Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Δεν είναι καλής ποιότητας το καλώδιο;

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αντώνη ο ενισχυτής είναι ο Marantz SR-7005 και τα 3 καλώδια που δοκίμασα Oehlbach.Από τα ποιοτικότερα της αγοράς.
H tv είναι η LG 47 LE 5300

Sok Έριξα μια ματια στο manual του av σου. Για κοίτα τις ρυθμίσεις στο hdmi output. Σίγουρα δεν παιζει ταυτόχρονα στα δυο hdmi output ... Για ψαξτο λίγο. Δεν εχεις θέμα με αυτά τα καλώδια που εχεις και απο οτι είδα οι hdmi θύρες δεν ξέρω ποιες -είναι pass through.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Αντώνη ο ενισχυτής είναι ο Marantz SR-7005 και τα 3 καλώδια που δοκίμασα Oehlbach.Από τα ποιοτικότερα της αγοράς.

Ο έλεγχος είναι απλός: ο δέκτης μέσα είχε HDMI καλώδιο, δοκιμάζεις με αυτό κατ' ευθείαν στην τηλεόραση.

Τον δέκτη τον έχω παραδώσει στο κατάστημα,η δε προτεινόμενη δοκιμή δεν έγινε γιατί ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βγάλω την τηλεόραση απο εκεί που είναι τοποθετημένη (πάνω από το τζάκι μέσα σε πλαίσιο).
Αντώνη τι εννοείς δεν παίζει ταυτόχρονα στα 2 hdmi?

Εδω http://www.cnet.com/products/lg-42le5300-42-led-tv/specs/ γραφει: HDCP Compatible Yes
Τι μηνυμα σου εβγαζει στην τηλεοραση?

Είδα οτι έχει δυο hdmi output και το μανιουαλ γράφει οτι δεν μπορείς να εχεις ταυτόχρονα εικόνα και στα δυο απο την ίδια πηγη

Με άλλες συσκευές που έχουν HDCP (bluray player με δίσκο ταινίας) παίζει η τηλεόραση;

Εδω http://www.cnet.com/products/lg-42le5300-42-led-tv/specs/ γραφει: HDCP Compatible Yes
Τι μηνυμα σου εβγαζει στην τηλεοραση?
Βεβαια τωρα βλεπω οτιι αυτη ειναι η 42αρα αλλα και εδω http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG47LE5300-LG-47LE5300.htm γραφει οτι εχει Entrée num. HDCP + 16:9 + YUV + 1920x1080 min. + 1080p 50/60/24Hz + Tuner HD MPEG4.
Βλεπω οτι εχει 4hdmi, δοκιμασες και τα 4 μηπως εκανε δουλεια 1 συγκεκριμενο και οχι ολα?

Δεν δοκίμασα κανένα άλλο από τα HDMI της τηλεόρασης γιατι όπως έγραψα παραπάνω,δεν μπορώ να μετακινήσω την τηλεόραση.

καλησπερα , γιατι δεν διχνει τα πλαυ αουτ εχουν πιο πολυ ενδιαφερον καπως απο τα πλαυοφ ....

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

καλησπερα , γιατι δεν διχνει τα πλαυ αουτ εχουν πιο πολυ ενδιαφερον καπως απο τα πλαυοφ ....
Αυτό σίγουρα είναι θέμα του τι είναι καλύτερο ως προς την σκέψη του ΟΤΕ καθώς παίζουν στα Play-Off μεγάλα ονόματα όπως Ηρακλής, ΑΕΚ, Λάρισα κτλ. Από κει και πέρα είναι και θέμα του αριθμού καναλιών OTESport... δεν αρκούν 6 κανάλια μόνο για να καλύψουν και Play-Off και Play-Out... όπως ισχύει και για την κάλυψη αγώνων των άλλων πρωταθλημάτων... αν είναι να καλύψει ο ΟΤΕ κάθε αγώνα όλων των διοργανώσεων που μεταδίδει [La Liga, Serie A (αυτά για του χρόνου δεν είναι σίγουρα αν θα μείνουν στον ΟΤΕ), Barclays Premier League, Bundesliga, 2.Liga, Football League Ελλάδας, Champions League, Europa League (από του χρόνου θα μπουν οι 2 διοργανώσεις, ειδικά πρόβλημα για το EL που έχει όλους τους αγώνες μόνο 20:00 και 22:05) κτλ.], θα πρέπει ο ΟΤΕ να γίνει Bein Sports που έχει 16 κανάλια!!! :P

Τόοοοοοσα HD αλλά να μην μπορώ να τα εκμεταλλευτώ..... F@CK! (Σορρυ αν δεν επιτρέπεται η συγκεκριμένη λέξη...) ΟΤΕCinema, Village Cinema SD-HD, OTESport, OTECinemaOnDemand (καλά δεν αγοράζω ταινίες έτσι κι αλλιώς) δεν παίζουν λόγω HDCP!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Αμα πιάσουν κάποιον παράνομα να καταγράφει περιεχόμενο από τα παραπάνω κανάλια, να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο... Έχω την Samsung LE32B450CFW και μου βγάζει το παρακάτω που θα σας στείλω...Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων HD (HDCP) (και να σκεφτείτε κάποτε έπαιζαν τα OTESport4HD, OTESport5HD, OTESport6HD και OTESportHighlightsHD (το τελευταίο δεν ήταν ενεργό έδειχνε κάρτες)... (Έχετε καμια λύση;; :P)
Επίσης γιατί επί πληρωμής το PVR; Δεν είναι σωστό αν είναι αιτιολογήστε το μου...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Συνδεεις το HDMI απευθειας απο τον αποκωδικοποιητή του οτε tv στην τηλεοραση και στο βγαζει αυτο?
περιεργο μου φαινεται μπας και παρεμβαλεις κατι αλλο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Συνδεεις το HDMI απευθειας απο τον αποκωδικοποιητή του οτε tv στην τηλεοραση και στο βγαζει αυτο?
περιεργο μου φαινεται μπας και παρεμβαλεις κατι αλλο ?
Έχω και scart αλλά το είχα βγάλει όταν επικοινώνησα με τον ΟΤΕ τίποτα όμως έχω και ένα μαραφέτι που στέλνει το σήμα σε όλες της τηλεοράσεις... δεν ξέρω... :(

Ε αυτό το μαραφέτι φταίει. Ψάξε να βρεις ένα που να περνάει και το HDCP στις τηλεοράσεις. Δεν το περνάνε όλα. (υποθέτω ότι μιλάς για HDMI splitter που από τον δέκτη του ΟΤΕ περνάς ταυτόχρονα το σήμα σε περισσότερες της μιας τηλεόρασης)

Μα και που το έβγαλα το "μαραφέτι" (δεν είναι 1ον HDMI splitter είναι ένα κουτάκι που συνδέεται με τον αποκωδικοποιητή του OTE TV, το πιάτο και την κεραία (για τα κανάλια από Πάρνηθα) με το κόκκινο και το άσπρο, το οποίο μπαίνει στο κίτρινο για να στέλνει την εικόνα, στο RCA, σε τυπική ευκρίνεια και το έχουμε φτιάξει σαν να είναι αναλογικό κανάλι. ΤΙΠΟΤΑ! Μπορείτε να μου βρείτε τηλεόραση που παίζει το HD στο OTE TV, 42" και φθηνή (στην χειρότερη περίπτωση μέχρι 350 );;;;