Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Τα περισσότερα κανάλια έχουν το ίδιο πρόγραμμα είτε SD είτε HD, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι στο Start pack δεν αξίζει να έχεις το HD, δεν ξέρω αν η ΔΤ HD θα έχει σε κάνα αγώνα διαφορετικό πρόγραμμα από την απλή ΔΤ.
Προσωπικά μου αρέσει το National geographic HD γιατί δείχνει κανένα αστρονομικό ντοκιμαντέρ, που τα λατρεύω, ενώ το απλό έχει άλλο πρόγραμμα.
Η κοπέλα μάλλον θα μπερδεύτηκε με το γεγονός ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις, άσε που πολλές δεν ξέρουν "που παν τα τέσσερα"!

Κώστα, τους πρώτους δύο μήνες η θέαση των hd είναι δωρεάν και μετά τα διακόπτεις, αν θες. Αυτό σου το είπαν τουλάχιστον;

Ναι, Σεραφείμ, μου το είπαν. Σ'ευχαριστώ πολύ όπως και τους jimmy0077 και algedan. Πάντως, αν και θεωρώ ότι είναι παραπλανητικό το ότι τα έχουν όλα μαζί και δεν το αναφέρουν εκεί, όπως και το ότι δεν το επισημαίνουν στο καταστημα, δεν ξέρω, έχω μεγάλη λαχτάρα για ντοκιμαντερ, είναι η πρώτη φορά που βάζω δορυφορική σπίτι μου και μπορεί να ψηθώ μετά να πληρώσω και τα 5 . Να είσαστε καλά!

To showcase πιστεύω πως είναι πλήγμα.Τα ντοκιμανέρ που δείχνει από το discovery world είναι πολύ ενδιαφέροντα.

οπότε ποια είναι η άποψή σας; Να τα δώσω και τα 5 μετα; Συγγνώμη που σας ζαλίζω, έτσι για να έχω μια άποψη. Από τη μια δεν μού αρέσει όχι τόσο από οικονομικής άποψης αλλά γιατί όπως πολλοί λένε στο φόρουμ θα έπρεπε να το δίνει στάνταρ. Και γιατί τα διαφημίζει ως κανάλια στο start pack.

Στο start pack δεν πιστεύω ότι αξίζει τα 5 ευρώ, παρά ότι έχεις 2 επιπλέον κανάλια (Νational geographic HD + showcase). Αν μπουν και άλλα ή βάλεις και novacinema ή novasports τότε ναι. Αν και καλύτερα να ήταν δωρεάν όπως του ΟΤΕ.

:a0210: απόλαυσε το πακέτο σου Κώστα και μην αγχώνεσε! Αν γλυκαθείς και θέλεις αργότερα τα βάζεις. Άσε που μπορεί κάποια στιγμή να τα δώσει δώρο ή να πετύχεις καμμιά καλύτερη προσφορά!
Καλές θεάσεις! :ernaehrung004:-bye-

Ας επαναφερω την συζητηση περι CI+ και την αναγκαιοτητα του. πριν 2 μηνες ειχα στειλει μαιλ στην νοβα περι χρησης CI+ module αλλα ηθελαν να με παρουν τηλεφωνο για να μου απαντησουν. Το ελληνικο τηλεφωνο δεν ειναι ανοικτο οποτε το αφησα να περασει. Σημερα ο τοπικος μου παροχος (canal digital sverige) μου προτεινε CI+ για απευθειας χρηση στην τηλεοραση, μιας και επιτρεπει dvb-s2 πρωτοκολο. Το module κοστισε περιπου 75ευρω και η καρτα δεσμευτηκε εντος ωρων. Το pairing με CI+ ειναι απαραβιαστο, οποτε αντε κάντε κάτι.

@Kostikos
Αν είχαν ικανά στελέχη στην διοίκηση της NOVA, αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από τότε που ξεκίνησαν να διαθέτουν τους δέκτες της pace. Θα είχαν πολλά περισσότερα κέρδη από την πώληση CI+, από το να μοιράζουν τζάμπα δέκτες και θα βοηθούσαν συγχρόνως και τα καταστήματα δορυφορικού εξοπλισμού να πωλούν δορυφορικούς δέκτες και λοιπά εξαρτήματα που αφορούν δορυφορικές συνδέσεις. Όμως στη NOVA προτιμούν να αχρηστεύουν κάθε δορυφορικό εξοπλισμό που μπορεί να έχει κάποιος πελάτης τους στο όνομα της «πειρατείας», και καλά.

Αν ήθελαν να περιορίσουν την πειρατεία του σήματός τους θα έπρεπε ήδη να διαθέτουν την λύση CI+, αλλά μάλλον δεν θέλουν. Αυτοί που αγοράζουν δέκτες που ξεκλειδώνουν το σήμα της NOVA δεν το κάνουν λόγω κόστους της συνδρομής που πλέον είναι μικρή, αλλά γιατί δεν θέλουν να αχρηστέψουν τον εξοπλισμό τους και να περιορίζονται με ένα δέκτη που δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις εντολές του τηλεχειριστηρίου του και που δεν κάνει καν σωστή σάρωση δικτύου αν δεν κάνεις πρώτα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δέκτη.

