εγω θα εκφρασω καποιες αποριες που εχω.ο συνδρομητης ζηταει καινουριο δεκτη οκ.η ετερεια του στελνει καινουριο δεκτη ns 2000 αλλα μεταχειρισμενο απο καποιο αλλο ο οποιος τον κρατησε λιγο καιρο και για χψ λογους τον επεστρεψε πως το καταλαβαινει οτι ο δεκτης δεν ειναι καινουριος οταν ειναι το κουτι αψογος.δεν μιλαμε να εχει γρατζουνιες χτυπηματα κλπ.επισις απο οτι γνωριζω και απο προσωπικη εμπειρια ο οτε στον αλλαζει δωρεαν τον δεκτη αν χαλασει αρα δεν πληρωνεις τιποτα.εχω αλλαξει 3 δεκτες καινουριους γιατι για καποιο λογο χαλασαν.δεν το εψαξα γιατι χαλαγαν αλλα πηγαινα στο γερμανο και μου δινανε καινουριο. και δεν ηταν κανενας απο αυτους ξαναεπισκευασμενος.μπορει και να δινουν ξαναεπισκευασμενους δεν ξερω και δεν κανω τον εξυπνο πανω σε αυτο αλλα και τις τρεις φορες που αλλαξα τους δικους μου μου εδωσαν καινουριο.τωρα για τον κυριο που ζητησε καινουριο δεκτη οκ δικαιωμα του ηταν αλλα μπορουσαν να του πουν απο τον οτε κυριε θα παρετε οτι εχουμε διαθεσιμο εχουμε καινουριο εχουμε παλιο οτι εχει θα χρησιμοποισετε εφοσον σας ενδιαφερει να βλεπετε την υπηρεσια μας ετσι πρεπει να μιλανε.αλλα τι περιμενεις απο κοριτσακια που δεν ξερουν να μιλησουν και που πρεπει να ξαναπανε δημοτικο.απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του πελατη αν θελει καινουριο δεκτη και για καποιο λογο ο οτε δεν του τον δινει να πει ναι δεχομε παλιο δεκτη η οχι δεν δεχομε θελω καινουριο αλλιως δεν θελω την υπηρεσια σας.