king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,211
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...
Για το bitrate έχουν και 20 κανάλια σαβούρες όμως αυτά πρέπει να φύγουν τσάμπα τα έχουν και τρώνε bitrate από τα σοβαρά κανάλια που βλέπει ο κόσμος. Ευτυχώς με το cosmote tv plus βλέπω τις ταινίες σειρές μέσω ίντερνετ και εκεί έχουν κορυφαία εικόνα δεν έχω παράπονο εκεί. Αλλά στης digea έχω βαρεθεί να βλέπω κακή ποιότητα εικόνας. Έχω κάθε 55αρα και κάθεσαι να δεις ταινία στο star η στο replay TV στο star και είναι πολύ χάλια τα πράγματα. Έχω 50αρα vdsl οπότε θα χαιρόμουν παρα πολύ να έχω HD replay TV σε όλα τα κανάλια. Κανω και εγγραφές και εκεί θα ήθελα HD στης digea. Ίσως το κάνει επίτηδες η digea και είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επιπεδο τι να πω.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 χρόνια είναι σε δοκιμαστική φάση. 2 χρόνια πληρώνουμε και βλέπουμε sd ποιότητα όταν οι υπόλοιποι που δεν πληρώνουν έχουν κορυφαία εικόνα.Πρώτον η HD μετάδοση στην επίγεια ειναι σε δοκιμαστική ακόμα φάση και για αυτό το λόγο δεν ειναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα. Δεύτερον πες οτι τα ανεβάζουν ξέρεις τι bitrate θα κόψουν στους υπάρχων αναμεταδοτες που θα μπουν;
Πρώτα πρέπει να νοικιάσουν επιπλέον αναμεταδότες και μετα να ανεβάσουν τόσα HD κανάλια.
Για το bitrate έχουν και 20 κανάλια σαβούρες όμως αυτά πρέπει να φύγουν τσάμπα τα έχουν και τρώνε bitrate από τα σοβαρά κανάλια που βλέπει ο κόσμος. Ευτυχώς με το cosmote tv plus βλέπω τις ταινίες σειρές μέσω ίντερνετ και εκεί έχουν κορυφαία εικόνα δεν έχω παράπονο εκεί. Αλλά στης digea έχω βαρεθεί να βλέπω κακή ποιότητα εικόνας. Έχω κάθε 55αρα και κάθεσαι να δεις ταινία στο star η στο replay TV στο star και είναι πολύ χάλια τα πράγματα. Έχω 50αρα vdsl οπότε θα χαιρόμουν παρα πολύ να έχω HD replay TV σε όλα τα κανάλια. Κανω και εγγραφές και εκεί θα ήθελα HD στης digea. Ίσως το κάνει επίτηδες η digea και είναι ακόμα σε δοκιμαστικό επιπεδο τι να πω.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk