Δεν ξέρω αν θα μπορούμε να φύγουμε χωρίς πέναλτι, αλλά εγώ προτιμώ να το πληρώσω και να φύγω. Εκτός και αν κάνουν μία γενναία μείωση στο λογαριασμόοταν μια εταιρια διαφημημιζει οτι εχει ενα πρωτάθλημα μεχρι καποια χρονιά ζωντανα και αποκλειστικα και κανεις ενα συμβολαιο γιαυτο το πρωταθλημα συγκεκριμενα ,αλλα η ετερια πουλησει τα δικαιωματα και το χασει, υπαρχει καποιος νομος να προστατευει τον συνδρομητή;γιατι αν δεν υπαρχει το θεωρω μεγαλη αδικια να παει ενας ανθρωπος να δεσμευτει για 2 χρονια να πληρωνει για ενα προιον που αγορασε και που δεν θα το παρει ποτε.δεν μιλαω συγκεκριμενα για τη nova αφου δεν εχασε ολο το πρωταθλημα,αλλ του χρονου ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα δεν τους βλεπω καλα.
οταν μια εταιρια διαφημημιζει οτι εχει ενα πρωτάθλημα μεχρι καποια χρονιά ζωντανα και αποκλειστικα και κανεις ενα συμβολαιο γιαυτο το πρωταθλημα συγκεκριμενα ,αλλα η ετερια πουλησει τα δικαιωματα και το χασει, υπαρχει καποιος νομος να προστατευει τον συνδρομητή;γιατι αν δεν υπαρχει το θεωρω μεγαλη αδικια να παει ενας ανθρωπος να δεσμευτει για 2 χρονια να πληρωνει για ενα προιον που αγορασε και που δεν θα το παρει ποτε.δεν μιλαω συγκεκριμενα για τη nova αφου δεν εχασε ολο το πρωταθλημα,αλλ του χρονου ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα δεν τους βλεπω καλα.
δε θαπρεπε να υπαρχει μια προστασια στους συνδρομητες σε αυτο το θεμα;δεν μπορει να καλυπτουνε τις ετεριες στα παντα και να μας δεσμευουνε και τους καταναλωτες να μην τους καλυπτει ο νομος σε τετοια θεματα.διαφημιζεις ενα προιον,ερχομαι το αγοραζω και μετα δε μου το προσφερεις ,πρεπει να μου δινεις την επιλογη να φυγω δωρεαν. αλλο να χασεις καποια δικαιωματα σε εναν διαγωνισμο και αλλο να διαφημηζεις οτι εχεις ενα προιον για καποια χρονια και ξαφνικα να τα παραχωρεις για να βελτιωσεις τα οικονομικα της ετεριας σου.
Αν ξεπουλησει αθλητικο περιεχομενο πιστευω οτι θα ειναι η αρχη του τελους ,μακαρι να μην γινει ,χαμενοι θα ειναι ολοι οι συνδρομητες ,οχι μονο αυτοι της nova
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι πολυ λαθος και εισαι και συντονιστης.Σεβαστό αυτό που λες αλλά αν παρατηρήσεις τις διαφημίσεις τους και τα συμβόλαια ως επί το πλείστον σου αναφέρουν ότι σου προσφέρουν πρόσβαση σε 4 κανάλια cinema π.χ. και 7 αθλητικά, και δεν αναφέρονται στο περιεχόμενο τους έτσι ώστε πάντα να είναι καλυμμένοι.
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι πολυ λαθος και εισαι και συντονιστης.
εκτος της euroleague που οπως λεει και ο sakels παιζει συνεχεια διαφημηση στην tv οτι ανανεωσε ως το 2020,στο site της Nova στο sportpack γραφει '' Η Super League αποκλειστικά έως το 2019 ''.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.