Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλά σήμερα το ματς Απόλλων-Παο παίζει να το μετέδιδαν μέσω κάμερας κινητού. Κάποιο galaxy core ίσως. Έλεος. ...

HD μονο στο logo πανω δεξια

Καλημέρα,
σήμερα είδα τον λογαριασμό Απριλίου με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ (9.99) και όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι ήταν το κανάλι ενηλίκων. Από ότι φαίνεται είχε ενεργοποιηθεί μαζί με το Nova Go (και το έδιναν free για 3 μήνες) αλλά δεν θυμάμαι να το είχα επιλέξει (για την ακρίβεια, θυμάμαι να πρόσεχα να ΜΗΝ το επιλέξω). Γνωρίζει κάποιος (ή είχε παρόμοια εμπειρία) με ενεργοποίηση του Nova Go να ενεργοποιήθηκε μαζί (εν αγνοία του) το κανάλι ενηλίκων;
Ευχαριστώ.

Καλημέρα,
σήμερα είδα τον λογαριασμό Απριλίου με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ (9.99) και όταν τους κάλεσα μου είπαν ότι ήταν το κανάλι ενηλίκων. Από ότι φαίνεται είχε ενεργοποιηθεί μαζί με το Nova Go (και το έδιναν free για 3 μήνες) αλλά δεν θυμάμαι να το είχα επιλέξει (για την ακρίβεια, θυμάμαι να πρόσεχα να ΜΗΝ το επιλέξω). Γνωρίζει κάποιος (ή είχε παρόμοια εμπειρία) με ενεργοποίηση του Nova Go να ενεργοποιήθηκε μαζί (εν αγνοία του) το κανάλι ενηλίκων;
Ευχαριστώ.
Σε συνέχεια της προηγούμενής μου ερώτησης: τελικά, όταν είχα επιλέξει το Nova Cinema, είχε μέσα και για 3 μήνες τα κανάλια ενηλίκων τα οποία μετά χρέωναν (αλλά δεν με είχαν ενημερώσει για αυτό)!
Με ενημέρωσαν ότι θα μου πιστώσουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό. Άρα: κατά τη διάρκεια της συμφωνίας θα πρέπει να ρωτάμε για οποιαδήποτε άλλη παροχή δίνεται (και η οποία μετά να χρεώνεται)!

δεν μπορουσε η nova να μεταδωσει τους προημιτελικους της volley league? γιατι μεταδιδει μονο ημιτελικους και τελικους ετσι θα μπορουσε να γεμισει το φτωχο προγραμμα τις καθημερινες

Στις σειρές που έχει στο Nova on demand, δεν θα έπρεπε κανονικά να είναι ανεβασμένα όλα τα επεισόδια;

Καθαρά κανοντας υποθεσεις, ίσως οφείλεται σε αγορά δικαιωμάτων (οπως εχει συμβει και απο το Netflix απο το οποιο λειπει περιεχομενο).

Παράπονο για τις λίστες των καναλιών, υπάρχουν αξιόλογα κανάλια που είναι εκτός λίστας και κανάλια που εκπέμπουν αλλά δεν τα σαρώνει σωστά ο δέκτης
πχ το world fashion γιατί είναι στη λίστα αφού δεν λαμβάνεται και το i24 news γιατί να είναι στη λίστα με λάθους παραμέτρους;

Καλά σε κάποια πράγματα ειναι απαράδεκτοι. Εχει περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα και αρκετές αναβαθμίσεις και ακόμη όχι μόνο αυτό που λες με τις λίστες αλλά δεν έχουν φτιάξει το πιο απλό, Page UP - Page down.

εχω το nova 4-5 μηνες... απο την πρωτη μερα αρχισε να κολαει ο αποκοδηκοποιητης σε σημειο να τον σπασεις.. εκανα αναβαθμισεις και τπτ.. μετα απο κανενα μηνα καπως εφτιαξε (δλδ κολαει λιγοτερο) αλλα παλι κολαει συνεχεια.. σε σπιτι φιλου μου, τα ιδια.. και πριν 2-3 βδομαδες τα έπαιξε και το τηλεκοντρολ... τουλαχιστον πηρα αυτο τηλεκοντρολ για nova και ειναι και καλυτερο απο το πρωτο, αν και ειναι γνήσιο κ αυτο..
γενικα ο αποκοδηκοποιητης τις nova ειναι οτι χειροτερο εχω πιασει.. και αντε βγαλε ακρη τωρα..

Last edited:
Έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις ? Αν ναι και συνεχίζει να τον πας για έλεγχο και αλλαγή γιατί είσαι μέσα στην εγγύηση.

εχουν γινει ολες οι αναβαθμησεις και παλι κολαει.. και του φιλου μου κολαει απ την αρχη και αυτηνου οποτε και καινουριο να μου δωσουν παλι τα ιδια θα κανει.. μπορει να τον παω δεν ξερω, αλλα αυτοι ολοι θα ειναι ετσι..

Συνδρομητής nova 3play από τον Δεκέμβρη και τέλος Μαϊου μετακομίζω σε μέρος που δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο nova για να συνεχίσω την συνδρομή μου όπως και επιθυμώ.
Για τον λόγο αυτό η nova "με αναγκάζει" να κάνω διακοπή και να πληρώσω γύρω στα 160 πέναλντι!
Βρε άντε απ'εδώ....!

Δεν είναι ευθύνη σου, υπάρχει αδυναμία παροχής υπηρεσίας με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα γίνει αποχρέωση.

Εννοείται ότι θα κάνω καταγγελία και θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα μέσα και πλέον όχι μόνο για αποχρέωση!
Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι δεσμεύονται να παρέχουν τις υπηρεσίες στην συγκεκριμένη διεύθυνση και μόνο βάσει συμβολαίου και από την στιγμή που εγώ μετακομίζω σε μέρος που δεν έχουν δίκτυο είναι δική μου ευθύνη!!!
Δηλαδή πριν μετακομίσουμε θα πρέπει να ερευνάμε αν ο πάροχος των τηλεπικοινωνιών μας έχει δίκτυο στην περιοχή και βάσει αυτού να επιλέγουμε το μέρος;
Είναι αστείοι οι τύποι...!