Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ειχα τοσα χρονια NOVA μονο και μονο για τα αθλητικα. Νομιζω οτι τελειωσε το παραμυθι...

οταν μια εταιρια διαφημημιζει οτι εχει ενα πρωτάθλημα μεχρι καποια χρονιά ζωντανα και αποκλειστικα και κανεις ενα συμβολαιο γιαυτο το πρωταθλημα συγκεκριμενα ,αλλα η ετερια πουλησει τα δικαιωματα και το χασει, υπαρχει καποιος νομος να προστατευει τον συνδρομητή;γιατι αν δεν υπαρχει το θεωρω μεγαλη αδικια να παει ενας ανθρωπος να δεσμευτει για 2 χρονια να πληρωνει για ενα προιον που αγορασε και που δεν θα το παρει ποτε.δεν μιλαω συγκεκριμενα για τη nova αφου δεν εχασε ολο το πρωταθλημα,αλλ του χρονου ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα δεν τους βλεπω καλα.

οταν μια εταιρια διαφημημιζει οτι εχει ενα πρωτάθλημα μεχρι καποια χρονιά ζωντανα και αποκλειστικα και κανεις ενα συμβολαιο γιαυτο το πρωταθλημα συγκεκριμενα ,αλλα η ετερια πουλησει τα δικαιωματα και το χασει, υπαρχει καποιος νομος να προστατευει τον συνδρομητή;γιατι αν δεν υπαρχει το θεωρω μεγαλη αδικια να παει ενας ανθρωπος να δεσμευτει για 2 χρονια να πληρωνει για ενα προιον που αγορασε και που δεν θα το παρει ποτε.δεν μιλαω συγκεκριμενα για τη nova αφου δεν εχασε ολο το πρωταθλημα,αλλ του χρονου ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα δεν τους βλεπω καλα.
Δεν ξέρω αν θα μπορούμε να φύγουμε χωρίς πέναλτι, αλλά εγώ προτιμώ να το πληρώσω και να φύγω. Εκτός και αν κάνουν μία γενναία μείωση στο λογαριασμό

Προσωπικά, εάν έχανε τη Super League θα έφευγα χωρίς να πληρώσω το 'penalty'. Γνωρίζω ότι σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου δεν προβλέπεται να φύγεις χωρίς ποινή εάν χάσει ακόμα και όλο το περιεχόμενο αλλά εάν σε πάνε δικαστικά, το δικαστήριο θα τα λάβει όλα υπόψη του και ενδεχομένως να κρίνει ότι μπορούσες να φύγεις χωρίς ποινή (προϋποθέτει φυσικά να σε πάνε δικαστικά κάτι που αμφιβάλλω ότι θα έκαναν). Οι όροι του συμβολαίου μπορεί να λένε ότι θα μείνεις με 55 ευρώ ακόμα και εάν μείνει μόνο με τα ελεύθερα κανάλια της Digea, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται σίγουρα καταχρηστικό. Χωράει πολύ συζήτηση ακόμα και η νομιμότητα του τέλους αποδέσμευσης, σε περίπτωση που είσαι πολλά χρόνια συνδρομητής 3play (δηλαδή τα τέλη ενεργοποίησης έχουν ήδη αποσβεσθεί) και απλά έτυχε και ανανέωσες το συμβόλαιο πριν 6 μήνες.

δε θαπρεπε να υπαρχει μια προστασια στους συνδρομητες σε αυτο το θεμα;δεν μπορει να καλυπτουνε τις εταιριες στα παντα και να μας δεσμευουνε και τους καταναλωτες να μην τους καλυπτει ο νομος σε τετοια θεματα.διαφημιζεις ενα προιον, έρχομαι το αγοραζω και μετα δε μου το προσφερεις ,πρεπει να μου δινεις την επιλογη να φυγω δωρεαν. αλλο να χασεις καποια δικαιωματα σε εναν διαγωνισμο και αλλο να διαφημίζεις οτι εχεις ενα προιον για καποια χρονια και ξαφνικα να τα παραχωρεις για να βελτιωσεις τα οικονομικα της εταιριας σου.

δε θαπρεπε να υπαρχει μια προστασια στους συνδρομητες σε αυτο το θεμα;δεν μπορει να καλυπτουνε τις ετεριες στα παντα και να μας δεσμευουνε και τους καταναλωτες να μην τους καλυπτει ο νομος σε τετοια θεματα.διαφημιζεις ενα προιον,ερχομαι το αγοραζω και μετα δε μου το προσφερεις ,πρεπει να μου δινεις την επιλογη να φυγω δωρεαν. αλλο να χασεις καποια δικαιωματα σε εναν διαγωνισμο και αλλο να διαφημηζεις οτι εχεις ενα προιον για καποια χρονια και ξαφνικα να τα παραχωρεις για να βελτιωσεις τα οικονομικα της ετεριας σου.

Πράγματι σε αυτή την περίπτωση η Nova διαφήμιζε ότι έχει την Super League μέχρι το 2019 και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι θέλει να την "δώσει". Τελικά όπως φαίνεται θα την κρατήσει μόνο για την επόμενη χρονιά. Επομένως μπορείς κάλλιστα κάποιος να επικαλεστεί αυτό που λες "κύριε είδα ότι έχεις τη Super League για 2 χρόνια και δεσμεύθηκα μαζί σου για αυτό το διάστημα ώστε να την παρακολουθώ. Τώρα όμως, πονηρά σκεπτόμενος, αποφάσισες να μην την μεταδίσεις ώστε να μειώσεις τα έξοδά σου και παράλληλα απαιτείς από εμένα να συνεχίσω να παραμένω συνδρομητής για το διάστημα που δεσμεύθηκα". Νομίζω ότι για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και θα μπορούσες να απευθυνθείς εκεί.

