Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Κυτίο Παραπόνων...

Δεν ξέρω σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι, γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια παράγραφο που να λέει ότι ο αγοραστής επιλέγει τι θα γίνει σε μια βλάβη ??
Και για ποια αγορά εξοπλισμού μιλάς, αφού δεν έχεις πληρώσει μία για τον εξοπλισμό ο οποίος έχει στοιχίσει στον ΟΤΕ καμιά 80άρα , χώρια τα μεταφορικά, ΦΠΑ, κλπ

και στη νοβα δεν πληρωνεις μια αλλα της κοστιζει καμια 50 ο δεκτης. και σου τον αφηνει δικο σου μετα

Last edited by a moderator:

Γι αυτό έχει μπει με τα τσαρούχια μέσα.....

και στη νοβα δεν πληρωνεις μια αλλα της κοστιζει καμια 50 ο δεκτης. και σου τον αφηνει δικο σου μετα
Συγνώμη αλλά τι τον κάνεις αφού έχεις διακόψει?Τουλάχιστον όσοι είχαν OTETV πριν το χρησιδάνειο -και διακόψουν-μπορούν να βλέπουν ελεύθερα δορυφορικά και επίγεια ψηφιακά σε υψηλή ανάλυση κιόλας.Μη λέμε και ότι να είναι μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις και αντιπαραθέσεις.

Φυσικά και στον επιδοτεί από τη στιγμή που η τιμή της εκμίσθωσης είναι 0

Δεν ξέρω σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι, γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια παράγραφο που να λέει ότι ο αγοραστής επιλέγει τι θα γίνει σε μια βλάβη ??
Και για ποια αγορά εξοπλισμού μιλάς, αφού δεν έχεις πληρώσει μία για τον εξοπλισμό ο οποίος έχει στοιχίσει στον ΟΤΕ καμιά 80άρα , χώρια τα μεταφορικά, ΦΠΑ, κλπ

Διάβασε λιγάκι τον νόμο. Είναι ξεκάθαρος.

Re: Κυτίο Παραπόνων...

Δεν έχω παράπονο αλλά μία εύλογη απορία και για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα την αναφέρω εδώ. Η νόβα έχει τα δικαιώματα της σούπερ λίγδας μας και δείχνει ΟΛΑ τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αντίστοιχα ο ΟΤΕ έχει τα δικαιώματα Β'-Γ' Εθνικής. Γιατί δεν δείχνει περισσότερα παιχνίδια κάθε αγωνιστική παρά μόνον ΔΥΟ? Τον αναγκάζει κανείς για αυτό ή είναι επιλογή του ΟΤΕ? Και γιατί να μην δειίξει 3´η 4? Ή γΙατί να μην κάνει αυτό που έκανε παλαιότερα η ΕΤ3 ή το κάνουν κάθε Σ/Κ όλα τα ξένα πακέτα να δείχνουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό τους αγώνες που γίνονται την ίδια ώρα! Που το δύσκολο ή το ακατόρωθτο? Αφού σε όλα τα γήπεδα υπάρχουν κάμερες! Τι πιο απλό να βάλεις ένα κανάλι και να σου δείχνει μαζικά 7-8 ματς που γίνονται ταυτόχρονα και μετά να σου δείξει και 2-3 που γίνονται ξεχωριστά. Και επειδή μιλάμε για ένα πρωτάθλημα 21 ομάδων (!!!) τα 2 παιχνίδια ανά αγωνιστική είναι ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ...... Τώρα ποιος το κανονίζει αυτό έχω απορία!!! Να δίνεις λεφτά και να μην σου επιτρέπουν να δείχνεις παιχνίδια ή εσύ να μην θέλεις να τα δείξεις?

Δεν υπάρχουν κάμερες σε όλα τα γήπεδα... υπάρχουν εταιρείες που καλύπτουν τους αγώνες για λογαριασμό του οτε της νόβα ή των άλλων καναλιών...και ανάλογα μεταφέρονται..

Μία τέτοια εταιρεία είναι και η ABC για την οποία έχουμε ανοίξει και νήμα εδώ μέσα...

Στο ζουμί τώρα... για να δείξεις περισσότερους αγώνες πρέπει να ρίξεις και το ανάλογο χρήμα !!!!

Και ουτως η αλλως ο οτε εχει δηλωσει οτι δεν ενδιαφερεται για το ελληνικο ποσοσφαιρο.

Ναι πηρε το κυπελλο γιατι δεν εμδιαφερεται. Lol, δε δινει τα ποσα που δινει η nova θα εννοεις μαλλον

ankoxen τι συζητάς δε θα βγάλεις άκρη.
Για τον κατά τα άλλα συμπαθή sakels όλα καλά τα κάνει η νόβα και όλα λάθος ο ΟΤΕ.
Τώρα γιατί οι περισσότεροι συνδρομητές της nova την σταυρώνουν είναι θέμα έρευνας.

