Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Παντως κατι πρεπει να κανουν με τις ταινιες.Καθε 2 μερες το ιδιο προγραμμα.20 φορες σε 30 μερες πολλες ιδιες ταινιες.Οι πρεμιερες ειναι οι 2 στις 20 καλες οι αλλες 5αρια στο imdb.Το nchd περα απο τις πρεμιερες επαναλαμβανει συνεχεια ιδιες ταινιες οπως και το nc2.Τα nc3,4 δεν θεωρουνται καναλια ταινιων μιας και δειχνουν 2-3 ταινιες τη μερα.Αν αυτο θεωρειτε ποιοτητα τι να πω.

Και στον οτε δεν ξερεις τι να πρωτοδεις απο τις ταινιες που βαζει.

Για την βαθμολογία στο imdb δεν φταίει η Nova.

Τα παραπονά σου θα έπρεπε να απευθύνονται στα studios του Hollywood.

Βρε δεν κατηγορω τη νοβα για αυτο.Απλα μπορει να βαλει καλυτερες ταινιες.Στον οτε σημερα το βραδυ ειχε το mystic river και magnolia.Ταινιαρες με ολη τη σημασια της λεξης.Στη νοβα ειδα ενα εργο με τον τσακ νορρις και μετα δεν ειχε κατι αλλο να δω.Ελπιζω να ανανεωσει την ταινιοθηκη της συντομα γιατι ποσες φορες πια να παιξει ταινιες οπως το νεο batman?Καμια 20 σε 30 μερες την εχω πετυχει σιγουρα.Και πολλες αλλες

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Στις πρεμιέρες δεν μπορεί να αλλάξει κάτι γιατί οι πρεμιέρες είναι συγκεκριμένες.
Όποιες βγάζουν τα studios που έχει συμβόλαιο μαζί τους, τις παίζει.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ναι θα μπορούσε να γίνει βελτίωση.
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει το μεγαλύτερο πακέτο.

Σε αυτό οφείλεται εν πολλοίς αυτό που λες.

Και δεν δικαιολογείται η Nova με επιχειρήματα "και τα Sky έχουν αρκετές επαναλήψεις" γιατί τα Sky(τουλάχιστον αγγλικό-ιταλικό, για γερμανικό δεν ξέρω) έχουν πάνω από 10 HD cinema κανάλια(το καθένα) που προφανώς είναι 24ωρα.

Όχι 2 HD(πλέον) και άλλα 2 που παίζουν την μισή μέρα, δηλαδή στην ουσία 3 κανάλια.

Άλλο 3 κανάλια άλλο 11(που έχει το BSkyB).

Το sky ειναι μια κατηγορια μονο του δεν συγκρινετε σε τιποτα με τη νοβα.Ειδα πριν στο περιοδικο στις τελευταιες σελιδες οτι βαζει αρκετες κορυφαιες ταινιες αλλα τις παιζει η τα ξημερωματα μονο η μια φορα το μηνα.Με τον pvr αν εχει προγραμματισμο εγγραφων για 7 μερες(στον 831 εχω epg μονο μια μερα) τοτε δεν θα ξεμεινουμε απο ταινιες.Ο οτε αν οντως παρει την paramount ειναι το στουντιο με τα καλυτερα blockbusters.Αντε να δουμε αν παρει τιποτα και η νοβα.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν νομίζω πως είναι το καλύτερο studio προσωπικά αλλά μέσα στα 5 κορυφαία σίγουρα.

Δεν πιστεύω πως θα πάρει κάποιο άλλο studio η Nova.
Αυτό που θα μπορούσα να κάνει είναι να πάρει τα μεγαλύτερα πακέτα, αλλά απίθανο το βλέπω.

Συμφωνώ για το sky όντας συνδρομητής.
Βέβαια δεν έχω cinema pack στην Nova αλλά συγκρίνοντας το πρόγραμμα βγαίνουν συμπεράσματα.

Mgm hd και tcm hd μηπως να το κινηγουσε; Η νοβα ασε καλυτερα να τα βαλει ο οτε

Αν αρχισει να χανει και τα στουντιο τοτε δεν θα εχει τιποτα.Εβαλα nc για τις ταινιες και εχω βαρεθει τις ιδιες ολο επαναληψεις.Οι πρεμιερες οι περισσσοτερες δεν βλεπονται.

To mgm/tlc απο οτι ειδα στο προγραμμα τους βαζουν εξαιρετικες ταινιες και καλο θα ηταν να προστεθουν.Ειτε οτε ειτε νοβα.Αν χαλασει και αλλο η νοβα παμε οτε επιλογες εχουμε.

king2009 νομίζω ότι σου αρέσουν απλά οι παλιές ταινίες. Αλλά δεν νομίζω με αυτό συμφωνεί η πλειοψηφία των πελατών.
Και μην βάζετε ιδέες, γιατί αυτές οι ταινίες είναι πολύ φθηνές, αφού μπορεί και τις βάζει ακόμα και το χρεοκοπημένο μέγκα (είχε χτες τους ghostbusters). ;)

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι προτιμαω τις καλες ταινιες και οχι τις εφετζιδικες ταινιες η καποιες χαζοκωμωδιες που θεωρουνται και blockbusters.Πριν το 2000 υπαρχουν εξαιρετικες ταινιες.Εφοσον ειναι και φθηνες ειναι καλο να τις βαζουν που και που παρα να βλεπω πχ το batman 10 φορες το μηνα.Και οι καινουργιες μου αρεσουν απλα στην πλειοψηφια τους δεν βλεπονται.Προχθες απολαυσα το 2001 a space odyssey στο novalife οπως και το the shining.Θα προτιμουσες μια απο αυτες η καποια καινουργια που δεν βλεπετε?Εχω πετυχει αρκετες κλασικες παλιες που δεν εχω δει ποτε και τις ευχαριστιεμε πιο πολυ απο τις ταινιες με μοναδικο σκοπο τα εφε.Δεν ειναι εφε η εβδομη τεχνη.

