Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν το έλυσαν
Πριν 10 μέρες περίπου που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν αν θες μην πληρώνεις τον ένα μηνα και θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό αν εχω δίκιο η άδικο. Εντωμεταξύ μου λέει θα το προωθήσω το αίτημα σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο να σε ενημερώσουμε.
Ακόμα περιμένω τηλέφωνο...
Ασε που επέμενε ότι έχω δυο μήνες δωρεάν τον 3 k το 24

Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα φιλε, είναι ότι γραφει η διαφημισει.
Και δεν είναι καθόλου ανόμοια πράγματα, είτε μιλάμε για συνδρομητική, είτε για αυτοκίνητα, είτε για σαμπουάν, είτε για ότι θες. Ολες εμπίπτουν στον νομο περι διαφημίσεων
Αν λέει η διαφημίσει ότι στο ένα σαμπουάν δώρο ακόμη ένα, πρέπει να σου δώσει το δώρο. αλλα βλέπεις ότι από κάτω περνάνε σφαίρα τα γράμματα που λένε "ισχυει μέχρι εξαντλήσεως τον αποθεμάτων" η εταιρία λοιπόν είναι καλυμενη σε πείπτωση που το σαμπουάν που πάρεις δεν έχει δώρο
Αυτό είναι που λέω ότι ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει όλες της παραμέτρους πριν αποφασίσει.
Eδώ γραφει απλός, αποκλειστικά μέχρι το 2019, αφού δεν είχε κάποια άλλη διευκρινηση πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ξέρεις ποια είναι η προστασία του κράτους στον καταναλωτή σε αυτες τις περιπτωσεις; ενα προστιμο για παραπλανιτικη διαφήμιση και να διορθωσει τη διαφημιση. εχει γινει πολλες φορες. τους καναν τα μουτρα κρεας δηλαδη. να μην πουμε για κατι εταιριες που κλεινουν συμβολαια απο το τηλεφωνο, το τι παπατζες αμολανε και τους αφηνουνε και αλωνιζουνε και δεν τους ακουμπάει κανείς.

Ανάλογος της καταγγελίες που θα γίνουν, το πρόστιμο κυμαίνεται από 15.000 μέχρι 1.000.000.
Αλλα όταν οι περισσότεροι δεν μιλάνε, σου λένε έλα μωρε δεν βαριέσαι που να μπλέξω, προφανώς και θα συνεχίσουν να αλωνίζουν.
Τουλάχιστον εμείς ας τα γράφουμε και από κει και πέρα ο καθένας πράττει αναλογος

Ανάλογος της καταγγελίες που θα γίνουν, το πρόστιμο κυμαίνεται από 15.000 μέχρι 1.000.000.
Αλλα όταν οι περισσότεροι δεν μιλάνε, σου λένε έλα μωρε δεν βαριέσαι που να μπλέξω, προφανώς και θα συνεχίσουν να αλωνίζουν.
Τουλάχιστον εμείς ας τα γράφουμε και από κει και πέρα ο καθένας πράττει αναλογος

Εάν απευθυνθείς στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και εκθέσεις τους λόγους που αποχωρείς και δεν θα πληρώσεις τέλος αποδέσμευσης (π.χ. απώλεια διοργάνωσης που διαφήμιζε ότι έχει για 2 έτη) είναι πολύ πιθανό να αναγκαστούν να στο διαγράψουν. Γενικότερα το τέλος αποδέσμευσης πρέπει να μπορεί να δικαιολογηθεί επαρκώς. Π.χ. τέλη ενεργοποίησης για κάποιον που είναι συνδρομητής 3play τα τελευταία 4-5 έτη, πώς τεκμηριώνεται;

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Tόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι έχει και ο καταναλωτής δικαιώματα?
Tόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι οι νομοι του κράτους υπερισχύουν τον συμβολαίων?
Tι να γλυτώσω ένα ευρώ μου λες, και τη σχέση έχει αν το συμβόλαιο είναι για ένα χρόνο η για δυο
Tι πάει να πει μην το αγοράσεις, τι λογική είναι αυτή?
Δεν μπορείς να λες και να διαφημίζεις ότι γουστάρεις με σκοπό να μαζέψεις πελάτες
Το συμβόλαιο γραφει γενικά και αόριστα ότι μπορώ να κάνω οποια αλλαγή θέλω
Ποια είναι αυτή η αλλαγή?
Οτι μπορώ να σου αλλάξω τον αποκωδικοποιητη ότι ώρα θέλω?
Οτι μπορώ να σου αλλάξω το πιάτο ότι ώρα θέλω?
Οτι μπορώ στη θέση του novacinema 1 να βάλω το fox movies?
Η ότι μπορώ να σου λέω έχω αποκλειστικά το πρωτάθλημα μέχρι το 2019 και την επομενη εβδομάδα να σου λέω ότι δεν το έχω?
Η ότι μπορούν να λένε έλα σε μένα γιατί η κοσμοτέ δεν έχει δωρεάν πρεμιέρες είναι όλες επί πληρωμή, ενώ αν έρθεις σε μένα είναι όλες δωρεάν?

