Καλά μερικούς εδώ μέσα που απάντησαν σε αυτό το έγραψα παίζει να είναι υπάλληλοι της νοβα,γιατί αλλιώς δεν δικαιολογουνται σε καμία περίπτωση οι απαντήσεις τους!!!Για να απαντήσω σε αυτούς ξεχωριστά,έχω να σας αναφέρω.Πρώτον ουδέποτε πήρα συμβόλαιο από την νοβα γιατί αρχικά είχα πάρει προπληρωμενο πακέτο από ομάδα και όταν έληξε το πακέτο μου έκαναν προσφορά τηλεφωνικά ,άρα αυτό ότι πρέπει πριν τις 15 του προηγούμενου μήνα να τους ενημερώσω δέν το γνώριζα και ούτε είμαι υποχρεωμένος να το γνωρίζω.Δεύτερον εναλλακτικοι τρόποι επικοινωνίας δεν υπάρχουν εκτός από το 5ψηφιο χρεωσιμο,το οποίο αν μερικοί θεωρείτε φυσιολογικό να σε υποχρεώνουν σε τέτοιες χρεώσεις για να ζητήσεις ότι δεν επιθυμείς πια τις υπηρεσίες τους τότε πάω πάσο.Τρίτον ενώ όπως σας είπα προηγουμένως πήγα τον Μάιο στο κατάστημα τους και πήρα το χρεωσιμο τηλέφωνο στις 2/6 να μου το κόψουν,εξακολουθούν να μου διατηρούν την υπηρεσία ενεργή.Τεταρτον με καλούν συνεχώς ακαταλληλες ώρες μεσημέρι καί βράδυ μετά τις 23,00!!!! το 13831 και όταν το σηκώνω πιστευοντας ότι με πήραν για να το κόψουμε,η γραμμή αυτόματα κλείνει!!!Έχω πάνω από 6 κλήσεις στο κινητό μου και στο σταθερό μου!!! Αύριο θα πάρω τον αποκωδικοποιητη και θα τον σπάσω στην πόρτα τους καταστήματος στην Πάτρα(έτσι και αλλιώς το είχα πληρώσει το άχρηστο μηχάνημα που κολλάει συνέχεια)και θα τους πω με ευγενικό τρόπο να μην με ξαναενοχλησει η εταιρεία τους αφού πρώτα καταγγειλω τα γεγονότα στην ΕΕΕΤ μαζί με τις κλήσεις τους μετά τις 23,00.Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερωσατε για να διαβάσετε το κείμενο μου