Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Εκει ηταν και μεταφερθηκε. Το νημα του support ειναι αποκλειστικά για τεχνικη υποστηριξη. Να ειστε σιγουροι πως τα σχολια που κανουμε ολοι σχετικά με τις υπηρεσιες περνάνε, σε οποιο νημα και αν γραφονται.

Πότε υπολογίζετε να μπεί σε λειτουργία το multiview με home network;
Υπάρχουν πολλοί συνδρομητές που είτε λόγω αποστάσεων μέσα στο σπίτι, είτε λόγω άλλων τεχνικών δυσκολιών δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το multiview. Πάντως το έχω δει στο εξωτερικό και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση του, χωρίς καλώδια μεταξύ αποκωδικοποιητών, έχεις και την δυνατότητα για περισσότερα απο δύο σημεία θέασης.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα. Έχω και εγώ τρία παράπονα για τη Nova (ορισμένα έχουν αναφερθεί και από άλλα μέλη του AV Club):
Δεν υπάρχει δυνατότητα θέασης των καναλιών Novacinema3 & Novacinema4 από το Nova Go.
Το περιεχόμενο του Nova Christmas μόνο χριστουγεννιάτικο δεν μπορείς να το πεις. Χάθηκε καμία κλασσική ταινία Χριστουγέννων;
Γιατί χθες δεν μετέδωσε τον αγώνα μπάσκετ από την Κων/πολη παρόλο που έχει αγοράσει τα δικαιώματα του Fiba Champions League;

Εύχομαι σε όλα τα μέλη καλά Χριστούγεννα.

Αν εννοείς το ματσ ματς της ΑΕΚ τον είχε η ερτ

Πο πο φίλε με έστειλες τώρα! Βασικά ήμουν εκτός Αθηνών και προσπάθησα να το δω στο Nova Go. Μπήκα και σε ένα site της ομάδας αλλά δεν έγραφε σε ποιο κανάλι μεταδίδεται ο αγώνας (έδινε μόνο περιγραφή του αγώνα μέσω ίντερνετ). Επειδή δεν είχα κοντά μου τηλεόραση δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ψάξω τα ελεύθερα κανάλια δεν το σκέφτηκα καν! Άκυρο λοιπόν το (3) και συγγνώμη.

Κύριοι της Nova είστε επιεικώς απαράδεκτοι. Σήμερα δεν μεταδώσατε το ντέρμπι της VolleyLeague: Παναθηναικός - Φοίνικας Σύρου και το παιχνίδι μπάσκετ της Ευρωλίγκας: Ζαλγκίρις - Ούνικς Καζάν ενώ την ίδια ώρα έπαιζαν στα κανάλια σας τένις και κανόε καγιάκ. Αν εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε το προϊόν σας, μην έχετε την απαίτηση να σας σέβονται οι συνδρομητές σας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Έκανα έτσι ένα Ζάπινγκ και μέτρησα 5 τσοντοκαναλα και μόνο 8 κανάλια ντοκιμαντέρ και ακόμα χειρότερα 4 σινεμά. Οτι να ναι. Νοβα Ξυπνα

καλησπέρα σας
στις 22-11-16 έληξε το δωρεάν MultiView και χρεώθηκα 9.98
για την περίοδο χρήσης απο 22-11 εως 21-12
στις 30-11-16 έκανα ανανέωση συμβολαίου με δωρεάν MultiView
δεν θα πρέπι να μου αφαιρεθεί ενα μέρος απο το ποσό των 9.98 ?
ευχαριστώ

καλησπέρα σας
στις 22-11-16 έληξε το δωρεάν MultiView και χρεώθηκα 9.98
για την περίοδο χρήσης απο 22-11 εως 21-12
στις 30-11-16 έκανα ανανέωση συμβολαίου με δωρεάν MultiView
δεν θα πρέπι να μου αφαιρεθεί ενα μέρος απο το ποσό των 9.98 ?
ευχαριστώ

Η λογική λέει ότι πρέπει να πληρώσεις αναλογικά για την περίοδο 24/11 με 30/11. Απευθύνσου στο Nova support στο φόρουμ.

Χριστός ετέχθη, χρόνια πολλά,

Έχει τόσες μέρες και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλους η νέα αναβάθμιση του firmware ver 92 για τον HD 831. Για να δούμε πότε θα την στείλουν.

70 τέλη μεταφοράς της γραμμής λόγω μετακόμισης? Και 12μηνη δέσμευση?

Δεν μας τα λέτε καλά στα καταστήματα........

Last edited by a moderator:
Τι χάλια εικόνα είναι αυτήν στον αγώνα παο - αεκ; ότι να ναι
Πέντε λεπτά αγώνα και κουραστικα να βλέπω

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ειλικρινα φιλε ,τυφλωθηκα ,αν και οπαδος του παο αλλαξα καναλι