Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Εγώ ήμουν στα 39,90 με σίνεμα και HD, απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 720' προς κινητά. Το συμβόλαιο έληξε τον προηγούμενο μήνα των διακοπών, και με χρεώσαν νταβατζιλίκι στον τωρινό λογαριασμό τα 4,99 των HD καναλιών. Είναι τουλάχιστον γυφτιά από μέρος τους αν μη τι άλλο για να μην αναφερθώ με χειρότερους χαρακτηρισμούς. Ενώ ήθελα να το κυνηγήσω με ανανέωση δε ξέρω αν αξίζει πλέον και με τις προσφορές που διαβάζω εδώ.

Μπορείς πολύ εύκολα να τους καλέσεις (ή να απευθυνθείς στο support) και να ζητήσεις ανανέωση ή κάποια αλλαγή στο πακέτο.Είναι βέβαιο ότι θα σου δώσουν τα HD δωρεάν.
 
Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

η μονη εκπληξη που θα περιμενα απο την NOVA ειναι επιτελους να κλεισει τα SD καναλια και να τα γυρισει σε HD - ακομα δεν καταλαβαινω ενω εχει αλλαξει ολους τους δεκτες σε HD-831 γιατι δεν κλεινει τα SD !!!!
 
Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Προφανως επειδη υπάρχουν πολλοι που πληρωνουν 5ευρώ για τα HD.
 
Last edited by a moderator:
γιατί στο hotbird αρκετά από αυτά τα κανάλια δεν εκπέμπουν σε HD έκδοση, ενώ στο eurosport+novacinema 3-4 πιστεύω ότι είναι τσιγγουνοφτηνιάρα !
 
η κατασταση με τις διπλες sd εκδοσεις ειναι απελπιστικη, τραγικη απαραδεκτη. μακαρι να ξεραμε ποσοι (ασχετοι) πληρωνουν το 5ευρω
 
Δεν είναι μόνο ότι πληρώνουν κάποιοι, τα HD, τα έχει και σαν για διαπραγματευτικό χαρτί η nova. Σου κάνει την προσφορά και σου λέει μέσα αυτή οτι τα HD είναι δωρεάν
 
δεν ειναι προσφορα για τα HD καναλια να σε δεσμευη για 18 μηνες επιπλεον ........
 
Πέρσι τα δώσανε για ένα χρόνο που έκανα ανανέωση. Φέτος όμως που τα δίνουν με 18μηνη ανανέωση όντως είναι κοροϊδία
 
καλα ρε παιδια εκει στη νοβα ειναι καλα , μ πειρανε τηλεφωνο για ανανεωση με 49.90 ολα και μαλιστα μου λεει εχουν και αλλα εκτος το ελληνικο πρωταθλημα
τους λεω εχω προσφορα φουλ πακετο απο το οτε με 44,90 με δωρεαν εγκατασταση ..με πλουσιοτερο αθλητικο προγραμμα απο το δικο σας ...και ενω θα επρεπε
τουλαχειστον να ειχατε καλητερη προσφορα για να κρατησετε τους συνδρομητες σας εσειςλετε αλλα .....
μου απανταει εχουμε το ελληνικο πρωταθλημα ....και απανταω καλο το ελληνικο πρωταθλημα αλλα δεν συγκρινετε ουτε με το αγγλικο η γερμανικο η ιταλικο
η σπανικο ...ακομα και με το ευρωπαικο ....αν θελετε να μεινω στα χρηματα που πληρωνο τωρα μπορει ....και φουλ πακετο....τυποτα παραπανω
εχω το νβα σπορ1 και το συνεμα 1 με 39.90 .....αντη απαντηση μου εκλεισε το τηλεφωνο ........η εκπρωσοπος της νοβα .....
 
Last edited by a moderator:
Re: Προσφορά NOVA

γενικα η εξυπηρετηση ειναι πολυ χαλια και ολο προσπαθουν να βρουν μειονεκτηματα του ΠΟΤΕ ως επειχηρηματα να σε κρατησουν και να μην κανουν μια λογικη τιμη-προσφορα.
αν δεν ειχε το στημενο ελληνικο πρωταθλημα τωρα ουτε θα ασχολιομασταν.
 
