Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων...

Η απατεωνιά μερικών δε χαρακτηρίζει ευτυχώς το σύνολο.
Ο μεγαλύτερος αριθμός συνδρομητών είναι απλοί πολίτες που θέλουν φτηνή δορυφορική τηλεόραση.

Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι ο μεγαλυτερος αριθμος συδρομητων ΟΤΕ ειναι νυν υπαλληλων και συνταξιουχων του ομιλου ΟΤΕ/COSMOTE οι οποιοι εχουνε πολυ χαμηλες τιμες...

Από τις μεγαλύτερες υπερβολές που έχω διαβάσει τελευταία!

Και όλοι οι υπάλληλοι του ΟΤΕ να γίνουν συνδρομητές δε μπορεί να ισχύσει αυτό που λες!!!

Πάντως, επειδή και σε φίλους που έβαλαν ΟΤΕ έγινε το ίδιο, ο τεχνικός τους έβαλε 80αρι πιάτο αντί για 60αρι και επώνυμο lnb και καλώδιο στην ίδια τιμή που κοστίζει ο εξοπλισμός του ΟΤΕ (50 ), οπότε τελικά καλύτερα τους ήρθε!!!

Έχουν πλακα εκει στον ΟΤΕ.
Πηγα τωρα το απογευμα στο καταστημα αργυρουπολης που το ειχα αγορασει τον Μαρτιο. Γεια θελω να κανω διακοπη - δεν γινεται μπορειτε μονο πρωινη ώρα - μα δουλευω - καλα θα το κανουμε τωρα ...
περνει τηλεφωνο το 13888 και μου δινει να μιλησω ... μεσω τηλεφωνου .. γιατι κανετε διακοπη - του λεω αυξηση τιμης κτλ ... να σας δωσουμε 3 μηνες δωρεαν και 9 μηνες με 22 ευρω .. οχι ευχαριστω δεν με ενδιαφερει ... να σας δωσω και 5 ευρω στο κινητο εκπτωση - οχι φιλε μου του λεω ηρθα για διακοπη.

Γιατι οταν ειναι να διακοψεις / φυγεις σε παρακαλανε και όταν εισαι σωστος / πληρωνεις στην ωρα σου / εισαι χρονια πελατης σε έχουμε στην απεξω ?

Last edited by a moderator:
Μα έτσι δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός;
Ακολουθούν τα χνάρια της νόβα, που κάνει χρόνια το ίδιο... :flipout:

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων...

Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι ο μεγαλυτερος αριθμος συδρομητων ΟΤΕ ειναι νυν υπαλληλων και συνταξιουχων του ομιλου ΟΤΕ/COSMOTE οι οποιοι εχουνε πολυ χαμηλες τιμες...

Όποιος μου αποδείξει πως οι υπαλληλοι σε Οτέ-Γερμανό-oteshop κλπ. και οι συνταξιούχοι είναι τουλάχιστον 100001(πάνω από 50% των συνδρομητών) μόνο τότε θα πειστώ.

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων...

Ειναι τραγικο 2 χρονια τωρα να μην μπορουν(?) να φτιαξουν τον ηχο σε 5.1 και τις επιλογες των αγαπημενων.Μεχρι κι η νοβα το διορθωσε καποια στιγμη.Απιστευτοι...

Μα έτσι δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός;
Ακολουθούν τα χνάρια της νόβα, που κάνει χρόνια το ίδιο... :flipout:

Και όχι μόνο.....δείτε όλες τις εταιρίες της κινητής, μόλις πας να φύγεις σου κάνουν super προσφορά....

Σε κουβεντα μαζι του οι νεες συνδρομες με τον ΟΤΕ δεν αναλογες των προσδοκιων ενω οι νεες συνδεσεις της NOVA/triple play κινουνται με καταιγιστικους ρυθμους ..

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις :flipout:

Καλησπέρα, σε σχέση με την μονομερή αναπροσαρμόγή του ΟΤΕ για το OTETV από 19,90 σε 21,90 στους υφιστάμενους πελάτες με σύμβαση ορισμένου χρόνου, έχω στείλει την ακόλουθη επιστολή. Θεωρώ πως όποιος διαφωνεί με την κίνηση αυτή της εταιρείας θα πρέπει να το δηλώσει ώστε η μαζική αντίδραση να φέρει αποτέλεσμα έναντι καταχρηστικών πρακτικών μεγάλων εταιρειών όπως ο ΟΤΕ.