Ολα αυτά που γραφουν, διαφημίζουν δεξιά και αριστερά,και σου λένε στο τηλέφωνο η πωλητές, πρέπει να τηρούνται στο ακέραιο,η να σου λένε όλες της παραμέτρους ώστε να έχεις πλήρη γνώση τον πραγμάτων, αλλιώς υπόκεινται στον νομο περί παραπλάνησης
Και ας λέει το συμβόλαιο ότι θέλει, άλλο κομμάτι το ένα άλλο το άλλο.

ΥΓ. Εγώ έκανα συμβόλαιο πέρυσι στην κοσμοτέ για 24 μήνες, όλο το καλοκαίρι είχαν προσφορα στην κεντρική σελίδα τους οι 1-13-24 μήνες δωρεάν
Τον δωρεάν μηνα που είναι ο Αύγουστος μου τον έχουν να τον πληρώσω,
Δηλαδή τώρα εγώ με την λογική σου πρέπει να κάνω την παπια και να τον πληρώσω, γιατί ανάμεσα στης 15 σελίδες που μου έστειλαν κάπου θα λένε τα δικά τους..
Εμ δεν πάει έτσι..

Φυσικα και εχει σχεση αν το συμβολαιο σου ειναι για αοριστου χρονου ή για 1 ή 2 χρονια.
Αν εγω δεσμευτω τωρα για 2 χρονια και την επομενη χρονια η Nova αφησει την Super League (και καλα θα κανει ετσι που κατηντησε) τοτε ο αποκλειστικος υπευθυνος ειμαι εγω που δεσμευτηκα.
Η Nova κατωχυρωνει τα δικαιωματα της στην συμβαση (κι η συμβαση δεν δεσμευεται πουθενα για το περιεχομενο), δεν πρεπει κι εσυ σαν καταναλωτης να προστατεψεις τα δικα σου;
Γιατι δεν αγορασες το πακετο αοριστου χρονου χωρις δεσμευση για να μπορεις να φυγεις οποτε σου καπνισει;

Πατε ορισμενοι, αγοραζετε 24μηνα συμβολαια και μετα ψαχνεστε.
Η δικη μου καταναλωτικη λογικη φιλτατε λεει οτι αμα δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο 24μηνο συμβολαιο με τους ορους που υπογραφεις, δεν το υπογραφεις.

ΥΓ1: Εφοσον υπεγραψες για 1-13-24 δωρεαν, τοτε ναι εχεις κατωχυρωσει τα δικαιωματα σου.
Αλλα αλλη η περιπτωση της Cosmote κι αλλη της Nova - δεν συγκρινεις ομοιες καταστασεις.
Αμα η Nova σου δεσμευτηκε στη συμβαση (ή σε τηλεφωνικη συμφωνια ανανεωσης - αμφιβαλλω) για το περιεχομενο, τοτε να το κυνηγησεις.

ΥΓ2: Ο σοφος λαος λεει οτι την υπογραφη και τα εργαλεια μας προσεχουμε που τα βαζουμε.
Αμα γινεται τοσο μεγαλο θεμα για 2 χρονια δεσμευση, φαντασου τι εχει να γινει αμα βαλεις το εργαλειο σου σε λαθος σημειο - δεσμευση εφ' ορου ζωης :2thumb22sup:

Φυσικα και εχει σχεση αν το συμβολαιο σου ειναι για αοριστου χρονου ή για 1 ή 2 χρονια.
Αν εγω δεσμευτω τωρα για 2 χρονια και την επομενη χρονια η Nova αφησει την Super League (και καλα θα κανει ετσι που κατηντησε) τοτε ο αποκλειστικος υπευθυνος ειμαι εγω που δεσμευτηκα.
Η Nova κατωχυρωνει τα δικαιωματα της στην συμβαση (κι η συμβαση δεν δεσμευεται πουθενα για το περιεχομενο), δεν πρεπει κι εσυ σαν καταναλωτης να προστατεψεις τα δικα σου;
Γιατι δεν αγορασες το πακετο αοριστου χρονου χωρις δεσμευση για να μπορεις να φυγεις οποτε σου καπνισει;

Πατε ορισμενοι, αγοραζετε 24μηνα συμβολαια και μετα ψαχνεστε.
Η δικη μου καταναλωτικη λογικη φιλτατε λεει οτι αμα δεν μπορεις να ανταποκριθεις στο 24μηνο συμβολαιο με τους ορους που υπογραφεις, δεν το υπογραφεις.

