Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

off topic....

Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που έχω ακούσει G-Poly να μεταδίδει αγώνες !!! Δεν υπάρχει άλλος όσο και αν προσπαθεί ο Θαναιλάκης να τον αντιγράψει...

Last edited by a moderator:
Re: Κυτίο παραπόνων...

Αγγλικος ηχος πουθενα σε κανενα πρωταθλημα,αγωνισμα κτλ...δηλαδη ξυπνησαν μια μερα στον οτε και ειπαν τερμα η δυνατοτητα επιλογης;παμε καλα;Ελπιζω απο Οκτωμβρη στους αγωνες του ΝΒΑ να υπαρχει η δυνατοτητα,εκτος απο Σκουντη (εμενα μ αρεσει παρα τα θεματακια που χει) οι αλλοι ειναι για κλαμματα...
Προσωπικα δεν εβαζα πολυ τον αγγλικο ηχο αλλα ειχα μια επιλογη η οποια χωρις λογο τωρα δεν υπαρχει.

Last edited:

Προφανώς το έχει ζητήσει το Sky Αγγλίας για το γνωστό θέμα με τις pub....

Δεν μιλαω για την premier league,για ολα τα υπολοιπα λεω...εχει δικαιωμα ο sky να πει στον οτε να βγαλει τον αγγλικο ηχο απο ισπανια,γερμανια,ιταλια,motogp,f1 κτλ;

Είχε Αγγλικό ήχο από Ισπανία και Ιταλία και Γερμανία ????

Από Ιταλία ούτε το Sky Italia δεν έχει αγγλικό ήχο !!!!

Ναι σ' ολα τα ματς ειχε περσυ...τωρα π.χ στο κιεβο-ναπολι εχει αγγλικο,στην γερμανια και το moto gp το μεσημερι δεν ειχε...δεν μπορω να καταλαβω

Δεν βγαίνει άκρη, προφανώς κάτι παίζει με τα stream του ήχου...

Tωρα Γιουβεντους-Λατσιο εχει και αγγλικη περιγραφη

Σημερα θα ειμαι εκτος σπιτιου μεχρι αργα το βραδυ.Θα χασω τα 2 ντερμπυ της Αγγλιας.Να τα γραψω καπου δεν μπορω.Ειχα την ελπιδα οτι με τα 5 αθλητικα καναλια αυριο ενα τουλαχιστον ματς θα το ειχε σε επαναληψη μια λογικη ωρα....Εμεινα με την ελπιδα...Εχουν την Τσελση που επαιξε πριν 5-6 μερες!!!

Σημερα χωρις βροχη πιανω τα sport 3hdτο history και το village. Στα αλλα λεει δεν εχει σημα. Βεβαια ο ... ο τεχνικος που εστειλαν για να βαλει ενα ταψι σε ετοιμη καλοδιωση πηρε 150 ευρω. Τωρα θα μας ζητησει λεφτα και για να διορθωσει τις βλακειες του. Καθε βραδυ μετα τις 9 δεν εχουμε τηλεοραση. Σουργελα

Η αλλη λυση ηταν να τον βαλω να κηλωσει την κεραια αλλα ειχε ηδη τρυπησει τα κεραμυδια της οικοδομης. Δε με πειραζει ρε φιλε. Ας εκανε δουκεια κι ας τα επαιρνε. Ειχα σημα 237 κ 100%. Κ τωρα εχω σημα 229 οταν εχει ξαστερια κ μηδεν μποφορ. Ειδαλλως μπουλο.

μισο-μισο...
ετσι κι`αλλιως τα λεφτα ειναι πολλα για αυτην την δουλεια,αλλα πες μου παλι...εξουσιοδοτημενος του οτε σου πηρε 150..?

απλα απαραδεκτοι...
και δεν σου εκανε και δουλεια..
τηλεφωνο "ελα να το φερεις στα ισα του...".
μην το αφησεις ετσι.

Σημερα χωρις βροχη πιανω τα sport 3hdτο history και το village. Στα αλλα λεει δεν εχει σημα. Βεβαια ο ... ο τεχνικος που εστειλαν για να βαλει ενα ταψι σε ετοιμη καλοδιωση πηρε 150 ευρω. Τωρα θα μας ζητησει λεφτα και για να διορθωσει τις βλακειες του. Καθε βραδυ μετα τις 9 δεν εχουμε τηλεοραση. Σουργελα
Φίλε, καταγγελία στον Οτέ!!!Άμεσα!!!!Είναι απαράδεκτο και ας υποστηρίξει(πιθανολογώ) πως δεν ήταν τυπική εγκατάσταση.Μην το αφήσεις έτσι!

Δυστυχως και σε αυτο το ζητημα υπαρχει προχειροτητα απο μερους του ΟΤΕ. Σε επαρχιακη πολη της Μακεδονιας, ο συμβεβλημενος τεχνικος του ΟΤΕ μου ειπε οτι δεν εχει stock εξοπλισμο απο τον ΟΤΕ και βαζει αυτος απο το δικο του μαγαζι. Συγκεκριμενα του εβαλε 80εκ πιατο αντι για 60 εκ πιατο και lnb smart titanium. Του περασε και 2 μικτες sat/επιγειο σηματος για να ερθει το σημα μεσω της καλωδιωσης της πολυκατοικιας. Ολα τα extra μου ειπε ο ιδιος θα χρεωθουνε αναλογα ...

Ο καθε τεχνικος προσπαθει να τα αρπαξει αναλογα με το αν ο αγοραστης ειναι σχετικος ή οχι με το αντικειμενο.
Σε κουβεντα μαζι του οι νεες συνδρομες με τον ΟΤΕ δεν αναλογες των προσδοκιων ενω οι νεες συνδεσεις της NOVA/triple play κινουνται με καταιγιστικους ρυθμους ..

Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι ο μεγαλυτερος αριθμος συδρομητων ΟΤΕ ειναι νυν υπαλληλων και συνταξιουχων του ομιλου ΟΤΕ/COSMOTE οι οποιοι εχουνε πολυ χαμηλες τιμες...