Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ειναι ξεκαθαρο οτι μεταδιδουν το παιχνιδη απο live stream στο ιντερνετ.και μαλιστα επανω δεξια φαινεται ελαχιστα και το ονομα του σαιτ και το καναλι που περνει το σαιτ το παιχνιδη.δεν μπορουσαν να παρουν ολη την μεταδοση απο το arena sport και να κανουν απλα αναμεταδωση του κροατικου καναλιου.απλα τραγικη νοβα και ερασιτεχνες για μια ακομα φορα απλα.

Είναι δύσκολο σε αυτή την περίπτωση να ξέρεις ποιος φταίει.

Πάντως είναι περίεργο που το πρόβλημα το είχε μόνο η Nova και όχι το ξένο κανάλι.

Ναι το κερασακι στη τουρτα θα ελεγα και κατανοητό το κράξιμο. Απλά επειδή παντα ο ελληνας βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα ας εχουμε και στο πισω μερος του μυαλου μας ότι οντως μπορει να τα επαιξε η κροατική παραγωγή και σαν λύση για να μην ρίξει μαυρο η νοβα καλυψε 20 λεπτά με streaming.. απο το να μην δει τίποτα ο συνδρομητης...

anyway εδώ και καιρό δεν νομιζω οτι το μονο μείον της nova ειναι το χτεσινο streaming του παοκ που επαιζε προκριματικά με το χωριό...υπάρχουν πληθώρα αλλων σοβαρότερων θεματων συσχετιζόμενα πάντα με το τι κάνει ο ανταγωνισμός..

εδω θα κολλαγε το : "ολα τα ειχε η μαριωρη.. ο φερετζες της ελειπε.."

Το φόρουμ και η διαχείριση αυτού, ανέκαθεν ήταν κατά τις πειρατείας, και κάθε λογής παράνομων ενεργειών.

Με το να γράφουμε σαν μέλη, ότι η μετάδοση ήταν από παράνομο live streaming απευθυνόμενη σε πάροχο συνδρομητικών υπηρεσιών, χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε, είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουμε.

Κάθε λινκ που παραπέμπει σε άλλο side, blog, forum κλπ, δημοσιεύονται μόνο με σαφή αναφορά της πηγής, και μέσα στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι εκφράζουν την ΔΟ και την ιδιοκτησία του AVclub.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Το φόρουμ και η διαχείριση αυτού, ανέκαθεν ήταν κατά τις πειρατείας, και κάθε λογής παράνομων ενεργειών.

Με το να γράφουμε σαν μέλη, ότι η μετάδοση ήταν από παράνομο live streaming απευθυνόμενη σε πάροχο συνδρομητικών υπηρεσιών, χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε, είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξουμε.

Βέβαια.Ετσι ειναι.κι αν συνεβει οντως για 20 λεπτά τι να κανουμε; απλα η νοβα αποφασισε να καλυψει εστω και ετσι το πελατη της απο τη στιγμη που υπηρξε προβλημα στη κροατική παράγωγη. Δηλαδή αποκλείεται να υπήρξε προβλημα στη κροατική παραγωγή ;

Κάθε λινκ που παραπέμπει σε άλλο side, blog, forum κλπ, δημοσιεύονται μόνο με σαφή αναφορά της πηγής
Η οποία πηγή πάντα εξυπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντά της και όχι την αντικειμενική ενημέρωση.

Θελουμε και ισπανικο πρωταθλημα χαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

94995a3af85c8da19915de55086c9bed.jpg

Εδώ μέσα, επειδή γνωρίζουμε 5 πράγματα παραπάνω, νομίζω ότι δεν έχετε δει το arena να μεταδίδει τέτοια εικόνα στους συνδρομητές του και να γράφει και επάνω δεξιά ''Live A..''. Αν και τεχνικά δεν μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι δεν ήταν feed και ήταν από πειρατικό streaming, νομίζω ότι τουλάχιστον για το μεταξύ μας...είναι πασιφανές. Letterbox 4:3 να δίνει το arena πάντως δεν δίνει...απλά προορίζεται για 4:3 παράθυρο...

Όσον αφορά βέβαια το ''καλύτερα από το να μην το έδειχνε καθόλου'', με μια συμφωνία με το arena ή με το κάθε arena θα μπορούσαν να αναμεταδώσουν την εικόνα του τουλάχιστον.

@bykrie: Καταλαβαίνω πως η αλήθεια είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενοχλητική για μία εταιρεία που έχει παρουσία σε αυτό το φόρουμ και το avclub προσπαθεί να προστατευθεί, αλλά τι να κάνουμε βρε παιδιά; Η αλήθεια είναι! Η Nova επέλεξε να πάρει ένα stream που βρήκε στο internet και να το αναμεταδόσει! Πρόκειται για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Δεν είναι θέμα παρανομίας της Nova - αυτή δεν υφίσταται αφού είχε το δικαίωμα για τον αγώνα. Όμως με την επιλογή της - δηλαδή να πάρει ως πηγή μία σαφέστατα παράνομη μετάδοση - ξεφτιλίζεται και δίνει και αξία σε αυτά τα site. Ακόμα και εικόνα από το Arena Sports κατευθείαν να μπορούσε να πάρει - πράγμα δύσκολο αφού είναι κωδικοποιημένη και θα έπρεπε να προμηθευτούν μοντούλα maxtv - πάλι ξεφτίλα θα ήταν αλλά σαφώς μικρότερη.

