσω τον επόπτη της βάρδιας και τον αρχίσω στα καντήλια θα εχω κάποιο άδικο;πραγματικά θέλω να μου πείτε.

2 φορές με έχουν στήσει στο σπίτι απο τις 9-3 και χάνω τον χρόνο μου χωρίς να κάνουν το αυτονόητο.δηλαδη να στείλουν ενα δεκτή.
Για να μην πω τις αμέτρητες φορές που εχω καλέσει και τι αναμονή έχουν..

Μάλλον θα τον κάψω εσκεμμένα για να τον αλλάξουν .

Τι ακριβώς πρόβλημα είχες με τον ήχο ??

FYI Και επόπτη να ζητήσεις πάλι Τεχνικός θα έρθει γιατί μόνο έτσι γίνεται η αντικατάσταση στα IPTV STBs. Αν δεν έχει απόθεμα το αντίστοιχο ΤΤ δεν θα λυθεί το τπόβλημα σου.

Τι ακριβώς πρόβλημα είχες με τον ήχο ??

FYI Και επόπτη να ζητήσεις πάλι Τεχνικός θα έρθει γιατί μόνο έτσι γίνεται η αντικατάσταση στα IPTV STBs. Αν δεν έχει απόθεμα το αντίστοιχο ΤΤ δεν θα λυθεί το τπόβλημα σου.

Κάποια παράσιτα στον ήχο (σαν σκασίματα απο τα ηχεία) .http://avclub.gr/forum/showthread.php/119303-OTE-TV-ευρυζωνικό-πρόβλημα-στον-ήχο

απο τι έγραψε και ενας συμφορουμίτης είναι γενικότερο θέμα σε όλους τους αποκωδικοποιητές αλλά οσο και αν έψαξα δεν βρήκα αναφορά πουθενά. Αυτο σημαίνει ή οτι το έχουν όλοι και απλά δεν δίνουν σημασία ή έχει πρόβλημα ο δέκτης μου.

Δεν αντιλέγω αλλά κλείνουν ραντεβου στα τυφλά με το Τεχνικό τμήμα χωρίς να γνωρίζουν εαν έχει απόθεμα . Αποτέλεσμα αυτου είναι να δεσμέουν τον πελάτη στον χώρο του για ενα 6ώρο στο περίμενε. Ποσο ανεύθυνο ειναι αυτό;

επίσης δεν νοείτε ο τεχνικός να μην έχει ενα δέκτη να τεστάρει έστω (οχι να μου αφήσει)
Είναι λές και φωνάζεις υδραυλικό και δεν έχει μαζί του κάβουρα.. Σου λέει εφερα κολλητήρι για τον νεροχύτη.

Απλα πράγματα είναι.
Στο δεύτερο ραντεβού ο τεχνικός μην έχοντας τι να κάνει με άλλαξε dslam γιατι να δικαιολογήσει το ραντεβού. Φυσικά κανένα αποτέλεσμα.
Τον ρώτησα εαν εχει αποκωδικοποιητή αυτη τη φορά και μου λέει καλά δεν σου έστειλαν;
Αυτός δεν είχε ..

Δηλαδή το ένα τμήμα πετάει μπαλάκια στο άλλο εις βάρος του πελάτη.

Ε δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο και να περιμένω σπίτι 6ωρα..
Εκλεισα την βλάβη γιατι ανέβαζα πίεση και δεν είναι καλό..

να χερωμαστε που μας εξυπυρετουν !!!!!αυτό το 6ωρο το εχω φαει αρκετες φορες στη μαπα

Εδώ και 1 μήνα άρχισε σταδιακά ο δέκτης να κάνει νερά. Μου ζητούσε να βγάλω την κάρτα και να την ξαναβάλω. Στην αρχή αυτό σπάνια. Μετά είχα σπασίματα στην εικόνα (διακοπές) που όμως δεν τα είχα συσχετίσει με το προηγούμενο.
Την τελευταία εβδομάδα τα σπασίματα έγιναν απλά αφόρητα και σήμερα διαρκώς μου λέει βάλε βγάλε την κάρτα (μπορεί αν το παλέψω καμια 30 φορές να παίξει για λίγο με σπασίματα και μετά πάλι το ίδιο)

Θέμα πιάτου δεν υπάρχει. Το πιάτο είναι 1.80 και το σήμα καμπάνα (80% με ποιότητα 100%). Πήρα στο 13888 και μου είπαν να αλλάξω δέκτη.

Να ρωτήσω άλλους συνδρομητές. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο με τον δέκτη του OTE? Και καλά τώρα ήταν στην εγγύηση ο δέκτης. Αν δεν ήταν θα πλήρωνα για καινούργιο δέκτη , ο οποίος θα ήταν αναγκαστικά το ίδιο σαράβαλο?

