Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Παναγιώτη καλημέρα, ναι εχει ο OTE TV αντίστοιχη υπηρεσία στους υβριδικούς δέκτες με εκατοντάδες ταινίες αλλα ειναι όλες με χρέωση.
ΟΚ, νόμιζα πως δε το έχει ακόμα αυτό αλλά και πάλι, η υπηρεσία διαφέρει γιατί σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις κατέβασμα της ταινίας αν δεν αντέχει η σύνδεσή του τη συνεχή ροή και να τη δεις αργότερα. Δεν είναι το ίδιο.

Last edited by a moderator:
και στην τελικη ρε παιδια,γιατι να μην κανει ενα δωρακι επιβραβευσης,σε αυτους που της κανουν την..τιμη να ειναι 3play συνδρομητες?
σε εμενα π.χ που εχω καρτοκινητο cosmote,μου εκανε δωρο διπλασιασμο mb,ενω στα συμβολαια εδωσε 10gb δωρο.μηπως να βγω να τους κραξω?

Προφανως και δεν είναι δωρακι επιβράβευσης για τους εχοντες triple play αλλα τροπος να προσελκυσει νεους συνδρομητες σε triple play
To δωρακι που λες Δημητρη είναι για ένα μηνα (επι της ευκαιριας και η Vodafone το ιδιο δωρο εκανε φετος το καλοκαιρι) ,ενώ η συγκεκριμενη υπηρεσια είναι ουσιαστικα για παντα.Δεν θα πας σε μια εταιρια επειδή μια φορα στο τοσο κανει 10 GB δωρο.

Περα από αυτό όμως συντασομαι με την αποψη ότι η κάθε εταιρια διαμορφωνει την πολιτικη της κατά τα δικα της συμφεροντα.Δεν μπορω να κατηγορηρω τη ΝΟΒΑ επειδή επελεξε να δωσει την υπηρεσια μονο σε triple play.Αν θεωρει ότι ετσι μπορει να εχει περισσοτερο κερδος,καλα κανει.
Τα ιδια λεω και για τον ΟΤΕ με το OTE Go το οποιο προφανως και δεν είναι τοσο λειτουργικο οσο το αντιστοιχο της ΝΟΒΑ.Δικες τους είναι οι υπηρεσιες και βαζουν ότι περιορισμους θελουν με σκοπο το μεγαλυτερο κερδος.

οπως και να το βλεπει ο καθενας(δωρακι,τροπος προσελκυσης..) δεν μπορεις να τους πεις τιποτε απολυτως.διαθετει καποιες υπηρεσιες εκει που αυτη κρινει.
οπως αντιστοιχα κανει και ο οτε με το Otetvgo,που ζητα συνδεση Ote για να δεις στο desktop/laptop,ετσι ειναι κι`εδω.
και παλι ομως,δεν ειναι λογοι ουτε να ξεκινησεις συνδρομη,αλλα ουτε και για να την διακοψεις.

Παιδια εδω περσι εκοψε το καναλι 3d ενταξει και αλλες πλατφορμες το εχουν κανει και εβαλε να το βλεπουν μονοι οσοι εχουν τον 865 σε on demand αυτο δεν ειναι αδικο και τωρα που εχουν οι δεκτες on demand μεσω ίντερνετ που ειναι. Οι ταινιες σε απαντηση τους στο τηλ. Κεντρο θα το βαλουμε αργότερα ψεμα .η θα το βαλουν μολις κοπει στον 865 που για γινει η αναβαθμιση μαλλον για πασχα το βλεπω,οπως και το μουλτιβιου η δεν θα το βαλουν καθολου.μακαρι να μπορουν αργότερα ολοι να μπορουν να δουν τις ταινιες .εγω ειμαι χαμενος εχασα 1 χρονο multiview λογω του νεου δεκτη ,μενω μονο γιατι ειναι φτηνό το πακετο δεν χρεωνει παραπανο και μεχρι στιγμης και αφτα που εκανε ενταξει παρακατω να δουμε γιατι θελουμε και αλλες επιλογες.ο οτε λεει μονο για τα αθλητικα κατα αλλα δεν λεει ,για καποιες σειρες που δειχνει δεν με εντυπωσιαζει.

