Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

εγω θα εκφρασω καποιες αποριες που εχω.ο συνδρομητης ζηταει καινουριο δεκτη οκ.η ετερεια του στελνει καινουριο δεκτη ns 2000 αλλα μεταχειρισμενο απο καποιο αλλο ο οποιος τον κρατησε λιγο καιρο και για χψ λογους τον επεστρεψε πως το καταλαβαινει οτι ο δεκτης δεν ειναι καινουριος οταν ειναι το κουτι αψογος.δεν μιλαμε να εχει γρατζουνιες χτυπηματα κλπ.επισις απο οτι γνωριζω και απο προσωπικη εμπειρια ο οτε στον αλλαζει δωρεαν τον δεκτη αν χαλασει αρα δεν πληρωνεις τιποτα.εχω αλλαξει 3 δεκτες καινουριους γιατι για καποιο λογο χαλασαν.δεν το εψαξα γιατι χαλαγαν αλλα πηγαινα στο γερμανο και μου δινανε καινουριο. και δεν ηταν κανενας απο αυτους ξαναεπισκευασμενος.μπορει και να δινουν ξαναεπισκευασμενους δεν ξερω και δεν κανω τον εξυπνο πανω σε αυτο αλλα και τις τρεις φορες που αλλαξα τους δικους μου μου εδωσαν καινουριο.τωρα για τον κυριο που ζητησε καινουριο δεκτη οκ δικαιωμα του ηταν αλλα μπορουσαν να του πουν απο τον οτε κυριε θα παρετε οτι εχουμε διαθεσιμο εχουμε καινουριο εχουμε παλιο οτι εχει θα χρησιμοποισετε εφοσον σας ενδιαφερει να βλεπετε την υπηρεσια μας ετσι πρεπει να μιλανε.αλλα τι περιμενεις απο κοριτσακια που δεν ξερουν να μιλησουν και που πρεπει να ξαναπανε δημοτικο.απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του πελατη αν θελει καινουριο δεκτη και για καποιο λογο ο οτε δεν του τον δινει να πει ναι δεχομε παλιο δεκτη η οχι δεν δεχομε θελω καινουριο αλλιως δεν θελω την υπηρεσια σας.

Καλημέρα παιδιά,
εγώ χθες πάντως έκανα νέα σύνδεση στο cosmote tv sports pack με τα 20 /μήνα για ένα χρόνο σε κατάστημα cosmote, μου έδωσαν αυτόν τον ns 2000 καινούργιο. Άρα μάλλον δεν τον σταμάτησαν ή δίνουν όσους έχουν σε stock ακόμα.

Δύο φορές είχα βλάβη και τις 2 μου εδωσαν ανακατασκευασμενο δεκτή κι ενώ τους είχα πει ότι θα ήθελα καινουριο.

Μήπως να βάλουν και έναν δεύτερο σχολιαστή στη F1 για να μην νιώθει μοναξιά ο κακομοίρης που έχουν και να κάθεται να διαβάζει μηνύματα σαν το ραδιόφωνο ?

υπομονη απο την νεα σεζον θα ακουμε σχολιασμο με συνοδια κεικ στην ΕΡΤ.......

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πέτυχα χθές στο TCM το Εξπρές του Μεσονυκτίου με λογοκριμένες σκηνές. Προφανώς δεν φταίει άμεσα η Cosmote για αυτό, αλλα το σημειώνω.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

υπομονη απο την νεα σεζον θα ακουμε σχολιασμο με συνοδια κεικ στην ΕΡΤ.......

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και επισημα στην ΕΡΤ τα δικαιωματα φιλε...τωρα θα μπουκωνεται ολο το τριημερο η λεγαμενη.Μιλαμε για οτι χειροτερο εχω ακουσει σε επιπεδο σχολιασμου!:smash:

Αυτός ο Σωτηρακόπουλος δεν αντέχεται πια στο σχολιασμό. Πλέον δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου και το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει σαν τον τελευταίο οπαδό της 7/13/21/4 υπέρ της Λίβερπουλ. Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα θα αναγκαζόμαστε να τον ανεχόμαστε

Αυτός ο Σωτηρακόπουλος δεν αντέχεται πια στο σχολιασμό. Πλέον δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου και το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει σαν τον τελευταίο οπαδό της 7/13/21/4 υπέρ της Λίβερπουλ. Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα θα αναγκαζόμαστε να τον ανεχόμαστε

εχω εντελως διαφορετικη αποψη για τον Σωτηρακοπουλο. ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και ως γνωστης του ποδοσφαιρου κ σαν σχολιασμο. επισης αν κ ειναι δηλωμενος Λιβερπουλ δεν μου το εχει δειξει ποτε στις μεταδοσεις του καθως εκθιαζει κ τον αντιπαλο. ειδικα φετος ποσες κ ποσες φορες δεν εχει πει για την Μαντσεστερ Σιτυ κ ποσο καλυτερη ειναι....οπως βλεπεις γνωμες ειναι αυτες!

