Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

mega ant1 alpha Ε δεν δειχνουν τιποτα σε hd. το skai και πιο πολυ το star κανουν κατι. αρα δεν υπαρχει λογος να ανεβουν αμεσα. ασε που αν ανεβουν ολα θελουν εναν transponder μονα τους. να μας λειπει. για το μακ τβ να μην σχολιασω και απορω γιατι η νοβα εχει ακομα την sd εκδοση του

Έχει αναλύσει αρκετές φορές ο χρηστης (Μουστάκας αν δε κάνω λάθος) ότι δεν παίζει ρόλο ο διαγωνισμός για το αν θα μπουν τα hd κανάλια στις συνδρομητικές πλατφόρμες.

εκει στην νοβα αφου πουλησατε το παραμυθι ολα τα καναλια hd που επρεπε να το ειχατε κανει 3 χρονια τωρα οπως ο οτε θα μας πειτε τι θα γινει με τα αθλητικα καναλια.απο ποδοσφαιρικες διοργανωσεις και πρωταθληματα θα δειξετε εκτος απο γαλλικο και το σουπερ ελληνικο τιποτα αλλο.γιατι δεν βλεπω ουτε ρωσικο να εχετε φετος ουτε ολλανδικο ουτε πορτογαλικο.και τελος παντων μη μεινετε οτι επειδη αναβαθμισαμε τα καναλια φετος δεν κανουμε τιποτα αλλο και τερμα γιατι δεν θα μεινει ουτε γατα να σας παρακολουθει.

εκει στην νοβα αφου πουλησατε το παραμυθι ολα τα καναλια hd που επρεπε να το ειχατε κανει 3 χρονια τωρα οπως ο οτε θα μας πειτε τι θα γινει με τα αθλητικα καναλια.απο ποδοσφαιρικες διοργανωσεις και πρωταθληματα θα δειξετε εκτος απο γαλλικο και το σουπερ ελληνικο τιποτα αλλο.γιατι δεν βλεπω ουτε ρωσικο να εχετε φετος ουτε ολλανδικο ουτε πορτογαλικο.και τελος παντων μη μεινετε οτι επειδη αναβαθμισαμε τα καναλια φετος δεν κανουμε τιποτα αλλο και τερμα γιατι δεν θα μεινει ουτε γατα να σας παρακολουθει.

Τα κύπελλα Γερμανίας, Ιταλίας και Αγγλίας δεν είναι καλές προσθήκες; Προτιμότερη, πιστεύω, μια αναμέτρηση στο γερμανικό κύπελλο παρά κάποιος αγώνας σε αυτά που γράφεις παραπάνω πχ στο ρωσικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι δεν είχαν τόση κίνηση αυτά τα πρωταθλήματα γιαυτό δεν τα κυνήγησε.

Αυτό το μήνυμα δεν είναι παράπονο για nova αλλά μάλλον ...χολή για nova. Επιπλέον το timing είναι λάθος. Και κάτι που αφορά στη σύγκριση των δύο πακέτων και θα ταίριαζε καλύτερα στο θέμα vs: καλά και χρυσά τα hd του ote αλλά ακόμη θέλουν ψωμί για να φθάσουν την ποιότητα των αντίστοιχων της nova.

Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα εικονας τόσο στα sd όσο και στα hd είναι πάρα πολύ καλή. Και ακόμα υπάρχει bandwidth διαθέσιμο... σε λίγο θα μας ξάφνιασει και με νέο αναμετάδοτη όπως παει

Παντως εγω και η γατα μου(μαλλον και ο sakels)θα εξακολουθησουμε να βλεπουμε νοβα...

καλά και χρυσά τα hd του ote αλλά ακόμη θέλουν ψωμί για να φθάσουν την ποιότητα των αντίστοιχων της nova.

:a0210:
H αλήθεια να λέγεται
Yποστηρικτή της nova δε με λες, αλλα ο οτε 48 κανάλια hd μπορεί να έχει αλλα θελει δουλειά για να φτασει στα επίπεδα της nova. Kαι η διαφορα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο Discovery Showcase, NatGeo Wild,kai NatGeo HD

Με υπάλληλο της τεχνικής εξυπηρέτησης που μίλησα μου είπε πως σε νεότερη ενημέρωση που είχε ειναι πως η υπηρεσία θα δοθεί ΜΟΝΟ σε 3play συνδρομητές ακόμα και μετα την λήξη της πιλοτικής φάσης και πως σε αυτούς που δεν ειναι συνδρομητές 3πλαυ αλλά σκέτης τηλεόρασης θα δίνεται η κουτσουρεμένη πλέον υπηρεσία μέσω δορυφόρου. Μετά μίλησα με εναν απο το εμπορικ'ο τμήμα και μου είπε πως ειναι σε φάση ελέγχου για το αν μπορεί να γίνει σε όλους αλλα η ενημέρωση που έχει ειναι πως ΔΕΝ θα γίνει - τουλάχιστον άμεσα -. Ακουσε μετά κάτι ψιλά και του είπα πως ο ΟΤΕ προτείθεται να βγάλει την αντίστοιχη υπηρεσία μέσα στο φθινόπωρο με δωρεάν ταινίες. Μου είπε πως η κάθε πλατφόρμα έχει δικές της προδιαγραφές και πως ο ΟΤΕ μπορεί να έχει τη δυνατότητα να το δώσει σε όλους. Εγω πάλι του είπα και έτσι κλείσαμε πως εμένα μου κάνει περισσότερο για αισχρη πελατοθηρία και καθαρή εμπορική απόφαση και πως δεν έχει να κάνει με τεχνικό περιορισμό. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αν πραγματικά ισχύει κάτι τετοιο (άστε δεν λέω κατι, έχω γίνει γραφικός).

