Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Προφανώς δεν τίθεται ζήτημα επαγγελματισμου. Οι καλύψεις τους είναι αρτιες και το κινηματογραφικο κομμάτι ισχυρό. Σποραδικα προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες και πόσο μάλλον σε ζωντανά προγράμματα.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στην σταδιακη υποβάθμιση του περιεχομενου χωρίς νέες προσθήκες, στην σχεδόν τυχαία τιμολόγηση και στις τηλεφωνικές επαφές οι οποίες είναι έμμεσα σφάλμα της forthnet μιας και οι εξωτερικοί συνεργάτες αναφέρουν συχνά και ανακρίβειες στην προσπάθεια τους να πουλήσουν μια σύνδεση.

ας κοιταχθουμε ολοι στον καθρεπτη και θα δουμε και μια αντανακλαση της νοβα
και μαζι αλλων εταιριων και των ελληνων και της ελλαδας ταυτοχρονα
μειωσεις τιμολογιων μειωσεις μισθων(οσων δουλευουν...) ανασφαλεια
ψεματα και μεγαλες υποσχεσεις
αλλα υπαρχουν και αυτοι που στα δυσκολα θα προβαλουν τον επαγγελματισμο τους
και θα προσπαθησουν να βοηθησουν την εταιρεια τους την ελλαδα ολους μας
ριχνω λοιπον στο κυτιο παραπονων ενα ευχαριστω στα παιδια του φορουμ της νοβα
που προσπαθουν να μας λυσουν προβληματα και σαυτους της νοβα που προσθετουν
νές ευκολιες(οπως τελευταια με το my account-αναβαθμιση δεκτη νοβα εξοχικο)
μπορω να γραψω πιο αναλυτικα άλλα δεν ειναι εκθεση ιδεων και θα κουρασω
παραπονα αλλη φορα λοιπον
με την λεξη μπανανια προσβαλουμε τον εαυτο μας καιτην ελλαδα

εαν ομως ειχε θεμα με αγωνα λεμε ρεαλ μπαγερ μοναχου δεν θα το εκανε αυτο εαν ειχε το φουλ πακετο εκει σε αυτα δεν παιζουν ... ενω σε να αγωνα παοκ λοκομοτιβα οπως λεγετε αυτη ειναι ομαδες πολυ χαμηλου μπατζετ με σχεση ρεαλ και αλλες ομαδες ...

παντως δεν πειραζει ειχαμε εικονα και ηχο οσο ειχε προβλημα ....

Οι τακτικές που εφαρμόζει ,σχεδόν σε όλα τα ζητήματα, παραπέμπουν σε μπανανία.Ακόμη και στα τηλεφωνικά τους κέντρα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να λένε τόσα ψέματα!

Ναι αυτό θα ηθελα κατα κάποιο τρόπο να τονισω και εγώ..δεν θα ηθελα να μπω σε διαδικασία επιχειρηματων επειδή εχω ξαναναφερει σχετικά και δεν επιθυμω να κουράσω το 'forum'.. αλλά από νοοτροπια και τακτικη προς τους πελατες της καιρό και εγω καταλαβαινω ότι κατι δεν παει καλά..μιλάμε για νοοτροπία χαμηλου επιπεδου την ώρα που ο ανταγωνιστης πετάει... απλά απο την στιγμη που αναφερεται και από αλλους το θεωρω και εγω σωστό να το επισημανω το συγκεκριμενο προβληματισμό. Επομενως όχι μόνο καλουμαστε να παρουμε αποφασεις από σεπτέμβρη για τη κατηγορια "nova περιεχόμενο" τρωμε και το ξενερωμα βασει των ανωτέρω. τι να πω; Ιδωμεν.. Ειλικρινα εχω φτασει σε σημειο να πιστευω οτι το κανει επιτηδες για να αποδιωξει τελειως τους συνδρομητες της. Ξερω γω : Μηπως επιταχυνεται το μονοπώλιο ;

Οσο αφορά την αναβαθμιση του δεκτη που αναφερει παραπανω ο φιλος kataras : Βεβαιως στα + ... αλλά αποψη μου ειναι να μην την θεοποιήσουμε κιόλας... ok εν ετη 2015 και μισό δεν δίνει μαχη ο πατερας μου πια με το τηλεκοντρόλ.:flipout:

Last edited:
Προφανώς, όποτε τα link δεν βολεύουν (βλέπε γήπεδο λεωφορου), πρέπει να κόβονται (και πάρα πολύ καλά κανουν), όποτε όμως βολεύουν μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους.
Είναι πως θέλει ο καθένας να δει το ποτήρι : μισογεματο ή μισοαδειο. Μισοαδειο το βλέπω εγώ, σπασμωδικες κινήσεις και απορω πως το arena δεν έχει ζητήσει τα ρέστα για το παράνομο feed.
Όλα τα άλλα κατ'εμε είναι "αλλά λόγια να αγαπιομαστε" και να χαιδεψουμε τα αυτιά των οπαδών - πελατών περί μη διακοπής του αγώνα.
Κλεινοντας, μια ερώτηση : Αν ξένο κανάλι έκανε παρόμοια κίνηση σε παραγωγή της Νοβα, πώς θα αντιδρουσε η ίδια. Θα χε πολύ ενδιαφέρον.......