ΥΓ1: Εφοσον υπεγραψες για 1-13-24 δωρεαν, τοτε ναι εχεις κατωχυρωσει τα δικαιωματα σου.
Αλλα αλλη η περιπτωση της Cosmote κι αλλη της Nova - δεν συγκρινεις ομοιες καταστασεις.
Αμα η Nova σου δεσμευτηκε στη συμβαση (ή σε τηλεφωνικη συμφωνια ανανεωσης - αμφιβαλλω) για το περιεχομενο, τοτε να το κυνηγησεις.

ΥΓ2: Ο σοφος λαος λεει οτι την υπογραφη και τα εργαλεια μας προσεχουμε που τα βαζουμε.
Αμα γινεται τοσο μεγαλο θεμα για 2 χρονια δεσμευση, φαντασου τι εχει να γινει αμα βαλεις το εργαλειο σου σε λαθος σημειο - δεσμευση εφ' ορου ζωης :2thumb22sup:
οταν υπογραφουμε για 2 χρονια ειναι εις γνωση μας οτι μπορει να χασει καποιο διαγωνισμο για καποια δικαιωματα που θα ληξουν.
Αλλο αυτο και αλλο να ψαχνει τροπο να ξεφορτωθεί πρωταθληματα εν μεσω συμβολαιου και ενω ηδη τα εχει διαφημισει και τα εχει ανεβασμενα στο site τους με ημερομηνιες και χαρακτηρισμένα ως αποκλειστικα.
Δεν φταιει η nova αλλα το κρατος που δεν υπαρχουν νομοι να προστατευουν τον καταναλωτη. η nova εβαλε ενα σωρο δικηγόρους να της φτιαξουν το συμβολαιο με τετοιο τροπο ωστε να καλυπτεται απο τετοιες περιπτωσεις αφηνωντας καποια πραγματα αοριστα και οχι συγκεκριμενα, ο απλος πελατης ομως δεν μπορει να κατσει να αναλυσει ενα συμβολαιο.Η θαπρεπε να παιρνουμε το συμβολαιο με ενα δικηγορο να το αναλυουμε πριν υπογραψουμε;

Last edited:
Θα επρεπε απλα να διαβασεις προσεκτικα τους ορους κι αμα δεν εισαι ικανοποιημενος με τις αοριστιες να μην το υπογραψεις.
Simple as that.
Υπαρχει και πακετο αοριστου χρονου αμα δεν θες να δεσμευτεις σε αοριστιες.

Δεν πειράζει παιδιά, ας πούμε πως την εμείς που κάναμε ανανέωση για δύο χρόνια, αν ισχύσουν φυσικά αυτά που ακούγονται, να δω μετά τα δύο χρόνια τι πελάτες θα έχει, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον, εγώ προσωπικά δεν πολύ αγχώνομαι , υπομονή λοιπόν και βλέπουμε
Όσο για το τι υπογράφουμε κλπ καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο

Edit επίσης καλά είναι να μη βιαζόμαστε, ίσως βγει και σε καλό αυτό, η αλήθεια είναι πως καλά κάνει και ζητά μείωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, με αυτό μπορεί να κερδίσει κάτι καλύτερο για το καλό το δικό μας, γι αυτό λοιπόν ας δούμε τι θα γίνει πρώτα
ONEPLUS A3003

Last edited:

Αυτή τη στιγμή ισχύει το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τη superleague.
Μόνο αν αλλάξει αυτό επίσημα θα ισχύουν όσα λέτε...

να δω μετά τα δύο χρόνια τι πελάτες θα έχει, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον, εγώ προσωπικά δεν πολύ αγχώνομαι , υπομονή λοιπόν και βλέπουμε
Θα εχει πελατες, γιατι οσο παραξενο και να σου φαινεται, ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν 3play μονο για ντοκιμαντερ.

