Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Πρώτον η HD μετάδοση στην επίγεια ειναι σε δοκιμαστική ακόμα φάση και για αυτό το λόγο δεν ειναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα. Δεύτερον πες οτι τα ανεβάζουν ξέρεις τι bitrate θα κόψουν στους υπάρχων αναμεταδοτες που θα μπουν;

Πρώτα πρέπει να νοικιάσουν επιπλέον αναμεταδότες και μετα να ανεβάσουν τόσα HD κανάλια.
2 χρόνια είναι σε δοκιμαστική φάση. 2 χρόνια πληρώνουμε και βλέπουμε sd ποιότητα όταν οι υπόλοιποι που δεν πληρώνουν έχουν κορυφαία εικόνα.

Για το bitrate έχουν και 20 κανάλια σαβούρες όμως αυτά πρέπει να φύγουν τσάμπα τα έχουν και τρώνε bitrate από τα σοβαρά κανάλια που βλέπει ο κόσμος. Ευτυχώς με το cosmote tv plus βλέπω τις ταινίες σειρές μέσω ίντερνετ και εκεί έχουν κορυφαία εικόνα δεν έχω παράπονο εκεί. Αλλά στης digea έχω βαρεθεί να βλέπω κακή ποιότητα εικόνας. Έχω κάθε 55αρα και κάθεσαι να δεις ταινία στο star η στο replay TV στο star και είναι πολύ χάλια τα πράγματα. Έχω 50αρα vdsl οπότε θα χαιρόμουν παρα πολύ να έχω HD replay TV σε όλα τα κανάλια. Κανω και εγγραφές και εκεί θα ήθελα HD στης digea. Ίσως το κάνει επίτηδες η digea και είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επιπεδο τι να πω.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

2 χρόνια είναι σε δοκιμαστική φάση. 2 χρόνια πληρώνουμε και βλέπουμε sd ποιότητα όταν οι υπόλοιποι που δεν πληρώνουν έχουν κορυφαία εικόνα.

Για το bitrate έχουν και 20 κανάλια σαβούρες όμως αυτά πρέπει να φύγουν τσάμπα τα έχουν και τρώνε bitrate από τα σοβαρά κανάλια που βλέπει ο κόσμος. Ευτυχώς με το cosmote tv plus βλέπω τις ταινίες σειρές μέσω ίντερνετ και εκεί έχουν κορυφαία εικόνα δεν έχω παράπονο εκεί. Αλλά στης digea έχω βαρεθεί να βλέπω κακή ποιότητα εικόνας. Έχω κάθε 55αρα και κάθεσαι να δεις ταινία στο star η στο replay TV στο star και είναι πολύ χάλια τα πράγματα. Έχω 50αρα vdsl οπότε θα χαιρόμουν παρα πολύ να έχω HD replay TV σε όλα τα κανάλια. Κανω και εγγραφές και εκεί θα ήθελα HD στης digea. Ίσως το κάνει επίτηδες η digea και είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επιπεδο τι να πω.

