Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

.... Καλησπερα σε ολους .... γιατι το τελος επανασυνδεσης ειναι τοσο ακριβο 10 ευρω το χρεωνουν στο nova full pack

Πήρα παρακαλεσα κ γω για κωδικούς voip να αλλάξω ρούτερ. Δεν δίνουν με τιποτα. Βάλτο μου λέει από πάνω ..Η κόσμοτε δίνει η vodaf δίνει...Η κύρια νόβα κάνει μαγκιες....

Χθές το βράδυ στο FOX (Devs) έμπαιναν τουλάχιστον δέκα διαφημίσεις σε κάθε διακοπή.
Είναι καινούργιο το φαινόμενο ή έως τώρα δεν το ειχα παρατηρήσει;

Καλησπέρα, χωρίς τηλέφωνο και internet σπίτι για δέκατη μέρα! με δύο παιδιά που πρέπει να κάνουν τηλε-εκπαίδευση και δύο ενήλικους που κάνουν και τηλε-εργασία. Δεν δέχθηκαν να γίνει συνδυαστικό ραντεβού σήμερα κατ' εξαίρεση και ήρθε μόνο συνεργείο του ΟΤΕ να ελέγξει την εξωτερική γραμμή για δεύτερη φορά χωρίς αποτέλεσμα. Από Σάββατο μεσημέρι ως Δευτέρα πρωί κλειστά η τεχνική υπηρεσία, οπότε θα ξαναδούν το πρόβλημα από Δευτέρα. Όλο αυτό τον καιρό δεν δέχονται να μιλήσω με κάποιον άλλο πέραν αυτού που απαντά στο 13731.

13η μέρα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι ακυρώσανε το συνδυαστικό ραντεβού με τον ΟΤΕ χωρίς να με ενημερώσουν γιατί νόμιζαν ότι η βλάβη έχει διορθωθεί!

Πέρσι από 28η Οκτωβρίου μέχρι το Γενάρη είχα προβλήματα με το σταθερό και το ίντερνετ, συνδυαστικά ραντεβού, απεργία του ΟΤΕ κτλ, ώσπου μετά από πολλά χρόνια με ανάγκασαν να φύγω από τη Νόβα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτήματος)

Υπάρχει πρόβλημα εδώ και λίγες ώρες με το δίκτυο στην περιοχή της Βέροιας Ν Ημαθίας; Η ένδειξη dsl είναι κόκκινη

Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτήματος)

Ταυτόχρονα ποστάραμε με τον φίλο απο Κατερίνη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιλυθεί το συντομότερο

Άρα είναι γενικό το θέμα εδώ γυρω. DSL εμενα κανονικά, το ίντερνετ δεν λειτουργεί. Οπότε φιλαράκι, υπομονή....

Lockdown χωρίς internet. Ούτε στον εχθρό σου.

Lockdown χωρίς internet. Ούτε στον εχθρό σου.
Χαχα! Καλό! Να είναι καλά τα δεδομένα για τα βασικά.

Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτή

Και στην Ξάνθη το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από το πρωί..με το τηλέφωνο να δουλεύει κανονικά χωρίς όμως ίντερνετ..

Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτή

Καλησπέρα και από μένα. Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα Θεσσαλονίκη, σταθερό δουλεύει, βρίσκει γραμμή το ρουτερ αλλά δεν παίρνει ip. Πρόβλημα και σε γνωστό μου που έχει μαγαζί και δε μπορεί να συνδέσει το pos του

Εξυπηρέτηση τηλεφωνική πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε (έχουν πρόβλημα οι γραμμές τους). Γι αυτό το έγραψα και εδώ. Για να δούμε επίσημη ανακοίνωση... γιοκ.

Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί

τρεις ώρες χωρίς ιντερνετ, οκ κατανοώ ότι οι βλάβες ειναι μεσα στο πρόγραμμα, δε γινεται όμως να μην απαντάς πουθενά και να μην βγάζεις μια απλή ανακοινωαη να ενημερώσεις τον κόσμο για τη βλάβη, να ηρεμήσει να κάνει υπομονή να περιμένει.
έγινε πανζουρλισμός στη Θεσσαλονίκη...
Φοβάμαι ότι θα έχουμε παρόμοια θέματα καθώς όλος ο κόσμος ειναι στο ίντερνετ τώρα όλη μερα και νύχτα.

στο ondemand παίζουν ρόλο τα μέτρα του καλωδίου ethernet; δοκίμασα κάτι μεγάλα που έχω 5 και 5e αρκετών ετών βέβαια.
αν και έχω 50άρα γραμμή μου κάνει αρκετές διακοπές πάνω στο έργο.