Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Οντως ανοησια, αλλα φανταζομαι θα σκεφτηκαν το εξης: Χωμα (η επιφανεια), χωμα και η εικονα; παει πολυ! χεχε!:flipout:

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Θα συμφωνήσω.Να ταν ΑΤP Masters 1000 να το δεχτώ, αλλά τώρα τι να πεις;

Και τον τελικό του ATP 250 θα τον δείξει το OTE SPORT 5 την Κυριακή.Τρολάρισμα στο full

Για την ιστορια να πουμε οτι τον τελικο του τενις τον δειχνει τωρα στο OTESPORT 1 και οχι στο 5

Το άλλαξαν τελευταία στιγμή και μετακινήθηκε το Μίλαν-Κατάνια στο 5.Περνούσε ενημέρωση από κάτω στον αγώνα Σουόνσι-Τσέλσι

Μπήκε το TVKosmos της Ρόδου

Ηταν κατι που ελειπε!!!!!!!!! Να βαλει και κανα τοπικο απο πελλα. Εχουν καλα προιοντα στο telemarketing

Last edited by a moderator:

Πολύ σαβούρα μαζεύεται.
9 μήνες στο φουλ και έχω δει 4 αγώνες κυπέλλου και τα 3 κλασσικο ....
Πεταμένα λεφτά υπό την έννοια ότι ταινίες και σειρές δεν βλέπω (τις κατεβάζω και τις βλέπω όποτε θέλω
εγώ) ενώ τα υπόλοιπα τα έχει και το σπορτς πακ (πακετο φιλάθλων) της Νόβα που επίσης έχω.
Τα δε παιδιά μόνο boomerang από παιδικά και αυτό στη Νόβα.
Του χρόνου λογικά μόνο με εξευτελιστική έκπτωση και μόνο σπόρ πακ .... με την ελπίδα να πάρουν και καμιά πιο mainstream διοργάνωση.

Premier League?
Ρωτάω γιατί ειδικά φέτος είναι καταπληκτικό το πρωτάθλημά τους.

Με μεγάλη διαφορά το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Και φυσικά είναι mainstream.

Δηλαδή ποια είναι τα mainstream κατά την γνώμη σου φίλε iceman?

Και ποια διοργάνωση πέραν του c.l πρέπει να πάρουν;Και δεν πιστεύω πως έχεις δει μόνο αυτούς τους 3 αγώνες.Και premier league να μην παρακολουθείς, Ατλέτικο, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο με τις Ρεαλ και Μπαρτσελόνα δεν τις είδες;
Ισπανία και Αγγλία γίνεται χαμός φέτος και μάλιστα από ότι φαίνεται 2 αουτσάϊντερ θα πάρουν τον τίτλο.Και εσύ είδες μόνο τα 3 classico.....

Ή αντίστοιχα και ισπανικό να μην βλέπεις ιδιαίτερα πλην derby, στην Αγγλία έχουν γύρω στα 25-30 ντέρμπυ(με ευρεία έννοια) τον χρόνο.
Δεν γίνεται να παρακολουθείς ποδόσφαιρο και να μην σου αρέσει ούτε το αγγλικό ούτε το ισπανικό.

Νταξει η budesliga τα σπαει μαζι με premier τα δυο τοπ

Mainstream για εμένα είναι euroleague, champions league, Europa league με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Επίσης όλα τα Ελληνικά και σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βολευ και πόλο εμένα με τραβάνε περισσότερο από τα ξένα πρωταθλήματα.
Δεν ανοίγω flame ούτε τρολαρω αλλά εμένα προσωπικά τουλάχιστον δεν με εξιτάρει να βλέπω κάποιο ξένο πρωτάθλημα μιας και δεν μπορώ να ταυτιστω με καμία ξένη ομάδα... Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που από όλα τα αθλητικά έχω δει ακριβώς όσα σας είπα....Κανένα παραπάνω γι αυτό και λέω ότι για εμένα τουλάχιστον το πακέτο ήταν τσάμπα λεφτά.
Το πολύ θετικό τουλάχιστον είναι ότι τα δύο πακέτα διαφοροποιούνται ουσιωδώς όσον αφορά το περιεχόμενο κάτι που γενικά βοηθά τους υποψήφιους πελάτες στην επιλογή τους.
Ίσως δε για το λόγο αυτό ο ΟΤΕ να πρέπει να αφήσει Β Εθνική και Κύπελλο για τη Νόβα και να σταματήσει να έχει σχέση με οτιδήποτε έχει και τοπικό ενδιαφέρον.