Δεν φταίει ούτε η Nova, ούτε η Cosmote ούτε η Wind ή η Vodafone αν είναι σε δοκιμαστική φάση για 2 χρόνια.
Το ΣτΕ είναι υπαίτιο που ακύρωσε το πρώτο διαγωνισμό. Και αν βγει άκυρος και αυτός ο διαγωνισμός μπορεί να περιμένεις και 10 χρόνια.
Κι όταν οριστικοποιηθούν οι άδειες και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας εκπέμπουν πλέον επίσημα σε υψηλή ανάλυση μπορεί να μη μπουν σε καμία πλατφόρμα.
Αν κρίνουμε από την απουσία ακόμη και των κανονικών ροών σε άλλες πλατφόρμες και την αφαίρεση ακόμη και της κανονικής ροής του Alpha από τη Nova, αν ζητήσουν οι αδειοδοτημένοι καναλάρχες πολλά περισσότερα για τις ροές υψηλής ανάλυσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ενδιαφερθεί για αυτές καμία πλατφόρμα.
Και να σου απάντάνε να βάλεις κεραία όπως ήδη κάνουν Vodafone και Wind κι όπως απαντάνε στη Nova για τον Alpha.
Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι σου απαντάνε να βάλεις κεραία, τους έχω τρελάνει τους ανθρώπους στο τηλεφωνικό της Wind για τις κανονικές ροές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Δεν φταίει ούτε η Nova, ούτε η Cosmote ούτε η Wind ή η Vodafone αν είναι σε δοκιμαστική φάση για 2 χρόνια.
Το ΣτΕ είναι υπαίτιο που ακύρωσε το πρώτο διαγωνισμό. Και αν βγει άκυρος και αυτός ο διαγωνισμός μπορεί να περιμένεις και 10 χρόνια.
Κι όταν οριστικοποιηθούν οι άδειες και τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας εκπέμπουν πλέον επίσημα σε υψηλή ανάλυση μπορεί να μη μπουν σε καμία πλατφόρμα.
Αν κρίνουμε από την απουσία ακόμη και των κανονικών ροών σε άλλες πλατφόρμες και την αφαίρεση ακόμη και της κανονικής ροής του Alpha από τη Nova, αν ζητήσουν οι αδειοδοτημένοι καναλάρχες πολλά περισσότερα για τις ροές υψηλής ανάλυσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ενδιαφερθεί για αυτές καμία πλατφόρμα.
Και να σου απάντάνε να βάλεις κεραία όπως ήδη κάνουν Vodafone και η Wind κι όπως απαντάνε στη Nova για τον Alpha.
Το ξέρω από πρώτο χέρι ότι σου απαντάνε να βάλεις κεραία, τους έχω τρελάνει τους ανθρώπους στο τηλεφωνικό της Wind για τις κανονικές ροές.
Κρίμα. Γίνεται κάπως να έχω τα HD της digea με τον δέκτη του ote και να κάνω κανονικά εγγραφές μιας και έχω τον pvr? Δεν έχω θέμα να βάλω κεραία αλλά θέλω τα HD βλέπουμε πολύ τα skai star alpha και βαρέθηκα να βλέπω τις sd εκδόσεις τους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Κρίμα. Γίνεται κάπως να έχω τα HD της digea με τον δέκτη του ote και να κάνω κανονικά εγγραφές μιας και έχω τον pvr? Δεν έχω θέμα να βάλω κεραία αλλά θέλω τα HD βλέπουμε πολύ τα skai star alpha και βαρέθηκα να βλέπω τις sd εκδόσεις τους.

Δεν το έχω ψάξει φίλε γιατί τα βλέπω χωρίς τον αποκωδικοποιητή και η τηλεορασή μου κάνει εγγραφές από μόνη της με δίσκο που έχω συνδέσει, αν κάποιος άλλος φίλος ξέρει ας βοηθήσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV).

Δεν το έχω ψάξει φίλε γιατί τα βλέπω χωρίς τον αποκωδικοποιητή και η τηλεορασή μου κάνει εγγραφές με από μόνη της με δίσκο που έχω συνδέσει, αν κάποιος άλλος φίλος ξέρει ας βοηθήσει.
Θα το δοκιμάσω θα βάλω εναν και 160 αρι ελπίζω να κάνω δουλειά. H6400 έχω απλά δεν το έχω ψάξει τόσο καιρό. Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote

Θα το δοκιμάσω θα βάλω εναν και 160 αρι ελπίζω να κάνω δουλειά. H6400 έχω απλά δεν το έχω ψάξει τόσο καιρό. Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

Δοκιμασέ το, με βολεύει αρκετά, πάντως πιστεύω ότι αυτός ο διαγωνισμός δεν θα ακυρωθεί, θα οριστικοποιηθούν οι άδειες και θα μπουν επιτέλους μέχρι το τέλος του έτους στις πλατφόρμες που θα ενδιαφερούν οι ροές αυτές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (γι

Δοκιμασέ το, με βολεύει αρκετά, πάντως πιστεύω ότι αυτός ο διαγωνισμός δεν θα ακυρωθεί, θα οριστικοποιηθούν οι άδειες και θα μπουν επιτέλους μέχρι το τέλος του έτους στις πλατφόρμες που θα ενδιαφερούν οι ροές αυτές.
Μακάρι γιατί δεν πάει άλλο sd το 2018 είναι απαράδεκτο. Η digea φταίει αλλά θα μπορούσαν να κάνουν να μπαίνει και κεραία στους δέκτες ote nova και να είναι τα κανάλια με τα υπόλοιπα της πλατφόρμας και για εγγραφή

Καλησπέρα. Πως ειναι δυνατόν να συμφωνω με τον οτε προσφορά στα 23,60 (σταθερό - ιντερνετ) με εκπτωση στο πρωτο λογαριασμό 30 ευρώ που ουσιαστικά "σβήνει" τα τελη φορητοτητας απο nova των 30 ευρώ αλλά σημερα να μου εκδίδουν τον πρώτο λογαριασμό στα 62 ευρώ ;

Να κινηθώ νομικά με βάση την ηχογραφημένη συνομιλία με το 210 6295102 ή δεν εχω καταλάβει κάτι καλά;; Αυτά που κάνουν είναι ντροπή.

