α) Είναι σωστό όμως να μου λέει μέσα από το forum ο εκπρόσωπος της forthnet με pm ότι δικαιούμαι την εν λόγω προσφορά (αφού έχει τσεκάρει το συγκεκριμένο αριθμό για τον οποίο μιλάμε), και μετά όταν παίρνουν τηλέφωνο να τα αλλάζουν και να λένε όχι γιατί είσαι νέος;Μισό λεπτό.. .Ποιος είναι κορόιδο και γιατί την πάτησε; Όταν επιλέγει κάποιος μια συνδρομή, αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα ότι μετά από 2 μήνες θα μπορεί να την αλλάξει και να επιλέξει κάτι άλλο; Δεν ήξερε ότι έχει συμφωνήσει σε ένα διάστημα δέσμευσης; Και να είχε περάσει ένα διάστημα 9-10 μηνών, άντε να το καταλάβω.Να αισθάνεται κάποιος όμως κορόιδο μετά από μόλις 2 μήνες, επειδή δεν του αλλάζουν το πακέτο, είναι τελείως λάθος. Ας περάσει πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο.
α) Είναι σωστό όμως να μου λέει μέσα από το forum ο εκπρόσωπος της forthnet με pm ότι δικαιούμαι την εν λόγω προσφορά (αφού έχει τσεκάρει το συγκεκριμένο αριθμό για τον οποίο μιλάμε), και μετά όταν παίρνουν τηλέφωνο να τα αλλάζουν και να λένε όχι γιατί είσαι νέος;
β) Προφανώς και δε μιλάω για νομικό / συμβατικό δικαίωμα, αλλά για αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση, που κάνει τον πελάτη να αισθάνεται κορόιδο. Και φυσικά ο πελάτης όταν λήξει το συμβόλαιο τα θυμάται αυτά και φεύγει πιο εύκολα. Είναι λάθος νοοτροπία το "ας μην υπέγραφες, πλήρωνε τώρα και δε σου αλλάζω τίποτα" όσον αφορά το customer care και retention.
Σημειωτέον ότι ακριβώς επειδή είναι πρόσφατο το συμβόλαιο, δε ζήτησα να πληρώνω λιγότερα χρήματα (για να μη χάσει και η nova), απλά να ενταχθώ σε εν ισχύ προσφορά που διαφημίζεται και τηλεοπτικά. Γνωρίζω ότι το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο, απλά ζήτησα μια χειρονομία καλής θέλησης, η οποία αρχικά έγινε από τον εκπρόσωπο στο forum, και μετά το μετάνιωσαν και την πήραν πίσω.
Ναι έχεις δίκιο αλλά και πάλι....Γκρίζα περιγράφονται και οχι καθαρά...
Και μου το έχουν και φάτσα μόστρα μέσα στο account μου να το ενεργοποιήσω...Πατάω και...surprise...
ΑΔΙΚΟ 100%....
Κάνω δημόσια προβολή και ενοχλεί οτι θα βλέπω στο tablet μου επίσης?:SFGSFGSF:
Αλλά νταξει εδώ θεωρούν τα 170 ευρώ λογική τιμή για ενα κατάστημα με 20 καθίσματα τι να λέμε τώρα...
α) Είναι σωστό όμως να μου λέει μέσα από το forum ο εκπρόσωπος της forthnet με pm ότι δικαιούμαι την εν λόγω προσφορά (αφού έχει τσεκάρει το συγκεκριμένο αριθμό για τον οποίο μιλάμε), και μετά όταν παίρνουν τηλέφωνο να τα αλλάζουν και να λένε όχι γιατί είσαι νέος;
β) Προφανώς και δε μιλάω για νομικό / συμβατικό δικαίωμα, αλλά για αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση, που κάνει τον πελάτη να αισθάνεται κορόιδο. Και φυσικά ο πελάτης όταν λήξει το συμβόλαιο τα θυμάται αυτά και φεύγει πιο εύκολα. Είναι λάθος νοοτροπία το "ας μην υπέγραφες, πλήρωνε τώρα και δε σου αλλάζω τίποτα" όσον αφορά το customer care και retention.
Σημειωτέον ότι ακριβώς επειδή είναι πρόσφατο το συμβόλαιο, δε ζήτησα να πληρώνω λιγότερα χρήματα (για να μη χάσει και η nova), απλά να ενταχθώ σε εν ισχύ προσφορά που διαφημίζεται και τηλεοπτικά. Γνωρίζω ότι το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο, απλά ζήτησα μια χειρονομία καλής θέλησης, η οποία αρχικά έγινε από τον εκπρόσωπο στο forum, και μετά το μετάνιωσαν και την πήραν πίσω.
Εγώ ήμουν στα 39,90 με σίνεμα και HD, απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 720' προς κινητά. Το συμβόλαιο έληξε τον προηγούμενο μήνα των διακοπών, και με χρεώσαν νταβατζιλίκι στον τωρινό λογαριασμό τα 4,99 των HD καναλιών. Είναι τουλάχιστον γυφτιά από μέρος τους αν μη τι άλλο για να μην αναφερθώ με χειρότερους χαρακτηρισμούς. Ενώ ήθελα να το κυνηγήσω με ανανέωση δε ξέρω αν αξίζει πλέον και με τις προσφορές που διαβάζω εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.