Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Την ίδια απορία είχα. Κάτι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα γενικώς. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 δορυφορικές πλατφόρμες και πολύ λίγα HD συνεργεία. Δεν γίνεται να έχεις HD κανάλια με SD υλικό σχεδόν στο 80-90% των εγχώριων αθλητικών μεταδόσεων.

Λογαριασμός 3Play

Χρέωση προηγούμενου υπολοίπου - ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ EBANKING

Χρέωση HD - EINAI MEΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρέωση έντυπου λογαριασμού - ΑΠΟ ΠΟΤΕ ; Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ 39,90 - ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ E BILL

Ti θα γίνει με αυτή την κατάσταση ;

Οι εντυποι λογαριασμοι γενικά (πρεπει να) ειναι προιστορια και σπαταλη ενεργειας και υλών. Αν θελεις ντε και καλα να μαζευεις αχρηστα εντυπα (τα οποια δεν ειναι καν αποδεικτικά πληρωμης) μπορεις να τα εκτυπωνεις ο ιδιος απο το myaccount. 12 σελιδες το χρονο δεν ειναι κοστος. Φτιαξε ενα φακελο στον υπολογιστη σου και αποθηκευε τα pdf καθε μηνα για το αρχειο σου.

Τα ξέρω αυτά που λες.Εγω μπορεί να λείπω ταξίδι 3 μήνες παράδειγμα πέρσι με άφησε 1 μήνα χωρίς ιντερνετ πως θα έρχονται οι λογαριασμοι ;

Ποιός τους είπε οτι έχω υπολογιστή , εκτυπωτη , smartphone , ebanking σίγουρα ;

Μπορεί να έχω μόνο το internet για να μπαίνει η οικογένεια στο facebook και να είμαστε όλοι άσχετοι.

Δηλαδή αν είχε το τηλέφωνο ο πατέρας μου στο χωριό πρέπει να κάνει e bill ;

Ολα αυτά είναι παραδείγματα φυσικά φιλικά πάντα φίλε

Την καλησπέρα μου.

Έτσι όπως εχουν έρθει τα πράγματα, ο έντυπος λογαριασμός για όσους μπορουν να χειρίζονται εύκολα συσκευές πρόσβασης στο νετ, ειναι περιττός μιας και ακομα τη πληρωμή μπορείς να ξν κάνει σε κατάστημα forthnet απλά αναφέροντας τον αριθμό τηλεφώνου.
Για την χρέωση του εντύπου λογαριασμού είσαι σίγουρος; στη σύνδεση της πεθερας μου, της οποίας χειρίζομαι τα πάντα σχετικά με forthnet δεν έχω διαπιστώσει χρέωση.

H αλήθεια η χρέωση για το έντυπο είναι η πρώτη φορά.Δεν ξέρω αν έιναι λογω της αναναίωσης του πακέτου.Θα δείξει μετά που θα πάω στο κατάστημα να δούμε τι θα γίνει με τα HD

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τα ξέρω αυτά που λες.Εγω μπορεί να λείπω ταξίδι 3 μήνες παράδειγμα πέρσι με άφησε 1 μήνα χωρίς ιντερνετ πως θα έρχονται οι λογαριασμοι ;

Ποιός τους είπε οτι έχω υπολογιστή , εκτυπωτη , smartphone , ebanking σίγουρα ;

Μπορεί να έχω μόνο το internet για να μπαίνει η οικογένεια στο facebook και να είμαστε όλοι άσχετοι.

Δηλαδή αν είχε το τηλέφωνο ο πατέρας μου στο χωριό πρέπει να κάνει e bill ;

Ολα αυτά είναι παραδείγματα φυσικά φιλικά πάντα φίλε

Την καλησπέρα μου.

