@bykrie: Καταλαβαίνω πως η αλήθεια είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενοχλητική για μία εταιρεία που έχει παρουσία σε αυτό το φόρουμ
Η Forthnet μπορεί να έχει παρουσία στο φόρουμ με το support, έως εκεί όμως. Αν ενοχλούνται με τα σχόλια των μελών για τα όσα συνέβησαν, με αφήνει αδιάφορο. To ίδιο ισχύει και για το AVclub.
Αν υπονοείς κάτι άλλο που δεν θέλω να το πιστεύω, κάνεις μεγάλο λάθος.
@bykrie: και το avclub προσπαθεί να προστατευθεί
Το Avclub, και κατ επέκταση το σωματείο, ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του οποίου ανήκει το φόρουμ, δεν έχει ανάγκη να προστατευθεί από τίποτα αγαπητέ malakudi, όπως και αν λέγετε αυτό.
Ότι αφορά εμένα.
Η ερώτηση που έκανα αφορούσε από που προκύπτει ότι το stream ήταν παράνομο, και τίποτα περισσότερο. Επίσης έγραψα ποιά η επίσημη θέση της εταιρίας για το γεγονός, σύμφωνα με την απάντηση του support. Το ίδιο θα έκανα αν δεν λεγόταν nova, αλλά κούκου tv, από την θέση του συντονιστή. Όπως διάβασες και ποιο πάνω δεν απαγόρευσα, δεν έσβησα κανένα μήνυμα από κανένα μέλος μας, ότι και αν έγραψαν για την μετάδοση, παρωδία που έχουν απόλυτα δίκιο.
Ότι έχεις να πεις λοιπόν απευθύνσου σ εμένα, αν έκανα σωστά η όχι την δουλειά μου, και άσε κατά μέρος τα όποια υπονοούμενα, που αφορούν το φόρουμ.
Τέλος με βρίσκεις σύμφωνο, για το τελευταίο που έγραψες,
Για την επόμενη φορά να τους προμηθεύσουμε μία γραμμούλα cs για το Arena Sports
Ταιριάζει απόλυτα με την υπογραφή σου..