Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κάπου εδώ απλά να αναφέρουμε ότι ο οτε δεν απαιτεί πακέτο ίντερνετ-τηλέφωνο-τηλεόραση για να προσφέρει την τηλεοπτική on demand υπηρεσία του σε συνδρομητές τηλεόρασης οτε.Το ακούμε εκεί στη νοβα;

Μετά από μια εβδομάδα περίπου κατάφερα να λύσω το πρόβλημα που είχα με τον νέο αποκωδικοποιητή της nova.
Στην ίδια εγκατάσταση λειτουργούσε μέχρι πρότινος (και λειτουργεί ακόμα) ο παλιός 831.
Βγάζοντας τον παλιό και βάζοντας το νέο δέκτη δε κατέβαζε κανάλια nova. Κατέβαζε 308 κανάλια αντί για 383 που έπρεπε. Δηλαδή από το μπουκέτο της Nova τίποτα.
Επειδή το καλώδιο κατέληγε σε diseq και 2 lnb είπα μήπως φταίει αυτό. Έβαλα τον hotbird στη θέση 1 του diseq, τίποτα. Έβγαλα το diseq και έβαλα κατευθείαν το καλώδιο στο lnb του hotbird, τίποτα.
Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, μετά από 30 λεπτά αναμονής δε μπορούσαν να μου δώσουν λύση, αφού το καθάρισμα της (ολοκαίνουργιας του κουτιού) καρτούλας δε βοηθούσε, ούτε και οι απανωτές επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων επίσης.
Όαση το παρών θρέντ όπου ρωτάς κάτι και σε λίγο χρονικό διάστημα σου απαντάνε με προθυμία να σου λύσουν το πρόβλημα.
Ήμουν έτοιμος να φωνάξω τεχνικό αλλά είπα να το ψάξω λίγο ακόμα.
Σε τηλέφωνο μου στο μαγαζί από το οποίο πήρα τον εξοπλισμό μου είπανε ότι τα κανάλια της nova με τον νέο αποκωδικοποιητή βρίσκονται σε άλλο δορυφόρο (γουατ δε φακ εντελώς).
Ψάχνοντας στα μενού είδα ότι η κάρτα δεν φαίνεται στο σύστημα και κάτι άρχισα να ψιλιάζομαι.
Τελικά πήρα τον αποκωδικοποιητή και τον πήγα για έλεγχο στο πλησιέστερο κατάστημα με τεχνική υποστήριξη, στο κατάστημα του Ευόσμου, όπου έφαγα ένα 2ωράκι από το χρόνο της εργασίας μου (τα καλά του ελεύθερου επαγγελματία).
"Θα τον βάλω στο μηχάνημα και θα σας πάρω τηλέφωνο-κάντε καμιά βόλτα εδώ γύρω για καφέ" μου είπε η ευγενέστατη κοπελίτσα.
Πριν καλά-καλά καθήσω σε γνωστό καφέ της περιοχής χτυπάει το τηλέφωνο "το μηχάνημα σας είναι έτοιμο".
Πίνω μονορούφι τον σούπερ καπουτσίνο-κουβαδάκι και οδεύω προς το κατάστημα.
-"το μηχάνημα ήταν απάντρευτο με την κάρτα, ήθελε μια αναβάθμιση, αν μου λέγατε ότι σας βγάζει κατευθείαν στο fashion tv θα το καταλάβαινα"
-"γιατί με ρώτησε κανείς? που να καταλάβω αν η κάρτα με τον αποκωδικοποιητή ήταν παντρεμένοι ή αν είχαν απλά σχέση? τι είμαι? μάντης?"

Εν ολίγοις ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε λυθεί σε λίγα λεπτά χωρίς να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου, με ανάγκασε να: ανεβοκατέβω σε μια σκάλα καμια 30ριά φορές (χωρίς υπερβολή), να περιμένω στο τηλέφωνο άλλο ένα 45λεπτο περίπου συνολικά, να χάσω κανα τέταρτο τρίβωντας και γυαλίζοντας την κάρτα της nova, να χάσω κανα 2ωράκι ψάχνοντας να βρω το μαγαζί στον εύοσμο (μαζί με τον καπουτσίνο τη βόλτα και το περίμενε-αλλά δεν έχω παράπονο, στον Εύοσμο έχει όμορφα κορίτσια).
Τον εκνευρισμό μου δεν τον κοστολογώ, καταλαβαίνετε...

