Η οδύσσεια ενός τηλεχειριστηρίου .
Γεια σας, είμαι πελάτης του ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία, internet και ΟΤΕTV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου για την αντιμετώπιση που είχα από το εμπορικό τμήμα σε σχέση με μια παραγγελία που έκανα για να παραλάβω ένα τηλεχειριστήριο για τον δέκτη Pirelli που έχω στην κατοχή μου.
Στις 20/8/2014 έκανα τηλεφωνική παραγγελία στο 13888 για δυο τηλεχειριστήρια για τον εν λόγο δέκτη. Ένα για εμένα (το δικό μου χάλασε ) και ένα για ένα συγγενικό μου πρόσωπο (και το δικό του δυσλειτουργούσε) . Είχα δηλώσει ημερομηνία παράδοσης την 26/8/2014. Δεν τα παρέλαβα την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Στις 27/8/2014 επικοινωνώ πάλι με το 13888 και μου αναφέρουν ότι επειδή γινόταν εκείνες τις μέρες κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό τους μάλλον δεν καταχωρήθηκε η παραγγελία μου αλλά θα παραλάβω τα δυο τηλεχειριστήρια στις 29/8/2014.
Στις 29/8/2014 όντως παρέλαβα δυο τηλεχειριστήρια , τα πλήρωσα αντικαταβολή 34 ευρώ ,αλλά το ένα ήταν για δορυφορικό δέκτη και όχι για δέκτη μέσω ευριζωνικής σύνδεσης. Ξανά τηλέφωνο στο 13888 αναφέρω το πρόβλημά μου και μου είπαν ότι θα το προωθήσουν στο τεχνικό τμήμα. Παρέδωσα το σωστό τηλεχειριστήριο στο συγγενικό μου πρόσωπο και έμεινα εγώ πάλι χωρίς OTETV.
Στις 31/8/2014 μου τηλεφωνούν από το τεχνικό σας τμήμα και με ενημερώνουν ότι είναι έτοιμα για την αποστολή δυο τηλεχειριστήρια στην τιμή των 34 ευρώ. Τους εξιστορώ το τι έχει προηγηθεί , ότι δεν θέλω άλλα δυο τηλεχειριστήρια άλλα να αντικατασταθεί το λάθος που μου έχει αποσταλεί. Με ενημερώνουν ότι θα με καλέσουν από το εμπορικό σας τμήμα για να γίνει η αντικατάσταση.
Στις 2/9/2014 με καλούν και με ενημερώνουν ότι θα γίνει σύντομα η αποστολή του σωστού τηλεχειριστηρίου για αντικατάσταση και ότι πρέπει να παραδώσω το λάθος στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας.
Σήμερα στις 4/9/2014 ήρθε η μεταφορική με το σωστό τηλεχειριστήριο (τρομάρα μου) και παρέδωσα το λάθος. Όταν άνοιξα όμως την συσκευασία με μεγάλη μου έκπληξη και πολλά νεύρα, διαπίστωσα ότι το τηλεχειριστήριο που μου στείλανε ήταν μεταχειρισμένο και μάλλον ανακατασκευασμένο . Στα πλήκτρα είχε έντονα σημάδια προηγούμενης χρήσης, βρώμα γύρω από τα πλήκτρα, το κεντρικό πλήκτρο «ΟΚ» ήταν γδαρμένο, ξυσμένο δεν ξέρω πως ακριβώς να το χαρακτηρίσω και αντί να έχει λογότυπο OTETV χαμηλά, είχε OTE CONN-X TV.
Τηλέφωνο πάλι σήμερα 4/9/2014 στο 13888 και η υπάλληλος που μίλησα μου είπε να στείλω εγγράφως τα παράπονά μου στην φόρμα επικοινωνίας του ΟΤΕ.gr γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
Εκφράζω λοιπόν την έντονη δυσαρέσκειά μου για την όποια ταλαιπωρία υπέστην , το χάσιμο χρόνου στο να εξηγώ κάθε φορά το τι έχει προηγηθεί και φυσικά την απώλεια της δυνατότητας να παρακολουθήσω το πρόγραμμα του OTETV μιας και ο δέκτης δεν λειτουργεί χωρίς το τηλεχειριστήριο του.
Υ.Γ. Αναρτώ και φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου που παρέλαβα σήμερα.