Τυχαία παρατήρησα ότι το cosmote entry pack (μέσω δορυφόρου) έχει το cosmote sports highlights, ενώ το cinema όχι. Δεν είχα σκοπό να το δω, αλλά δεν είναι λίγο άδικο για κάποιον που έχει το cinema pack να μην έχει κανάλια που έχει το χαμηλότερο πακέτο;
Είναι.Το website της cosmote ειναι πρακτικα unusable.
Καλησπέρα σας .
Είμαι κάτοχος COSMOTETV μέσο δορυφόρου και εδώ και 3 μέρες εκεί που παίζει κανονικά ξαφνικά σβήνει και μου λέει ποιότητα σήματος 0% !
Ήρθε τεχνικός της cosmote τον οποίο πλήρωσα 25 (αντί να παρέχουν αυτοί ) άλλαξε λίγο θέσει στο μάτι του δορυφόρου και έφυγε .
Τώρα εξακολουθεί να σβήνει μόνος του ο δέκτης !
Τον πήρα τηλ. Και μου λέει πάει για αλλαγή το μάτι !
Να το πιστέψω ή πάει να μου φάει λεφτά ο τεχνικός ;
Εδω ειμαστε στο 2020 και δεν μπορεις να ρυθμισεις το προγραμμα ωστε να αλλαζει μονος του το καναλι ο δεκτης...
Άμα δεν έχεις γνώση να επέμβεις μονός σου είσαι υποχρεωμένος να πιστεύεις ότι σου λένε αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς να βλέπεις τιποτα και να τσακώνεσαι μαζί τους.
Αυτό που σου είπε δεν ισχύει γιατι αν είναι το LNB δεν θα έβλεπες καθόλου. Κάποιο καλώδιο είτε στον δέκτη είτε στο LNB δεν έχει κουμπώσει σωστά στο φις τύπου F η δεν έχει βιδωθεί καλά.
Επειδή κι εμένα κάνει συχνές επανεκκινήσεις, μήπως φταίει ο δέκτης (ΚΑΟΝ)?
Το θυμαμαι οτι υπηρχε γιαυτο λεω οτι φταιει ο οτε 100% .Αυτό υπήρχε κάποτε αλλά με τις αναβαθμίσεις χάθηκε. Τόσο απλό πράγμα που όμως λείπει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.