Κάθε φορά που έχει μεγάλου ενδιαφέροντος ματς της Λίβερπουλ γίνεται ανέκδοτο σε όλες τις αθλητικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα ως ο "Θαναηλάκης της Λίβερπουλ", μιλάμε είναι για λύπηση ο άνθρωπος. Καλά για το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν κάνει την παραμικρή ανάλυση κατά τη διάρκεια των ματς, ούτε συστήματα ούτε (εσωτερικές και μη) αλλαγές, εκτός τόπου και χρόνου, άσχετες αχρείαστες πληροφορίες να γεμίσει η μετάδοση. Υπάρχουν τόσοι νεότεροι, πιο ειδικευμένοι κάστερ, πιο καλοί σαν κάστερ που δεν εκμεταλλεύονται επειδή είναι αυτός.

Πολύ περισσότερο με ενοχλεί το κομβόι τραυλών, ψευδών και άσχετων που έχουν μαζευτεί εκεί, παρά ο Σωτηρακόπουλος.

Κάθε φορά που έχει μεγάλου ενδιαφέροντος ματς της Λίβερπουλ γίνεται ανέκδοτο σε όλες τις αθλητικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα ως ο "Θαναηλάκης της Λίβερπουλ", μιλάμε είναι για λύπηση ο άνθρωπος. Καλά για το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν κάνει την παραμικρή ανάλυση κατά τη διάρκεια των ματς, ούτε συστήματα ούτε (εσωτερικές και μη) αλλαγές, εκτός τόπου και χρόνου, άσχετες αχρείαστες πληροφορίες να γεμίσει η μετάδοση. Υπάρχουν τόσοι νεότεροι, πιο ειδικευμένοι κάστερ, πιο καλοί σαν κάστερ που δεν εκμεταλλεύονται επειδή είναι αυτός.
Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες αλλά νομίζω προχθές στο παιχνίδι με τη Μπάγερν ήταν λίγο πιο ισορροπημένος...
Από τακτική μέσα στο παιχνίδι μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που ξέρουν να στα μεταφέρουν στην περιγραφή...

Ακομα θυμαμαι το Μπαρτσελονα - Τσελσι το 2012, οπου ελεγε να κατσει πισω η Τσελσι γιατι θα φαει κι αλλα γκολ και τελικα η Τσελσι πηρε την προκριση και το CL.
Και το wikipedia ξερει τι εγινε το 1968 στον ταδε αγωνα, αλλα αυτο δεν το κανει να ξερει και μπαλα...

Προφανώς όλοι ψάχνουν τα στατιστικά πριν το κάθε ματς.Αλλά ο Σωτηρακόπουλος αρκείται στην παράθεση των ονομάτων των παικτών και σε Ιστορικά στοιχεία.Καλά είναι αυτά αλλά η περιγραφή θέλει πιο πολυ τα παραπάνω πράγματα.Ο Θαναηλακης με αυτόν είναι τα 2 άκρα.Μεταξυ τους φυσικά προτιμώ αυτόν που δεν σε κοιμίζει. 😁

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Πολύ περισσότερο με ενοχλεί το κομβόι τραυλών, ψευδών και άσχετων που έχουν μαζευτεί εκεί, παρά ο Σωτηρακόπουλος.

Ναι ρε φιλε τι πραγμα ειναι αυτο;Καλα πριν τους προσλαβουν δεν ακουνε πως μιλανε;

Ειδικα αυτος ο Μεγας που βαλανε να περιγραφει στο μπασκετ....γλυτωσαμε απο τον κεκε τον Ασπρουλια και περασαμε στον μανταλακι στη μυτη αψυχο!

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Ακομα θυμαμαι το Μπαρτσελονα - Τσελσι το 2012, οπου ελεγε να κατσει πισω η Τσελσι γιατι θα φαει κι αλλα γκολ και τελικα η Τσελσι πηρε την προκριση και το CL.
Με την Τσέλσι να τρώει κόκκινη στο 37', να τρώει 2-0 στο 43' και να κάνει το 2-1 στις καθυστερήσεις του 1ου

https://streamable.com/gvue9

https://streamable.com/2gung

:D

Φυσικά το σημερινό ΜανΓιου-Λίβερπουλ που κρίνει τίτλο ούτε να με πλήρωναν δεν το έβλεπα στον ΟΤΕ με αυτόν να περιγράφει, αγγλικό Sky Sports, σίγουρα πράγματα για ήρεμα νεύρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Με την Τσέλσι να τρώει κόκκινη στο 37', να τρώει 2-0 στο 43' και να κάνει το 2-1 στις καθυστερήσεις του 1ου

https://streamable.com/gvue9

https://streamable.com/2gung
Χαχαχα
Και το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι αυτο το ειχε δωσει ασσο σε ενα site που εγραφε τοτε για το στοιχημα.