Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο Παραπόνων...

Επειδή δεν είμαι fanboy κανενός:flipout:,σήμερα θα την πω ΚΑΙ ΕΓΩ στον ΟΤΕ...Καλά ρε Αθεόφοβοι δεν σας έκραξε ακόμα κανεις που φαρδιά πλατιά λέτε παντού ότι η Συνδρομή πχ. Full Pack Δορυφορικό κοστίζει 19,90,αλλα η Αλήθεια είναι ότι σε αυτά πρέπει να προστεθεί και ο ΦΠΑ,δηλαδή 24.47 ;Όχι ότι μπορείτε αυτόν τον Αιώνα να φτάσετε τα ψέματα και της Μαϊμουνιές της nova,αλλα προσέξτε και λίγο...

40 το δίμηνο ειναι τελική τιμή με ΦΠΑ.
Εκτός και εαν δεν έχεις ΟΤΕ τηλεφωνία οπότε είσαι στα 50 το δίμηνο

το 19,90 ειναι με φπα

δεν νομίζω.Στον λογαριασμό αλλα γραφει.Επειδή δεν έχω τον Λογαριασμό της δικης μου Συνδρομής:chinese:,δεν μπορώ να το δω ιδίοις όμμασι,αλλα Μου το επιβεβαίωσε ένας φίλος...

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

μπεσ στο otetv.gr και δες τον τιμοκαταλογο. ειναι ΜΕ φπα

Last edited by a moderator:

ναι σωστά. είναι με φπα μαζί. δεν έχω οτε σταθερό και πληρώνω 50 ευρώ το δίμηνο.

μπεσ στο otetv.gr και δες τον τιμοκαταλογο. ειναι ΜΕ φπα

Μπήκα αλλα δεν βλέπω που ακριβώς γραφει ότι είναι ΜΕ ΦΠΑ.
Από αυτά που μου είπε ο φίλος,στην Τιμή 19,90 προσθέτουν ΦΠΑ στο τέλος.Αν είναι αλήθεια,και δεν έκανε ο φίλος λάθος,είναι μεγάλη πατάτα του ΟΤΕ.Θα ζητήσω να μου στείλουν τον Λογαριασμό από Ελλάδα να δω ο ίδιος με τα ματάκια:blink: μου μάλλον

19.90 τελική τιμή τέλος
καληνύχτα

Μπήκα αλλα δεν βλέπω που ακριβώς γραφει ότι είναι ΜΕ ΦΠΑ.
Από αυτά που μου είπε ο φίλος,στην Τιμή 19,90 προσθέτουν ΦΠΑ στο τέλος.Αν είναι αλήθεια,και δεν έκανε ο φίλος λάθος,είναι μεγάλη πατάτα του ΟΤΕ.Θα ζητήσω να μου στείλουν τον Λογαριασμό από Ελλάδα να δω ο ίδιος με τα ματάκια:blink: μου μάλλον

ολεσ οι τιμες ειναι με φπα και οχι ονο στο οτε αλλα σε ολες τις εταιριες. ειναι αναγκασμενες να το ενσωματωνουν και να φαινονται οι τελικες τιμες. ειναι ΜΕ φπα!

οι τιμες ειναι με φπα., εγω πληρωνω (χωρις τηλ.συνδεση οτε.), 50ευρω το διμηνο, αυτο που χρεωνουν ειναι τοκοι υπερημεριας! + φορος χαρτοσημου 3,6% !!! ακουσον ακουσον..! απιστευτο και ομως αληθινο. Δηλαδη αν καθυστερησεις να πληρωσεις τον λογ/σμο 5-10 μερες απο την ημερομηνια ληξης του, σου χρεψνουν τοκους υπερημεριας.χαχαχα.....

Κάτσε ρε γιατί να αργήσεις να πληρώσεις; Υποχρέωση σου δεν είναι; Σε ανάγκασε κανείς να αγοράζεις; Αυτό το πράγμα, η νέα μόδα στην Ελλάδα είναι τρελό πράγμα... Τι θα πει να αργησεις; Δουλεύει κόσμος σε κάθε εταιρία.

Εντάξει, και το να χρεώνεις τόκους υπερημερίας από την 1η μέρα είναι κάπως ... άστοχο.

οι τιμες ειναι με φπα., εγω πληρωνω (χωρις τηλ.συνδεση οτε.), 50ευρω το διμηνο, αυτο που χρεωνουν ειναι τοκοι υπερημεριας! + φορος χαρτοσημου 3,6% !!! ακουσον ακουσον..! απιστευτο και ομως αληθινο. Δηλαδη αν καθυστερησεις να πληρωσεις τον λογ/σμο 5-10 μερες απο την ημερομηνια ληξης του, σου χρεψνουν τοκους υπερημεριας.χαχαχα.....