Last edited by a moderator:
Αν η υπηρεσια εξαρταται απο το δικτυο για την ποιοτητα της, αν ημουν nova-OTE ουτε εγω θα επετρεπα την χρηση της με αλλον παροχο για να ακουει το τμημα εξυπηρέτησης παραπονα για προβληματα που μπορει να ευθυνεται ο αλλος παροχος και δεν μπορω να τα λυσω.

Τη σχέση έχει η υπηρεσία on demand με το δίκτυο δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή αν έχεις 30αρα η 50αρα vdsl, η ακόμα και 24αρα adsl για πιο λόγο να μην μπορείς να δεις ταινία, αν δουλεύει σωστά η υπηρεσία.
Και αν έχει πρόβλημα το δίκτυο σου δεν θα δουλεύει τίποτα σωστά όχι μονο το ondemand της nova
Εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες εταιρίες που προσφέρουν ondemand υπηρεσίες, από netflix, fox, μέχρι τον τελευταίο παράνομο, πως δουλέουν με όλους τους παρόχους. Μέχρι και στον ΟΤΕ ανεξαρτητος παρόχου δουλεύει.
Και στη nova θέλει μονο το δικό της δίκτυο για να δουλέψει, μη τρελαθούμε
Το ondemand είναι σαν ένα αυτοκίνητο... αν δουλεύει σωστά τρέχει σε όλους τους δρόμους, όχι μονο στην Αθηνών-Κορίνθου

Τη σχέση έχει η υπηρεσία on demand με το δίκτυο δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή αν έχεις 30αρα η 50αρα vdsl, η ακόμα και 24αρα adsl για πιο λόγο να μην μπορείς να δεις ταινία, αν δουλεύει σωστά η υπηρεσία.
Και αν έχει πρόβλημα το δίκτυο σου δεν θα δουλεύει τίποτα σωστά όχι μονο το ondemand της nova
Εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες εταιρίες που προσφέρουν ondemand υπηρεσίες, από netflix, fox, μέχρι τον τελευταίο παράνομο, πως δουλέουν με όλους τους παρόχους. Μέχρι και στον ΟΤΕ ανεξαρτητος παρόχου δουλεύει.
Και στη nova θέλει μονο το δικό της δίκτυο για να δουλέψει, μη τρελαθούμε
Το ondemand είναι σαν ένα αυτοκίνητο... αν δουλεύει σωστά τρέχει σε όλους τους δρόμους, όχι μονο στην Αθηνών-Κορίνθου
Αν δηλαδη εχεις netflix και πληρωνεις λογαριασμο για 4k αλλα η γραμμη σου δεν το σηκωνει σωστα γιατι κανει διακοπες και εχει ping στο θεο που δεν το αντιλαμβανεσαι με απλη χρηση, σε ποιον θα παρεις τηλεφωνο στον παροχο ή στο netflix για παραπονα; Στο λεω γιατι οταν ειχα ΟΤΕ για περιηγηση ηταν ολα καλα και ενα μικρο buffering στο youtube. Οταν πηγα να παιξω game online καταλαβα οτι η γραμμη εκανε αποσυνδεσεις καθε 10 λεπτα και το ping ηταν απαραδεκτο.
Σε περιπτωση παντως που αντιμετωπίζεις προβλημα στην θεαση της υπηρεσιας η Nova-OTE θα μπορουν ανετα να κανουν τις παπιες και να πετανε το μπαλακι στον αλλο παροχο για την κακη ποιοτητα του δικτυου τους και την επιλυση του προβληματος. Κλασσικα εικονογραφημενα οπως οταν ενας εναλλακτικος χρησιμοποιει το δικτυο του ΟΤΕ και εσυ περιμενεις ποτε ο ΟΤΕ θα παει να σκαψει για χατηρι του εναλλακτικου, αν παει να σκαψει γιατι συνηθως λεει οτι φταιει ο εναλλακτικος.

Σε κανένα δεν θα πάρεις τηλέφωνο για παράπονα. Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα. Aν έχεις 4άρα γραμμή και θες να δεις 4k δεν σου φταίει ούτε ο πάροχος ούτε η netflix.
Προφανώς η netflix για να σου πουλάει 4k θα σου έχει πει ότι θα πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη ταχύτητα, τώρα εσύ αν δεν την έχεις δε σου φταίει η netflix
Και ο ΟΤΕ σου λέει ότι για να δεις hd πρέπει να έχει 7-8 ταχύτητα, τώρα εγώ αν δεν έχω αυτή την ταχύτητα δεν σημαίνει ότι θα πάρω τηλέφωνο να παραπονεθώ στον οτε για το ondemand. Μερικά πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνουμε μονοι μας
Το ίδιο ισχύει και με τη nova, και 3play nova να έχεις αν η ταχύτητα σου δεν φτάνει για να δεις ταινία δεν σημαίνει ότι φταίει η υπηρεσία on demand
Ας έδινε η nova την υπηρεσία σε όλους, και οποιος είχε την απαιτουμενη ταχύτητα θα έβλεπε, (τι σημασία εχει ποιον πάροχο έχεις,) οποιος δεν την είχε δεν υπάρχει λόγος να κάνει παράπονα για το ondemand, ας κάνει παράπονα για την ταχύτητα του internet

Ρε παιδιά έγινε κάτι σχετικά με την υπηρεσία; Θα έχουμε καποιο νέο; Θα ανοιξει για όλους τελικά;