Η nova αυτοδιαφημίζεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και Internet, (άραγε στην Ελλάδα μονο η σε όλο τον κόσμο)
Η μεγαλύτερη εταιρία λοιπόν.. στη μιση σχεδόν Ελλάδα δεν έχει δίκτυο, αυτομάτως δηλαδή αποκλείει χιλιάδες υποψηφιους συνδρομητές που θα ήθελαν να πάρουν γεύση από της υπηρεσίες της μεγαλύτερης εταιρίας..
Δηλαδή αν αύριο έπαιρναν τηλέφωνο 50000 άτομα ας πούμε για να γίνουν συνδρομητές, η απάντηση της μεγαλύτερης εταιρίας θα ήταν δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε
Με λίγα λόγια δηλαδή έβγαλε μια υπηρεσία που αφενός δεν μπορεί να υποστηρίξει, και αφετέρου αποκλείει και ήδη υπάρχοντες πελάτες σκέτης νοβας που την πληρώνουν αδρα
Εν κατακλείδι, όταν σε αποκλείει η nova με το έτσι θέλω από μια υπηρεσία (που για κάποιους είναι σημαντική για κάποιους όχι, άλλο καπέλο αυτό) άντε λες εσύ ας βάλω 3play,παιρνεις τηλεφωνο και σου λέει η nova δεν έχουμε δίκτυο στην περιοχή σας.
Εν έτη 2016!
Οποιος λοιπόν εμπίπτει στους παραπάνω περιορισμους έχει 100% δίκιο να "κραζει" τη nova και την κάθε nova
Οτιδήποτε άλλο είναι για λαϊκή κατανάλωση

ΥΓ. Ο σοφός λαός λέει, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο

Σας προσκαλω όλους στην περιοχή μου. Αν η οπτική ίνα που χρειάζεται η forthnet είναι λιγότερη από 60 km σε ευθεία γραμμή πάντα για να γίνω και εγώ συνδρομητής 3play τότε θα ζητήσω συγνώμη από όλους σας και θα σας κεράσω και 1 κιλό γουρνοπουλα.

Σας προσκαλω όλους στην περιοχή μου. Αν η οπτική ίνα που χρειάζεται η forthnet είναι λιγότερη από 60 km σε ευθεία γραμμή πάντα για να γίνω και εγώ συνδρομητής 3play τότε θα ζητήσω συγνώμη από όλους σας και θα σας κεράσω και 1 κιλό γουρνοπουλα.

Αν πάντως διαβάζουν από την NOVA εδώ, ας το ξανασκεφτουν ή τουλάχιστον ας το δώσουν έξτρα σε αυτούς που δεν είναι 3 play π. χ. 5 ας πούμε. Μην μας κάνετε να δώσουμε τα χρήματα σε πολυεθνικές όπως η Netflix.

Δωστα στο netflix καλύτερα έχει πολύ περισσότερη ποικιλία και έχεις πρόσβαση σε όλες τις συσκευές

Παρατηρω οτι στον ΟΤΕ οι υπότιτλοι στα κανάλια Fox, Fox Life είναι μικρότεροι και επισης η εικόνα τους έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια. Γιατί στη Νοβα έχουν διαφορά?