ας κοιταχθουμε ολοι στον καθρεπτη και θα δουμε και μια αντανακλαση της νοβα
και μαζι αλλων εταιριων και των ελληνων και της ελλαδας ταυτοχρονα
μειωσεις τιμολογιων μειωσεις μισθων(οσων δουλευουν...) ανασφαλεια
ψεματα και μεγαλες υποσχεσεις
αλλα υπαρχουν και αυτοι που στα δυσκολα θα προβαλουν τον επαγγελματισμο τους
και θα προσπαθησουν να βοηθησουν την εταιρεια τους την ελλαδα ολους μας
ριχνω λοιπον στο κυτιο παραπονων ενα ευχαριστω στα παιδια του φορουμ της νοβα
που προσπαθουν να μας λυσουν προβληματα και σαυτους της νοβα που προσθετουν
νές ευκολιες(οπως τελευταια με το my account-αναβαθμιση δεκτη νοβα εξοχικο)
μπορω να γραψω πιο αναλυτικα άλλα δεν ειναι εκθεση ιδεων και θα κουρασω
παραπονα αλλη φορα λοιπον
με την λεξη μπανανια προσβαλουμε τον εαυτο μας καιτην ελλαδα

Η μπανανία σε πείραξε ρε φίλε;Εδώ φτάσαμε στην χρεωκοπία ενώ πριν 20 χρόνια είμασταν στην 25η θέση του πλανήτη από πλευράς οικονομικής κατάστασης.Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα τα ψέματα και οι ανακρίβειες από τις εταιρείες "πληρώνονται" αδρά,από πρόστιμα.Μόνο εδώ έχουμε μάθει να τους δικαιολογούμε...."έλα μωρέ λένε και κανά ψέμα τα παιδιά στο call-center μήπως τσιμπήσουν κανά πελάτη και δεν χάσουν την δουλειά τους".
Και δυστυχώς αυτές οι παθογένειες έχουν περάσει και στον χαρακτήρα μας.Εντάξει μωρέ βολευτήκαμε είδαμε το ματσάκι κι ας έγινε όπως έγινε.Πάλι καλά που δεν αναμεταδώσανε κανά παράνομο streaming από το internet!Λες και μιλάμε για κανά μπακάλικο της γειτονιάς και όχι για μια εταιρεία κολοσσό που έχει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και που σχεδόν για 2 δεκαετίες είχε μονοπώλιο στη χώρα.

Last edited:
Το θέμα είναι τα ψέμματα και οι ανακρίβειες να καταγγελονται. Μάλλον δεν γίνεται, οπότε την κύρια ευθύνη την έχουμε εμείς. Όσοι έχουν διαμαρτυρυθει για αυτά στο φόρουμ, που αλλού έχουν απευθυνθεί;
Θα χε ενδιαφέρον.....

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προστατεύσουμε τον εαυτό μας..

Πάει και το Ισπανικό! Κι ο άλλος με διαβεβαίωνε πριν 3 εβδομάδες ότι το έχουν κλείσει!!!

Πάει και το Ισπανικό! Κι ο άλλος με διαβεβαίωνε πριν 3 εβδομάδες ότι το έχουν κλείσει!!!

Aυτοί που διαδίδουν τέτοια ψέματα για να κλέψουν συνδρομητές μόνο απατεώνες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Και δεν είναι η 1η φορά που γίνεται.

οφειλω να πω οτι και γω εκει βασιζομουν.. και ημουν αισιοδοξος για το ισπανικό.επεφταν δηλωσεις απο τυπους που εκαναν προσφορες. πωπω παμε όντως για μονοπώλιο τελικά..

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ετσι οπως το παει θα χασει και το κυπελλο ελλαδος.