Ειπα κατι αναληθες; Δηλωσεις απο συνεντευξη ανεφερα

Οσον αφορα τον οτε συνολικα οτι κανει περιεργα κατα την γνωμη μου βηματα. Δε μπορει να μου βαζεις ενα πολυ καλο καναλι travel hd και μετα για να γεμιζει η συχνοτητα 5 τοπικα σαπιοκαναλα.

Επισης η νοβα με τις συνδιαστικες προσφορες εχει αλλαξει γενικα ροτα.

Last edited:

Η συνέντευξη μάλλον έλεγε πώς ο ΟΤΕ δεν ενδιαφέρεται για την Σούπερ Λιγκ αν είναι να πληρώνει τα ποσά τα οποία πληρώνει τώρα η Νόβα, όχι ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Γενικως την απαξιωσε. Αλλα το επισης απαξιωμενο κυπελλο το πηρε..

Με αυτην την λογικη και η premier να εχει πολυ υψηλα ποσα...

Επεξεργασία:
Και κατι ακομα ολοι κραζουν τη νοβα για την χαλια ποιοτητα εικονα στους sd αγωνες...

Και ο οτε στις παραγωγες καλυψης τελικα ειναι χειροτερος!

Προφανώς ο συνδυασμός ποιότητα και ποσότητα χρημάτων είναι διαφορετικός ανάμεσα σε Πρεμιερ και Σούπερ Λιγκ.

δε θα έλεγα με την καμία πως ο οτε είναι χειρότερος από νόβα στα sd, τουλάχιστον στα παιχνίδια που έχω δει εγώ (κυρίως της ΑΕΛ δλδ). το χάλι του να μη φαίνονται σε κοντινό πλάνο ευδιάκριτα τα νούμερα στις φανέλες των παιχτών, είναι αποκλειστικότητα της νόβα...

Στάνταρ αυτό Λαρισαίε! Η εικόνα στα αθλητικά του ΟΤΕ φανερά ανώτερη από της nova, η διαφορά όμως "χάνεται" από τα χαλά και ελλειπή γήπεδα με άθλιο χορτάρι και...σβηστούς προβολείς που όταν πας να τα συγκρίνεις με τα γήπεδα τα περισσότερα της σούπερ-ντούπερ λίγδας νομίζεις ότι βλέπεις αφρικάνικο ποδόσφαιρο, και έχεις την αίσθηση ότι το κανάλι σου φταίει και όχι ποια είναι η πραγματική αιτία. Για παράδειγμα όσοι το προσέξατε προχτές για το κύπελλο έπαιζε Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος και νόμιζες ότι έβλεπες παραγωγή του '70, σχεδόν ασπρόμαυρο έμοιαζε το γήπεδο και οι φανέλες. Και με το που άλλαζα κανάλι και έβλεπα κύπελλο Ισπανίας η μέρα με τη νύχτα.... Οπότε μην συγκρίνετια την ποιότητα του ΟΤΕ με βάση την..Ριζούπολη και τα άλλα τρισάθλια γήπεδα της β'κατηγοιρίας...... Σε κοντινά πλάνα εκεί φαίνετια η αξία του ξεκάθαρα.

ε ναι φίλε μου. όποτε βλέπω αγώνα από το AEL FC Arena, η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. τώρα, για να λέει ο κόσμος πως η εικόνα από το βόλος-ατρόμητος ήταν χάλια, μάλλον αλήθεια θα είναι. βέβαια το θετικό είναι πως ελληνικό ποδόσφαιρο δε βλέπω, οπότε προσωπικά λίγο με νοιάζει για την εικόνα σε αυτές τις παραγωγές. οτετβ έβαλα για να μη βλέπω ακριβώς αυτά τα χάλια. κι αν τυχόν πάρει κ από του χρόνου αγγλία...

Σήμερα, επιτέλους μου έστειλαν τον νέο αποκωδικοποιητή. Ήταν καινούργιος, σφραγισμένος (ευτυχώς, γιατί θα είχαμε τρεχάματα).
Τον ενεργοποίησα, και έχει ήδη κλείσει μια ώρα (100% μεγαλύτερη διάρκεια από τον προηγούμενο). Ζήτησα να κάνω και την πολυσυζητημένη "αποχρέωση", και μου είπαν ΔΕΝ γίνεται, πρέπει να κάνω αίτηση σε κατάστημα.

Όταν είναι να πάρουν χρήματα, γίνονται τα πάντα εύκολα και απλά, από το τηλέφωνο. Όταν είναι να δώσουν, σε τρέχουν στο κατάστημα (με απώτερο σκοπό φυσικά να μην πας ποτέ)...

Αυτό συμβαίνει παντού πιο εύκολα στα παίρνουν από ότι στα δίνουν.
Το καλό είναι να μπορείς να τα πάρεις γιατί κάποιοι δεν τα δίνουν καθόλου.