Με τον pvr πιστευω να καλυφθω πληρως.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

king2009 νομίζω ότι σου αρέσουν απλά οι παλιές ταινίες. Αλλά δεν νομίζω με αυτό συμφωνεί η πλειοψηφία των πελατών.
Και μην βάζετε ιδέες, γιατί αυτές οι ταινίες είναι πολύ φθηνές, αφού μπορεί και τις βάζει ακόμα και το χρεοκοπημένο μέγκα (είχε χτες τους ghostbusters). ;)

Μπα, δεν το πιστεύω.Τον καταλαβαίνω γιατί έτσι είμαι κι εγώ.Κάθε πέρσι και καλύτερα στις εμπορικές ταινίες, για αυτό και εμπρός πίσω!

Υπάρχει πιθανότητα για MGM και TCM HD που αναφέρει ο φίλος παραπάνω ? Θα προσέθετα και το cinema για αυτά τα κανάλια.

To MGM (για TCM δε θυμάμαι), το είχε η Νόβα πριν χρόνια σε sd μορφή, το οποίο το αφαίρεσε.Δε νομίζω να το προσθέσει τώρα.

Και τα δυο τα ειχε αλλα οταν τα εδιωξε ηταν σε καλυτερη μοιρα τα νοβα σινεμα. Τωρα ειναι σπαραιτητα.

Νομιζω ότι η Νova τα εχει παρατησει.Αυτή η ακινησια σε επιπεδο περιεχομενου σημαινει αφενος ελλειψη ρευστότητας αφετέρου ότι πιθανως παει για συνενωση με καποια άλλη εταιρεια η οτιδήποτε άλλο μπορει κανεις να φανταστεί.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι προτιμαω τις καλες ταινιες και οχι τις εφετζιδικες ταινιες η καποιες χαζοκωμωδιες που θεωρουνται και blockbusters.Πριν το 2000 υπαρχουν εξαιρετικες ταινιες.Εφοσον ειναι και φθηνες ειναι καλο να τις βαζουν που και που παρα να βλεπω πχ το batman 10 φορες το μηνα.Και οι καινουργιες μου αρεσουν απλα στην πλειοψηφια τους δεν βλεπονται.Προχθες απολαυσα το 2001 a space odyssey στο novalife οπως και το the shining.Θα προτιμουσες μια απο αυτες η καποια καινουργια που δεν βλεπετε?Εχω πετυχει αρκετες κλασικες παλιες που δεν εχω δει ποτε και τις ευχαριστιεμε πιο πολυ απο τις ταινιες με μοναδικο σκοπο τα εφε.Δεν ειναι εφε η εβδομη τεχνη.

Με τον pvr πιστευω να καλυφθω πληρως.

+1000 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Αν αρχισει να χανει και τα στουντιο τοτε δεν θα εχει τιποτα.Εβαλα nc για τις ταινιες και εχω βαρεθει τις ιδιες ολο επαναληψεις.Οι πρεμιερες οι περισσσοτερες δεν βλεπονται.

To mgm/tlc απο οτι ειδα στο προγραμμα τους βαζουν εξαιρετικες ταινιες και καλο θα ηταν να προστεθουν.Ειτε οτε ειτε νοβα.Αν χαλασει και αλλο η νοβα παμε οτε επιλογες εχουμε.
και σε αυτό συμφωνώ μαζί σου. Μακάρι να αναβαθμιστεί η ποιότητα των ταινιών, Έπηξα στην επανάληψη. :slapface:

Γεια σας παιδιά! Πριν 10 μέρες έκανα αίτηση για 3play με nova startpack. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια ντικιμαντέρ. Μπαίνω, λοιπό, , στο σαιτ της Nova, βλέπω όλα αυτά τα κανάλια που εμφανίζει όταν επιλέγεις startpack και λέω εδώ είμαστε, οκ. Τώρα που το πρόσεξα στις υπηρεσίες, βλέπω ότι το HD είναι +5 . Συγγνώμη αλλά πώς βάζεις στη λίστα τα logo αυτών των καναλιών χωρίς να μού τα δίνεις τελικά; Αφού διαλέγω startpack στο σαιτ και μου εμφανίζεις όλα αυτά τα κανάλια wild hd, ngc hd, showcase hd. Εντωμεταξύ, αν δεν έχω την υπηρεσία HD δεν τα βλέπω καθόλου αυτά ή τα βλέπω αλλά χωρίς HD; Ευχαριστώ.

Βλέπεις μόνο τα SD, τα οποία έχουν το ίδιο πρόγραμμα με τα HD (εκτός από το national geographic HD που έχει διαφορετικό πρόγραμμα από το απλό).

Φίλε algedan ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πάντως, πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα της forthnet και η υπάλληλος μου είπε ότι χωρίς HD συνεχίζω να βλέπω τα κανάλια hd αλλά σε sd. Tι να πω, δυστυχώς εμπιστεύομαι πιο πολύ εσένα.

Last edited by a moderator:
Δεν βλέπεις τα HD κανάλια χωρίς να τα πληρώνεις στην Nova(εκτός από το ΔΤ HD),τουλάχιστον προς το παρόν(ελπίζω να αλλάξει).

Τα υπόλοιπα 3 HD για το start pack είναι Nat Geo Wild HD, που έχει ίδιο πρόγραμμα με το SD, και Discovery Showcase HD,Νat Geo HD που έχουν διαφορετικό πρόγραμμα από τα αντίστοιχα SD.