Αφου δεν συμφωνεις γιατι το υπογραφεις; Σε αναγκασε κανεις;;
Μην το αγοραζεις αν δεν συμφωνεις.
Το πακετο αοριστου χωρις δεσμευση υπαρχει και αναφερεται κανονικοτατα στο site της Nova.
Deal with it.
Σε διαψεύδω εγώ αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν έχω καμία δέσμευση απο το 2015,τι έχω διακόψει γιά τους λόγους μου,για να επανασυνδεθώ πρέπει να πληρώσω τέλη. Τι δεν καταλαβαίνεις;Σου ξαναλεω... συμφωνα με τους ορους του πακετου που παρεθεσα, αν δεν παρεις καποιο δωρο ΔΕΝ δεσμευεσαι.
Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα δεν το γνωριζεις γιατι οι περισσοτεροι υπογραφετε ευχαριστως ορους που δεν διαβαζετε για να παρετε τζαμπα δεκτη.
Θα ηθελα πολυ να προσπαθησεις να με διαψευσεις κι επισημα.
Αν ομως διαψευστεις εσυ, θα βρεις το κουραγιο να μας παραθεσεις την επισημη αποψη;;
Εν τελει δεν μας ειπες, αφου θεωρεις τους ορους παραλογους κι απριστους γιατι τους υπογραφεις;
Φίλε μου,κέρδισες.Σηκώνω τα χέρια ψηλά και σταματάω. Δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο.Το συμβολαιο απο το επισημο site της Nova το διαβασες;
Δεν με ενδιαφερει τι λες εσυ αλλα τι λεει η συμβαση που υπογραφω.

Φιλε, το πακετο που εχεις με τα 29,90 δεν ειναι το πακετο αοριστου που αναφερομαι - ειναι πακετο προσφορας με εκπτωση στο παγιο.
Η τιμη καταλογου του πακετου που αναφερομαι για το Sports Pack ειναι 39,90 .
http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf
View attachment 143030
Ναι.Αυτό εννοείς;
Ουτε η Νοβα ηξερε οτι αρκετα παιχνιδια θα ειναι κεκλεισμενων των θυρων, γεματα επεισοδια και αγριες εικονες που μειωνουν την αξια του προιοντος και την ανταποδοτικοτητα της επενδυσης της.Ποιον τζάμπα δεκτη να πάρω ρε φιλε, είχα τον 831 και έσκασα 69 ευρώ οικειοθελώς για να πάρω τον 3001 γιατί είναι πιο γρήγορος. Αμα δεν ξέρεις μην τσουβαλιάζεις
Οσο για τα συμβόλαια, λες να είμαι μάγος, για να ήξερα ότι μετά από 1-3-10 μήνες θα μου άλλαζαν το οτιδηποτε ώστε να μην υπέγραφα
Ας σου δώσει την απάντηση το support η ο φίλος al capone.Εγώ θα παρακολουθώ.Ναι.
Εσυ πηρες το Sports Pack στα 29,90 (αντι για 39,90 ), αρα δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Ουτε η Νοβα ηξερε οτι αρκετα παιχνιδια θα ειναι κεκλεισμενων των θυρων, γεματα επεισοδια και αγριες εικονες που μειωνουν την αξια του προιοντος και την ανταποδοτικοτητα της επενδυσης της.
Και πολυ ανοχη εδειξε εδω που τα λεμε.
Η Νοβα με τις συμβασεις που προτεινει στους συνδρομητες, νομικα ειναι καλυμενη ακομα κι αν αποφασισει να στειλει στον αγυριστο την Super League.
Οι συνδρομητες παλι, απο οτι φαινεται δεν διαβαζουν και δεν εχουν πληρη επιγνωση των ορων που υπογραφουν - αυτο το θεμα εθιξα απο την αρχη και ξεκινησε αυτη η ατερμονη αντιπαραθεση.
Αν δεν σας αρεσουν οι οροι κι οι δεσμευσεις, υπαρχει το συγκεκριμενο πακετο αοριστου με τιμες καταλογου, χωρις καμια δεσμευση.
Και επιμενω γιατι το ειχα ψαξει ενδελεχως αλλα εν τελει αποφασισα να συνεχισω με Cosmote TV.
Ναι.
Εσυ πηρες το Sports Pack στα 29,90 (αντι για 39,90 ), αρα δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Ουτε η Νοβα ηξερε οτι αρκετα παιχνιδια θα ειναι κεκλεισμενων των θυρων, γεματα επεισοδια και αγριες εικονες που μειωνουν την αξια του προιοντος και την ανταποδοτικοτητα της επενδυσης της.
Και πολυ ανοχη εδειξε εδω που τα λεμε.
