Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Είχα 3play με το πακέτο των φιλάθλων. Δεν έχω την δυνατότητα να δίνω 44,90 το μηνά άλλα τώρα μπορώ να δώσω ένα εφάπαξ ποσό για ένα χρόνο...
Για να το κάνω πιο κατανοητό θέλω να δώσω τώρα πχ 180 ευρώ και να πληρώνω το μήνα 29,90.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στο Nova official support.Γράψε εκεί και θα σε καλέσουν οι ίδιοι.Είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν καλύτερη τιμή από τα 44,90 για το πακέτο σου.

Θα θελα να κάνω παράπονα κάθε μέρα αλλά τα κάνω συνολικά:
1) πότε θα γίνει αναβάθμιση δέκτη γιατί με το υπάρχοντα τα κολλήματα είναι το κάτι άλλο και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις ζάπιν να δεις
2) bbc news δεν υπάρχει πουθενά στο μπουκέτο;
3) νέα κανάλια πχ στα μουσικά βγάλτε εκτός το mad - είναι πεταμένα λεφτα...
4) πληρώνεις HD αλλά HD κανάλια δεν υπάρχουν στη πλειοψηφία είναι οι SD εκδόσεις των καναλιών....

αυτά τα λίγα!

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Θα θελα να κάνω παράπονα κάθε μέρα αλλά τα κάνω συνολικά:
1) πότε θα γίνει αναβάθμιση δέκτη γιατί με το υπάρχοντα τα κολλήματα είναι το κάτι άλλο και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις ζάπιν να δεις
2) bbc news δεν υπάρχει πουθενά στο μπουκέτο;
3) νέα κανάλια πχ στα μουσικά βγάλτε εκτός το mad - είναι πεταμένα λεφτα...
4) πληρώνεις HD αλλά HD κανάλια δεν υπάρχουν στη πλειοψηφία είναι οι SD εκδόσεις των καναλιών....

αυτά τα λίγα!

1. Δεν θυμάμαι ποιο δέκτη έχεις, μάλλον θα κάνεις λόγο για τον pvr.
4. Δεν συμφωνώ, εκτός αν θέλεις να πεις κάτι που εγώ δεν κατάλαβα. :smile:

ναι και εγω διαφωνω για το 4. αφηστε σε μενα μετά την αναβάθμιση δεν ποιανει το τηλεχειριστήριο. το πατάω και το ξαναπατάω. και δεν είναι οι μπαταρίες ρε γμτ.λέτε να μπορει να με βοηθησει το novasupport ;

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

1. Δεν θυμάμαι ποιο δέκτη έχεις, μάλλον θα κάνεις λόγο για τον pvr.
4. Δεν συμφωνώ, εκτός αν θέλεις να πεις κάτι που εγώ δεν κατάλαβα. :smile:
1. Nova Pace 831
2. ουσιαστικά βλέπω τα nova cinema 1-2 + eurosport 1
που είναι τα travel, history, mtv, E!, eurosport 2 κλπ σε HD;

ναι και εγω διαφωνω για το 4. αφηστε σε μενα μετά την αναβάθμιση δεν ποιανει το τηλεχειριστήριο. το πατάω και το ξαναπατάω. και δεν είναι οι μπαταρίες ρε γμτ.λέτε να μπορει να με βοηθησει το novasupport ;

Τσέκαρε και τα πλήκτρα μήπως κολλάνε.
Αρκετές φορές κατσαβιδιάζουμε κάποια για καθάρισμα.
Αν έχεις κάποιο κοντινό φίλο, η διπλανό ένοικο δοκίμασε με το δικό του.

1. Nova Pace 831
2. ουσιαστικά βλέπω τα nova cinema 1-2 + eurosport 1
που είναι τα travel, history, mtv, E!, eurosport 2 κλπ σε HD;

Δηλαδή αντιμετωπίζεις κολλήματα και με την νέα αναβάθμιση;

Άρα μιλάς για HD που δεν υπάρχουν και οχι για τα υπάρχοντα.

Σου έσβησα το τελευταίο μήνυμα γιατί η απάντησή μου (τηλεχειριστήριο) ήταν για το φίλο Stefa147 (γράφαμε ταυτόχρονα.)

Last edited:
Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ο δέκτης τρέχει την 1.25.2.110
μακάρι να μπορούσα να δω λίγη τηλεόραση με αυτόν το δέκτη και το EPG δείχνει άσχετα!

επιπλέον σήμερα 1η φορά δοκίμασα το skygo αλλά το plugin δεν τρέχει στον υπολογιστή μου, παρά μόνο σε άλλον υπολογιστή αν το δοκιμάσω τελικά...

Εγώ συμφωνώ με τον "PublicDomain" σε ότι έχει να κάνει με τα HD κανάλια και μάλιστα έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα αυτό.Η συντριπτική πλειοψηφία είναι sd κανάλια και το περιεχόμενο σε HD φτωχό.Εξαιρετική μεν HD εικόνα,αλλά φτωχό περιεχόμενο.Χρειάζεται αύξηση των HD καναλιών,όχι απαραίτητα νέων αλλά μετατροπή των καναλιών της NOVA σε HD άμεσα!

