Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Νεοτερα: Μιλησα με μια ευγενικοτατη κυρια στο εμπορικο τμημα. Ελαβε μειλ στο οποιο αναφερουν πως θα δοθει η υπηρεςια σε ολους σε συντομο χρονικο διαστημα,μεσα στο σεπτεμβρη.
θα υπαρξει σχετικη διαφημιση. Προυποθεση να υπαρχει σταθερο ιντερνετ ανεξ.παροχου. Υποστηριξη θα παρεχεται μεχρι 5 αποσυνδεσεις. Το τελευταιο δεν το καταλαβα.
Μου ανεφερε επισης πως η αποφαση παρθηκε επειτα απο αλεπαλληλες οχλησεις των συνδρομητων που εχουν μονο νοβα. Προφανως ειδαν και την πτωση των συνδρομητων στα τελευταια αποτελεσματα.
Σαν σκεψη να δοθει σε ολους υπηρχε εξαρχης. Αλλα οι τελευταιες πιεσεις επισπευσαν τις διαδικασιες.
Να μην το ξεχασω. Οταν της ανεφερα οτι ανηκω σε αλλο παροχο μου ειπε: Δεν πειραζει αν ειστε μπροστα στον δεκτη,καντε μια επαναφορα συμπληρωνοντας μονη της: μην το κανετε δεν αρχισε ακομα
να αναφερω πως μου ειπε πως η μεγιστη ταχυτητα ωστε να δουλεψει απροσκοπτα η υπηρεσια ειναι τα 4mbps.
θα με βρισει ο bykrie για τισ συγχωνευσεις αλλα γραφω απο παμπαλαιο νοκια και μολισ γραψω 3 γραμμες κολλαει το συμπαν. Με κλικ στα κουμπια γραφω και εμφανιζονται κατι λεπτα αργοτερα στην οθονη. Συγγνωμη bykrie

Last edited by a moderator:
Ας περιμένει μέχρι του χρόνου η nova. Μόλις πέσει στους 420.000 συνδρομητές τότε να δώσει το ondemand

Ναι γιατι ο οτε ειναι καλυτερος, θα παμε να κλεισουμε χρονο απο τοτε που ειπαν οτι θα γινει η αναβαθμιση σε hybrid. Δηλαδη το multiroom να δουμε ποτε θα το παρουμε.......

Ν αλλάξεις κινητό ... :p -bye-

Offtopic: Χαζός είμαι; κινητο που μπαίνει στο ιντερνετ και κρατάει 8 ημέρες μπαταρία το αλλάζεις; Δεν το αλλάζεις...Αφήνω και νύχια για να μπορώ να πατάω τα κουμπιά...(σαν τις γκόμενες τσικ τσικ τσικ...) :worshippy:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλο το πολυδωμάτιο (multiroom) και άλλο το novaondemand. To ένα δεν το δίνεις καν σε κανένα, το άλλο το έχεις ήδη δώσει σε δικούς σου, αποκλείοντας εκβιαστικά τους άλλους με δηθεν προσχήματα.

Offtopic: bykrie μπορείς να πας για μεσημεριανό (φαγητό και υπνο) γύρισα στο γραφείο και γράφω απο PC....:BDBDG54:

Ναι γιατι ο οτε ειναι καλυτερος, θα παμε να κλεισουμε χρονο απο τοτε που ειπαν οτι θα γινει η αναβαθμιση σε hybrid. Δηλαδη το multiroom να δουμε ποτε θα το παρουμε.......

Δεν είπα εγώ ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος, ισα ισα
Αλλα βλέποντας πόσους συνδρομητές είχε περυσι και πόσους έχει φέτος ας πούμε ότι κάνει λίγο το "κορόιδο" (δεν θα αργήσει όμως και αυτουνού να του γυρίσει μπουμερανγκ)
Από την άλλη η nova μέσα σε ένα χρόνο έχασε σχεδόν 50.000 συνδρομητές! (δεν είναι τυχαίο που αποφάσισε φέτος να δώσει τα hd σε όλους) και αντί να κάνει κάτι, συνεχίζει το βιολί της, βλέπε ondemand

Μας δουλεύουν

Ποιό είναι το δούλεμα; ότι η υπηρεσία είναι σε πιλοτικό στάδιο και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα ;
Σέ μένα η σημερινή κατάσταση είναι τελείως διαφορετική με τις πρώτες μέρες ,αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πάνω στα προβλήματα και τα λύνουν σιγά -σιγά

Ποιό είναι το δούλεμα; ότι η υπηρεσία είναι σε πιλοτικό στάδιο και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα ;
Σέ μένα η σημερινή κατάσταση είναι τελείως διαφορετική με τις πρώτες μέρες ,αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πάνω στα προβλήματα και τα λύνουν σιγά -σιγά
Αναφέρομαι στο ποτέ θα δώσουν την υπηρεσία σε όλους.Σαφώς και πολύ καλά κάνουν και επιλύουν τα προβλήματα.

Το δούλεμα ολοκληρώθηκε. Ανακοινωθηκε η υπηρεσία επίσημα και τελικά αφορά συνδρομητές ΜΟΝΟ 3 play. Εχουνε βουήξει στα σχόλια απο κάτω στο facebook απο συνδρομητές που έχουν μονο nova. Τρελο κράξιμο πέφτει. Να μου πεις και τι έγινε. Προκειμένου να ανεβάσουν συνδρομητές στο ιδιοκτητο δίκτυο, δεν χαμπαριάζουν τίποτα.

https://www.facebook.com/Nova/videos/vb.205800309439253/1284543704898236/?type=2&theater

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 3ΠΛΑΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΦΑΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ. Η εταιρεία μας, ως η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και Internet, φροντίζει και εξασφαλίζει, πάντα, για τους συνδρομητές πρωτοποριακές και ποιοτικές υπηρεσίες για τον έλεγχο και την σωστή λειτουργία των οποίων, μόνο η ίδια έχει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει! Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία Nova on Demand, παρέχεται μόνο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου με την υπηρεσία 3Play. Θέλετε να δούμε μαζί πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε 3Play; ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 3PLAY. ΜΑΓΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ Γ&*&*ΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

προφανως θεωρουν δυνατο χαρτι το on demand σε στυλ ip tv ωστε να θυσιασουν τους μονο τηλεοπτικους συνδρομητες , για 3 Play νεες συνδρομες. Εφοσον δεν υπαρχει πια forthnet αλλα nova πονταρουν σε στυλ... Vodafone και CYTA 3play συνδρομες

Όταν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ ολο αυτο ,θα τρέχουν και δεν θα φτανουν.Την ίδια ώρα ο οτε προσφέρει το δικό του σε όλους χωρίς περιορισμούς.

ειναι σιγουρο αυτο; προσωπικα στον ΟΤΕ ακομα δεν εχω λαβει αναβαθμιση στον αποκωδικοποιητη

ειναι σιγουρο αυτο; προσωπικα στον ΟΤΕ ακομα δεν εχω λαβει αναβαθμιση στον αποκωδικοποιητη
Υπάρχουν οι νέοι υβριδικοι αποκωδικοποιητές που συνδέονται ανεξαρτήτως isp.

Εγώ και να ήθελα δεν γίνεται να γίνω 3 play γιατί απλά δεν υπάρχει στην περιοχή μου ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet. Και μένα με χάνουν από πελάτη. Εύχομαι ο λουκυ Λουκ να μην έρθει γρήγορα... Που θα έρθει...