Πραγματικά δε περίμενα ποτέ να δω κάτι τέτοιο. Για την επόμενη φορά να τους προμηθεύσουμε μία γραμμούλα cs για το Arena Sports - να μη γίνονται και τελείως ξεφτίλα. Ντροπή τους.

https://www.youtube.com/watch?t=33&v=LK8GdmKxTDM

πολλα μπραβο για τον διευθυντη που το ενεκρινε και προφανως το θεωρησε καταπληκτικη ιδεα

Ελατε παιδια εγω θεωρω οτι ειστε υπερβολικοί.Θα ξαναπω : γιατι να μην ειναι αληθεια οτι η κροατικη παραγωγη τα "επαιξε" και απλά η νοβα μην εχοντας αλλη επιλογη για να ικανοποιήσει οπως μπορεί τους συνδρομητες της για 20λεπτακια μετεδωσε το streaming.. Μην ειστε τοσο αυστηροί και ειδικα οταν δεν εχετε αποδειξεις. Παμε παρακατω : η εταιρεία εχει τοοοσα πραγματα να ασχολήθει ως προς τον ανταγωνισμο ... το streaming δεν νομίζω οτι ειναι το καταδικαστικό.

@bykrie: Καταλαβαίνω πως η αλήθεια είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενοχλητική για μία εταιρεία που έχει παρουσία σε αυτό το φόρουμ

Η Forthnet μπορεί να έχει παρουσία στο φόρουμ με το support, έως εκεί όμως. Αν ενοχλούνται με τα σχόλια των μελών για τα όσα συνέβησαν, με αφήνει αδιάφορο. To ίδιο ισχύει και για το AVclub.
Αν υπονοείς κάτι άλλο που δεν θέλω να το πιστεύω, κάνεις μεγάλο λάθος.

@bykrie: και το avclub προσπαθεί να προστατευθεί

Το Avclub, και κατ επέκταση το σωματείο, ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του οποίου ανήκει το φόρουμ, δεν έχει ανάγκη να προστατευθεί από τίποτα αγαπητέ malakudi, όπως και αν λέγετε αυτό.

Ότι αφορά εμένα.
Η ερώτηση που έκανα αφορούσε από που προκύπτει ότι το stream ήταν παράνομο, και τίποτα περισσότερο. Επίσης έγραψα ποιά η επίσημη θέση της εταιρίας για το γεγονός, σύμφωνα με την απάντηση του support. Το ίδιο θα έκανα αν δεν λεγόταν nova, αλλά κούκου tv, από την θέση του συντονιστή. Όπως διάβασες και ποιο πάνω δεν απαγόρευσα, δεν έσβησα κανένα μήνυμα από κανένα μέλος μας, ότι και αν έγραψαν για την μετάδοση, παρωδία που έχουν απόλυτα δίκιο.

Ότι έχεις να πεις λοιπόν απευθύνσου σ εμένα, αν έκανα σωστά η όχι την δουλειά μου, και άσε κατά μέρος τα όποια υπονοούμενα, που αφορούν το φόρουμ.

Τέλος με βρίσκεις σύμφωνο, για το τελευταίο που έγραψες,

Για την επόμενη φορά να τους προμηθεύσουμε μία γραμμούλα cs για το Arena Sports

Ταιριάζει απόλυτα με την υπογραφή σου..

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ελατε παιδια εγω θεωρω οτι ειστε υπερβολικοί.Θα ξαναπω : γιατι να μην ειναι αληθεια οτι η κροατικη παραγωγη τα "επαιξε" και απλά η νοβα μην εχοντας αλλη επιλογη για να ικανοποιήσει οπως μπορεί τους συνδρομητες της για 20λεπτακια μετεδωσε το streaming.. Μην ειστε τοσο αυστηροί και ειδικα οταν δεν εχετε αποδειξεις. Παμε παρακατω : η εταιρεία εχει τοοοσα πραγματα να ασχολήθει ως προς τον ανταγωνισμο ... το streaming δεν νομίζω οτι ειναι το καταδικαστικό.
Όποιος κι αν έφταιγε για τη διακοπή του feed, η επιλογή να πάρουν εικόνα από το πρώτο livestream που βρήκανε στο internet είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Καλύτερη 20 λεπτά κάρτα "μας συγχωρείτε για τη διακοπή" παρά αυτό το έκτρωμα που είδαμε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ότι αφορά εμένα.
Η ερώτηση που έκανα αφορούσε από που προκύπτει ότι το stream ήταν παράνομο, και τίποτα περισσότερο. Επίσης έγραψα ποιά η επίσημη θέση της εταιρίας για το γεγονός, σύμφωνα με την απάντηση του support.