ΣυμφΩνο οτι τα sd πρεπει να καταργηθουν, ειναι καθαρη σπαταλη bandwidth

Καλημέρα.
Η κατάσταση: Συνδρομητής novacinema εδώ και λίγους μήνες (το συμβόλαιο λήγει 6/2016), πληρώνει 50 ευρώ το μήνα (τιμή καταλόγου) για 3play + cinema + κινητά. Μιλάω εδώ με pm με τους εκπροσώπους της forthnet, και ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο σε full pack. Μου απαντάνε μπορεί να μπει στην προσφορά που διαφημίζεται και στην τηλεόραση, δηλαδή 50 ευρώ το μήνα με sportspack για 18 μήνες, και δώρο το cinema για 12 μήνες.
Λέω ωραία, μου κάνει, λένε θα σας πάρουμε τηλέφωνο.
Παίρνουν τηλέφωνο τον κάτοχο της γραμμής (όχι εμένα) και του λένε τελικά δε γίνεται γιατί είσαι πολύ καινούριος συνδρομητής.

Κοινώς είσαι κορόιδο και την πάτησες, πλήρωνε τώρα. Ντροπή!

Μισό λεπτό.. .Ποιος είναι κορόιδο και γιατί την πάτησε; Όταν επιλέγει κάποιος μια συνδρομή, αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα ότι μετά από 2 μήνες θα μπορεί να την αλλάξει και να επιλέξει κάτι άλλο; Δεν ήξερε ότι έχει συμφωνήσει σε ένα διάστημα δέσμευσης; Και να είχε περάσει ένα διάστημα 9-10 μηνών, άντε να το καταλάβω.Να αισθάνεται κάποιος όμως κορόιδο μετά από μόλις 2 μήνες, επειδή δεν του αλλάζουν το πακέτο, είναι τελείως λάθος. Ας περάσει πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Το χαρτι παντα το παιρνεις στα χερια σου κι αποφασιζεις αν θες ή οχι να το πληρωσεις. Η παγια εντολη εκτελειται ΠΑΝΤΑ στην ημερομηνια ληξης του λογαριασμου εκτος αν εχει ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ κατι διαφορετικο. Εγω εχω συμφωνησει (οχι με τηλεπικοινωνιες) να εκτελειται παγια εντολη 14 μερες μετα την εκδοση του τιμολογιου.

Παραδειγμα: Οταν εκδιδεται ενα τιμολογιο στις 01/08 για (ας πουμε) παροχη υπηρεσιων απο 01/07-31/07 λαμβανεις αμεσα στο email σου ή ταχυδρομικως σε λιγες μερες τον λογαριασμο και σου λενε πως η παγια εντολη θα εκτελεστει την ημερομηνια της ληξης ή οποτε αλλοτε εχει συμφωνηθει.

Αν εσυ θες μπορεις να τον αμφισβητησεις και να μην πληρωσεις. Ο λογος που αφηνουν περιθωριο ειναι για τυχον λαθη και φυσικα για να κανουμε τα "κουμαντα" μας και να εχει χρηματα να τραβηξουν.

Τελος η παγια εντολη εκτελειται μια φορα. Δηλαδη δεν μπαινουν καθε μερα να τραβηξουν χρηματα απο τον λογαριασμο κι οποτε βρουν τα παιρνουν. Θα πρεπει να υπαρχουν μια συγκεκριμενη μερα τα χρηματα, αλλιως η παγια εντολη δεν μπορει να πραγματοποιηθει.

Δε λέμε κάτι πολύ διαφορετικό.
Και πάλι στην περίπτωση σου θα πρέπει
α. να φροντίσεις εκείνη τη μέρα να έχει αρκετά χρήματα ο λογαριασμός
β. αν γίνει λάθος, να πάρεις τηλέφωνο και στην τράπεζα (ώστε να μην εκτελεστεί η εντολή) και στη forthnet για να βρεθεί το λάθος.

Σαφώς πιο βολικό αυτό που λέω εγώ.

Μισό λεπτό.. .Ποιος είναι κορόιδο και γιατί την πάτησε; Όταν επιλέγει κάποιος μια συνδρομή, αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα ότι μετά από 2 μήνες θα μπορεί να την αλλάξει και να επιλέξει κάτι άλλο; Δεν ήξερε ότι έχει συμφωνήσει σε ένα διάστημα δέσμευσης; Και να είχε περάσει ένα διάστημα 9-10 μηνών, άντε να το καταλάβω.Να αισθάνεται κάποιος όμως κορόιδο μετά από μόλις 2 μήνες, επειδή δεν του αλλάζουν το πακέτο, είναι τελείως λάθος. Ας περάσει πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο.
Έτσι ακριβώς είναι.

Θεωρούμε αποδεκτό να υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων; Η NOVA είναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η και με τη βούλα.

Θεωρούμε αποδεκτό να υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων; Η NOVA είναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η και με τη βούλα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, απλά έχουμε περάσει πλέον στην εποχή των "ατομικών προσφορών-συμβάσεων", κάτι σαν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας... διαπραγματεύεσαι και παίρνεις όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Που να δεις τι γινεται σε cote και vf

Εγω εχω παρει 60% εκπτωση σε συμβολαιο και αμα βαλω και το σταθερο σε αυτους παει στο 70%