Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν ξερω αν κανω σωστα που το γραφω εδω... Σημερα μου εστειλαν λογαριασμο απο την nova να πληρωσω 8,72 για περιοδο απο 26\8 εως 31\8 εχω το προπληρωνω πακετο το οποιο ληγη 26\8 και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω. Δηλαδη τωρα παμε καλα για να συμλπηρωθει ο μηνας οπως μου ειπαν στο τηλ, ζητανε 8,72 για 5 μερες. Τα οποια δεν προκειτε να τους τα δωσω

Γραψτο στο νημα του support της forthnet να το δουν και να σου απαντησουν

Κάνουν άπειρα τέτοια οικονομικά κολπάκια. Όταν κατήργησα nova (κάτι που προτείνω να κάνετε όλοι by the way) μου είχαν βάλει να προπληρώσω 3 μήνες (ναι, όχι 2 μήνες!) και λόγω λήξης του 12μηνου συμβολαίου σε 2.5x τιμές μάλιστα, αφού πρώτα τους είχα πει ότι θέλω να καταργήσω το συμβόλαιο με τη λήξη του ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ αυτό που συμφωνήσαμε σε ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ συνομιλία. Οι άνθρωποι δεν παίζονται στις λαμογιές. Θα έχουν όμως το (επιχειρηματικό) τέλος που τους αξίζει.

Όλοι OTETV.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κάνουν άπειρα τέτοια οικονομικά κολπάκια. Όταν κατήργησα nova (κάτι που προτείνω να κάνετε όλοι by the way) μου είχαν βάλει να προπληρώσω 3 μήνες (ναι, όχι 2 μήνες!) και λόγω λήξης του 12μηνου συμβολαίου σε 2.5x τιμές μάλιστα, αφού πρώτα τους είχα πει ότι θέλω να καταργήσω το συμβόλαιο με τη λήξη του ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ αυτό που συμφωνήσαμε σε ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ συνομιλία. Οι άνθρωποι δεν παίζονται στις λαμογιές. Θα έχουν όμως το (επιχειρηματικό) τέλος που τους αξίζει.

Όλοι OTETV.

Λογικο. Θελουμε ολοι ΟΤΕ για να γινει μονοπωλιο. Δεν μας αρεσουν οι τιμες του

Παντως, με ταινιες που δεν βλεπονται, δεν ειναι επιλογη για ολους μας....

Το αθλητικο περιεχομενο του οτε ειναι μακραν καλυτερο απο της nova δεν το συζητάμε καθόλου. Αν το πηγαίνουν για μονοπώλιο μονο κακό στο καταναλωτή θα κάνουν.

Eγώ προσωπικά θα προτιμούσα να γίνει μονοπώλιο αθλητικά ο ΟΤΕ TV. Έτσι ώστε με το πακέτο της επιλογής σου να βλέπεις όλα αυτά που θες.

Εγώ π.χ. έτσι χάνω την Euroleague και αναγκάζομαι να την βλέπω στο PC είτε με το nova go είτε με το euroleague pass.

Τα μονοπωλια ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει... Οσοι ειμαστε μεγαλυτεροι και τα ζησαμε σε διαφορες μορφες το γνωριζουμε καλα...

Είναι λίγο σχετικό αυτό, γιατί για να βλέπω πχ όλα τα αθλητικά έχω και ote και nova και στο σύνολο πληρώνω όσο πληρώνα παλιά για την τότε nova που τα είχε όλα... Η αλήθεια πάντως είναι ότι τουλάχιστον τώρα υπάρχουν και βλέπεις κάποιες διοργανώσεις που τότε δεν είχε ασχοληθεί κάποιος για να πάρει τα δικαιώματα

Αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα, τόσους πολλούς αγώνες απο τόσα διαφορετικά πρωταθλήματα δεν έδειξε ποτε η Νόβα όσο είχε το μονοπώλιο. Πλέον το βράδυ έχεις 4+6 κανάλια για ταινίες και πληθώρα ντοκυμαντέρ στα ίδια χρήματα με τότε.
Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις τα μισά, με το μισό κόστος, επιλογή που δεν υπήρχε τότε

Μια ερωτησούλα από μενα - λογικη απορία : απο τη στιγμη που το αθλητικο προιον υποβαθμιζεται με την απωλεια των CHL και Europa δεν πρεπει να γινει μια - καποια αναθεωρηση τιμων της nova προς τα κατω για αυτους που πληρωνουν κατι 50+ συνδρομή ;

Last edited:
Η Νόβα έχει αρκετά χρέη και έναν πυρήνα από πιστούς πελάτες εδω´και πολλά χρόνια κάποιοι εκ των οποίων δεν πολυ-ασχολούνται και πληρώνουν ακόμα 62/μήνα ή και παραπάνω.
Δεν τους συμφέρει να μειώσουν τις τιμές και δεν το κάνουν..

Εχουν ένα αρκετά ευέλικτο τμήμα διακοπών που κάνει καλές προσφορές σε πελάτες που φεύγουν για να πάνε σε ανταγωνιστή και πού και πού βγάζουν πακέτα σε χαμηλότερες τιμές για καινούργιους συνδρομητές.

Νομίζω ότι η πολιτική τους συνοψίζεται στο: Οσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές με το υψηλότερο δυνατό τίμημα απο τον κάθε ένα.