γενικα η εξυπηρετηση ειναι πολυ χαλια και ολο προσπαθουν να βρουν μειονεκτηματα του ΠΟΤΕ ως επειχηρηματα να σε κρατησουν και να μην κανουν μια λογικη τιμη-προσφορα.
αν δεν ειχε το στημενο ελληνικο πρωταθλημα τωρα ουτε θα ασχολιομασταν.

Πώς ξέρεις ότι είναι στημένο;
 
Last edited:


Πώς ξέρεις ότι είναι στημένο;

εσυ τι πιστευεις οτι δεν ειναι?
ο ολυμπιακος -------- (ταδε εφη μπενατια) με το ετσι θελω θα το παρει παλι....και θα αδικουνται οι συνδιεκδηκιτες...
 
Last edited by a moderator:
Αν έχεις στοιχεία να πας στην οδό Ευελπίδων, κάποιον θα βρεις για να καταθέσεις ενόρκως ως μάρτυρας. Οι φίλαθλες / οπαδικές προτιμήσεις ή μη, δεν έχουν θέση στην κατηγορία των δορυφορικών μα σε ανάλογη υποκατηγορία του φόρουμ που με μια απλή αναζήτηση θα την βρείτε.
 
Last edited:
τη διαφορα εχει το μνμ με αριθμο 5164 που λεει ο φυλος γιατην προσφορα που του εκανε η φορτνετ απο το δικο μου 850 και το μεταφερατε στο τημα παραπονων
και το δικο μου μνμ ελεγε για την προσφορα που μου εκανε η νοβα την οποια αναλυσα

γιατι μεταξυ μελων αυτη η διακρηση δεν κανονιζω εγω το τη κανετε με το σαιτ σας δικαιωμα σας οπως δικαιωμα μου να κανω κριτικη μου

ευχαριστω και συγνωμη για το εκτος θεματος
 
Όμοια και εμένα (με την προσφορά των 49,9) που έληξε η συνδρομή και μου έχει δώσει εδώ και μέρες αντιπροσφορά ο ΟΤΕ, όταν πήρα πριν λίγη ώρα για να μιλήσω με το τμήμα προσφορών μου το ξέκοψε η εκπρόσωπος τους ορθά κοφτά (με πολύ απόλυτο τρόπο) ότι το 49,9 είναι ότι καλύτερο μπορώ να έχω (μάλιστα θα πληρώνω το multiview σε λίγες μέρες και ΟΥΤΕ ΚΑΝ για αυτό δεν μου είπε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε). Μάλιστα μου είπε ότι το πακέτο αυτό έχει 66 ευρώ και θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος. Όταν είπα πως με αρκετά λιγότερα πλέον ο ανταγωνιστής μου δίνει ένα αρκετά καλύτερο πακέτο και πως τα 49,9 δόθηκαν με περσινά δεδομένα μου ανέφερε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι όπως μου είπε.
Ρώτησα τέλος "δηλαδή μου λέτε πως είναι καλύτερα να προβώ σε φορητότητα προς ΟΤΕ" και η απάντηση ήταν ένα ξερό "ΜΑΛΙΣΤΑ" ενώ μετά έχω την εντύπωση πως απλά μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα :)
Άντε βγάλε άκρη με αυτούς... είχα σκοπό να κρατήσω την nova καθαρά για το multiview (για τεχνικούς λόγους στην κρεβατοκάμαρα) αλλά με τέτοια αντιμετώπιση (και έχοντας φάει σε γνωστό θέμα στο support πόση αγένεια πέρσι), δεν βλέπω κάποιο νόημα πλέον να μένω σε αυτή την εταιρία. Χίλιες φορές να χάσω τους 1-2 αγώνες πρωταθλήματος που βλέπω τον μήνα και να τραβάω καλώδια κεραίας στην κρεβατοκάμαρα παρά να παρακαλάω.
 
Βασικα το ενα φερνει και το αλλο. Και γω που προσπαθω κανα 2μηνο δεν περνω προσφορα και καταληγω να την λεω και να μου την λενε οι εκπροσωποι.