Εντάξει, και το να χρεώνεις τόκους υπερημερίας από την 1η μέρα είναι κάπως ... άστοχο.

Καθόλου άστοχο δεν είναι να χρεώνεις τόκους από την 1η ημέρα καθυστέρησης...εταιρεία είναι όχι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα. Καλά κάνει να χρεώνει επιπλέον, ότι δηλαδή ορίζεται στην σύμβαση που υπογράφει ο πελάτης.

Είναι άστοχο όταν ο ανταγωνισμός σου δε το κάνει. Δεν έχω πληρώσει ποτέ υπερημερία σε Forthnet και HOL. Και δεν είναι ότι δεν έχω να τα πληρώσω, καμιά φορά το ξεχνάς.

Το ότι μπορεί κάποιοι να μην το κάνουν δεν σημαίνει ότι κ εσύ πρέπει να μην το κάνεις.
Για εμένα μια εταιρεία πρέπει να σέβεται τους πελάτες κ εκείνοι την εταιρεία που συνεργάζονται.
Δεν είναι ξαναλέω ιδρύματα, αλλά εταιρείες που αποσκοπούν στο κέρδος.
Στην σύμβαση του που διάβαζα αυτές τις ημέρες για να κάνω μάλλον κ εγώ σύνδεση : http://oteshop.ote.gr/storefront/te...e/tv/aitisi_otetv_doryforou_12mino_051112.pdf
"6.3 Ο Συνδρομητής θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί πλήρως τους εκδιδόμενους λογαριασμούς αν δεν τους αμφισβητήσει με εγγραφό του προς τον ΟΤΕ εντός αποκλειστικής προθεσμίας 45 ημερών από την έκδοσή τους. Αν ο συνδρομητής δεν τους εξοφλήσει εμπρόθεσμα, επιβαρύνεται με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας".

Έχεις κολλήσει λίγο νομίζω. Δεν είπε κανείς ότι χρεώνει παράνομα ή λανθασμένα. Αλλά είναι άστοχη συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη σου να τον χρεώνεις τόκους για κάποιες μέρες καθυστέρηση. Δε το κάνει σχεδόν κανείς, οπότε αυτός που το κάνει είναι εκτός πραγματικότητας της αγοράς. Κάποιοι δεν χρεώνουν καν τέλη επανασύνδεσης, κάποιο χρεώνουν. Ποιοι νομίζεις φαίνονται πιο σωστοί στον πελάτη;

Δεν έχω κολλήσει με το θέμα παραπάνω...έχω κολλήσει με τους Έλληνες που θεωρούν ότι το να καθυστερούν μια πληρωμή για κάτι κ να τους χρεώνουν ποινή, είναι κάτι παράλογο!
Το κλασσικό φαινόμενο Έλληνα που αφήνει όλες τις πληρωμές για την τελευταία ημέρα κ αν δεν προλάβει να "απαιτεί" παράταση, ή να γκρινιάζει που έφαγε ποινή για καθυστερημένη πληρωμή.
Βέβαια, αυτά τα κάνουμε εν Ελλάδι, στο εξωτερικό είμαστε νομοταγείς.
Οπότε, στο θέμα μας τώρα, θεωρώ απόλυτα σωστό να παίρνει ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ, ποινή για καθυστέρηση.

Οπότε, στο θέμα μας τώρα, θεωρώ απόλυτα σωστό να παίρνει ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ, ποινή για καθυστέρηση.

Όντως έχεις κολλήσει. Όταν σχεδόν ΟΛΟΙ ΔΕΝ χρεώνουν τόκους υπερημερίας, αυτός που το κάνει είναι λάθος και όχι σωστός. Λάθος όχι ως προς το ηθικά σωστό ή λάθος, λάθος ως προς την πραγματικότητα της αγοράς.

Ωραία...ας το δούμε αλλιώς...έχουμε κ οι 2 μας κολλήσει !!
Εγώ που λέω ότι καλά κάνει να παίρνει ποινή κ εσύ που λες ότι κακώς το κάνει αφού δεν το κάνουν οι άλλοι...
Κ αν το δούμε από μια άλλη πλευρά, ο ΟΤΕ θέλει 25 ευρώ για φουλ συνδρομή ή 20 αν είσαι πελάτης της κ χτίζει ένα πολύ καλό πακέτο υπηρεσιών, οπότε καλά κάνει κ είναι "τυπική" ως προς τους όρους της σύμβασης που υπογράφουν οι πελάτες της.

υγ: μην κοιτάς μόνο το θέμα μας εδώ...δες το λίγο πιο σφαιρικά, αν μπορείς.