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την αντίθεσή μου καθώς και για τις προθέσεις μου έναντι της μονομερούς αύξησης της πάγιας χρέωσης που αφορά στην υπηρεσία τηλεόρασης OTETV . Ειδικότερα, υπάρχει 12μηνη σύμβαση, για την τηλεφωνική σύνδεση **********, μεταξύ εμού και υμών που αφορά στην παροχή, από την πλευρά σας, υπηρεσιών τηλεφωνίας, ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο και τηλεόρασης (OTETV – Πλήρες Πακέτο) έναντι προσυμφωνημένου τιμήματος. Η σύμβασή μας υπεγράφη τον Φεβρουάριο του 2013 και ειδικά σε ότι αφορά στην τηλεόραση έχει συμφωνηθεί, με την ίδια σύμβαση, η δωρεάν παροχή της εν λόγω υπηρεσίας για έξι (6) μήνες. Μετά την πάροδο των πρώτων έξι μηνών, προβλέπεται η χρέωση της υπηρεσίας τηλεόρασης έναντι μηνιαίου πάγιου τιμήματος 19,90 για το πλήρες πακέτο έως τη λήξη της σύμβασης, δηλαδή για άλλους έξι μήνες.

Διαπίστωσα μετά εκπλήξεως και λύπης, στον τελευταίο λογαριασμό με αριθμό παραστατικού Α193727444 (εκδ.23/7/13) ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 η εταιρεία σας αναπροσάρμοσε καταχρηστικά, μονομερώς και κατά παράβαση της μεταξύ ημών υπογραφείσας σύμβασης, τη μηνιαία πάγια χρέωση για την υπηρεσία τηλεόρασης από 19,90 για το πλήρες πακέτο σε 21,90 . Όπως γνωρίζετε, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Αστικού Κώδικα οποιαδήποτε μονομερής αναπροσαρμογή σε συμφωνηθέν, βάσει σύμβασης, ορισμένο αντίτιμο για την παροχή υπηρεσίας ή αγαθού λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια ισχύος αυτής είναι παράνομη και καταχρηστική. Επίσης, αναφέρεται ρητά πως προκειμένου να γίνει αναπροσαρμογή στο συμφωνηθέν τίμημα θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία και οι δύο πλευρές. Στην περίπτωση που αφορά τη σύμβασή μας, σας δηλώνω ρητά ότι δεν συμφωνώ στην αναπροσαρμογή της μηνιαίας πάγιας χρέωσης για το Πλήρες πακέτο του OTETV από 19,90 σε 21,90 και σας καλώ να επαναφέρετε την χρέωση στο ύψος της συμφωνηθείσας. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή του πακέτου υπηρεσιών από το πλήρες σε κάποιο οικονομικότερο από τη στιγμή που οι παρεχόμενες σε αυτό υπηρεσίες είναι υποδεέστερες ή με οποιοδήποτε τρόπο λιγότερες σε αριθμό καναλιών, υπηρεσιών, κλπ, από εκείνες που περιλαμβάνονται στο πλήρες πακέτο που περιγράφεται στη σύμβασή μας. Παράλληλα, δεν με ενδιαφέρει ούτε η διακοπή της υπηρεσίας. Σε περίπτωση που η εταιρεία σας δε συμμορφωθεί και στον επόμενο λογαριασμό που λάβω διαπιστωθεί ότι το μηνιαίο τίμημα για την παροχή της υπηρεσίας του πλήρους πακέτου της συνδρομητικής πλατφόρμας τηλεόρασης OTETV έχει ανέλθει σε ποσό διαφορετικό από το συμφωνηθέν, τότε θα αρνηθώ εμπράκτως την καταβολή της πρόσθετης χρέωσης. Δηλαδή, ανεξάρτητα της αναγραφόμενης από εσάς μηνιαίας χρέωσης για την παροχή της υπηρεσίας του πλήρους πακέτου του OTETV, θα εξοφλω από την πλευρά μου το συμφωνηθέν, βάσει σύμβασης, τίμημα των 19,90 και οποιαδήποτε διαφορά (π.χ. 2,00 μηνιαίως) δεν θα καταβάλλεται . Η παραπάνω πράξη δεν αντανακλά οικονομική αδυναμία από την πλευρά μου για την καταβολή της επιπλέον χρέωσης, αλλά θεωρώ ότι η κίνηση της εταιρείας σας είναι απολύτως άδικη και καταχρηστική έναντι των καταναλωτών και πελατών της. Τέλος, σας ενημερώνω, ότι επιφυλάσσομαι μετά τη παρέλευση του δεύτερου εξαμήνου της σύμβασης, και τη μετατροπή αυτής σε αορίστου χρόνου, να επανεξετάσω την στάση μου έναντι της σχετικής αναπροσαρμογής με αποκλειστικό γνώμονα την νομιμότητα και τις σχετικές διατάξεις του αστικού κώδικα.