Και καλά τώρα ήταν στην εγγύηση ο δέκτης. Αν δεν ήταν θα πλήρωνα για καινούργιο δέκτη , ο οποίος θα ήταν αναγκαστικά το ίδιο σαράβαλο?

Στον δέκτη μόλις δούνε ότι υπάρχει πρόβλημα στον αλλάζουν. Δεν υπάρχει θέμα εγγύησης.

Αν μας διαβάζει κανείς από το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ, έχουμε κλείσει αισίως τις 3 εβδομάδες αναμονής για να «ξεκολλήσει η κολλημένη εντολή αντικατάστασης εξοπλισμού στο WOMS», και πάνω από 1 μήνας από τότε που έκανα την αρχική αίτηση για το PVR.

Στις πόσες εβδομάδες κερδίζω το τζάκποτ;

Δώσε τώρα τις προβλέψεις σου, στείλε WOMS στο 13888 και κέρδισε πλούσια δώρα ( 1,18 / sms).

Σοβαρευτείτε κύριοι, δείχνετε εικόνα απερίγραπτου ερασιτεχνισμού...

Δυστυχώς δεν υπάρχει το κατάλληλο smiley στο forum...

Αν μας διαβάζει κανείς από το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ, έχουμε κλείσει αισίως τις 3 εβδομάδες αναμονής για να «ξεκολλήσει η κολλημένη εντολή αντικατάστασης εξοπλισμού στο WOMS», και πάνω από 1 μήνας από τότε που έκανα την αρχική αίτηση για το PVR.

Στις πόσες εβδομάδες κερδίζω το τζάκποτ;

Δώσε τώρα τις προβλέψεις σου, στείλε WOMS στο 13888 και κέρδισε πλούσια δώρα ( 1,18 / sms).

Σοβαρευτείτε κύριοι, δείχνετε εικόνα απερίγραπτου ερασιτεχνισμού...

Δυστυχώς δεν υπάρχει το κατάλληλο smiley στο forum...

Τι σου λένε οτι δεν έχουν απόθεμα;
Οτι είναι ερασιτέχνες πραγματικά φαίνεται στην ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ του τηλεφωνικού κέντρου και των τεχνικών.
Παίζουν ping pong και πετάνε αμέτρητα μπαλάκια ο ένας στον άλλο.

Εγώ τα παράτησα για αντικατάσταση εξοπλισμού δεν έχουν απόθεμα λένε και κλείνουν τα ραντεβού έτσι..

Εγώ είχα πάρει μια φορά τον δέκτη σε άλλο σπίτι και στην μεταφορά χάλασε. Πήρα τηλέφωνο και σε 2 μέρες πέρασα από κατάστημα ΟΤΕ και μου δώσανε άλλο δέκτη. No questions asked.

Τι σου λένε οτι δεν έχουν απόθεμα;
Οτι είναι ερασιτέχνες πραγματικά φαίνεται στην ασυνεννοησία που υπάρχει μεταξύ του τηλεφωνικού κέντρου και των τεχνικών.
Παίζουν ping pong και πετάνε αμέτρητα μπαλάκια ο ένας στον άλλο.

Εγώ τα παράτησα για αντικατάσταση εξοπλισμού δεν έχουν απόθεμα λένε και κλείνουν τα ραντεβού έτσι..

Όχι, αυτό με το απόθεμα δε μου το έχουν πει ακόμα.

Είμαστε προς το παρόν στο Level 1 -> πατώ ένα κουμπί και ακυρώνω την εντολή. 30 δευτερολέπτων υπόθεση.

Ε αυτό τους έχει πάρει 3 εβδομάδες.

Φαντάσου πόσο θα τους πάρει το Level 2 -> ενεργοποιώ την υπηρεσία και δίνω αποκωδικοποιητή. :grandpa:

Γενικά η αίσθηση που έχω αποκομίσει μέχρι τώρα με 3 επισκέψεις σε κατάστημα και 3 τηλέφωνα στο 13888 είναι ότι:
α) υπάρχει μια εικόνα διάλυσης / κωλοχανείου (excuse my french)
β) έχουν μαζέψει όλα τα 20 something πιτσιρίκια που δεν ξέρουν που παν τα 4 -- ένας τέτοιος μου έκανε τη ζημιά με την εκκρεμή εντολή στο σύστημά τους, και αν είσαι ΠΟΛΥ τυχερός θα πέσεις σε κάποιον παλιότερο / γνώστη.

Θλίψη. Να πάνε καλύτερα να βόσκουν πρόβατα.