Είχα 3play με το πακέτο των φιλάθλων. Δεν έχω την δυνατότητα να δίνω 44,90 το μηνά άλλα τώρα μπορώ να δώσω ένα εφάπαξ ποσό για ένα χρόνο...
Για να το κάνω πιο κατανοητό θέλω να δώσω τώρα πχ 180 ευρώ και να πληρώνω το μήνα 29,90.
Θα θελα να κάνω παράπονα κάθε μέρα αλλά τα κάνω συνολικά:
1) πότε θα γίνει αναβάθμιση δέκτη γιατί με το υπάρχοντα τα κολλήματα είναι το κάτι άλλο και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις ζάπιν να δεις
2) bbc news δεν υπάρχει πουθενά στο μπουκέτο;
3) νέα κανάλια πχ στα μουσικά βγάλτε εκτός το mad - είναι πεταμένα λεφτα...
4) πληρώνεις HD αλλά HD κανάλια δεν υπάρχουν στη πλειοψηφία είναι οι SD εκδόσεις των καναλιών....
αυτά τα λίγα!
1. Nova Pace 8311. Δεν θυμάμαι ποιο δέκτη έχεις, μάλλον θα κάνεις λόγο για τον pvr.
4. Δεν συμφωνώ, εκτός αν θέλεις να πεις κάτι που εγώ δεν κατάλαβα. :smile:
ναι και εγω διαφωνω για το 4. αφηστε σε μενα μετά την αναβάθμιση δεν ποιανει το τηλεχειριστήριο. το πατάω και το ξαναπατάω. και δεν είναι οι μπαταρίες ρε γμτ.λέτε να μπορει να με βοηθησει το novasupport ;
1. Nova Pace 831
2. ουσιαστικά βλέπω τα nova cinema 1-2 + eurosport 1
που είναι τα travel, history, mtv, E!, eurosport 2 κλπ σε HD;
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Το χαρτι παντα το παιρνεις στα χερια σου κι αποφασιζεις αν θες ή οχι να το πληρωσεις. Η παγια εντολη εκτελειται ΠΑΝΤΑ στην ημερομηνια ληξης του λογαριασμου εκτος αν εχει ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ κατι διαφορετικο. Εγω εχω συμφωνησει (οχι με τηλεπικοινωνιες) να εκτελειται παγια εντολη 14 μερες μετα την εκδοση του τιμολογιου.
Παραδειγμα: Οταν εκδιδεται ενα τιμολογιο στις 01/08 για (ας πουμε) παροχη υπηρεσιων απο 01/07-31/07 λαμβανεις αμεσα στο email σου ή ταχυδρομικως σε λιγες μερες τον λογαριασμο και σου λενε πως η παγια εντολη θα εκτελεστει την ημερομηνια της ληξης ή οποτε αλλοτε εχει συμφωνηθει.
Αν εσυ θες μπορεις να τον αμφισβητησεις και να μην πληρωσεις. Ο λογος που αφηνουν περιθωριο ειναι για τυχον λαθη και φυσικα για να κανουμε τα "κουμαντα" μας και να εχει χρηματα να τραβηξουν.
Τελος η παγια εντολη εκτελειται μια φορα. Δηλαδη δεν μπαινουν καθε μερα να τραβηξουν χρηματα απο τον λογαριασμο κι οποτε βρουν τα παιρνουν. Θα πρεπει να υπαρχουν μια συγκεκριμενη μερα τα χρηματα, αλλιως η παγια εντολη δεν μπορει να πραγματοποιηθει.
Έτσι ακριβώς είναι.Μισό λεπτό.. .Ποιος είναι κορόιδο και γιατί την πάτησε; Όταν επιλέγει κάποιος μια συνδρομή, αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα ότι μετά από 2 μήνες θα μπορεί να την αλλάξει και να επιλέξει κάτι άλλο; Δεν ήξερε ότι έχει συμφωνήσει σε ένα διάστημα δέσμευσης; Και να είχε περάσει ένα διάστημα 9-10 μηνών, άντε να το καταλάβω.Να αισθάνεται κάποιος όμως κορόιδο μετά από μόλις 2 μήνες, επειδή δεν του αλλάζουν το πακέτο, είναι τελείως λάθος. Ας περάσει πρώτα ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, απλά έχουμε περάσει πλέον στην εποχή των "ατομικών προσφορών-συμβάσεων", κάτι σαν τις ατομικές συμβάσεις εργασίας... διαπραγματεύεσαι και παίρνεις όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο.Θεωρούμε αποδεκτό να υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων; Η NOVA είναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η και με τη βούλα.
Πού δεν υπάρχουν, σε ποια εταιρεία;Θεωρούμε αποδεκτό να υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων;
Θεωρούμε αποδεκτό να υπάρχουν συνδρομητές πολλών ταχυτήτων; Η NOVA είναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η και με τη βούλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.