Εταιρία είναι με σκοπό το κέρδος, άλλωστε δεν είδα τους πελάτες του ΟΤΕ να πούν φέτος "ναι ρε παιδιά, πήρε τόσες διοργανώσεις ο ΟΤΕ, ας το ανεβάσει το τίμημα" Κοίτα στο αντίστοιχο νήμα πόση γκρίνια έπεσε απο τους υφιστάμενους πελάτες.

Πάντως σε αυτούς που έχουν το πακέτο των φιλάθλων δεν έκαναν και καμιά σπουδαία προσφορά, ούτε όταν διέκοψαν...

Να με συγχωρείς αλλά εγώ δεν θυμάμαι να διάβασα για κάποιον που διέκοψε φέτος. Τα πιο πολλά παιδιά στο νήμα είχαν ενεργοποίηση Αυγουστο και πήραν οι ίδιοι για ανανέωση απ τον Ιούλιο, και ναι δεν τους έδωσαν καλή προσφορά.
Πέρσι έδιναν 25/μ το full σκέτο και πολλοί απο εδώ - και εγώ - πήραμε καλύτερο πακέτο και με το μήνα. Υπήρξαν αν θυμάμαι καλά μέλη που είχαν πακέτο φιλάθλων και το πηραν σε άλλο όνομα για να μην το χάσουν.

Οπως γράφω και πιο πάνω το τμήμα της Νόβα είναι "μάχιμο" και παλεύει να πετύχει το στόχο του. Αν ο συνδρομητής κοτέψει θα χάσει.

Δεν βλέπω τίποτα περίεργο ή άδικο, μάλιστα θα έλεγα ότι όποιος δεν "αντέχει" να μείνει χωρίς Νόβα πληρώνει ήδη λίγα. Ούτε νερό είναι ούτε ρεύμα.

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι τρελοι ή παριστανουν τους τρελους... Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμομουν ποτε ηταν η τελευταια πληρωμη μου, μου ερχεται λοιπον το ebill λεει 29,90 μεχρι τελη αυγουστου... Ωραια λεω δεν εχω ανεξοφλειτο οποτε 1 Αυγουστου το πληρωνω μεσω Ebanking με αμεση πληρωμη... Σημερα μου ερχεται ειδοποιηση για διακοπη! Μπαινω στο Myaccount και λεει 59.83 !! Και δεν εχει πληρωθει ο τελευταιος λογαριασμος και υπαρχει και υπολοιπο προφανως απο Ιουλιο!! Δεν μπορω να καταλαβω αν πηγε κατι στραβα με την παγια εντολη, εκανα οτι κανω παντα, λεφτα υπηαρχουν μεσα δεν ειναι κενο... Αλλα ακομα και ετσι αν υπηρχε υπολοιπο δεν θα επρεπε να το λεει στον λογαριασμο?? Αλλες φορες πως το ελεγε???

Καλα κρασια... Τωρα στο My account φαινεται οφειλη 29,93... Προφανως ειναι του Ιουλιου που δεν ειχε συμπεριληφθει στον λογαριασμο Αυγουστου... Το κουφο ειναι οτι κωδικο πληρωμης αναφερει του Αυγουστου που ηδη εχω πληρωσει...

Τελως παντων το πληρωσα και αυτο, ευτηχως το συστημα δεν εβγαλε καποιο σφαλμα που ξαναπληρωθηκε ο ιδιος κωδικος... Παντως δεν εινα σοβαρα πραγματα αυτα για μια μεγαλη εταιρια...

Μυρίζει περισσότερο θέμα τράπεζας. Οποία κίνηση γίνεται προς τρίτους μετά το κλείσιμο της Παρασκευής, πραγματοποιειται την Δευτέρα. Προφανώς δε πρόλαβε το σύστημα να ενημερωθεί.

Θα το γράψω εδώ,μόνο και μόνο επειδή είναι χώρος που εκφράζονται παράπονα και το σωστό είναι να γνωρίζουν όλοι και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρία.Αν και δεν είναι κάτι που είδα πρώτη φορά,παρατήρησα από το "Forthnet my account" ότι είναι δωρεάν αυτόν τον μήνα ο λογαριασμός μου,καθώς όπως έγραφε στην ανάλυση υπάρχει "Πίστωση λόγω πληρωμής με Πιστωτική κάρτα".Για κάθε χρόνο που πληρώνεις λοιπόν,παίρνεις ένα μήνα δωρεάν.Βρείτε μου άλλον έναν πάροχο τηλεφωνίας-internet-συνδρομητικής τηλεόρασης(με μερικές μάλιστα υπηρεσίες που δεν παρέχει κανείς άλλος) που προσφέρει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εδώ η Forthnet είναι πρώτη και μοναδική και νομίζω ότι της αξίζει ένα μπράβο.

To είχε ανέκαθεν αυτό η Nova και μάλλον το επέκτειναν.
Ναι τους αξίζουν μπράβο για αυτό.

Πάντως, στην Ελλάδα θα αναγνωριστεί πολύ λιγότερο από ότι θα γινόταν στο εξωτερικό, που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάρτα για όλες τις συναλλαγές σχεδόν.

Re:

Η forthnet έχασε το Champions League και Europa League και δεν κατέβασε τις τιμές της ενώ αντίστοιχα ο OTE TV με ένα σωρό πακέτα έχει καλύτερες τιμές. Και η forthnet δεν θέλει να κρατήσει τους πελάτες και πότε δεν διαπραγματευται αλλά λέει τις τιμές που ισχύουν.

Last edited by a moderator: