Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Σας δουλεύει η εφαρμογή ote tv guide? Εμένα ανοίγει αλλά δεν μου εμφανίζει καθόλου κανάλια κ πρόγραμμα ....

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Εμενα λειτουργει σωστα σε Lenovo A806

Και σε iPad Air κανονικά (ας βάλουν κάποια στιγμή και την δυνατότητα να προγραμματίζεις τις εγγραφές μέσω της εφαρμογής, όπως γίνεται στα ξένα πακέτα)

Κι εμενα ξεκινησε κ ξαναδουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι ειχε παθει...

Εμένα πάντως μου φαίνεται σα να αφαιρέθηκε υλικό απο τα ote cinema. Είχαμε ένα κανάλι που έπαιζε όλη μέρα, σε απλή μεν ποιότητα, αλλά είχε μια γκάμα ταινιών.
Τώρα το cinema4 ανοίγει απο τις 15.00 και ανοίγοντας το epg απογοητεύτηκα. Κάθε μέρα τα ίδια σχεδόν.. Χθές βράδυ είχε μια πρεμιέρα του '14 αλλα κατα τα άλλα τα ίδια.. δε το καταλαβαίνω.. για την τόση αναμονή που κάναμε..
Ελπίζω να αλλάξει αυτό.

Όταν δείχνει παιχνίδι κατηγορίας Bundesliga 2 γιατί δεν φαίνεται ποτέ το σκορ και ο χρόνος του παιχνιδιού?

Όταν δείχνει παιχνίδι κατηγορίας Bundesliga 2 γιατί δεν φαίνεται ποτέ το σκορ και ο χρόνος του παιχνιδιού?

Αυτο δεν ειναι πρόβλημα του ΟΤΕ αλλα της γερμανικής τηλεόρασης που λόγο τεχνικού προβλήματος δε τα δείχνουν. Το αναφέρουν οι σπίκερ σε κάθε ματς.

Βέβαια ο ΟΤΕ θα μπορούσε να βάλει δικά του ωστόσο μπορεί να μη το επιτρέπει η μεταξύ τους συμφωνία!

Και στα σαββατιατικα ματς της Μπουντεσλιγκα,τα παιχνιδια που ειχαν στα OTESPORT4,5,6 συνηθως δεν ειχαν σκορ.

Αυτά τα άθλια γραφικά (κατά την άποψη μου βέβαια) πότε θα τα αλλάξουν; πλήρωσαν κιόλας για τα τους τα φτιάξουν;

εχει κανεις σας προβλημα στο Otesport 1 Hd αυτη την στιγμή;Το σημα φευγει ανα 15-20 δευτερολεπτα για 1-2 "

Ακυρο εφταιγε η Εγκατασταση

Last edited:

Να 'χαμε και την Αγγλική περιγραφή των αγώνων της Premiere League διαθέσιμη....:singer:
Ωραια θα ηταν... Αλλα δεν την εχουν για ευνοητους λογους.. ;-)

Θα μοορουσε να υπαρχει μια εξαιρεση για επαγγελματιες (ξενοδοχεια-καφετεριες) που εξυπηρετουν τουριστες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προσεξτε τι εχουν κανει εδω... Εχουν αλλαξει την θεση του OTEsport Highlights και το εχουν βαλει στην πρωτη θεση, οπως στην λιστα καναλιων. Το προγραμμα του ομως το εχουν αφησει κενο και το εχουν προσθεσει σε αυτο του OTEsport1. Με την σειρα του (υποθετω γιατι δεν ειμαι μπροστα στην τηλεοραση) αυτο του OTEsort1 πηγε στο OTEsport2 κ.ο.κ.

Αποτελεσμα να λειπει το προγραμμα του ΟΤΕsport6 και φυσικα δεν υπαρχουν τα νεα καναλια ΟΤΕsport7 και ΟΤΕsport8.
9e2f01c37559f48f9328e727682670c6.jpg

af904ce7bdd920f6adb79720070532b6.jpg

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Ωραια θα ηταν... Αλλα δεν την εχουν για ευνοητους λογους.. ;-)
Και πρεπει να τρωμε στην μαπα τον καθε Τσωχο...

Στο epg τα λεει κανονικα.Το 7 και το 8 εχει μονο τα προσεχως.Κουιζ,που θα δειξει το Αουγκσμπουργκ-Χερτα το Σαββατο;Στο 6 ή στο 7;:smash:
Γιατι Teo010,δεν σ'αρεσει ο Τσωχος;Ειναι πολυ καλος για τα αγγλικα ματς (οχι ο αλλος ο Τσακιρης).

Για μένα προσωπικά, που ήρθα απο τον SKY UK στον ΟΤΕ TV μετά απο χρόνια, κρύο ντούς οι περιγραφές αλλά και η ποιότητα στο HD.
Τι να κάνουμε...ανάθεμα στα Capital Control! :bigcry:

http://rexsat.blogspot.gr/2015/08/ote-sport-highlights-10-22.html

Η ενημερωση για το προγραμμα θα επρεπε να ειναι καλυτερη.Αφου υποτθεται οτι τα OTESPORT 7 και 8,εχουν ματς στις 18,19 και 22 Αυγουστου.Εκτος αν δεν δινουν προγραμμα 7 και 8,επειδη υπαρχει οι καρτες με ενημερωση για τα live. Αναμενω βεβαια και διορθωση στο epg με τα σωστα στοιχεια.
Επισης παρατηρω οτι το ''Λεπτο προς λεπτο'' ειναι στο 1.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για OTE TV)...

Γιατι Teo010,δεν σ'αρεσει ο Τσωχος;Ειναι πολυ καλος για τα αγγλικα ματς (οχι ο αλλος ο Τσακιρης).
Οκ δεν ειναι Τσακιρης αλλα ειναι σαν να βαζεις να κανει περιγραφη τον Καρπετοπουλο. Ολο θεωρια μονο.

Το θεμα ειναι ποιοι ειναι καλοι δημοσιογραφοι, να αναλυουν και 5 τεχνικα θεματα.Γιαυτο και λεω για Τσωχο.

Για μένα προσωπικά, που ήρθα απο τον SKY UK στον ΟΤΕ TV μετά απο χρόνια, κρύο ντούς οι περιγραφές αλλά και η ποιότητα στο HD.
Τι να κάνουμε...ανάθεμα στα Capital Control! :bigcry:

Εγώ έχω και τα 2 πακέτα.
Η διαφορά σε περιγραφή και ΗD είναι χαώδης όπως λες.

Ο ΟΤΕ βέβαια δείχνει αγώνα των 5 το Σάββατο, ενώ στην Αγγλία ως γνωστό απαγορεύεται αυτό.