Edit επίσης καλά είναι να μη βιαζόμαστε, ίσως βγει και σε καλό αυτό, η αλήθεια είναι πως καλά κάνει και ζητά μείωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, με αυτό μπορεί να κερδίσει κάτι καλύτερο για το καλό το δικό μας, γι αυτό λοιπόν ας δούμε τι θα γίνει πρώτα
Αυτο ακριβως.
Τα λεφτα που δινει η Νοβα στην Super League ειναι πολλα και το θεαμα λειψο πλεον.
Πιστευω πως αυτο στο τελος θα της βγει σε καλο - κατ επεκταση και στους πελατες της.

Θα εχει πελατες, γιατι οσο παραξενο και να σου φαινεται, ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν 3play μονο για ντοκιμαντερ.

Αυτο ακριβως.
Τα λεφτα που δινει η Νοβα στην Super League ειναι πολλα και το θεαμα λειψο πλεον.
Πιστευω πως αυτο στο τελος θα της βγει σε καλο - κατ επεκταση και στους πελατες της.

Σωστά, αν παρει κανένα καλό ξένο πρωτάθλημα με τη διαφορά στα χρήματα δεν θα χαλάσει κανέναν...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Υπαρχει και πακετο αοριστου χρονου αμα δεν θες να δεσμευτεις σε αοριστιες.

Ποιο είναι αυτό το πακέτο?
Nα κάνω δηλαδή σήμερα συμβόλαιο και 10 Αυγούστου αν θέλω να το κόψω

Ποιο είναι αυτό το πακέτο?
Nα κάνω δηλαδή σήμερα συμβόλαιο και 10 Αυγούστου αν θέλω να το κόψω

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-tileorasi/full-pack/
Υπο την προυποθεση οτι δεν λαμβανεις προσφορες (π.χ. δωρεαν αποκωδικοποιητη, δωρεαν εγκατασταση κτλ).

Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει αοριστου χρόνου πακετο.
Κι εγώ έτσι νομίζω, ότι δεν υπάρχει αορίστου χρόνου. Το μόνο που γίνεται είναι αν είχες ένα πακέτο nova κι έχεις διακόψει πληρώνεις επανασύνδεση και το κρατάς όσο καιρό θες εσύ αφού δεν έχεις πλέον δέσμευση.Αν δεν είναι έτσι διορθώστε με.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Σωστά, αν παρει κανένα καλό ξένο πρωτάθλημα με τη διαφορά στα χρήματα δεν θα χαλάσει κανέναν...

Αν γλυτώσει τα χρήματα που ακούγονται και πορευτεί με 2-3 ομάδες, όχι ένα ξένο πρωτάθλημα αλλά και 2 μπορεί να πάρει. Μη σου πω με λίγη βοήθεια μπορεί να χτυπήσει και το ch.league. Έχει πολλά οφέλη να αποκομίσει εάν αφήσει κάποιες ομάδες και πάρει πρωταθλήματα. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να αφήσει τελείως το ελληνικό πρωτάθλημα αφού τότε θα χάσει φυσιολογικά τους συνδρομητές που την επέλεξαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρατώντας περίπου το 1/3 του ελληνικού πακέτου με νέα συμφωνία κρατάει αρκετούς συνδρομητές και χάνει επίσης αρκετούς ΑΛΛΑ χτυπώντας Αγγλικό ας πούμε και Ιταλικό ή μόνο το Ch.League, επιστρέφουν σε αυτήν αντίστοιχοι συνδρομητές που ακολουθούν τις προαναφερόμενες διοργανώσεις και τότε με αυτό τον τρόπο έχει πάλι άνοδο και ίσως λόγο της αναγνωρισιμότητας των διοργανώσεων συγκριτικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί και να εμφανίσει και αρκετά περισσότερους συνδρομητές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αν γλυτώσει τα χρήματα που ακούγονται και πορευτεί με 2-3 ομάδες, όχι ένα ξένο πρωτάθλημα αλλά και 2 μπορεί να πάρει. Μη σου πω με λίγη βοήθεια μπορεί να χτυπήσει και το ch.league. Έχει πολλά οφέλη να αποκομίσει εάν αφήσει κάποιες ομάδες και πάρει πρωταθλήματα. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να αφήσει τελείως το ελληνικό πρωτάθλημα αφού τότε θα χάσει φυσιολογικά τους συνδρομητές που την επέλεξαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρατώντας περίπου το 1/3 του ελληνικού πακέτου με νέα συμφωνία κρατάει αρκετούς συνδρομητές και χάνει επίσης αρκετούς ΑΛΛΑ χτυπώντας Αγγλικό ας πούμε και Ιταλικό ή μόνο το Ch.League, επιστρέφουν σε αυτήν αντίστοιχοι συνδρομητές που ακολουθούν τις προαναφερόμενες διοργανώσεις και τότε με αυτό τον τρόπο έχει πάλι άνοδο και ίσως λόγο της αναγνωρισιμότητας των διοργανώσεων συγκριτικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί και να εμφανίσει και αρκετά περισσότερους συνδρομητές.
Πολύ σωστά αυτά που λες αλλά ίσως δεν φτάνουν.Γιά να επανέλθουν οι πελάτες εκτός από όλα αυτά χρειάζονται και νέες τιμές,πιό χαμηλές,κοντά στις τιμες του ανταγωνιστή αλλιώς γιατί να θέλει να γυρίσει κάποιος;