Μα φιλικη κουβεντα κανουμε. Απλα αυτο εννοω και εγω. Αν εισαι σε ταξιδι, δε μπορεις να λαβεις λογαριασμους ουτως ή αλλως. Ηλεκτρονικά, ολο και σε καποιο net-cafe μπορεις να τα πληρωσεις. Δηλαδη πιο πολυ σε δεσμευει το εντυπο επειδη ερχεται μονο στο σπιτι. Βλεπω συγγενεις μου στην Ελλαδα και εχουν γεμισει ντουλαπες με χαρτια λογαριασμων, τα οποια ειναι πραγματικα αχρηστα (οι αποδειξεις βεβαια ειναι σημαντικοτατες). Για μεγαλυτερες ηλικίες ειναι πιο περιεργα τα πραγματα ασφαλως και εκει εχουν υποχρεωση να βοηθησουν οι μικροτεροι. Εδω η εφορια υποχρεωσε (σωστα αν ρωτησεις εμενα, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό) τις ηλεκτρονικες δηλωσεις. Δεν αφορα το νημα, αλλα ετσι για την κουβεντα, αν εδω (Σουηδια) ζητησεις εντυπο λογαριασμό, μπορει να σου ζητησουν εως και 4-5 ευρω. Τα χριστουγεννα τωρα ελειπα για περιπου 4 εβδομαδες, ηρθε ενας λογαριασμος σπιτι, δεν τον πληρωσα επειδη ελειπα, ηρθε υπενθυμιση την οποια χρεωσαν 3ευρω (συν το προστιμο της καθυστερησης).

To ίδιο θα γίνει σε λίγα χρόνια κι εδώ.Απλά επειδή πληρώνω κι εγω λογαριασμούς άλλων δεν το θέλουν με τίποτα.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

δε ξερω αν εχει αναφερθει και απο αλλους πριν αλλα το νεο site που εβγαλαν για το novaguide με το τηλεοπτικο προγραμμα ειναι τραγικο.
Αργο μενου οσο δε παει, δυσαναγνωστο δε βρισκεις αυτο που θες ή για να το βρεις πρεπει να κανεις μαγικα. Απορω ποιος το εμπνευστηκε. Μια χαρα το ειχαν πριν. Απλο κατανοητο και μαζεμενο.
Το κορυφαιο ειναι οτι εβγαλαν ενημερωση για την εφαρμογη android στο ιδιο στυλ. Δε σφαξανε :smash:

Σε απαντηση καποιου αλλου νηματος περι του Novastars HD, ας πει καποιος στο διοικητικό της νοβα πως πρεπει να μπουν αρχες σχετικά με τα προσωρινά κανάλια, θεματικά ή μη.

Τα θεματικά καναλια με γενικότερο περιεχομενο, όπως τα novasports24, foxsports, novalife ειναι διαθεσιμα σε όλους. Οι συνδρομητές κινηματογραφικών πακέτων, μπορουν να εχουν την συνδρομη τους και να απολαμβάνουν αποκλειστικά προσωρινά κανάλια οπως το novastars, το nova xmas κτλ. Ωστόσο, μπαινουν διαρκως καναλια αθλητικου περιεχομενου στα οποια εχουν προσβαση και εκει, περα απο μηνιαια μπονους δωρεαν θεασης όλου του αθλητικου πακετου.
Στα όσα χρόνια ειμαι συνδρομητης, δεν θυμαμαι ποτέ να είχε δωθεί κινηματογραφικό περιεχόμενο σε συνδρομητες αθλητικού πακέτου ακομη και σαν ολιγοημερο promotion, εκτός του nova xmas πριν καποια χρόνια και αυτό πάλι επιλεκτικά. Θα πει καποιος, "καηκες να δες το novastars;;". Σαφώς και όχι, αλλα ειναι ζήτημα αρχών και γι´αυτό το λόγο υπάρχουν και θεματικά πακέτα.

Έχω πάλι παράπονο για τις μεταδόσεις των αγώνων: είχα αναφερθεί παλαιότερα στο ότι χάνονται φάσεις (έστω και μη σημαντικές) από την ροή του αγώνα για να δούμε ένα ριπλει. Επίσης οι μεταδόσεις γίνονται κουραστικές με τις συνεχείς αναφορές σε ανούσια στατιστικά. Θα μπορούσαν οι εκφωνητές να πάρουν ιδέες για όμορφες και ενδιαφέρουσες περιγραφές αγώνων από τους Άγγλους συναδέλφους τους στα παιχνίδια της Premiere League.
Τελοσπαντων, αυτά τα προβλήματα είναι από παλιά.
Τελευταία παρατηρώ εξαιρετικά μακρινά πλάνα απο τον αγωνιστικό χώρο. Έχω βέβαια TV 42 (και όχι 60) ιντσών, αλλά οι παίκτες που κινούνται στην πλευρά του γηπέδου που είναι απέναντι από την κάμερα (ακόμα και στην Λεωφόρο που δεν είναι και το πιο μεγάλο γήπεδο...), ουσιαστικά φαίνονται ελάχιστα. Ακόμα και αν αυτό προκύπτει απο οδηγία προς τους σκηνοθέτες ή από επιλογή των καμεραμεν, θα πρέπει να διορθωθεί. Και πάλι ο οδηγός θα πρέπει να είναι οι μεταδόσεις από το εξωτερικό.