Διερωτώμαι αν ήταν τελικά τόσο δύσκολο μετά από όλα τα άτομα που πουλάνε και υποστηρίζουν το προϊόν που λέγεται "NOVA" να διαγνώσουν το πρόβλημα που είχα με τον εξοπλισμό τους με όλα αυτά τα σύγχρονα μέσα που υπάρχουν σήμερα.

Μοιράστηκα την ιστορία μου για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου αλλά κυριότερα για να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον που ίσως να περνάει τα ίδια που πέρασα κι εγώ.

Καλημέρα σας

Last edited by a moderator:
Αφου ειχαν Εκπαίδευση καποια ατομα μετα τα έδιωξαν και πηραν παιδιά που δεν ξερουν τιποτα τωρα μαθαινουν για αυτο υπαρχει αυτο το μπέρδεμα δεν ειναι μονο η νοβα και σε αλλες Επιχειρήσεις εχει γινει αυτο.η διαφημισει μονο τους εμεινε το θαύμα και θα δουμε πολλα πράγματα μονο και μονο για νέους συνδρομητές να σε δεσμεύσουν σε συμβόλαιο για να μην κλείσει η εταιρια .μεχρι. Στιγμής εγω Πρόγραμμα δεν βλεπω τιποτα σπουδαιο ουτε απο νοβα ουτε απο οτε. Τα συμπεράσματα δικα σας.

Καλησπερα
Με υπομονη περιμενα από όταν εγινε η αναβαθμιση στον δεκτη 831 μηπως διορθωθει η κατασταση στο on demand αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτε .Μεχρι τωρα δεν εχω δει ταινια ολοκληρη οσες φορες και αν προσπαθησα να δω καποια ταινια.Φτανει σε καποιο σημειο κολλαει και σε γυριζει στην αρχη.Οσο για το nova go δεν βλεπεται με τιποτε κολαει συνεχεια και κανει σπασιματα με αποτελεσμα να μην μπορεις να παρακολουθησεις ενώ με την παλαιοτερη εκδοση εβλεπα τελεια στο ιδιο laptop.
Ευτυχως που δεν πληρωνω επιπλεον για τις υπηρεσιες αυτές
γιατι είναι σαν να μην τις εχω.Βλεπω ότι δεν προκειται να υπαρξει βελτιωση τουλαχιστον συντομα απλα τα γραφω σαν παραπονα ως συνδρομητης.

Κάπου εδώ απλά να αναφέρουμε ότι ο οτε δεν απαιτεί πακέτο ίντερνετ-τηλέφωνο-τηλεόραση για να προσφέρει την τηλεοπτική on demand υπηρεσία του σε συνδρομητές τηλεόρασης οτε.Το ακούμε εκεί στη νοβα;

Και λογικα δεν θα αλλαξει ποτε αυτο στην νοβα αν καταλαβα καλα απο την απαντηση που πηρα στο fb

Φουλ πακ triple play με απεριόριστη τηλεφωνία και κινητά 54.90 και σκέτη Νοβα φουλ πακ 62? Κάτι δε στέκει....

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το 62αρι το έχουνε περιπου στα 6-7 χρόνια. Δεν το αλλαζουν γιατι ειναι τιμή τιμοκαταλόγου αλλά δίνουν αβέρτα προσφορες (τουλάχιστον μεχρι και πρόσφατα) και λένε πως ισχύουν για ενα χρονο. Μετά ξανακαλεις ή σε καλουν και αναλόγως την επικρατούσα κατάσταση στα ενδοεταιρικά θεματα και της εκάστοτε πολιτικής, σου προτείνουν με τα ίδια ή παραπάνω χρήματα να συνεχίσεις. Εγω τώρα ειμαι στο φουλ πακετο μονο με ΝΟΒΑ χωρίς τηλεφωνο και ιντερνετ στα 35 ευρώ σύνολο. Μέχρι περυσι που έληξε η προσφορά μου είχα 24ευρώ αλλά όταν τους κάλεσα για ανανέωση στα ιδια χρήματα μου είπανε ή 35 ή τίποτα (αυτό που λέγαμε πριν). Οπότε παρέμεινα με 35 ευρώ και βλέπουμε για του χρόνου.Ουσιαστικά σε αναγκάζουν να πας στο 3play με αυτό τον τρόπο αφού ΔΕΝ ειναι σίγουρο ενας νέος συνδρομητής οτι θα πάρει χαμηλή τιμή εξαρχής για μονο δορυφορικό πακέτο και να του πουν πως αυτή την στιγμη οι τιμές που έχουν ειναι μονο οι τιμές τιμοκαταλόγου και αν θέλουν κατι στα ιδια χρήματα με περισσότερες παροχές να γίνουν συνδρομητες στο 3play. Ετσι απλά.

Το πόσο χαζοί είναι εκεί στη Nova δεν είναι θαύμα? Τόσα χρόνια 62 ευρώ τον μήνα σκέτη τηλεόραση πλήρες πακέτο για να βλέπει ο κόσμος τί? Το σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα? Μα αφού μέχρι και το τσάμπιονς λιγκ το χάσανε. Ευτυχώς που ο συνδρομητής έχει την επιλογή να έχει το ίδιο πακέτο σε φθηνότερη τιμή, μαζί με γρήγορο internet και τηλέφωνο, γιατί ως τώρα δεν υπήρχε nova3play full(άντε να στο έδινε καμιά ολιγοήμερη προσφορά) αλλά μόνο nova full pack. Ίσως τους συνετίσει λίγο η κρίση...

Το πόσο χαζοί είναι εκεί στη Nova δεν είναι θαύμα? Τόσα χρόνια 62 ευρώ τον μήνα σκέτη τηλεόραση πλήρες πακέτο για να βλέπει ο κόσμος τί? Το σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα? Μα αφού μέχρι και το τσάμπιονς λιγκ το χάσανε. Ευτυχώς που ο συνδρομητής έχει την επιλογή να έχει το ίδιο πακέτο σε φθηνότερη τιμή, μαζί με γρήγορο internet και τηλέφωνο, γιατί ως τώρα δεν υπήρχε nova3play full(άντε να στο έδινε καμιά ολιγοήμερη προσφορά) αλλά μόνο nova full pack. Ίσως τους συνετίσει λίγο η κρίση...

Εισαι τελείως λάθος στο συγκεκριμένο θεμα, καθώς εγώ τα τελευταία 6 περίπου χρόνια είχα αυτό το πακέτο που λες ότι δεν υπήρχε + multiview, με συνεχή μείωση της τιμής άνα 18 περίπου μήνες...

Sent from my iPad using Tapatalk

καλα μην εισαι τοσο απολυτος. καποιοι εχουν νοβα για τις ταινιες και τις σειρες

RRe: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

o οτε εχει τρελαθει στις αλλαγες προσθηκες και αυτοι οαλι κοιμουντε.... την disney πως την χασαν τωρα... χωρις δανεια χωρις υποχρεωσεις.

Μα σου προσθεσανε το novasport stories-θα αναβαθμισουν και τον 865
Τι αλλο θες:argue:
(αληθεια ποσα μελη προχωρουν στην θεαση αυτου του καναλιου;)

o οτε εχει τρελαθει στις αλλαγες προσθηκες και αυτοι οαλι κοιμουντε.... την disney πως την χασαν τωρα... χωρις δανεια χωρις υποχρεωσεις.
χασανε και την disney;

Ε καλά προκειμένου να έχαναν Warner - 20th Century Fox και εγώ θα την άφηνα την Disney. Προφανώς είδαν πως δεν κρατιόταν το πράγμα άλλο και αφησαν το πιο αδύναμο στουντιο σε πρεμιέρες να φύγει και κράτησαν τα μεγαλύτερα και καλύτερα κατα τη γνώμη μου 2. Τώρα αν χάσουν και καποιο απο αυτά κανείς δεν το γνωρίζει αλλά δύσκολα να μείνει μονο με 3 στούντιο.

Για οικονομία καλύτερα να απολυσουν τους μάνατζερ που έχουν πάρα να διωξουν όλο το περιεχόμενο τους. Τι να πω

Και εμένα με "χάλασε " που έχασε την Disney,ασχετα εάν έχω δει ελάχιστες ταινίες από αυτό το studio.

παντως αυτο που δειχνει η nova ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει τιποτα.ο οτε κοιταει τα οικονομικα του και οταν θελει να παρει καποια διοργανωση η καποιο στουντιο απο την nova το παιρνει.

Σιγά -σιγά η cosmote (καθώς θα τσιμπάει περισσότερα studio) θα πάρει και πολλούς ακόμα συνδρομητές της ΝΟΒΑ και ας μείνουν στην ΝΟΒΑ μόνο αυτοί που ενδιαφέρονται για την superleague. Το πράγμα αγαπητή ΝΟΒΑ φτάνει στο αμήν και δεν βλέπω προσθήκες ουσίας για αντιστροφή του κλίματος.

ο οτε ομως τις ταινιες πρωτης προβολης της χρεωνει έξτρα. γενικα ο οτε παιζει πιο παλιες τανιες ασχετα απο τα στουντιο που εχει.