Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ρώτησα τέλος "δηλαδή μου λέτε πως είναι καλύτερα να προβώ σε φορητότητα προς ΟΤΕ" και η απάντηση ήταν ένα ξερό "ΜΑΛΙΣΤΑ"
Κάνε φορητότητα και κατά 99% θα λάβεις βελτιωμένη προσφορά. Το θέμα είναι αν θέλεις όντως να παραμείνεις στην εταιρεία ή να αλλάξεις.

Κυτιο παραπόνων, είπα να πω κι εγώ τον πόνο μου.....

Έχω το basic pack με τα κανάλια των ντοκιμαντέρ.......Ρε παιδιά έτσι ήταν πάντα? Τίγκα στις αμερικανιές κ τα ρεαλιτοειδή....!!!
Στον ΟΤΕ τουλάχιστον που είχα τετοιο καιρό περυσι (το ίδιο μπουκετο αλλα τα HD), είχε σίγουρα και τέτοια αλλά είχε και ντοκιμαντέρ για Α' και Β' Παγκόσμιο, επιστημονικά για κατασκευές (Big, Bigger, Biggest / Toughest fixes etc).
Είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος - έχω βαρεθεί να βλέπω "μ@λ@κιες" για ενυδρεία και μεταφορές..............

Κυτιο παραπόνων, είπα να πω κι εγώ τον πόνο μου.....

Έχω το basic pack με τα κανάλια των ντοκιμαντέρ.......Ρε παιδιά έτσι ήταν πάντα? Τίγκα στις αμερικανιές κ τα ρεαλιτοειδή....!!!
Στον ΟΤΕ τουλάχιστον που είχα τετοιο καιρό περυσι (το ίδιο μπουκετο αλλα τα HD), είχε σίγουρα και τέτοια αλλά είχε και ντοκιμαντέρ για Α' και Β' Παγκόσμιο, επιστημονικά για κατασκευές (Big, Bigger, Biggest / Toughest fixes etc).
Είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος - έχω βαρεθεί να βλέπω "μ@λ@κιες" για ενυδρεία και μεταφορές..............

Πραγματικα ειναι απαραδεκτο να παιζουν διαρκως τετοιες εκπομπες... Καμια σχεση με History. Επισης λειπει κ ενα καναλι τυπου Crime Investigation.

Είναι γελοίο το "history", δεν καταλαβαίνουν ότι δεν θα γίνει πολύ αισθητή η απουσία του; (αντίθετα θα "ανοίξουμε σαμπάνιες" αν φύγει). Τα χρήματα για αυτό το κανάλι γιατί δεν τα δίνουν για να πάρουν κανένα άλλο;
Ο ΟΤΕ είναι καλύτερος, άσχετα αν κατά βάση έχει τα ίδια!

Καλά το History.....είναι αλλού.....μόνο αμερικανιές αλλά έτσι ήταν νομίζω....Δεν άλλαξε τώρα.

Μιλάω k για Discovery, National Geographic κλπ.
Παλιότερα είχαν κάπως συχνά κανά Wheeler Dealers, Fifth gear, Car SOS και για εμάς τους petroleads...... (επαναλαμβάνω μιλάω για τα αντίστοιχα HD του μπουκέτου του ΟΤΕ, που έχει δει ότι εν γένει διαφέρουν.....).
Τώρα μια στο τόσο αν πετύχεις τίποτα.
Επίσης και τα "Πως κατασκευαζονται", "Ultimate Factories", "Strip the City" κλπ, γενικά ντοκιμαντέρ κ για τεχνολογικά θέματα......

Γενικά βλέπω μια απίστευτη βουτιά στο πρόγραμμά τους.......αλλά δεν έχω αναφορά σε σχέση με πέρυσι πχ.

αυτο ειναι το ασχημο σε αλλους 39.90 και σε αλους 49.90 και με της ιδιες παροχες ,οπως διαβασα στης προσφορες ...........ωπου πιασουν τον καθενα μας ......

η διακρηση μεταξυ συνδρομητων 2 ταχυτητων

Παιδια τελικα δεν εξυπηρετηθηκαμε σχετικα με το θεμα που μιλαμε μερες τωρα για να μας δωσετε στο πακετο που εχουμε + τα cinema αν θυμαστε. Μιλαω παντα εκ μερους του συγγενη μου μιας και ανελαβα να μιλησουμε μαζι.
Παντως τι πραγμα ειναι αυτο να μας βαζετε να κανουμε φορητοτητα για να παρουμε αυτο το οποιο δινεται συνεχεια αυτο τον καιρο και σε αλλους, δεν μπορω να καταλαβω. Τελικα ο συγγενης μου εκανε φορητοτητα στον οτε και μαλλον θα τον χασετε και απο πελατη για την εξηπηρετηση που ειχε , οχι απο εσας, τηλεφωνικως. Μετα απο τρια χρονια συνδρομης σας ζητησε να του προσθεσετε τα σινεμα με ανανεωση συμβολαιου φυσικα οπως και σε αλλους απ'οτι διαβαζω εδω μεσα οτι γινεται και εσεις του ζητατε 15 ευρω. Τωρα ξερετε τι θα γινει , θα τον παρετε σε 15 μερες και θα τον ρωτατε γιατι φευγει!!! Εμεις φταιμε?

Last edited by a moderator:
αυτο ειναι το ασχημο σε αλλους 39.90 και σε αλους 49.90 και με της ιδιες παροχες ,οπως διαβασα στης προσφορες ...........ωπου πιασουν τον καθενα μας ......