Ο λογαριασμός σου δεν ειναι ένας μόνο ημερολογιακος μήνας χρήσης αλλά υπολογίζεται και η περίοδος απο την μέρα που έγινε η δέσμευση μέχρι και την έκδοση του πρώτου λογαριασμού.

Αν δεν σου έχουν αφαιρέσει τα 30 ευρώ της έκπτωσης να πάρεις τηλέφωνο να το διασταυρώσουν και θα στην κάνουν σε επόμενο λογαριασμό.

Καλησπερα σας.
Με πηρα τηλεφωνο απ' τον cosmote για να ανανεωσω το πακετο tv που ληγει συντομα. Τους ειπα πως δεν το νομιζω γιατι η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ μετρια.
Βλεπω οτι και εδω καποιοι διαμαρτυρονται. Ιδιως στα προσωπα η ευκρινεια ειναι προφανως κακη. Καμια λεπτομερεια, γενια που εμφανιζονται και εξαφανιζονται, πασαλειμενα.
Mου απαντησε απορημενη η υπαλληλος πως δεν γινεται αυτο καθως εχουν λεει πολυ υψηλο bitrate. Πώς μπορω να αποδειξω αυτο που λεω και πως δεν ειμαι τρελος;
Οταν βλεπω netfix η εικονα ειναι εντυπωσιακη. Οταν βαζω cosmote εκνευριζομαι.
Σας ευχαριστω.

Πέρα από το χαμηλό bitrate, πρέπει να υπάρχει και κάποιο άλλο θέμα στον οτε
Μ.Ο. τα σινεμά παίζουν με 3-4 mbps, το ίδιο bitrate βρίσκεις και σε ταινίες στο netflix αλλα η εικόνα είναι κλάσης ανώτερη
Στον οτε σε πολλές ταινίες η εικόνα φαίνεται ψεύτικη, ειδικά όπως λες στα πρόσωπα, σαν να έχουν περάσει την εικόνα από δέκα φίλτρα και το αποτέλεσμα είναι χάλια μαύρα
Στο netflix με το ίδιο bitrate η εικόνα φαίνεται φυσική, τα πρόσωπα, όλα είναι φωτεινά, σε αντίθεση με τον οτε που είναι σκοτεινά, θολά, ένα περίεργο πράγμα

Τώρα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, να είσαι σίγουρος ότι το ξέρουν και στον οτε, προφανώς όμως θα ισχυριστούν το αντίθετο

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Καλησπερα σας.
Με πηρα τηλεφωνο απ' τον cosmote για να ανανεωσω το πακετο tv που ληγει συντομα.
Προλαβαν να σου πουν τιμη?

Πότε θα μπουν τα HD της digea ρε γαμωτο. Το star βάζει ταινιαρες σε εξαιρετική ποιότητα HD survivor masterchef όλα τα βλέπουμε σε άθλια sd εικόνα. 2 χρόνια τωρα πληρώνουμε και έχουμε sd ποιότητα στα digea και όλοι οι υπόλοιποι που τα έχουν δωρεάν είναι HD. Ξεφτίλα πραγματικά αυτό το πράγμα απαράδεκτη εικόνα σε star skai alpha ant1. Αφού δεν ντρέπονται.

Σε αυτο συμφωνω εχεις δικιο κατι πρεπει να γινει

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο food neτwork ποτε θα μπουν ελληνικοι υποτιτλοι;;;εχουν περασει αρκετοι μηνες απο την ελευση των νεων καναλιων αλλα υποτιτλοι στο συγκεκριμενο καναλι γιοκ!!!!

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Σε αυτο συμφωνω εχεις δικιο κατι πρεπει να γινει

Γιατι απλα δεν βαζεται μια κεραια για να τα πιανετε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Γιατι απλα δεν βαζεται μια κεραια για να τα πιανετε?
Γιατι Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα για να χρειαζεται μια απλη κεραια.

Eγω δεν ειμαι αθηνα και μια χαρα τα πιανω
δεν καλυπτει ολη την χωρα η digea δηλαδη?

Eγω δεν ειμαι αθηνα και μια χαρα τα πιανω
δεν καλυπτει ολη την χωρα η digea δηλαδη?
Φυσικά και δεν καλύπτει όλοι την Ελλάδα.Παράδειγμα σε αρκετές περιοχές στην Βόρεια Εύβοια δεν έχει.