Όμως τώρα, με την δικαιολογία «κρίση» υποθέτω ότι δεν πρόκειται να δούμε τέτοια κίνηση. Εδώ δεν προσπαθούν καν να ανταγωνιστούν με το OTE TV.

Προς το παρόν, απ’ ότι φαίνεται, αυτή την περίοδο ασχολούνται μόνο με τα NovaCinema και τα NovaSports. Για τους τζαμπατζίδες του Startpack δε νομίζω να ενδιαφέρονται και πολύ.

:ADFAD2:

To CI+ αφορά τηλεοράσεις κυρίως και όχι δέκτες. Οι δέκτες με CI+ δεν είναι πολλοί (οι δέκτες έχουν κυρίως CI).

Ελληνικά ραδιόφωνα δεν έχει η νόβα;;
Έφαγα μεγάλη ήττα όταν έβαλα το start pack και δεν βρήκα πολλά ραδιόφωνα , εδώ στην επαρχια είναι απαραίτητα.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

να πω και ενα καλο για τη νοβα...
εχει ελληνικο ραδιοφωνο εν αντιθεσει με τον οτε-τβ και μου ειναι μαλιστα
πολυ χρησιμο οταν παω καιγω επαρχια
SKAI,REAL,VIMA,SENTRA,NOVASPORT,MELODIA...
αυτα νομιζω αρκουν-τωρα αν δε σε καλυπτουν εχει ο θεος...

Αυτό που μ’ ενοχλεί πιο πολύ στη NOVA και με κάνει να “γκρινιάξω” είναι πως όποιες κινήσεις εξοικονόμησης κόστους έχει κάνει μέχρι σήμερα δεν έχει μετακυλήσει προς τους συνδρομητές της ούτε κατά το ελάχιστο. Το έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.
Επιγραμματικά αναφέρω τις περιπτώσεις εξοικονόμησης κόστους των τελευταίων 2-3 ετών, 1) Μη ανανέωση Premier League, 2) Αναπροσαρμογή συμβολαίου Super League προς τα κάτω (υποβιβασμός ΑΕΚ και τώρα με τον υποβιβασμό του Άρη να μου το θυμηθείτε έρχεται σίγουρα και 2η), 3) Καίριο χτύπημα κατά της πειρατείας – παράπλευρες απώλειες συνδρομών και 4) Κατάργηση 5ου αναμεταδότη.
Αν εξαιρέσουμε το “3” που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι κέρδισε αρκετά από αυτή τη κίνηση, σίγουρα όμως κέρδισε, όλα τα υπόλοιπα συνέβαλλαν σίγουρα σε σημαντική μείωση κόστους, τουλάχιστον το 5ευρω και την αντικατάσταση των SD με HD θα μπορούσε να την κάνει σαν μία καλή κίνηση προς τους χιλιάδες συνδρομητές της.

Last edited by a moderator:
Εγώ νομίζω έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο: έχει δώσει πολύ χαμηλές τιμές σε όσους έχουν 3play. Όσοι δεν έχουν 3play όμως, είναι στην κατηγορία που αναφέρεις, δεν έχουν δει την παραμικρή μείωση.

μηπως θαταν μια καλη κινηση να γινει η χρεωση των hd 10ευρω
για να μη γκρινιαζουμε για το 5ευρω.,..

οχι. αν κρατησει το 5 ευρω ας επαναφερει τον 5 αναμεταδοτη

+1.

Αν συνεχίσει να χρεώνει τα HD, εγώ τον Αύγουστο φεύγω.
Όχι επειδή τα πληρώνω(είναι δώρο), αλλά επειδή χαραμίζεται τόσος χώρος και τα υπάρχοντα κανάλια είναι λίγα.

απο τη στιγμη που δεν τα πληρωνεις και η ποιοτητα εικονασ παρολο που ειναι διπλα ειναι πολυ καλη τι σε πειραζει και θεσ να φυγεις??? δεν το καταλαβαινω

το θεμα ειναι να καταρηθουν και να μπουν στη θεση τους εστω και sd νεα καναλια

Εγώ νομίζω έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο: έχει δώσει πολύ χαμηλές τιμές σε όσους έχουν 3play. Όσοι δεν έχουν 3play όμως, είναι στην κατηγορία που αναφέρεις, δεν έχουν δει την παραμικρή μείωση.

Το 3play είναι φθηνό μόνο αν δε σε ενδιαφέρουν οι ταινίες και τα αθλητικά. Αν σε ενδιαφέρουν εκτοξεύεται η τιμή του 3play.

Εγώ που είμαι επαρχία κιόλας (περιμένω το 12μηνο του ΟΤΕ λόγω νέας σύνδεσης) θα πληρώνω 39,90 (γραμμή μέσω ΑΡΥΣ) + 15 τα κινηματογραφικά + 4,99 το HD, θα μου πάει σύνολο 59,98 .