η διακρηση μεταξυ συνδρομητων 2 ταχυτητων

Αυτό φίλε μου το κάνουν όλες οι εταιριες (κινητης/σταθερης κτλ) μη σου πω και έξω από το χώρο των τηλεπικοινωνιων. Προφανώς και δεν υποστηρίζω τη nova ούτε θέλω να ξεκινήσω κουβέντα-πολεμο. Απλά το γεγονος ότι δίνουν τέτοιες προσφορές εγώ το βλέπω θετικά γιατί αυτός που ενδιαφέρεται και θα ασχοληθεί μπορεί να πάρει μια πραγματικά καλή προσφορά.

αυτο με τη φορητοτητα δεν υπαρχει ποιο γελιο πραγμα να μην στον δεινουν πριν .....και να στο δεινουν μετα..... για μενα (συγνωμη πρωτα) καραγκιοζυλικια.....
δηλαδι να ειμαι αναγκασμενος να κανω φορητοτητα αυτη την πολιτικη δεν τη καταλαβαινω....σε μενα λιγη το συμβολαιο σε μερικες μερες.....
ειναι στο κοσμο τους μεχρι σημερα ζητανε49.90 για φουλ πακετο ,ενω στα αθλητικα εχουν χασει το παιχνιδη και ο ανταγωνηστης τους ζηταει για το φουλ
45 ευρω ....θα πεις αμα δεν σου αρεσει φυγε .....σωστα ....ισως η νοβα δεν θελη να κρατηση πελατες........

Εγώ θα διαφωνησω με τους χαρακτηρισμούς petro - και θα συμφωνησω στο αμα δε μας αρεσει βεβαιως αν δεν εχουμε δεσμευση φευγουμε.
και να τα καταγράφουμε όλα : π.χ. ο οτε στο 45 full δεν εχει σίγουρα ώρες σε κινητά και συνηθως απο τον αυγουστο και μετά οι προσφορές τους είναι 29,90 πακετο τηλεφωνίας με 30 λεπτά σε κινητά και 19,90 ote tv full επομενως στην πληθωρα των προσφορών τους αυτη ειναι πια η τιμη -> 49,80 (όχι για πάντα). Εγώ νομίζω ότι το 49,90 είναι μια τιμια τιμή για nova3play full και με τις 12 ώρες κινητών. Επίσης όσο αφορά το αθλητικό κομματι της nova ναι μεν εχει πεσει χωρις CHL και Europa αλλα υπάρχει ακόμα υλικό που ειναι must για πολυ κοσμο όπως ευρωλίγκα,πρωταθλημα ελλάδος,γαλλικό ,για πολλούς και ολλανδικό. Στα συν τα novacinema και η απίθανη εικόνα HD της Nova. Δεν ειμαι υποστηρικτής της nova αλλα θεωρώ σωστό από τη στιγμή που γράφω και "δημόσια" να είμαι αντικειμενικός και να τα λέω όλα.

Η φορητότητα είναι το τελευταίο χαρτί τών εταιριών Πέτρο, και η μεγάλη ευκαιρία για εμάς.
Όσο αφορά το δέλεαρ "μπάλα" την γνώμη μου την έχω πει.
Εξακολουθώ να πιστεύω σύμφωνα με αυτά που διαβάζω, πως οι περισσότεροι κυνηγάνε την καλύτερη δυνατή τιμή και ότι κάτσει.
Αυτό που με σιγουριά σου λέω είναι πως σήμερα, με 55 ευρώ, έχω όλη την μπάλα της Ευρώπης, το Ελληνικό πρωτάθλημα, απεριόριστες κλείσεις, 12 ώρες κινητά, 24 αρι ίντερνετ.

Κάποτε ήθελα 62 ευρώ να δω μόνο την ΑΕΚ.

Ας αφήσουμε τα φαν μποϊ λοιπόν και ας δούμε τι, και με ποιο τρόπο θα τα έχουμε όλα στο σαλόνι μας.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Πώς έχεις με 55 "όλη την μπάλα της Ευρώπης"?

Με 65 ναι, με 55 όχι: Σε πολλούς έχει δωθεί προσφορά απο τη Νόβα το 39.90 τα πάντα και ο Οτέ σου δίνει 25 ευρώ το full pack (για μη πελάτες Οτέ) με την απειλή διακοπής λόγω αύξησης της τιμής. Υποψιάζομαι λόγω κεκτημένης ταχύτητας το έγραψε, εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε.

Πάντως σε ένα τυπικό νοικοκυριο είναι λίγο υπερβολα να έχει 2 συνδρομητικες πλατφορμες

(Πάντως σε ένα τυπικό νοικοκυριο είναι λίγο υπερβολα να έχει 2 συνδρομητικες πλατφορμες)

η δυο πλατφορμες ειναι πολυτελεια για πολους σημερα ,με η κριση και τη ανεργεια που υπαρχει και για οσους εργαζωνται με μυσθους κατα πολυ ποιο
χαμηλα απο της καλες εποχες ....εδω ψαχνουμε διαφορες 5-6 ευρω και της θεωρουμε επιτυχια....οσο για οτι εγραψα παραπανω για την φορητοτητα
υσχυει γνωμη μου αλωστε σε σοβαρες εταιριες δεν γυνονται αυτα ....ασχετα αν το χρησημοποιουμαι εμεις για πρωσωπικο οφελος.... γιατι γυνεται μετα
και οχι πριν .......ποια η διαφορα ;

Stefa147 και κανειςλαθος γιατο 29.90 το πακετο ειναι τωρα (ρωτα σε γερμανο η οτε) 24.90 τηλεφωνο ιντερνετ μιση ωρα κινητα .και 19.90 0τε τν φουλ ....