Με εκτίμηση

Από τη στιγμή που δίνει δικαίωμα στον συνδρομητή να διακόψει αζημίως το συμβόλαιο μέχρι την 1/11/2013, παύει να ισχύει το "παράνομα και καταχρηστικά".Αν θεωρείς πως είναι πολλά, κόψ'το και κανείς δεν θα σου ζητήσει τα λεφτά.Όλα τα άλλα είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε", παρέα με τον αστικό κώδικα που επικαλείσαι.

Αν θες να συζητήσουμε για την αύξηση, αυτή καθ' αυτή, τότε αλλάζει το πράγμα.Πάντα μια αύξηση επιδρά αρνητικά στον καταναλωτή και μόνο αυτός είναι σε θέση να 'τιμωρήσει" αργά ή γρήγορα την πολιτική της εταιρίας, προβαίνοντας σε διακοπή της υπηρεσίας.

Εγώ πήρα τον Φλεβάρη την προσφορά με τους 6 μήνες δωρεάν και προχθές τούς παρεδωσα τον δεκτη και διέκοψα αζημιως λόγω της αυξησης. Είδα δηλαδή 6 μήνες δωρεάν ΟΤΕ ΤV και δεν μου ζήτησαν τίποτα. Και μου έκαναν και νέα προσφορά με 10 εύρω για 6 μήνες για να μη διακόψω!

Κατά τη παράδοση, εκτός του δέκτη, το τηλεκοντρόλ και το καλώδιο του ρεύματος, έδωσες και όλα τα καλώδια με τα οποία συνοδευόταν (Scart, HDMI, Ethenet); Και παρελαβες κάποιο αποδεικτικό ότι παρέδωσες εντάξει τον εξοπλισμό;...

Ναι φιλε μου. Ολα στο κουτι τους, οπως το ειχα παρει. Μου εδωσαν και εντυπο παραλαβης.

ας τους σκουντηξει καποιος εκεί στο otesport να ξυπνήσουν...διαφημιζουν ακόμα την χθεσινή ταινία-πρεμιέρα του cinema1....:BDBDG54:

Χθες το παιχνιδι Βοσνία - σλοβακια στο οτε sport4 ηταν 4:3 κ;ι πολύ κακή εικόνα.

Στην Βοσνια γινοταν γι αυτο,τι παραγωγη να περιμενει κανεις...

Εχει κανεις αλλος θεμα με την ενταση του ηχου οταν παρακολουθει τα παιχνιδια της Εθνικής στο μπασκετ στο ΟΤΕ sport 3HD; Πολυ σιγα ακουγεται ρε παιδιά και οταν βαζει τις διαφημήσεις στα ταϊμ άουτ και στο ημίχρονο η ένταση του ήχου ανεβαίνει κατακόρυφα...

Δοκιμασε να βαλεις κ την αγγλικη ροη ηχου (με ελληνικα πλεον) μερικες φορες ο ηχος ειναι πιο δυνατος μεσα απο το γηπεδο σε αυτο το καναλι ηχου..

Ναι, αλλα ο ηχος απο το μικροφωνο του σχολιαστή ειναι χαμηλοτερος ακομα...

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ποιος σκεφτηκε εκει στον Οτε να βαζει τις πρεμιερες στο οτε cinema 1 στις 9:00;Βαλτες 9 και μιση,κανε το perfect 10 (χαζοι ειναι οι Αμερικανοι;)...πολυ γυρνανε 9 παρα δεν θα τρεξουν να βαλουν την ταινια,ασε που αν καποιος βλεπει ειδησεις δεν τον βολευει...

Αυτό που κάνουν με την επιλογή του ήχου δεν το καταλαβαίνω.Ας αφήνουν τον φυσικό ήχο όπου δεν υπάρχει αγγλική περιγραφή .Στην f1 μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα μπορούσες κανονικά να ακούσεις δηλώσεις,αντιδράσεις και γενικά κουβέντες των οδηγών στο δεύτερο κανάλι ήχου,ενώ τώρα πλέον πρέπει να ακούς υποχρεωτικά τον ελληνικό σχολιασμό παντού...