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα (από το 2013 είδα υπάρχει η πρώτη σχετική ανάρτηση στο παρόν νήμα !) με την κάκιστη αντιμετώπιση από την NOVA του θέματος των ντοκιμαντέρ (κυρίως ιστορίας ). Δεν ξέρω πόσοι χρήστες δίνουν σημασία στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να υπάρξει κίνητρο από την εταιρία, αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος για την κατάντια (γιατί κατάντια είναι ένα κανάλι να λέγεται history και να σου βάζει συνέχεια εκπομπές που καμία σχέση δεν έχουν με τον τίτλο του καναλιού). Και στο κάτω κάτω βρε αδερφέ εάν δεν μπορούν/θέλουν απο την NOVA να κάνουν καμιά συμφωνία της προκοπής και να βάλουν περιεχόμενο όπως το VIASAT History ή το OTE history ας ενεργοποιήσουν κάτι ανάλογο του pay per view να μπορούμε να δούμε κάτι ποιοτικό και όχι εκπομπές όπως (αντιγραφή το σημερινό πρόγραμμα απο novaguide !!!)
ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ Προσοχή: Εκρηξη!
ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ-ΑΛΑΣΚΑ Φλογερό μονοπάτι
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ Μεγάλα προβλήματα
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ Θα κάνω ό,τι θέλω
Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΩΝ Ο Τζον Λουκ παντρεύεται
ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ Παίρνοντας προβάδισμα
ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ Στην κόψη του ξυραφιού
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ Σκουριασμένο
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ Ο Πήγασος στο βάθρο
ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Mustang Muscle
ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - BEST OF History Channel
ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αυτοκίνητο για βόλτες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Αγοραστική ομάδα
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Τρελή γιορτή
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Spruce Goose
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Τα βλέπω
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Νεαρός άνδρας μεγάλης ηλικίας
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Εισιτήρια για 'Σκαθάρια'
ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ Στην κόψη του ξυραφιού
Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΩΝ Ο Τζον Λουκ παντρεύεται
ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ Παίρνοντας προβάδισμα
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Πιάσε το ενέχυρο
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Auctions Arriba!
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ Pinch Picker
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ Ο Φλεγόμενος Σταυρός
Ο Θρύλος της Οροσειράς Σουπερστίσιον Ο κώδικας του ορυχείου Dutchman
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ Σκουριασμένο
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΣ Ο Πήγασος στο βάθρο
ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - BEST OF History Channel
ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Αυτοκίνητο για βόλτες
ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ Προσοχή: Εκρηξη!
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ Μεγάλα προβλήματα
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ Θα κάνω ό,τι θέλω
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Πιάσε το ενέχυρο

Έφτασα στο σημείο να βλέπω ερτ3, 2,1 και βουλή για να δω κάτι της προκοπής (με πολλές επαναλήψεις και λίγο καινούργιο υλικό βέβαια και να λούζομαι τις διαφημίσεις - διακοπές).
Και κάτι τελευταίο. Είναι μόνο ιδέα μου ή πράγματι και στα άλλα κανάλια ντοκιμαντέρ έχει πέσει πολύ η ποιότητα περιεχομένου ; (πχ travel , discovery)

Sakels μπορεί να βλέπουν πολλοί το history αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι ντοκιμαντέρ. Έτσι λοιπόν πολλοί θέλουν να βλέπουν κανονικά ντοκιμαντέρ που υπάρχουν καλύτερα στον ΟΤΕ. Όσο για το βάλε ΟΤΕ, σκέφτομαι πόσο απότομα απαντάς. Είμαι συνδρομητής ΝΟΒΑ και βλέπω ότι ο φίλος παραπάνω εξέφρασε πολιτισμένα ένα παράπονο που έχουμε αρκετοί συνδρομητές της ΝΟΒΑ, που μπορεί να μας καλύπτει το υπόλοιπο πρόγραμμα. Θέλεις όλοι εμείς να βάλουμε ΟΤΕ; ή να πούμε τα παράπονα μας για την πολυχρονεμένη σου ΝΟΒΑ. Σου τα γράφει αυτά κάποιος που υπερασπίζεται πολλές φορές την ΝΟΒΑ.

Προσωπικά το history μαρεσει πολυ. Και θα ήθελα και το h2.
Γενικά στο πεδίο ντοκιμαντέρ η νόβα το έχει ξεχάσει εδώ και καιρό.
Και ετοιμάζει τη μουφαρα novasports stories.λες και δεν μπορούσε να είναι μια ζώνη στο ns5hd πχ. Πρέπει να πιάνει ένα ολόκληρο hd κανάλι. Φοβεροί μανατζαρεοι εκεί στη νόβα

Και εμένα το history μου αρέσει πολύ, αλλά όταν ασχολείται με history. Νομίζω πως ο pcdinos έχει απόλυτα δίκιο. Αλλά νομίζω πως είναι κάτι που δεν εξαρτάται από την NOVA .. Η Nova έχει κάνει κάποια σύμφωνα με το κανάλι αυτό (η με όποιον έχει τα δικαιώματα). Το τι εκπομπές θέλουν να παράγουν αυτοί, νομίζω πως είναι δικό τους θέμα και δεν πέφτει λόγω στην Nova...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το History μέχρι προ 5-ετιας ήταν απλά εξαιρετικό. Και συνεχίζει να έχει (απλά ελάχιστες) ποιοτικότατες παραγωγές, ειδικά αυτές περί WW2.

Παρακαλαω τον θεο να δω στην θεση του novasport stories ενα αξιολογο καναλι history2
η crime&investigation