Last edited by a moderator:
Συγγνωμη ρε Teo αλλα το ιδιο είναι να πει κατι, καποιος σε ένα φορουμ και το ιδιο να τα ακους από τους πωλητες τους που στοχευουν στο να σε κανουν πελατη τους;

Και σε μενα τα ιδια λεγανε,ότι είναι οι μονοι που εχουν κανει προσφορα για το Ισπανικο και γιαυτο δεν θα το χασουν κλπ κλπ.Αν δηλαδή ψαρωνα και υπεγραφα θα με αφήνανε να φυγω χωρις πενταλτυ ή θα μου λεγανε ναι μεν εχετε δικιο αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα.Σκεψου μονο ποσος κοσμος μπορει να υπεγραψε ακούγοντας τα ψεμματα τους τοσο καιρο και τωρα είναι δεσμευμενος σε κατι που δεν θελει.Θυμιζω ότι το ιδιο εγινε και με το Ιταλικο και με το Γερμανικο,δεν είναι τωρινο.
Το εχω πει και παλιοτερα και το πιστευω, με τα ψεμματα η ΝΟΒΑ θα χασει σε βαθος χρονου.Ειτε είναι εξωτερικοι συνεργατες ,ειτε όχι με την ανοχη της ΝΟΒΑ γινεται ολο αυτό.Σε λιγο καιρο δεν θα τους πιστευει κανεις.
Χιλιες φορες να προσπαθεις να διαφημισεις οσο καλυτερα μπορεις αυτά τα λιγα που εχεις παρα να υπόσχεσαι πραγματα που δεν ξερεις αν θα τα αποκτησεις

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Περίμενα να δω κάνα ματσάκι της ΑΕΚ, k διαβάζω όλα τα φιλικά της ΑΕΚ τα πηρε λεει ο ΟΤΕ
μπραβο nova... ολα για την ομαδα σου λεει
ερε δουλεμα

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι στη νοβα το μονο που την ενδιεφερε ηταν να κρατησει το τρομερο ελληνικο πρωταθλημα και ειχε τοσο πολλη καψα που εδωσε 80 εκατομμυρια για την επεκταση του για δυο χρονια.που να παρει μετα αλλο πρωταθλημα.αφου οι ανθρωποι νομιζουν οτι κοροιδευοντας τον κοσμο εχουμε ελλεδα ειμαστε οι καλυτεροι στο ειδος μας.οι ανθρωποι που ειναι μεγαλα στελεχη και διευθυνταδες απλα ειναι λιγοι και ερασιτεχνες σε αυτο που κανουν.καλα τους εκανε ο οτε και τους τα πηρε ολα.απο σεπτεμβριο πραγματικα θα γελασουμε πολυ οταν ο πολυς κοσμος θα περιμενει να δει θεαμα ευρωπαικο και θα βλεπει παιζουμε ελλαδα.καλα που να βγουν και τα τριμινα με τους συνδρομητες τις καθε πλατιφορμας εκει θα πεσει το πολυ κλαμα.και βεβαια μην ξεχασουν να βαλουν τον οκτομβριο την αυξηση οπως κανουν καθε χρονο μιας και εχουν εξαιρετικο προγραμμα πλεον.αυτα απο εναν πρωην συνδρομητη που μεχρι τωρα ειχα και τα δυο πακετα αλλα απο τωρα εμεινε μονο αυτο που πραγματικα αξιζει.

Τα offtopic μηνμηνύματα σβήστηκαν, και κάποια μεταφέρθηκαν στο θέμα "Νοβα vs OTE".

Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε στο θέμα μας, χωρίς αντιπαραθέσεις και χαρακτιρισμούς, που δεν βοηθούν και πουθενά.

Ευχαριστώ.

Last edited:
Ο γειτονάς μου πριν 20 ημέρες ανανέωσε για 18 μήνες τη nova, αφού μεταξύ άλλων ο πωλητής του ανέφερε ότι το Ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι από εφέτος στα κανάλια novasports. Όταν του είπα ότι έκλεισε στον ΟΤΕ για 3 χρόνια, αρχικά με αμφισβήτησε, αλλά αργότερα άρχισε τα γαλλικά...

Ωχ ωχ ωχ αυτα είναι. κοπανησε μπινελικι ε; νομιζω οτι τελικά υπαρχουν πολλα περιστατικά που ειτε με το επιχειρημα "ειμαστε οι μονοι που εχουμε καταθεση προταση" ή "ναι σε εμας θα ειναι ισπανικό"..προσπαθησαν να τσιμπήσουν πελατες.δηλαδη για να λέμε τα πραγματα με το ονομα τους οι τηλεφωνητες δεν μπορεί να ξεκινησαν να λενε ψεματα αυτοβούλως..προφανεστατα υπηρξε χειραγωγηση απο τους πιο πανω της nova κοινως : "πειτε ψέματα για το ισπανικό".
μηπως να αρχισετε να μαζευεστε σιγά σιγά για καμια επισημη καταγγελία περι του θέματος ;

Τι στο καλό μονο σε μενα ηταν ειλικρινείς.. ; :flipout: "θα εχουμε γαλλικο και την επομενη χρονια και superleague μεχρι 2019.."

Και σε εμένα έχει τύχει τηλεφώνημα που δεν είπαν παραμύθια.

Αλλά έχει τύχει και τηλεφώνημα που έλεγαν για ισπανικό και ιταλικό.