Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

@netagra
Συγγνώμη που θα το πω, αλλά αυτό που έγραψες είναι μια τυποποιημένη απάντηση κάθε εταιρίας που χάνει τους συνδρομητές/πελάτες του, όταν δεν έχει τα επιχειρήματα να τους πείσει να μείνουν.

:afro:

Με εκπλησει ο χαρακτηρισμός "εξαιρετικό" οταν παλαιοτερα σοβαρα καναλια εχουν μετατραπει σε δημοπρατηρια, ενεχυροδανειστηρια, θλιβερα ριαλιτι και πεπαλαιωμενες σειρες, ολα με διπλες επαναλήψεις ακομη και εντος μιας ημερας. Αν χαρακτηρισει κάποιος αυτο το περιεχόμενο εξαιρετικό, μαλλον έχει χαμηλές απαιτήσεις.
Εν πάσει περιπτωση, το σχολιο δεν αφορά ποιο είναι καλύτερο πακέτο (ο ΟΤΕ ειμαι σιγουρος δεν θα διαφερει και τοσο πολυ) αλλα τη διαθεση της κάθε πλατφόρμας για να εξελιχθεί. Για τη νοβα, δυστυχως, το μόνο που ενδιαφερει ειναι το κλειδωμα δεκτων και υπηρεσιων και όχι η βελτίωση αυτών. Εαν η μετάβαση πολλων συνδρομητών προς τον ΟΤΕ θα ειναι το κινητρο που θα τους κανει να ενδιαφερθουν περισσοτερο για τις παρεχομενες υπηρεσιες, ας γινει ετσι.

+1 με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με αυτά που λες. :SFGSFGSF:

Last edited:
εδώ βλέπουμε ελεύθερα κανάλια να έχουν υποβαθμίσει την ποιότητα τους λόγω οικονομικών, αναμενόμενο λοιπόν και τα συνδρομητικά να έχουν και αυτά μια πτώση. οι συνδρομητικές πλατφόρμες στην Ελλάδα δεν ευθύνονται για την υποβάθμιση προγράμματος καναλιών που αναμεταδίδουν παρά μόνο στα cinema κανάλια τους, όπως λες και του ΟΤΕ έχει υποστεί υποβάθμιση,άρα αποδοτικό πιστεύω είναι αν οι παραπονεμένοι συνδρομητές επικοινωνούσαν με την εταιρία αφού μετακίνηση τους από NOVA την θεωρώ δύσκολη να αποφασιστεί

Πες μου πόση ώρα σου πήρε να το σκεφτείς αυτό.Τι σχέση έχουν τα ελεύθερα με τα συνδρομητικά κανάλια, πέραν του ότι και τα δύο χρειάζεται τηλεόραση για να τα παρακολουθήσεις;
Ως συνδρομητής, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!Και υπό αυτό το πρίσμα η εταιρία είναι υποχρεωμένη να σε ακούσει, αλλιώς αργά ή γρήγορα θα σε χάσει από πελάτη.

Πραγματικά, θέλω να μου εξηγήσεις τη λογική πως αφού τα ελεύθερα κανάλια έχουν υποβαθμίσει το πρόγραμμα, αναγκαίο κακό είναι και τα συνδρομητικά να το πράξουν ανάλογα.

Εκτός αν έχουμε new entry στο forum.........

Βάλτε nova life και την ταινία "ο καλύτερος μου φίλος" να δείτε πως εκπέμπει. Η εικόνα κάνει βόλτες από πάνω μέχρι κάτω. Και όλα αυτά σε συνδρομητικό κανάλι.

Απαραδεκτοι.Εβαλα να δω στο nc4 ενα εργο και το δειχνει με μια γραμμη στη μεση τιποτα δεν μπορω να δω.Και στα υπολοιπα nc το ιδιο.Μπραβο νοβα.

Διατηρώ δυο ενεργές συνδρομές ΝΟVA sports pack και είμαι εντελώς απογοητευμένος από το θέαμα και τις υπηρεσίες που μου προσφέρει η νοβα. Σε σύγκριση με ΟΤΕ τιβι που επίσης είμαι συνδρομητής καμιά σχέση.

Θέλω να στείλω μια επιστολή διαμαρτυρίας στη ΝΟΒΑ, αλλα δυστυχώς δε βρισκω (!!!) διαθέσιμο email επικοινωνίας. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

δοκίμασε εδώ : [email protected]
εγώ είχα επικοινωνήσει πριν καιρό μαζί τους για τυχόν πρόσθεση καναλιών και ... μου απάντησαν! αλλά αοριστολογίες τύπου "το έχουμε υπ'οψη μας", "το μελετούμε" κλπ κλπ. Πάντως θα σου απαντήσουν , τώρα τι θα σου πουν;

μαρεσει που στη νοβα ξεκινησαν να χανουν και τα κινηματογραφικα στουντιο και μου βαζουν το novacinema2hd. αρε υπνοςςςςςς

Last edited by a moderator:
Τις φήμες τις διάβασα και εγώ. Απλά περιμένω κάτι πιο χειροπιαστό... :smile:
Είναι μεγάλο, μικρό, μεσαίο; Θα μάθουμε υποθέτω όταν έρθει η ώρα (και τελικά επαληθευτεί...)

Το θεμα ειναι αν χασει καποιο μεγαλο να παρει αλλα και ας ειναι και μικροτερα.Τα αθλητικα τα πηρε ολα ο οτε μην γινει το ιδιο και με τις ταινιες.

Πλεον ειμαι πολυ απαισιοδοξος. Τετοιος υπνος πρωτη φορα. Μολις ειδα οτι τωρα θυμιθηκαν και ψαχνουν μαρκετιγκ νταιρεκτορ για 3play. 1 χρονο μετα. Αι καλα κρασα

Ας μην προτρεχουμε και θα δουμε τι θα γινει.Πιστευω θα παρει αλλα στουντιο.Οσες επαναληψεις και να βαλουν παντα θα υπαρχει κατι να δεις.Εχω δει οτι το βραδυ βαζουν ταινιες που δεν βαζουν ποτε τη μερα.Με τον pvr τις γραφεις και τις βλεπεις οταν δεν εχει κατι αλλο οποτε δεν νομιζω να μεινει καποιος χωρις να εχει να δει καποια ταινια που δεν εχει δει.Και ελπιζω οτι το nc2hd δεν θα ειναι το μονο hd που θα μπει στους επομενους μηνες.Το hd ειναι που μετραει και αυτο το ευχαριστιεσε στο nchd και στα 3 hd ντοκιμαντερ.

Ότι πάει σε διαγωνισμό, το παίρνει ο ΟΤΕ.

Αν πάρει και το CH.L, θα είναι η αρχή του τέλους.