Οντως αυτο το εχω παρατηρησει και εγω απο περσι, δεν ξερω εαν αλλαξαν προσωπα, ομως ειναι πολυ εκνευριστικο να παιζεται το παιχνιδι και να κολλανε σε ριπλευ ή ασχετες φασεις.

Ενας από τους βασικούς λόγους που έκοψα την Nova είναι ότι στα ματς ελληνικού πρωταθλήματος επέβαλλε στους σχολιαστές την "τακτική μη σχολιασμού"
Θυμάμαι που έβλεπα στον αγώνα να είναι ο άλλος ένα μέτρο off-side και ο σχολιαστής να μην τολμάει να πει αυτό που βλέπει ή την άποψή του σε αμφισβητουμενες φάσεις κτλ...Αλήθεια το κάνoυν έτσι ακόμα;

Γενικά είναι γεγονός ότι αποφεύγουν να πάρουν θέση σε μια αμφισβητούμενη φάση όσο κραυγαλέα και να είναι ή παράβαση. Αν και εμένα μου αρκεί να έχω καλά replay από τη φαση και να με βοηθήσει έτσι το κανάλι να σχηματίσω άποψη προσωπική. Κι αυτό έχω την αίσθηση ότι το κάνει η nova και το κάνει συνήθως καλά

Οι σχολιαστές συνήθως δεν παίρνουν θέση για μια συγκεκριμένη ομάδα όπου κάθε κυριακή βλέπουμε μερικά λαθάκια..
Γιατί αν πάρει θέση ο κυρ σάββας θα δώσει εντολή οι παίχτες να μη κάνουν δηλώσεις
Η στη χειρότεροι θα μείνουν χωρίς δουλειά, η θα δεχθούν καμια επισκεψη στο μπουθ...

Ας μην το πάμε στο οπαδικό. Επίσης η γνώμη του δημοσιογράφου είναι σεβαστή και καλό θα ήταν να εκφράζεται ελεύθερα αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι μέσα από πολύ καλά replay να μου δίνει την δυνατότητα το κανάλι να διαμορφώσω δική μου άποψη. Εκεί δε λες ότι δε το κάνει καλά η Nova...

Δε το παω εγώ οπαδικά, άλλοι το πάνε εκβιαστικά
Συγκεκριμένη ομάδα δεν έκανε δηλώσεις στον αγώνα με τον Πλατανια
Συγκεκριμένη ομάδα δεν έκανε δηλώσεις σε αγώνα κυπέλλου στον ΟΤΕ
Συκεκριμένη ομάδα στοχοποίησε δημοσιογράφο του ΟΤΕ k όλος τυχαίος μετά από μια βδομάδα ο δημοσιογράφος απολύθηκε
Συκεκριμένη ομάδα δεν αφήνει ραδιοφωνικό σταθμό να μπει στο καραϊσκάκη γιατί αυτά που βλέπει όλος ο κόσμος και απλά ο σχολιαστής τόλμησε να αναφέρει δεν αρέσουν στον κυρ Σάββα
Οταν κόβεται ένας παίχτης με οφσαιτ ενώ καλύπτεται δυο μετρα, εγώ απαιτω ο σπίκερ να το αναφέρει όχι να κάνει τον αλέκο.. αν κάποιοι δεν τους αφήνουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους μη τυχόν και θίξουνε την ιερή αγελάδα ας μας το πούνε τουλάχιστον να πάρουμε και εμείς τα μετρα μας. Γιατί στο τέλος θα αναφέρουν μονο τα γκολ και της αλλαγές
Βλέπεις σε άλλες χώρες οι παίχτες κάνουν δηλώσεις και στο ημίχρονο. Και εδώ χρησιμοποιούν ακομα τακτικές του 1970