Η θέαση του Mezzo είναι προβληματική σίγουρα, κοβεται τυχαία (και όπως ανέφερα σήμερα μου είπαν ότι είναι known bug) και δημιουργεί γενικά προβλημα στην καρτα (μπλοκάρουν και τα άλλα κανάλια μέχρι να ξανασυγχρονιστούν τα κλειδιά), δεν ειμαι απολυτα σίγουρος ότι γίνεται μόνο λόγω του mezzo, αλλα ας δεχτούμε ότι είναι έτσι όπως μου είπαν. Η άλλη κύρια αιτία της δυσαρεσκειας μου είναι ότι:
Μετά από 1 μήνα ταλαιπωρίας, 2 αποκωδικοποιητές και 3 κάρτες, αρκετές ώρες στο τηλέφωνο και εξορμήσεις σε τεχνικά καταστήματα (πολύς χαμένος χρόνος) βρέθηκε επιτέλους ο πρώτος άνθρωπος από το τεχνικό της εταιρίας να ενημερώσει ότι υπάρχει γνωστό πρόβλημα
ΣΗΜΕΡΑ, και μετά από ένα σωρό σημειώσεις στην καρτέλα και "ναι θα σας πάρουμε", και "ναι, αποκλείεται", factory resets χωρις νοημα κ.ο.κ. στην παροδο ολων αυτων των ημερων.
Αν με είχαν ενημερώσει εξ' αρχής ότι "ξέρετε, η υπηρεσια έχει αυτό το θέμα, το δουλεύουμε" π.χ. θα το έβρισκα πολύ πιο τίμιο από το θάβουμε κατω απ το χαλί γιατί έλα μωρε, ποιος βλεπει mezzo...
Όπως ανέφερα και πριν, το συγκεκριμένο κανάλι υπήρξε απο τα σημαντικότερα κίνητρα για να ερθουμε στην εταιρεια, και μάλιστα, από τις ημέρες του promotion ζητήσαμε επιμόνως κι έγινε συνεννόηση με τους προισταμενους της φορθνετ ότι αν για δικούς τους λόγους αδυνατούν να παρεχουν αυτο που υποσχονται, τα σπαμε όλα και το δεχτηκαν (επειδη την εχουμε ξαναπατησει, οπως ολοι). Με αυτά τα δεδομένα, αξίωσα πολύ ευγενικά (δεν ξερω πόσο δόκιμο είναι να συζητείται εδώ κάτι τέτοιο βέβαια) να μπω σε μια υπάρχουσα προσφορά (ΟΧΙ ειδική για μένα), όπως έχει και πολύς ακόμη κόσμος ώστε να αυξήσω το utility της υπηρεσιας για μενα, κι εφαγα πόρτα ασυζητητί. Αν πιστεύετε ότι έχω φάουλ κάπου θα ήθελα πολύ να το ξέρω. Να σημειώσω ότι οι υπάλληλοι που μίλησα (και ηταν αρκετοι) γενικα ήταν εξυπηρετικοί κι ευγενικοί, τα παράπονά μου είναι απο τις ανωτέρω πολιτικές της εταιρειας.