Αν είδες το video, είναι πέρα από προφανές ότι είναι ένα από τα δεκάδες "παράνομα" stream που βρίσκεις στο internet την ώρα ενός αγώνα. Δε χρειάζεται απόδειξη, μιλάει η εικόνα.

Τέλος με βρίσκεις σύμφωνο, για το τελευταίο που έγραψες,
Ταιριάζει απόλυτα με την υπογραφή σου..

Φαντάζομαι πως κατάλαβες την ειρωνία στη δήλωσή μου. Αν όχι λυπάμαι.

Ρε παιδια μη μπαινουμε σε αντιπαραθέσεις.δεν υπάρχει λόγος ηρεμηστε.. οκ δημιουργηθηκε το συγκεκριμενο θέμα που σιγουρα μας προβλημάτισε και μας ενόχλησε. υπάρχουν τοοοσα που πρέπει να βελτιωθούν στην πλατφόρμα (σε θέματα και νοότροπιας και περιέχομενου) που για μένα το 20λεπτο stream ηταν η τριχα στα άχυρα..

Για να κανουμε και λίγο πλακίτσα να ελαφρύνει το κλίμα : φανταστείτε σε κανα αγώνα που μεταδίδει ο ote εντος του έτους να δημιουργηθεί προβλημα και να μεταδώσουν όχι 20 αλλά 40 λεπτά streaming.. :flipout:
Ξερετε θα ξαναρθούμε εδώ και κάποιοι θα γράφουν : "Ορίστε και πάλι η nova φταίει ... άνοιξε τον ασκό του αιόλου.." :2thumb22sup: :flipout:

Μη το βλέπετε αρνητικά, αλλά θετικά.
Αν κάποιος βλέπει αγώνα, θα προτιμήσει να συνεχίζει να βλέπει τον αγώνα μέχρι να διορθωθεί η βλάβη. Δεν ήμαστε στο 1980 για να πέσει καρτέλα με μαύρο.
Προς τιμή της η νόβα αν παρανόμησε προς όφελος των συνδρομητών της.
Πολύ σωστά έπραξε ο διευθυντής (που γράφτηκε πιο πίσω) ή manager ή όποιος άλλος υπεύθυνος.

@hercoulis: Εγώ δε το βλέπω έτσι. Αν δίνει σημασία στο προϊόν της, όφειλε να έχει ένα backup link, μέσω IP (έστω χαμηλότερης ποιότητας), για την περίπτωση που το δορυφορικό feed κοβόταν. Αν το είχε κάνει αυτό, δε θα έψαχνε να βρει κάποιο πειρατικό stream από τα sites που υπάρχουν. Ειδικά όταν κυνηγάει κατ' επανάληψη τέτοια site. Δεν αντιλαμβάνεσαι το γελοίον του πράγματος;

Και στην τελική δε πληρώνω 70 ευρώ το μήνα (με το multiview) για να βλέπω 20 λεπτά κλεμμένο πειρατικό stream. Αυτό το βλέπω και τσάμπα! Υπομονή λίγο ακόμα να λήξει η δέσμευση και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει από μένα.

Δε το έκανε αυτό, δε τους δικαιολογώ, αλλά κάνουν περικοπές και αυτοί προς επιβίωση..

Μια εταιρια με τετοιο μεγεθος εχει πολλές υποχρεωσεις. Ενα προιόν που κάποτε πουλούσε 60ευρώ, τώρα ουσιαστικά το δίνει 10 ευρώ και παραπονιόμαστε πως θελουμε και πιο χαμηλά. Πώς ακριβώς περιμένετε να επιβιώσει; Πρεπει να υπάρχουν περικοπές στα πάντα. Μακάρι να μην συνεβαινε αυτό το πρόβλημα, όμως τεχνικά θέματα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Εφόσον δεν υπάρχει τιποτα το αξιοποινο στην πράξη-με χαροποιεί που δεν επεσε μαύρο. Όσοι δεν συμφωνούν με αυτή την προσωρινη λύση, μπορούν να αλλάξουν κανάλι. Δυοίν κακοίν προκειμένοιν, το μη χείρον βέλτιστον.

Μας ικανοποιεί δεν μας ικανοποιεί ότι κάλυψε ερασιτεχνικά το πρόβλημα της η Νόβα το θέμα είναι ένα:
από την συγκεκριμένη εταιρία έχει χαθεί,προ πολλού, ο επαγγελματισμός.Οι τακτικές που εφαρμόζει ,σχεδόν σε όλα τα ζητήματα, παραπέμπουν σε μπανανία.Ακόμη και στα τηλεφωνικά τους κέντρα δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να λένε τόσα ψέματα!