Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Εγώ συμφωνώ , καλύτερα να αφήσει το κύπελλο στην NOVA και να πάρει το champions league , έτσι θα έχουμε όλο το ποιοτικό ποδόσφαιρο σε OTE και η NOVA τα β' διαλογής.

Άκυρη είναι η σύγκριση κυπέλλου και CH.L.

Εντελώς διαφορετικές αξίες.

απορώ πως κανείς δεν έχει κάνει παράπονα για τα BBC News & NatGeo.

κάποιο λάθος υπάρχει στις ρυθμίσεις και παίζουν μόνιμα στα 4:3 ενώ είναι 16:9

εκτός και αν κάνεις ρύθμιση όλα να παίζουν στα 16:9 (οπότε χαλάνε αυτά που είναι 4:3)

Υπάρχει τρόπος να γυρνάνε αυτόματα τα flags σε 4:3 ή 16:9 ; Γιατί εμένα όλα είναι μόνιμα με flag 16:9. Ακόμα και τα ελεύθερα δορυφορικά που έχω βάλει, δεν πα να εκπέμπουν σε 4:3; Όλα μου τα γυρνάει σε 16:9.

Σήμερα στις 4 το πρωί παίζει ο πρώτος τελικός, βγάλτε την επόμενη μέρα να παίζει συνεχώς σε επανάληψη καλύτερο είναι από την κονσέρβα Έλτσε - Μπαρτσελόνα!

Το εχουν παρακανει με τις συνεχεις επαναληψεις της τελευταιας και της προτελευταιας αγωνιστικης απο τα 4 πρωταθληματα.Ας βαζουν παλιοτερα ματς.Επρεπε να ηδη να το εχουν κανει.

Κοιταω για αλλη μια φορα το προγραμμα του History channel και εχω φριξει.Επετειος σημερα της D-Day και αυτοι εχουν ολη μερα ενεχυροδανειστες και τη μετρηση αυτοκινητων.Για ονομα του θεου,δεν μπορει να γινει κατι ή να το αλλαξουν με αλλη εκδοση,κατι τελοσπαντων;;:rifle:

Last edited by a moderator:

Μα καλα,Τζουρασικ Παρκ στο ΟΤΕCINEMA;Δηλαδη εισαι συνδρομητης για να εχεις καναλια με κινηματογραφο και βλεπεις χιλιοπαιγμενες ταινιες απο το STAR και τα υπολοιπα καναλια;;Αν ειναι δυνατον:twoguns:

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Και αυτό είναι παράπονο τώρα; Κάποιες ταινίες λογικό είναι να έχουν προβληθεί και αλλού ή να τις έχουμε δει. Η ποικιλία ποτέ δε βλάπτει, πόσο μάλλον στον κινηματογράφο.

Εγώ είχα να την δω από όταν την είδα σε VHS. Και μια χαρά την ευχαριστήθηκα. Αν είχε και DD5.1 ήχο θα ήταν ιδανικά.

Καλα,ετσι κι αλλιως μονο τις ελληνικες ταινιες βαζουμε και παιζουν.Απλα μου εκανε εντυπωση με το Τζουρασικ Παρκ.

Δεν είναι κακό να παίζει τέτοιες ταινίες, απεναντίας.Μα κάτι πρέπει να γίνει με τα κινηματογραφικά κανάλια.Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα έχουν πάρει την κατιούσα, σε σημείο να μην παίζεται τίποτα το αξιόλογο.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Πρεπει να εχει τεχνικο προβλημα τωρα και να βγηκανε εκτος ορισμενοι αναμεταδοτες πχ δειχνει Nat geo Hd αλλα οχι History Hd απο cinema Μονο το 3 παιζει και τα village
"τεχνικο προβλημα ο αποκωδικοποιητης δεν λαμβανει σημα.."

Σήμερα 2-3 φορές έχει κοπεί το σήμα.Αποκορύφωμα στην εκκίνηση του motogp!Πάω να πάρω το 13888......δεν λειτουργεί λόγω τεχνικής βλάβης!
Αφού καταφέρνω να πάρω, ηχογραφημένο μήνυμα πως λόγω καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα.Κοιτάω το πιάτο και κοιτά σε καθαρό ουρανό.
Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Σε σένα το κάτοπτρο μια χαρά είναι !!!

Από εκεί που εκπέμπει ο οτε όμως ?

Από το εξωτερικό που προσπαθεί να φύγει η εικόνα, να ανέβει σε δορυφόρο για να κατέβει στο δικό σου κάτοπτρο ??

:antlers: -bye-

Για το κάτοπτρο δεν υπάρχει αμφιβολία! :2thumb22sup:

Είναι προτιμότερο να πεις πως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, παρά "λόγω καιρικών συνθηκών" όταν στην Αθήνα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποια μικρή συννεφιά.
Γιατί τεχνικό πρόβλημα είναι.Που να ξέρω τι καιρό κάνει, και στην τελική δεν με ενδιαφέρει, στην Χολολουλού από όπου παίρνει την "πηγή" ο ΟΤΕ;
Τα τεχνικά προβλήματα είναι μες στο πρόγραμμα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Και μια ερώτηση:έστω δεν λαμβάνω από τον OTE (eutelsat).Τα κανάλια από astra δεν θα έπρεπε να τα πιάνει;Ή χωρίς σήμα από τον otetv δε πιάνει τα άλλα κανάλια;

Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι ενώ απο το πακέτο του ΟΤΕTV δεν έβλεπα τίποτα, κάτι Ούγγρικα ελεύθερα έπιαναν μια χαρα.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Για το κάτοπτρο δεν υπάρχει αμφιβολία! :2thumb22sup:

Είναι προτιμότερο να πεις πως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, παρά "λόγω καιρικών συνθηκών" όταν στην Αθήνα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποια μικρή συννεφιά.
Γιατί τεχνικό πρόβλημα είναι.Που να ξέρω τι καιρό κάνει, και στην τελική δεν με ενδιαφέρει, στην Χολολουλού από όπου παίρνει την "πηγή" ο ΟΤΕ;
Τα τεχνικά προβλήματα είναι μες στο πρόγραμμα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Και μια ερώτηση:έστω δεν λαμβάνω από τον OTE (eutelsat).Τα κανάλια από astra δεν θα έπρεπε να τα πιάνει;Ή χωρίς σήμα από τον otetv δε πιάνει τα άλλα κανάλια;

Δεν μπορούμε να κρίνουμε από τον καιρό της Αθήνας εάν υπάρχουν προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών. Τα προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών όπως αναφέρθηκε μπορεί να αφορούν το UPLINK του σήματος του ΟΤΕ ή τη λήψη του σήματος από τους παρόχους. Συγκεκριμένα εκείνη την ωρα στους δορυφορικό σταθμό της ΝΕΜΕΑΣ έριχνε χαλάζι και στις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ έριχνε καρέκλες .....η μπόρα που είδαμε λίγο αργότερα στην ΑΘΗΝΑ...οπότε δεν βλέπω το λόγο να παραπονιόμαστε.
Όσο για τα FTA κανάλια δεν μπορείς να τα λάβεις εάν δεν μπορείς να πάρεις κλειδιά από το stream του ΟΤΕ για κάποια ώρα.

Για άλλη μια φορά το travel channel HD χωρίς υπότιτλους.....:tdown:

Οντως και μετα πέφτουν ο ένας μετα τον άλλο.

Καθαρό θέμα δέκτη... Μένουν στο buffer, και όταν ξεκολλήσει, τους πετα όλους μαζεμένους