UHD ειναι για αυτο ειναι χαλια !!!:drool:
σοβαρά τώρα; έβαλε η νοβα uhd κάμερες;
UHD ειναι για αυτο ειναι χαλια !!!:drool:
Δηλαδή; Τι εννοείς χάλια;
σαν να εβλεπα φιλε απο το internet live streaming,
Είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από αλλού; πχ τηλεόραση κλπ;
Εγώ είδα ένα αξιοπρεπές HD χωρίς το παραμικρό ψεγάδι, παρόλο που έβρεχε.
Θεωρώ ότι για εικόνα live streaming και ενοχλητική θέαση ώστε να μην μπορείς να δεις, ξεπερνάει και την υπερβολή.
Ας αναφέρουν και άλλοι χρήστες τι να πω...
Ρε παιδια δεν έχω τηλέφωνο και ίντερνετ απ το πρωί πήγα στο κατάστημα στα Χανιά στειλανε αίτημα, δεν με έχει πάρει κανείς να με ενημερώσει. Δεν έχω και τηλέφωνο να παρω, τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά να μην έχουμε κάποιο σταθερό τηλέφωνο να επικοινωνήσουμε απ το κινητό; Δλδ αν δεν έχεις τηλέφωνο τι πρέπει να κάνεις να τρέχεις στα καταστήματα; Η να χτυπας στους γείτονες να ζητάς να πάρεις τηλ; Απαράδεκτα πράγματα, δεν έχετε αφήσει κάποιο σταθερό νούμερο να παίρνουμε από κινητό ντροπή...
Αφού είναι χαλασμένο το σταθερό πώς θα πάρω κινητό δεν το διακινδυνευω γιατί νομίζω δεν είναι δωρεάν ούτε σου τραβάει απ τα δωρεάν λεπτά σου τα νούμερα από 800 και 801Καλησπέρα. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 8001001112 (τεχνική υποστήριξη). Δεν χρεώνεσαι από σταθερό (θυμάμαι ότι είχα καλέσει και από κινητό και δεν χρεώθηκα αλλά δεν είμαι σίγουρος).
Καλά κρασα, τους έστειλα και μου απάντησαν μετά από 7 ώρες... είναι απαράδεκτο να μην έχουν ένα σταθερό τηλέφωνο πλέον...Αν έχεις κινητό smart και internet μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία call me back είτε από το facebook στο αντίστοιχο page της Nova είτε από το επίσημο site της που έχει και επιλογή Chat και εκεί μπορείς να τους δώσεις το κινητό σου να σε καλέσουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.