και μαλιστα η nova ειχε παει στις διαπραγματευσεις με τη superleague πολυ ανετη και ειχε προτεινει τη διακοπη του συμβολαιου χωρις να πληρωσει ρητρα. δηλαδη χεσμενους τελειως εμας. κανενας σεβασμος στους συνδρομητες της. δε ξερω αν το ενουσε , η αν το εκανε για να κανει παζαρι , αλλα αυτο που μου εδειξε εμενα ειναι οτι το μονο που κοιταει ειναι να δεσμευει συνδρομητες με ρητρες 250ευρω για 2 χρονια οποτε και να αποχωρησεις, και αυτη να κοιταει να ξεφωρτωθει οτι δικαιωματα μπορει χωρις να υπολογιζει καθολου εμας.εχουνε ξεφυγει τελειως.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα πλεον. Οποιος θελει αθλητικα βαζει cosmote tv . Οποιος θελει ταινιες nova

Αν ξεπουλησει αθλητικο περιεχομενο πιστευω οτι θα ειναι η αρχη του τελους ,μακαρι να μην γινει ,χαμενοι θα ειναι ολοι οι συνδρομητες ,οχι μονο αυτοι της nova

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αν ξεπουλησει αθλητικο περιεχομενο πιστευω οτι θα ειναι η αρχη του τελους ,μακαρι να μην γινει ,χαμενοι θα ειναι ολοι οι συνδρομητες ,οχι μονο αυτοι της nova

πολύ σωστά

Τα συμβόλαια κάποτε τελειώνουν η ανανεώνονται η γίνονται καινούργιες συνεργασίες. Δεν μπορεί να έχει ένα συνδρομητικό πακέτο έφορου ζωής κάποιες συμφωνίες με τις ίδιες διοργανώσεις. Για αυτό το λόγο υπάρχει και η ευελιξία στα συμβόλαια των συνδρομητών έτσι ώστε αν δεν καλύπτονται πλέον να μπορούν να διακόψουν την συνδρομή τους.

Όταν μου λέει ότι έχει τα δικαιώματα για την τάδε διοργάνωση μέχρι το 2019 αποφάσισα και εγώ να κάνω συμβόλαιο πρίν λίγους μήνες για δύο χρόνια.Εάν το ξέρα δεν θα το έκανα νιώθω να με έπιασαν κορόιδο.

Σεβαστό αυτό που λες αλλά αν παρατηρήσεις τις διαφημίσεις τους και τα συμβόλαια ως επί το πλείστον σου αναφέρουν ότι σου προσφέρουν πρόσβαση σε 4 κανάλια cinema π.χ. και 7 αθλητικά, και δεν αναφέρονται στο περιεχόμενο τους έτσι ώστε πάντα να είναι καλυμμένοι.

Σεβαστό αυτό που λες αλλά αν παρατηρήσεις τις διαφημίσεις τους και τα συμβόλαια ως επί το πλείστον σου αναφέρουν ότι σου προσφέρουν πρόσβαση σε 4 κανάλια cinema π.χ. και 7 αθλητικά, και δεν αναφέρονται στο περιεχόμενο τους έτσι ώστε πάντα να είναι καλυμμένοι.
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι πολυ λαθος και εισαι και συντονιστης.
εκτος της euroleague που οπως λεει και ο sakels παιζει συνεχεια διαφημηση στην tv οτι ανανεωσε ως το 2020,στο site της Nova στο sportpack γραφει '' Η Super League αποκλειστικά έως το 2019 ''.

Η κατρακύλα τόσο στον τομέα της τβ όσο και στην σταθερή είναι δεδομένη. Αν αλλάξει κάτι άμεσα θα φανεί....

χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι πολυ λαθος και εισαι και συντονιστης.
εκτος της euroleague που οπως λεει και ο sakels παιζει συνεχεια διαφημηση στην tv οτι ανανεωσε ως το 2020,στο site της Nova στο sportpack γραφει '' Η Super League αποκλειστικά έως το 2019 ''.

Στο συμβόλαιο έχεις υπογράψει οτι θα βλέπεις super League??? Εννοείται οτι θα διαφημίζει όλα τα ατού της, αλλά δεν δεσμεύεσαι απο τις διαφημίσεις αλλά απο το συμβόλαιο που υπογράφεις.

Υστερόγραφο:

Ακομα και ο συντονιστής μιας κατηγορίας μπορεί να εχει την προσωπική του γνώμη, κανένα forum δεν το απαγορεύει αυτό.

ναι αλλα κανεις 2ετες συμβολαιο με την προυποθεση οτι σου εχει κλεισμενη την Super League εως το 2019.
αυτος ειναι ο κραχτης και γι`αυτο ο κοσμος αποφασιζει να δεσμευτει με 2ετη συμβαση.
τωρα τι ειναι ακριβως νομιμο και δικαιο,θελει λιγο ψαξιμο.γιατι δεν μπορει να βγαινει και να σου διαφημιζει οτι εχει κλειδωσει Super League και Euroleaue την επομενη διετια και ξαφνικα να ειναι ολα στο αερα..
ειναι καπως η υποθεση..

Καλα ,περιμενω να δω τι συνδρομητες θα εχει σε δυο χρονια αν φυσικα ισχυσουν ολα αυτα που ακουγονται