ωραια τα λετε οι συνδρομητες της.αλλα εχετε ξεχασει το μεγαλυτερο παραγοντα οτι δεν παιζει μπαλα μονη της αλλα εχει πολυ μεγαλο αντιπαλο απεναντι της.και για να χασει ο οτε το τσαμπιονς λιγκ το ιταλικο ισπανικο αγγλικο θα πρεπει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον οτε η νοβα.αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο γιατι εχει χασει πολλους συνδρομητες και απο την αλλη ειναι χαλια τα οικονομικα της.και επειδη διαμαρτυρεστε για τα 2 χρονια συμβολαιο που υπογραφετε το κανετε για να γλυτωσετε καποια ευρω.αν το ειχατε το συμβολαιο αοριστου χρονου ναι μεν θα πληρωνατε κατι παραπανω αλλα οτι ωρα θελατε θα φευγατε.εγω αυτο εχω κανει με τον οτε 2 χρονια τωρα ειμαι σε αοριστου χρονου και μεν πληρωνω κατι παραπανω αλλα ειμαι ετοιμος να φυγω οποτε θελω.

Όταν ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση και φανεί ποιος θα δείχνει τι, προφανώς και ο ΟΤΕ θα αναπροσαρμόσει τις τιμές του ανάλογα, δεν υπάρχει περίπτωση πάροχος να δείχνει πιο εκλεκτά θεάματα από έναν άλλο και να παραμένει φτηνότερος ή έστω φτηνός. Προφανώς και οι τιμές θα αλλάξουν τόσο αν ο ΟΤΕ πάρει κάτι νέο ή αντίστοιχα αν η ΝΟΒΑ πάρει κάτι που τώρα δεν το έχει. Το πρόβλημα με τη ΝΟΒΑ ήταν πως κρατούσε τις τιμές στο θεό ακόμα και όταν έχανε τα δικαιώματα το ένα μετά το άλλο. Αν τώρα όμως επιστρέψει π.χ. το Ch. LEague ή το Αγγλικό πρωτάθλημα στη ΝΟΒΑ τότε σίγουρα και η ΝΟΒΑ θα αλλάξει τις τιμές προς τα επάνω. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Όταν ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση και φανεί ποιος θα δείχνει τι, προφανώς και ο ΟΤΕ θα αναπροσαρμόσει τις τιμές του ανάλογα, δεν υπάρχει περίπτωση πάροχος να δείχνει πιο εκλεκτά θεάματα από έναν άλλο και να παραμένει φτηνότερος ή έστω φτηνός. Προφανώς και οι τιμές θα αλλάξουν τόσο αν ο ΟΤΕ πάρει κάτι νέο ή αντίστοιχα αν η ΝΟΒΑ πάρει κάτι που τώρα δεν το έχει. Το πρόβλημα με τη ΝΟΒΑ ήταν πως κρατούσε τις τιμές στο θεό ακόμα και όταν έχανε τα δικαιώματα το ένα μετά το άλλο. Αν τώρα όμως επιστρέψει π.χ. το Ch. LEague ή το Αγγλικό πρωτάθλημα στη ΝΟΒΑ τότε σίγουρα και η ΝΟΒΑ θα αλλάξει τις τιμές προς τα επάνω. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
Εδώ λέμε ότι οι τιμές της είναι στο θεό κ λες ότι αν πάρει ένα πακέτο θα κάνει αυξήσεις;ο απέναντι που έχει όλα τα πακέτα γιατί δεν κάνει αυξήσεις; Δεν λέω τιμές γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται.