Μετά από μια εβδομάδα περίπου κατάφερα να λύσω το πρόβλημα που είχα με τον νέο αποκωδικοποιητή της nova.
Στην ίδια εγκατάσταση λειτουργούσε μέχρι πρότινος (και λειτουργεί ακόμα) ο παλιός 831.
Βγάζοντας τον παλιό και βάζοντας το νέο δέκτη δε κατέβαζε κανάλια nova. Κατέβαζε 308 κανάλια αντί για 383 που έπρεπε. Δηλαδή από το μπουκέτο της Nova τίποτα.
Επειδή το καλώδιο κατέληγε σε diseq και 2 lnb είπα μήπως φταίει αυτό. Έβαλα τον hotbird στη θέση 1 του diseq, τίποτα. Έβγαλα το diseq και έβαλα κατευθείαν το καλώδιο στο lnb του hotbird, τίποτα.
Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, μετά από 30 λεπτά αναμονής δε μπορούσαν να μου δώσουν λύση, αφού το καθάρισμα της (ολοκαίνουργιας του κουτιού) καρτούλας δε βοηθούσε, ούτε και οι απανωτές επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων επίσης.
Όαση το παρών θρέντ όπου ρωτάς κάτι και σε λίγο χρονικό διάστημα σου απαντάνε με προθυμία να σου λύσουν το πρόβλημα.
Ήμουν έτοιμος να φωνάξω τεχνικό αλλά είπα να το ψάξω λίγο ακόμα.
Σε τηλέφωνο μου στο μαγαζί από το οποίο πήρα τον εξοπλισμό μου είπανε ότι τα κανάλια της nova με τον νέο αποκωδικοποιητή βρίσκονται σε άλλο δορυφόρο (γουατ δε φακ εντελώς).
Ψάχνοντας στα μενού είδα ότι η κάρτα δεν φαίνεται στο σύστημα και κάτι άρχισα να ψιλιάζομαι.
Τελικά πήρα τον αποκωδικοποιητή και τον πήγα για έλεγχο στο πλησιέστερο κατάστημα με τεχνική υποστήριξη, στο κατάστημα του Ευόσμου, όπου έφαγα ένα 2ωράκι από το χρόνο της εργασίας μου (τα καλά του ελεύθερου επαγγελματία).
"Θα τον βάλω στο μηχάνημα και θα σας πάρω τηλέφωνο-κάντε καμιά βόλτα εδώ γύρω για καφέ" μου είπε η ευγενέστατη κοπελίτσα.
Πριν καλά-καλά καθήσω σε γνωστό καφέ της περιοχής χτυπάει το τηλέφωνο "το μηχάνημα σας είναι έτοιμο".
Πίνω μονορούφι τον σούπερ καπουτσίνο-κουβαδάκι και οδεύω προς το κατάστημα.
-"το μηχάνημα ήταν απάντρευτο με την κάρτα, ήθελε μια αναβάθμιση, αν μου λέγατε ότι σας βγάζει κατευθείαν στο fashion tv θα το καταλάβαινα"
-"γιατί με ρώτησε κανείς? που να καταλάβω αν η κάρτα με τον αποκωδικοποιητή ήταν παντρεμένοι ή αν είχαν απλά σχέση? τι είμαι? μάντης?"
Εν ολίγοις ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε λυθεί σε λίγα λεπτά χωρίς να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου, με ανάγκασε να: ανεβοκατέβω σε μια σκάλα καμια 30ριά φορές (χωρίς υπερβολή), να περιμένω στο τηλέφωνο άλλο ένα 45λεπτο περίπου συνολικά, να χάσω κανα τέταρτο τρίβωντας και γυαλίζοντας την κάρτα της nova, να χάσω κανα 2ωράκι ψάχνοντας να βρω το μαγαζί στον εύοσμο (μαζί με τον καπουτσίνο τη βόλτα και το περίμενε-αλλά δεν έχω παράπονο, στον Εύοσμο έχει όμορφα κορίτσια).
Τον εκνευρισμό μου δεν τον κοστολογώ, καταλαβαίνετε...
Διερωτώμαι αν ήταν τελικά τόσο δύσκολο μετά από όλα τα άτομα που πουλάνε και υποστηρίζουν το προϊόν που λέγεται "NOVA" να διαγνώσουν το πρόβλημα που είχα με τον εξοπλισμό τους με όλα αυτά τα σύγχρονα μέσα που υπάρχουν σήμερα.
Μοιράστηκα την ιστορία μου για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου αλλά κυριότερα για να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον που ίσως να περνάει τα ίδια που πέρασα κι εγώ.
Καλημέρα σας