Η Νοβα με τις συμβασεις που προτεινει στους συνδρομητες, νομικα ειναι καλυμενη ακομα κι αν αποφασισει να στειλει στον αγυριστο την Super League.
Οι συνδρομητες παλι, απο οτι φαινεται δεν διαβαζουν και δεν εχουν πληρη επιγνωση των ορων που υπογραφουν - αυτο το θεμα εθιξα απο την αρχη και ξεκινησε αυτη η ατερμονη αντιπαραθεση.
Αν δεν σας αρεσουν οι οροι κι οι δεσμευσεις, υπαρχει το συγκεκριμενο πακετο αοριστου με τιμες καταλογου, χωρις καμια δεσμευση.
Και επιμενω γιατι το ειχα ψαξει ενδελεχως αλλα εν τελει αποφασισα να συνεχισω με Cosmote TV.
Σωστός φίλε, Η εταιρία έχει δικαίωμα διαπραγμάτευσης κι εμείς οι συνδρομητές όχι;Η nova από τη μεριά της έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη super league,
Η nova από τη μεριά της όχι μονο "παραπονιέται" αλλα ζητάει και μειώσει τον συμφωνηθέντων,
Εγώ από τη μεριά μου παραπονιέμαι αλλα δεν ζητάω μειώσει τον συμφωνηθέντων
Βγαίνεις εσύ και βάζεις εμενα χέρι γιατί παραπονιέμαι, και αν ήθελα να μην υπόγραφα, και πιπιλάμε, και δεν ξέρουμε να διαβάζουμε
Γιατί δεν λες το ίδιο για τη nova που όχι μονο παραπονιέται αλλα ζητάει και μειώσει του ποσού??
Και που ξέρεις εσύ αν εγώ δεν έχω κατάστημα και έχω πληγεί και εγώ από όλη αυτή την ιστορία γιατί δεν πατάει κανένας να δει αγώνα???
Τι μανια είναι αυτή να πάτε πάντα με τους ισχυρούς. Δηλαδή η nova και η κάθε nova να προασπισει τα συμφέροντα της, ενώ εμείς....σκάσε και πλήρωνε
Tώρα για το αοριστου συνεχίζεις k επιμένεις..
Η nova από τη μεριά της έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη super league,
Η nova από τη μεριά της όχι μονο "παραπονιέται" αλλα ζητάει και μειώσει τον συμφωνηθέντων,
Εγώ από τη μεριά μου παραπονιέμαι αλλα δεν ζητάω μειώσει τον συμφωνηθέντων
Βγαίνεις εσύ και βάζεις εμενα χέρι γιατί παραπονιέμαι, και αν ήθελα να μην υπόγραφα, και πιπιλάμε, και δεν ξέρουμε να διαβάζουμε
Γιατί δεν λες το ίδιο για τη nova που όχι μονο παραπονιέται αλλα ζητάει και μειώσει του ποσού??
Και που ξέρεις εσύ αν εγώ δεν έχω κατάστημα και έχω πληγεί και εγώ από όλη αυτή την ιστορία γιατί δεν πατάει κανένας να δει αγώνα???
Τι μανια είναι αυτή να πάτε πάντα με τους ισχυρούς. Δηλαδή η nova και η κάθε nova να προασπισει τα συμφέροντα της, ενώ εμείς....σκάσε και πλήρωνε
Tώρα για το αοριστου συνεχίζεις k επιμένεις..
Για το δεύτερο σκέλος, που γραφουν στο σαιτ τους ποια είναι συμβόλαια αοριστου και ποια οχι, και τι τιμές έχουν? Για να μπορέσω να συγκρίνω της τιμές με τα 24μηνα συμβόλαια να δω αν με συμφέρει
Να γραφει όμως στο σαιτ ξεκάθαρα, ότι το τάδε συμβόλαιο είναι αοριστου, "παρήγγειλε το"?

Για το πρώτο σκέλος συμφωνο, αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το καρπούζι. ok, ηθικό είναι το θέμα πάμε παρακάτω..
Για το δεύτερο σκέλος, που γραφουν στο σαιτ τους ποια είναι συμβόλαια αοριστου και ποια οχι, και τι τιμές έχουν? Για να μπορέσω να συγκρίνω της τιμές με τα 24μηνα συμβόλαια να δω αν με συμφέρει
Να γραφει όμως στο σαιτ ξεκάθαρα, ότι το τάδε συμβόλαιο είναι αοριστου, "παρήγγειλε το"?
Τωρα το συμβόλαιο είναι σχετικό...
Αφού είναι αοριστου μάλλον θα στέλνουν τον τεχνικό για εγκατάσταση, και θα σου λέει μόλις τα βαρεθείς τα πετάς..
Τη συμβόλαιο να υπογράψω, τη να λέει δηλαδή, αφού οποτε γουστάρω το κόβω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.