Κυτίο παραπόνων (για Cosmote TV)...

Επιτρέπεται με νέο συμβόλαιο και να σου δίνουν δεκτή παλαιό μεταχειρισμένο και ανακατασκευασμενο?????
Ναι, με την προυπόθεση πως είναι με δανεισμό, αλλά πρέπει να είναι 100% λειτουργικός.
Όχι, με την προυπόθεση πως τον έχεις πληρώσει και όταν λήξει το συμβόλαιό σου τον κρατάς. Φυσικά και εδώ πρέπει να είναι 100% λειτουργικός.

Χμμ τυχαία πήγα να δω κάτι απ το replay tv,και διαπίστωσα οτι για ολα τα κανάλια πάμε 7 ημέρες πίσω εκτός απ το open tv που το replay tv ειναι διαθέσιμο μόνο για 2 ημέρες... Όντως ετςι ειναι ??;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δουλεύει κανονικά εδώ τώρα που κοίταξα.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ. False alarm, ήθελε μια επανεκκίνηση. Έχουμε πει ότι ο αποκωδικοποιητης είναι για τα μπάζα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Έβαλα cosmote TV αρχές Σεπτεμβρίου το αθλητικό πακέτο με 20 ευρώ,μου ήρθε τώρα ο πρώτος λογαριασμός 55 ευρω,αντί για 40.Ξερει κανένας γιατί;

Sent from my iPad using Tapatalk

Πρέπει να δεις τις ημέρες χρέωσης.
Αν το έβαλες αρχές Σεπτέμβρη και σου ήρθε τώρα ο λογαριασμός, περιλαμβάνει το πρώτο χρονικό μέρος συν το επόμενο δίμηνο.
Συνήθως μπαρμπάδες οτέ δεν κλέβουν.

aggelos29 αρχές Σεπτέμβρη μέχρι τέλος Σεπτέμβρη αναλογικά γύρω στα 15 ... Οκτώβριος 20 που δεν είχες πληρώσει και βλέπεις τζάμπα και προπληρωμή ο Νοέμβριος...μια χαρά σου ήρθε ο λογαριασμός.

#AntonisTz κι εγώ το βλέπω....ζαλάδα μου ήρθε....έχει να κάνει με την κάλυψη του αγώνα από την παραγωγή....πάντως σε κάθε ματς της Σίτυ γίνεται αυτό.....

έβλεπα arsenal-man city και έχουν ξεχάσει να μας δείξουν το δευτερο ημίχρονο! Μήπως επειδή είναι 0-3?

έβλεπα arsenal-man city και έχουν ξεχάσει να μας δείξουν το δευτερο ημίχρονο! Μήπως επειδή είναι 0-3?

Έβγαλε μήνυμα από κάτω για τεχνικό πρόβλημα

Sent from my iPhone using Tapatalk

και εγώ που κοίταξα επαιζε κανονικά σε άλλα κανάλια, τέλος πάντων πάω να δω το υπόλοιπο ματς, πάντως νόμιζα οτι έπαθε κάτι ο δέκτης μου δεν είχα δει το μήνυμα για τεχνικό πρόβλημα .

Έχω ένα πρόβλημα με τους κωδικούς του Cosmote Go. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών στις 21.30 και βρίσκομαι στην αναμονή 75 λεπτά... και ακόμα δεν έχει αξιωθεί κάποιος να μου απαντήσει.

Να εξοργίζεται κανείς ή να γελάει, ιδού η απορία.