Μπήκε το TVKosmos της Ρόδου
Αφού σε ενδιαφέρουν τα euroleague, champions league και Europa league, γιατί έβαλες otetv;Τα δικαιώματα αυτών τα έχει η Νόβα, για τη μεν euroleague έκανε ανανέωση μέχρι το '17 (αν θυμάμαι καλά) και τα άλλα δύο μέχρι την χρονιά '14-'15.
Mainstream για εμένα είναι euroleague, champions league, Europa league με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.
Επίσης όλα τα Ελληνικά και σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βολευ και πόλο εμένα με τραβάνε περισσότερο από τα ξένα πρωταθλήματα.
Δεν ανοίγω flame ούτε τρολαρω αλλά εμένα προσωπικά τουλάχιστον δεν με εξιτάρει να βλέπω κάποιο ξένο πρωτάθλημα μιας και δεν μπορώ να ταυτιστω με καμία ξένη ομάδα... Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που από όλα τα αθλητικά έχω δει ακριβώς όσα σας είπα....Κανένα παραπάνω γι αυτό και λέω ότι για εμένα τουλάχιστον το πακέτο ήταν τσάμπα λεφτά.
Το πολύ θετικό τουλάχιστον είναι ότι τα δύο πακέτα διαφοροποιούνται ουσιωδώς όσον αφορά το περιεχόμενο κάτι που γενικά βοηθά τους υποψήφιους πελάτες στην επιλογή τους.
Ίσως δε για το λόγο αυτό ο ΟΤΕ να πρέπει να αφήσει Β Εθνική και Κύπελλο για τη Νόβα και να σταματήσει να έχει σχέση με οτιδήποτε έχει και τοπικό ενδιαφέρον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.