Αφού σε ενδιαφέρουν τα euroleague, champions league και Europa league, γιατί έβαλες otetv;Τα δικαιώματα αυτών τα έχει η Νόβα, για τη μεν euroleague έκανε ανανέωση μέχρι το '17 (αν θυμάμαι καλά) και τα άλλα δύο μέχρι την χρονιά '14-'15.

Eνταξει,αν δεν εισαι φαν του ξενου ποδοσφαιρου,δε λεει.Εγω ομως που ειμαι φαν και μου αρεσει το αθλημα που λεγεται ποδοσφαιρο,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με ΟΤΕ.Ηδη σκεφτομαι τον Αυγουστο που θα ξαναρχισουν τα πρωταθληματα.Απο Ελλαδα βλεπω μονο την ομαδα μου,για τα ευρωπαικα,στην καφετερια ή ...σπιτι.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αφού σε ενδιαφέρουν τα euroleague, champions league και Europa league, γιατί έβαλες otetv;Τα δικαιώματα αυτών τα έχει η Νόβα, για τη μεν euroleague έκανε ανανέωση μέχρι το '17 (αν θυμάμαι καλά) και τα άλλα δύο μέχρι την χρονιά '14-'15.

Για δοκιμή έβαλα μιας και είμαι αποκλειστικά σε ΟΤΕ τηλεφωνία και με το τρίμηνο δωρεάν. Προφανώς αυτά που έχει δεν είναι ικανά να με οδηγήσουν σε ανανέωση.

Βλέπω Μπαρτσελόνα - Γκετάφε στο ote sport 3 και έχουν πονέσει τα μάτια μου απο τα σπασίματα της εικόνας... ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Και στο ΟΤΕSPORT 4,η εικονα δεν καλη τις τελευταιες μερες,αναλογικα.

Mainstream για εμένα είναι euroleague, champions league, Europa league με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Επίσης όλα τα Ελληνικά και σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βολευ και πόλο εμένα με τραβάνε περισσότερο από τα ξένα πρωταθλήματα.
Δεν ανοίγω flame ούτε τρολαρω αλλά εμένα προσωπικά τουλάχιστον δεν με εξιτάρει να βλέπω κάποιο ξένο πρωτάθλημα μιας και δεν μπορώ να ταυτιστω με καμία ξένη ομάδα... Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που από όλα τα αθλητικά έχω δει ακριβώς όσα σας είπα....Κανένα παραπάνω γι αυτό και λέω ότι για εμένα τουλάχιστον το πακέτο ήταν τσάμπα λεφτά.
Το πολύ θετικό τουλάχιστον είναι ότι τα δύο πακέτα διαφοροποιούνται ουσιωδώς όσον αφορά το περιεχόμενο κάτι που γενικά βοηθά τους υποψήφιους πελάτες στην επιλογή τους.
Ίσως δε για το λόγο αυτό ο ΟΤΕ να πρέπει να αφήσει Β Εθνική και Κύπελλο για τη Νόβα και να σταματήσει να έχει σχέση με οτιδήποτε έχει και τοπικό ενδιαφέρον.

?????????????:BXVZCBXZ6:

Ίσως δε για το λόγο αυτό ο ΟΤΕ να πρέπει να αφήσει Β Εθνική και Κύπελλο για τη Νόβα και να σταματήσει να έχει σχέση με οτιδήποτε έχει και τοπικό ενδιαφέρον. και για ποιο λογο ακριβως να το κανει αυτο????

Last edited: