Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Στα υπόλοιπα άστα να πάνε.
.

Στάλθηκε από τον πλανήτη Nibiru χρησιμοποιώντας πένα..!
Άστα να πάνε.

γιατι απο οποιαδηποτε προσφορα εχει γινει,ειμαστε παντα απ`εξω οι παλιοι συνδρομητες?
ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο,να ζητας απο εναν συνδρομητη που πληρωνει ανελλιπως 15 χρονια,
25 ευρω τελη ενεργοποιησης για να βαλει 100αρα fiber.
για να μην αναφερθω στο επιπλεον 10ευρω,λες και θα παμε σε optical και στο 1Gbps...

γιατι απο οποιαδηποτε προσφορα εχει γινει,ειμαστε παντα απ`εξω οι παλιοι συνδρομητες?
ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο,να ζητας απο εναν συνδρομητη που πληρωνει ανελλιπως 15 χρονια,
25 ευρω τελη ενεργοποιησης για να βαλει 100αρα fiber.
για να μην αναφερθω στο επιπλεον 10ευρω,λες και θα παμε σε optical και στο 1Gbps...
Δυστυχώς είναι θέμα marketing. Θέλουν να προσελκύουν καινούργιους πελάτες. Τους παλιούς έτσι και αλλιώς τους έχουν δεμένους και όταν είναι να ξεδεθουν και πάρουν από άλλους προσφορά, τότε τους πετάνε το τυράκι.
Για 100αρα στην Wind τα τέλη είναι δωρεάν και δεν πληρώνεις και το router.

Δυστυχώς είναι θέμα marketing. Θέλουν να προσελκύουν καινούργιους πελάτες. Τους παλιούς έτσι και αλλιώς τους έχουν δεμένους και όταν είναι να ξεδεθουν και πάρουν από άλλους προσφορά, τότε τους πετάνε το τυράκι.
Για 100αρα στην Wind τα τέλη είναι δωρεάν και δεν πληρώνεις και το router.

ολα δωρεαν η wind??:BXVZCBXZ6:
μοντεμ δεν θελω-μου εδωσαν πριν 3 μηνες,το "καλο" το zte οποτε ειμαι οκ.
αλλα 25 ευρω γιατι να πληρωσω τα τελη?
ειμαι συνδρομητης απο το 2006,με μια μονο διακοπει ενδιαμεσα για 3 μηνες,αλλα μαλλον ο τζιρος των υπολοιπων μηνων,δεν μπορει να καλυψει τα 25 αεριτζιδικα ευρω...
στο marketing της wind ειναι μαλλον ανιδεοι και θελουν να ζημιωσουν την εταιρια...:antlers:

Οι περισσότεροι σπίκερ κοιμούνται.... Περιγράφουν αγώνα λες και μιλούν στο τηλέφωνο.... Είδα προχθές όμως το Λαμία - ΟΦΗ τυχαία και αυτός που έκανε την περιγραφή ήταν φοβερός... Είδα το πρόγραμμα και λέγεται Τάσος Μπαϊρακτάρης..αν μπορείτε δείτε τα στιγμιότυπα στο YouTube.. Τέτοιες περιγραφές θέλουμε....(Προς όλα τα κανάλια....)

Όντως φοβερός. Εύγε στον άνθρωπο.
Χωρίς καλεσμένο χωρίς τίποτα έκανε φοβερή περιγραφή.
Τώρα γιατί συνεχίζονται οι μεταδόσεις χωρίς καλεσμένο (παλαίμαχο,
προπονητή κτλ.) είναι ένα άλυτο μυστήριο.

Καλημερα . Εχουμε βλαβη στην περιοχη . Εκανα αιτημα χτες και σημερα μου ηρθε μηνυμα για εκτιμωμενο ελεγχο στις 31/10!!! Χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο σε σπιτι και επιχειρηση . Μπορω να αιτηθω μειωση στους λογαριασμους για τις ημερες που θα ειμαι χωρις υπηρεσιες;

Φυσικα και δεν θα πληρώσεις παγιο για τις μέρες που δεν είχες υπηρεσίες.

Φυσικα και δεν θα πληρώσεις παγιο για τις μέρες που δεν είχες υπηρεσίες.
Τελικα η ζημια διορθωθηκε μεσα σε δυο μερες και μαλιστα Σαββατο. Ηταν σοβαρη ζημια που αφησε ολες τις επιχειρησεις του χωριου χωρις ιντερνετ , τηλεφωνο , POS . Εργα αποχετευσης εκοψαν την κεντρικη γραμμη του ΟΤΕ... Επεσαν πολλα τηλεφωνα απο επαγγελματικες γραμμες και μαζι σωθηκαν και οι οικιακες . Θυμιζω το 31/10 ως ημερομηνια ελεγχου της γραμμης μου που μου δωθηκε. Ολα καλα.

To οτι με Full Pack δεν μπορω να εχω παραλληλη θεαση δορυφορικα και μεσω NovaGo μεσα στο σπιτι μου επειδη δεν εχω Forthnet internet ειναι επιεικως απαραδεκτο.

Συγνώμη αλλά και εγώ που έχω forthnet δίκτυο, δεν μπορώ να βλέπω παράλληλα nova go και τηλεόραση κάποιο σημαντικό παιχνίδι.
Είναι συνήθως κλειδωμένα και πρέπει μέσω του my account να αλλάζω τον τρόπο θέασης

#Mankon7 δεν ισχύει αυτό.... 2 χρόνια είχα Forthnet 3play και έβλεπα ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα...τώρα με Cosmote δεν με αφήνει... Πάρτους τηλέφωνο....

To οτι με Full Pack δεν μπορω να εχω παραλληλη θεαση δορυφορικα και μεσω NovaGo μεσα στο σπιτι μου επειδη δεν εχω Forthnet internet ειναι επιεικως απαραδεκτο.
Ναι γιατί αν μπορούσες τότε όλοι θα έδιναν το novago σε φίλους φοιτητές κλπ

Από την στιγμή που μου έχει σαν παροχή που το πληρώνω μέσα στην τιμή θα έπρεπε να το διαχειρίζεται κάποιος όπως επιθυμεί και σε οπουδήποτε χωρίς το αυτό δεν γίνεται.
Είναι σαν να έχεις αμάξι και να σου λένε ότι θα πηγαίνεις μόνο ευθεία και θα το οδηγείς μόνο εσύ.
Ποιος μετά να το αγοράσει, με τους περιορισμούς δεν πάμε πουθενά , όταν κάποιος κάνει μια σύνδεση εκτός το τι αγοράσει δίνει σημασία και το τι παίρνει παράλληλα. Οι εποχές έχουν αλλάξει και έχουν αλλάξει οι συμπεριφορά των χρηστών. Οι περισσότεροι πλέον ανήκουν στην κατηγορία της ψηφιακής ακολουθίας που θέλουν τα πάντα παντού να τα έχουν διαθέσιμα.
Οι τηλεοράσεις πλέον κάνουν σχεδόν τα πάντα και ένα μεγάλο μπράβο στον ΟΤΕ που πάει μπροστά με την cosmote tv ,όπου θέλεις βλέπεις ανεξαρτήτου δικτύου, ανεξαρτήτου το που είσαι με το μόνο περιορισμό να βάλεις κάπου τον χρήστη και το κωδικό σου. Παράλληλα αυτό που βλέπεις μπορείς να το βλέπεις και στο δορυφορικό δέκτης σου χωρίς περιορισμούς αν το βλέπεις και αλλού ταυτόχρονα.
Στην nova αν θέλεις να δεις το novago σε τηλεόραση απλά το φαντάζεσαι το πως θα ήταν, οι περιορισμοί είναι να το δεις είναι σε laptop, είτε σε κινητό είτε σε Tablets δηλαδή σε μικρή οθόνη.
Επιπλέον περιορισμό η θέαση είναι ανεξάρτητη σε κάθε συσκευή. Μόνο σε επιλεγμένους ζωντανούς αγώνες που υπόκεινται σε διαχείριση θέασης, δεν μπορείς να βλέπεις τον αγώνα ταυτόχρονα στην τηλεόραση και τις φορητές συσκευές σου, εφόσον κάποια ή και οι δύο από τις φορητές συσκευές είναι συνδεδεμένες εκτός δικτύου Forthnet.
Με αυτά ενώ οι τιμές είναι προσιτές και μερικές φορές κάτω του κόστους αντί οι συνδρομητές που έχει να είναι με αύξουσα τιμή κάθε χρόνο η τιμή είναι αρνητική.

Ναι γιατί αν μπορούσες τότε όλοι θα έδιναν το novago σε φίλους φοιτητές κλπ

Mεσα στο σπιτι μου;

Οι περιορισμοι αυτοι ειναι ξεπερασμενοι, αναχρονιστικοι και απαραδεκτοι, δεν εχω χρονο να δω μηπως ειναι και παρανομοι τελικα...ωστοσο δεν ενοχλειται το Netflix, ενοχλειται η Nova... :fahne90:

Mεσα στο σπιτι μου;

Οι περιορισμοι αυτοι ειναι ξεπερασμενοι, αναχρονιστικοι και απαραδεκτοι, δεν εχω χρονο να δω μηπως ειναι και παρανομοι τελικα...ωστοσο δεν ενοχλειται το Netflix, ενοχλειται η Nova... :fahne90:

Δεν συγκρίνεται το αγοραστικό κοινό του Netflix και της Nova

Υπάρχει κάποιος που πληρώνει για το NovaGO;
Εμένα γιατί μου το έκαναν δώρο;

Υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων για τις ίδιες παροχές, άλλοι ακριβά άλλοι την ίδια παροχή ποιο φθηνά,
οπότε το δώρο είναι σχετικό ανάλογα το περιτύλιγμα τις τιμής που αγοράζει κάποιος.

Με επιπλέον χρεώσει είναι μόνο το novago extra που σε κάποιους το δίνουν και δώρο, με τους περιορισμούς της υπηρεσίας που όλοι γνωρίζουμε να μην παίζει σε έξυπνες τηλεοράσεις και γενικά σε τηλεόραση.